Pak de donkere kamer aan de binnenkant: 4 kleuren

Pak de donkere kamer aan de binnenkant: 4 kleuren

12 October 2017Het interieur in donkere kleuren zal vleugje luxe en comfort te brengen in de sfeer thuisHet interieur in donkere kleuren zal vleugje luxe en comfort te brengen in een sfeer domaInterer in donkere kleuren vaak gevonden in dure hotels en paleizen. Vandaag de dag, dit gebied van de woonkamer in het apparaat is ongelooflijk populair. Het is niet in een poging om het interieur donker en somber, maar het feit dat de kamer was romantisch en warm te maken. Immers, in een comfortabele plek ingetogen sfeer, schaduwrijke, intiem. Daarnaast kunnen veel hebben gemerkt dat in de avond tijd van de dag dat de sfeer in de kamer werd meer comfortabel, warm en gezellig. Het is dit effect en het zoeken naar ontwerpers, het creëren van een ontwerp project in het gebied.


Hoe kan ik een kamer in een donkere kleur te regelen: tips van het Koninklijk

Om de zaal werd donker en gezellig op hetzelfde moment is het noodzakelijk om te overwegen en het meten van de verhoudingen van kleur. Bijvoorbeeld, kunt u een donkerdere tint, middentoon en lichte schaduw te nemen.

In dit geval is het kleurenpalet te verdelen vijf delen:

 • 2 dark;
 • 2 medium;
 • 1 licht.

In het interieur in donkere kleuren volgen de regel: donkere muren - lichte meubelsIn het interieur in donkere kleuren volgen de regel: donkere muren - lichte meubels

Zo zal de vloer donker, en de kamer is ingericht met gestoffeerde meubels. Medium schaduw moet op de muren en het plafond, en het licht op de accessoires. Het ziet er prima combinatie in het interieur donker bruin, beige en roze. Heeft die optie als een combinatie van chocolade, groen en zand niet verliezen. Het is niet overbodig om het effect van de avond zonsondergang te gebruiken. Het ontwerp moet zeker toe te voegen een gouden, oranje, geel, maar in kleine hoeveelheden. Als we praten over de grootte van de kamer, de kleine kamer te doen donker experts niet aan te raden. De donkere interieur is meer geschikt voor ruime kamers. Als het gebied van de kamer is niet minder dan 15 pleinen, kan het donker interieur regelen. Je moet ook aandacht besteden aan waar de woonkamer ramen zich bevinden.


Als het niet zonnig, zal het genoeg ruimte zo verduisterd zijn.

De beste kleuren donkere woonkamer

Donkere woonkamer moet op een bepaalde harmonieuze kleuren worden gehandhaafd. Het is zeer belangrijk vast te houden aan de stijl en de harmonie in alles voor de indeling van het interieur, het behang en meubels, textiel en accessoires. Voor donkere interieur passen perfect alle tinten van bruin.

Bright vlekken revitaliseren het interieur en geef het een bijzondere charmeBright vlekken revitaliseren het interieur en geef het een bijzondere charme

Het moet zeker zorgen dat kleine accenten met andere kleuren, zoals: • grijs;
 • blauw;
 • wit;
 • Coral;
 • purple;
 • Green.

Lichtpuntjes zal een bijzondere charme geven en maken de sfeer meer comfortabel en interessant. Het is belangrijk om niet te overdrijven met een splash. Het is belangrijk om de harmonie te observeren.

Moderne woonkamer met donkere meubels

Het belangrijkste effect van de set-up in een donkere kleur kamer - deze terughoudendheid en beknoptheid. Het ziet er goed in het interieur panel zachte donkere kleuren gecombineerd met zachte meubels en paarse lamp gaan uit van een gouden tint. Het ontwerp en de inrichting van de donkere kamers kan heel divers zijn. Met succes kan worden aangetoond in het binnenste van de huid, de steen boom. Chique uitstraling dure dakconstructie, eiken, kersen. Vandaag relevantie dat as Shimo. Wanneer de basis achtergrond gevestigd, kunt u beginnen met decoratieve accessoires. Het is noodzakelijk om het interieur, dat het interieur te diversifiëren te kiezen.

Het is belangrijk om de kleuren van accessoires herinneren, met behulp van lichte elementenHet is belangrijk om de kleuren van accessoires herinneren, met behulp van lichte elementen

The Spice up design

 • Stijlvolle kussens;
 • Antiques;
 • Bright plaid;
 • Open haard of op de borst;
 • Designer tafelgerei;
 • Originele verlichting.

Meubels moeten een fundamentele en duur zijn. Alles moet gratie en stijl zweven. De vloer kan worden hardhout of laminaat kan worden aangebracht. Het is belangrijk om te onthouden dat als de kasten zijn donker, de banken en stoelen moeten heldere kleuren te kiezen. Als de muren en de grijze vloer, til de somberheid ronde witte tafel, roze accessoires. Donker paars ontwerp zal het interieur van onzorgvuldigheid en harmonie te geven. Wilt u de brutaliteit toe te voegen, is het noodzakelijk om gestoffeerde meubels te kiezen met een ruwe afwerking. Vergeet niet de tapijten, ze zijn nog steeds relevant.

Houten panelen brengen ook charme. Selecteer de muur kunt u aan de hand van foto's en foto's.

Hoe kan ik een achtergrond in een donkere woonkamer kiezen

Woonkamer - dit is de belangrijkste kamer van het huis en het is zeer belangrijk om het interieur in de kamer goed en harmonieus te regelen. Eerst moeten we nadenken over het kleurenschema in de woonkamer. Ontwerpers aanbevelen aan een warme omgeving aan warme kleuren, koude, blauw, donkerblauw en groene tinten kiezen te creëren.

Bright plafond zal helpen om visueel Bright plafond zal helpen om visueel "raise" de kamer

Het plafond mag niet helder doen. Bij het kiezen van behang, meubels, textiel in een donkere kamer is noodzakelijk om te onthouden dat elke kleur heeft een impact op de totale ruimte.

Bijvoorbeeld, als de kamer laag plafond, de muren kunt plakken over donkere behang en planken te houden helder. Wanneer het plafond donkere toon van de muren, het visuele effect is het tegenovergestelde. Lucht en ruimte van de kamer zal de helft zwart toe te voegen.


Bij het kiezen van een kleur, is het noodzakelijk om de volgende kleurenschema's te gebruiken:

 • zwart-wit;
 • neutraal;
 • contrast;
 • Harmonieus.

Het is belangrijk om kleur te combineren en niet overdrijven met donkere tinten, anders zal de kamer deprimerend uitzien. Je moet ook houden aan een stijl in de wedergeboorte, het herstel van de woonkamer.

Styles donkere woonkamer: Wallpaper

Totaalontwerp en behang inrichting direct afhankelijk van de stilistische algemene richting waarin de vooraf geconditioneerde kamer.

Picture behang kan iets belangrijks zijn - Volg de algemene stijl van het interieurPicture behang kan iets belangrijks zijn - Volg de algemene stijl van het interieur


Ontwerpers raden dergelijke stilistische richting voor een donkere woonkamer:

 • Classical (beoogt het gebruik van dezelfde kleur in verschillende texturen en kleuren);
 • Retro (in deze regeling voorziet alleen voor de toepassing witachtig, licht schaduw rust);
 • Modern (antagonisten omvat het gebruik van de kleuren);
 • Modern (uitgaande van de uitlijning van de stijl in de kleuren van het ene deel van het spectrum).

Als het toegestaan ​​donker ruimte? In de eerste plaats is het belangrijk om de grootte van de kamer te observeren. We moeten niet vergeten dat in het donker behang moet zich helder en licht interieur.

Verlaat het donker behang, indien:

 1. lichtkwaliteit, is er veel lichtbronnen aangebracht in de kamer, en de vloer en het plafond kan de wand.
 2. De kamer is niet minder dan 2 gordijnstoffen.
 3. De kamer is gescheiden van de andere kamers zijn niet met behulp van schermen of andere kunstmatige barrières.

Het is niet nodig om de hulp van beroemde ontwerpers en ontwerpbureaus te zoeken. Vooral de diensten van deze professionals zijn verre van goedkoop.

Hall in een donkere kleur (video)

Vandaag de dag kan iedereen een beetje tijd besteden aan het leren van de nuttige informatie en als gevolg daarvan het creëren van een persoonlijk ontwerp van de belangrijkste kamer van het huis. Vasthouden geen lastige regels en aanbevelingen van de ontwerper kan experimenteren en het creëren van individueel, gezellig interieur, die de smaak van de verhuurder zal de nadruk leggen, en zal het huishouden genot voor vele jaren. Met een beetje oefening kun je extreem bereiken resultaten van hoge kwaliteit.

Wonen in donkere kleuren (foto)

1-dark-interior Darkcolorsinthedesignofthelivingroom091249 2-dark-interior 5 13 2e423d552e1f6ddeb368bf8489b3 2526 6004 17366 17559

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 44 =

map