Overzicht van één ontwerp: stof plafonds

12 October 2017Tissue plafonds hebben vele voordelen: hoge waterdichtheid eigenschappen, sterkte, duurzaamheidStof plafonds hebben vele voordelen: hoge waterdichtheid eigenschappen, sterkte, dolgovechnostyuOtdelka plafond - het is altijd een problematische kwestie, zoals het ontwerp heeft een wedstrijd voor de hele omgeving, organische stijl van de kamer, enz. Zijn U kunt kiezen voor goedkope reparaties, die gemakkelijk zelf te doen. Of u kunt kiezen voor een scharnierende ontwerp dat professionals past - ja, zijn veel duurder, maar een plafond in het appartement en ziet er dienovereenkomstig.


Tissue daken: de kenmerken van de structuur

Fabric plafond - het is een dergelijk ontwerp van het web die een speciaal profiel onder de basis plafond is bevestigd. En hoewel opknoping verlaagd plafond voor meer dan 40 jaar siert het interieur van huizen en appartementen, een stof variant is relatief recent.

Onmiddellijk textiel plafonds werden in de grote vraag - ze creëren in het interieur bijzonder gezellige sfeer en een kwaliteit als het origineel en modieus design, heeft ook een troef in het plafond.

Met stof plafond kunt u volledig de geometrie en het interieur van de woning te veranderenMet stof plafond kunt u volledig de geometrie en het interieur van de woning te veranderen

De plafonds zijn gemaakt van doek zijn goed omdat ze naadloos, duurzaam, koude-bestendig. En hoewel veel mythen om hen heen, maar toch veel geweld, maar het staat in het hart van deze mythen om meer te praten.

Stof plafonds: voors en tegens

Nadelen nog plafondconstructie. Maar velen van hen zijn overdreven of gekunsteld. Bijvoorbeeld, een hardnekkige mythe dat als het doek strak wordt getrokken, kunnen ze breken de naad met de tijd. Maar plafonds iets nog steeds niet Chintz, mesh geïmpregneerd met polyurethaan, en slechts een deel van het plafond geeft de specifieke slijtvaste eigenschappen.


Voordelen van stof plafonds:

  • Temperatuurbestendigheid regimes. De temperatuur varieert van minus 40-80 plus. Omdat dit spanplafond is mogelijk, zelfs in onverwarmde ruimtes.
  • Sterkte. Fabrikanten verbetering van de productie - een moderne stof plafond is echt niet gemakkelijk krassen of beschadigingen bijvoorbeeld door een aantal scherp voorwerp (maar dezelfde filmstructuur deze zonde).
  • Metingen zijn niet vereist. En dit is ook het gebruik - bespaart tijd ten minste, wordt de baan uit de reserve, is er een strook, afgesneden van de overtollige.
  • Eenvoudige installatie. En hoewel het profiel nodig is, hetzelfde hout, maar een heat gun niet nodig (maar zonder dat er zal worden uitgerekt film).
  • Het materiaal brandt niet. En dit is ook een andere reden om het plafond doek te versieren.
  • Het plafond is niet geëlektrificeerd.
  • Het plafond kan worden geschilderd door het gebruik van acrylverf - het versieren van de gewenste kleur kan worden gedaan om vier keer.

Fabric plafonds in het interieur (video)

nadelen te dekken

En nu - over de tekortkomingen, maar deze gebreken kan heel relatief zijn.Er wordt aangenomen dat de film plafonds, zelfs de binnenlandse, hoewel de Franse, zijn schadelijk voor de gezondheid. Maar textiel is volledig milieuvriendelijk. Maar is het? Milieuvriendelijk zeer twijfelachtig, omdat dit plafond materiaal is polyester, geheel synthetisch materiaal. Ja, en geïmpregneerd met polyurethaan.

Misschien is een dergelijk plafond is niet schadelijk, volgens kopers, want er is geen typische chemische geur, zelfs tijdens de installatie.

een plafond gemaakt van doek installeren, moet eraan worden herinnerd dat het tekort, zoals een lage weerstand tegen watereen plafond gemaakt van doek installeren, moet eraan worden herinnerd dat het tekort, zoals een lage weerstand tegen water

Het is beter om zo te oordelen - dit plafond decor is niet schadelijk synthetische kleding die je draagt. En zelfs bij verhitting plafond geen schadelijke stoffen uitstoten.

Of stof beschermt het plafond tegen overstromingen

Velen zeggen dat de textielindustrie plafond is niet alleen de decoratie van de kamer, maar ook een betrouwbare bescherming tegen overstromingen. En als u kiest voor dit ontwerp voor een hal of slaapkamer, bang voor de zondvloed gewoon niet waard.

Ja, dit plafond is geen water doorlaat. Daartoe is hij geïmpregneerd met polyurethaan. Zoals reeds vermeld, de textielindustrie plafond is niet een dun katoen, omdat de veiligheidsmarge in de vloed zal volstaan. Maar het hangt allemaal af van de omvang van de overstroming.

Zelfs sterke bevestiging zal krachtige waterstroom niet in stand houden. PVC-folie is elastisch, is in dit opzicht betrouwbaarder weefsel. Als er een sterke verankering van de overstroming water zal breken en zal de ruimte overspoelen.

Stof plafonds: recensies en opmerkingen

Bijvoorbeeld, de film kan worden versierde plafonds printen van foto's. Maar textiel plafonds zijn goed om hun voorbeeld, hun textuur, het kan de functies en wanddecoratie te benadrukken.

Modern stof plafonds - een kwaliteit decor elementen, het stoppen van zijn artistieke diversiteit, dankzij de hand beschilderd of fotografische elementenModern stof plafonds - een kwaliteit decor elementen, het stoppen van zijn artistieke diversiteit, dankzij de hand beschilderd of fotografische elementen


Matt, mooi, aristocratische gedempte kleuren, elegant draperen, als ik dat mag zeggen, want het is net als plafonds.

Zoals erkend door de eigenaren van appartementen met spanning stof plafonds, vóór de overname van het plafond, wilden ze aan het frame te maken en de schede zijn gipsplaten. Multilevel plafonds altijd relevant, en dat is begrijpelijk. Maar zodra hij de perfecte stof oppervlak zag, een plafond ik wil doen, niet alleen in de woonkamer en de slaapkamer, en zelfs in de badkamer. En in het appartement, en in het houten huis dat ze relevant zijn.

voor stof spanplafond Care

Indien de verontreiniging is onbelangrijk, kan lichte vlekken worden verwijderd met een zachte droge servet. Nat reinigen suggereren alleen hardnekkig vuil, wanneer het nergens om te gaan. Als je gaat naar het plafond te wassen, dan test uw reinigingsmethode op een kleine onopvallende plaats. Het gebeurt dat bij contact met water, het plafond varieert in kleur, waarom heb je zo'n "print" nodig?

Eventueel een natreiniging spanplafond oppervlak verwijderen van vuil en stofEventueel een natreiniging spanplafond oppervlak verwijderen van vuil en stof

Interessant is dat vandaag de dag zijn er schoonmaakbedrijven die het reinigen van diensten Stretchstof plafonds.

Door dezelfde doek om het plafond schoon te maken, kan je borstel met zachte haren. In ieder geval zorgen voor een dergelijk doek met grote zorg.


Suède plafonds

Er zijn verschillende soorten textiel spanplafond. Vandaag de dag produceren glanzend, mat, lak, satijn en suède metalen plafonds.

Suede plafond - is de basis voor alles wat het plafond. Dit is niet een zelf-factuur, maar een extra element. Wanneer iets niet genoeg is, en je denkt, en om te plakken doen we niet iets interessants te doen. Suede is perfect voor hemel plafond sterrenhemel.

Deze speciale verlichting plafonds, en soortgelijke doorschijnende stof gebruikt voor niches waar ze verlichting zal worden geplaatst. Het licht dat door een dergelijke bekleding penetreert een speciale, romantische sfeer.

Installatie van het weefsel van het plafond (video)

Vandaag de dag zijn veel landen de ontwikkeling van de productie van verlaagde plafonds. Dit plafond, die niet bang is van de schilderkunst, die in het geval van schade, kunt u de vinyl stickers te lijmen. Als u niet wilt pick-up een spatel, verf, primer en het nivelleren van de ruwe plafond, maar slechts een paar uur naar zijn kamer, het plafond weefsel te transformeren - een uitstekende keuze.

Stof plafonds (Foto Binnenlandse Zaken)

23 06-11-9373501 26 129-e1411445599767 1319190 9796732-e1411445651779 besshovnye-tkanevye-potolki-chto-eto-1-e1358954862532 b-13638864970-e1411445714474 faktyrnyj-natyazhnoj-potolok7 foto3

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =