Panel ballerina: 5 steg till framgång

Panel ballerina: 5 steg till framgång

12 October 2017Ballerina väggmålning ser bra ut i köket, i vardagsrummet eller barns rumBallerina väggmålning ser bra ut i köket, i vardagsrummet eller plantskola komnatePanno dansare kan mycket väl bosätta sig i barnkammaren, vardagsrummet eller matsalen. Det beror helt på vad färger bildade sammansättning, och ett löfte det lägger mästare. Slutresultatet kan vara en mild, chockerande, lysande ... men vad du vill! För att slutföra målningen med händerna är inte svårt, så det fungerar, kan du ansluta även barn. Vid behov kan du använda råd av erfarna rukodelnikov som ständigt dela sina egna mästarkurser.


Panel dansare med sina egna händer för nybörjare

Panel ballerina börjar studera grundkonceptet. Du måste välja en bild, föreställa sig hur det kommer att se ut och vara säker på att förbereda de nödvändiga materialen.

nämligen:

 • Grund - företrädesvis tjock kartong;
 • akryler;
 • organza;
 • Satin bandet;
 • Dekorativa ornament.

Paneler kan göra varje kvinna dansare. Det är ganska fascinerande kreativa processenPaneler kan göra varje kvinna dansare. Det är ganska fascinerande kreativa processen

Vid första anblicken verkar det som att plocka upp den allmänna idén är nästan elementära. Ballerina kan visas i en mängd olika positioner, som beror ytterligare dekoration. Det är bättre att välja ljus, nästan flygande bilder som visuellt ökar rum, göra det mer oseriöst och perky.


Ballerina - miniatyr karaktär som symboliserar bräcklighet och sårbarhet. Dessa motiv måste vara spårbar och paneler.

Dessutom gör inte för stor bild. Allt är bra med måtta: en liten bild har en viss pikant och väckt intresse hos alla som ser den. Från stora målningar ofta utgår dålig smak. Fånga den känsliga balansen i denna övergång mycket svårt. Därför, för att undvika besvikelse, är det bättre att inte riskera det.

Ballerina mönster för paneler med sina egna händer

För att skapa en panel måste du först välja en mall. Det är möjligt att producera på egen hand, vilket motiveras enbart för personer med goda konstnärliga färdigheter. Alla andra är önskvärt att dra nytta av det färdiga arbetsstycket, som inte finns i källaren.

Typiskt, är väggpanelerna utförs på en fast bakgrund, för vilka plocka pastellfärger bättre. Själva silhuetten av en ballerina att vara antingen svart eller vitt. Då bilden ser mest imponerande.Innan du börjar skapa en panel ballerina, måste du välja en mall av en ballerinaInnan du börjar skapa en panel ballerina, måste du välja en mall av en ballerina

För att uppnå en mer festlig sätt kan du använda paljetter som pryder siffran dansaren. Således är det möjligt att erhålla: en levande och minnesvärd original panel, som aldrig kommer att bli uttråkad med tiden.

Inte att förväxla med proportionerna och välja den bästa låten, kan du använda master-klasser där skickliga hantverkare ger tips för nybörjare. Göra arbetet för första gången, är det möjligt att anta deras förslag som kommer att undvika vanliga fallgropar. Sedan gör jobbet efterföljande gånger, kan du ge fritt utlopp för din fantasi tillåter flera uppdatera bilden och ge den en touch av individualitet.

Var att hänga panelen: alternativ för interiören

Tack vare sin mångsidighet, med Ballerina paneler kan vara lämpliga för alla rum:

 • vardagsrum;
 • matrum;
 • kök;
 • korridor;
 • Sovrum.

Men det är en plats där det kommer att se mer harmonisk - ett barnrum flicka. Om syftet är att dekorera rummet - det är dags att agera.

Ballerina väggmålning kommer att se lämpliga i alla rumBallerina väggmålning kommer att se lämpliga i alla rum

De mest favoritfärger och snygg - det är rosa och blått, men ibland barnen komma till glädje för en ganska ovanlig kombination av grönt och gult, rött och grått, etc.
Viktigast färgerna var alltför ljusa och inte i konflikt med varandra. Du kan be barnet vilka färger han gillar, eller observera dig själv för sina preferenser. Resultatet av denna uppmärksamhet överträffa alla förväntningar.

Småbarn, i vars rum är målningar, flera gånger snabbare utvecklar fantasi, tåg minne och uppmärksamhet.

Men vad händer om processen för tillverkning av en panel för att fästa en liten invånare i rummet? Visst sedan beundra mäster hängande på väggen, kommer det att bli mycket trevligare. Med tiden, när barnet blir äldre, kan du visa honom en bild, som nu kommer att vara för honom förtjust minnen av tidigare barndomen.


Hur man gör en kjol: en master class i steg

Bright accent någon ballerina är dess ovanliga kjol, en så kallad pack. Och om i verkliga livet produktion av denna del av garderoben engagerade i professionella formgivare, är i färd med att tillverka en panel har ansvaret faller till mästaren själv. Naturligtvis unga yrkesarbetare locka oönskad sömnad process, men att observera processen, kan de mycket väl vara. Men om barnet redan har flyttat in i kategorin i skolåldern att anförtro honom med denna sak, även under tillsyn av en vuxen, är det ganska verkligt.

Gör en kjol för ballerina mycket lätt. Du kan göra det med ditt barnGör en kjol för ballerina mycket lätt. Du kan göra det med ditt barn

Produktion av kjolar i följande sekvens:

 • Valet av en lämplig vävnad (det är bäst att det var en volym nät eller ljus satin);
 • tyg måste vara lätt stärkta, om det är nödvändigt;
 • Du måste skära en lämplig bit tyg och tråd att dra;
 • Den resulterande stapeln måste fästas till midjan Ballerina med adhesiv;
 • Zadekorirovat söm användning av pärlor eller kristaller.

Hur man gör en tredimensionell väggmålning Ballerina (video)


I genomsnitt, produktion av paneler ballerina tar bara några timmar. Få sidan kan bilden vara beredd på varje semester och glädja sina vänner. Viktigast av allt - inte överdriva det, eftersom även en minimalistisk målning, med överdriven nit, du kan förstöra.

Panel dancer (foto)

012a95f8e9b5b9aorig- 1c7a47262cbc6348386a2348fbfg - kartiny-Panno-sirenevoe-pannobalerina-- 3b5fe5061a5a5cd5fd63b5939br1 - kartiny-Panno-balerina- 3ca0b52d0df9fba53aff5cb9e3et - dlya-doma-interera-Panno-tantsuyuschaya-balerina- 4cdbb1108947bb1fb75a4f010al3 - kartiny-Panno-Panno-iz-stekla-fyuzing-balerina- 05e802b30d6db7bb2133c17b3eqz - kartiny-Panno-Panno-baleriny- 5b7548b9f9b0209c7b8f012761br - kartiny-Panno-balerina-rezerv-- 48db3e40b2d7251710da03af8edp - kartiny-Panno-Panno-Gobelen-balet-- 53ce7f743fd8a62a2724f8f3c7x5 - kartiny-Panno-Panno-dama-s-golubyami- 58ee0d21fd22da9716c1f7422bi5 - kartiny-Panno-pannobalerina-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 22

map