The Blogwerkplan moet maken om de kwaliteit van de afwerking faciliteiten te verbeteren en het bepalen van de volgorde van de processenOm de kwaliteit van de afwerking faciliteiten die nodig zijn om een ​​werkplan te ontwikkelen en het bepalen van de volgorde van uitvoering van de technologische protsessovPri repareren van een heleboel vragen te verbeteren. Bijvoorbeeld die eerste maakt het systeemplafond of behanglijm? Hoe om de beste oplossing te kiezen om te herstellen en te brengen naar de kamer warmte en comfort? Het is belangrijk om rekening te houden met technologische aspecten en hoe vaak in de toekomst zijn we van plan het verfraaien van de muren uit te voeren te nemen.


Wat op het eerste maakt het systeemplafond of behanglijm: masters aanbevelingen

Voor het begin van reparatiewerkzaamheden moet ervaren professionals zich bewust zijn van de specifieke behoefte van thuis reparaties. Opgemerkt wordt dat tijdens de reparatie heeft een grote kans op beschadiging van het eerste montageoppervlak.

Er zijn twee opties die het mogelijk maken om de hoogwaardige afwerking van de muren te produceren.

wandafwerking

 • Als de eigenaren van plan zijn zelden de achtergrond veranderen, kunt u meedoen aan de vereiste stokbrood voornamelijk bezig plakken behang. Wanneer de wanddecoratie is voltooid, moet u het doek te trekken. Meesters van zeer hoge kwaliteit gemaakt plakken en stel het plafond, zodat er geen vervorming van de rolbladen.
 • Indien het behang is voorzien regelmatig moeten worden vervangen, is het noodzakelijk te zorgen voor de installatie van spanplafond en drapeer lijm de onderrand van de oppervlaktespanning.

Voor de installatie, spansysteem, om te voorkomen dat het plafond lijm moet behangen produceren vlekVoor de installatie, spansysteem, om te voorkomen dat het plafond lijm moet behangen produceren vlek

Het zal gemakkelijk het materiaal te verwijderen, terwijl de nieuwe reparaties en niet te vergeten de treksterkte structuren bederven.


Het werkingsprincipe voor herstel van verlaagde plafonds wallpapers

Bij de nabewerking behangen wanden aan reeds bestaande spanning plafond vaak onderworpen aan een vooraf bekleden of besmetting textuur weefsel kan worden bedorven. Daarom, om dit te voorkomen, veel eigenaren uit te voeren afwerking van het principe: eerst de muren plakken met behang, en vervolgens de installatie van spanplafond.

Maar op het moment van het beëindigen van het plafond moet worden voorbereid, dat wanneer zij reparaties noodzakelijk zijn om een ​​aantal vervelende momenten te overwegen.

Eigenschappen decoreren: 1. Vanwege het feit dat het onmogelijk is een baguette installeren zonder boren van gaten in de nasleep van het aantal aan het behang is er een toegenomen stofvorming. Daarom is het beter om een ​​baanrol, die aanwezig is op de beschermende film gebruikt.
 2. Kwalitatieve installatie van PVC in de kamer moet worden verhoogde temperatuur (60 ° C). Daarom, voordat u het verlaagde plafond te installeren is het belangrijk om de muren te dekken volledig droog is. Moet beginnen reparatiewerkzaamheden aan de 4-6 dag na kleyut behang.
 3. De nadelen van veel eigenaren zijn de moeilijkheden die zich voordoen wanneer je nodig hebt om opnieuw te plakken behang.

Lijmen strips obojnyh bedienen met afplakbandLijmen strips obojnyh bedienen met afplakband

Echter, de procedure trimmen behang, integendeel, de juiste aanpak is vrij eenvoudig en zal niet veel tijd in beslag nemen.

Kenmerken installatie van spanplafond behang

Veel eigenaren de voorkeur aan de installatie van het plafond om de muren te versieren met behang. Bij het kiezen van een dergelijke reparatie werk is belangrijk om te zorgen voor pre-correcte voorbereiding van het oppervlak nemen. In geen geval niet kan worden geïnstalleerd op een oneffen muur prints, omdat als gevolg van het werk hebben vaak onaangename gebreken, die vervolgens niet kan worden verborgen.

Als u besluit om het behang aan het verlaagde plafond te installeren sturen, moet je aandacht besteden aan de voordelen van een dergelijk besluit, evenals een aantal nadelen.

Voor- en nadelen

 • Je kunt geen zorgen over de veiligheid te dekken muren als gevolg van thermische effecten.
 • Geen problemen met de vervanging van behang na enige tijd.

Maar verlaagde plafonds en er zijn een aantal nadelen. Mensen die deel uitmaken van de spanning coating behangen moeten worden voorbereid op het feit dat dit materiaal de neiging om vuil worden na verloop van tijd, en als misbruikt beschadigd.

Derhalve bij een voldoende hoge prijs van gesuspendeerde textielverzorging moet worden genomen om de installatie werd uitgevoerd door een vakman worden uitgevoerd.

De onaangename resultaat wordt soms waargenomen als gevolg van het trimmen van behang, vooral als er geen data voor dit doel vaardigheden. Daarom, om schade aan de coating opschorting of tape te voorkomen, moet je eerst zorgen voor de naleving van de vereiste gebruiksomstandigheden.

Hoe is de installatie van een spanplafond over behang

Voordat u begint met het verlaagde plafond te installeren, is het belangrijk om te zorgen voor de bestelling het uitvoeren van de noodzakelijke werkzaamheden. Aanvankelijk voorbereiding van de muur, dan bevestigd een stokbrood, en vervolgens komt het begin van plakken behang en plafondmontage wordt uitgevoerd.


Het behandelen van synthetisch materiaal dat wordt gebruikt voor het spanplafond installatie, duurzaam, vereist geen speciale zorg wordt geloosd in een specifiek formaatHet behandelen van synthetisch materiaal dat wordt gebruikt voor het spanplafond installatie, duurzaam, vereist geen speciale zorg wordt geloosd in een specifiek formaat

Voor de gebruikelijke technologie wordt gekenmerkt door de sequentie:

 1. Helemaal in het begin moeten we zorgen voor een goede voorbereiding van het oppervlak nemen. Het is noodzakelijk dat tussen de stokbrood en de wand zonder tussenruimte.
 2. Nadat het ontwerp tot stand is gebracht, kunt u pokleit laken, en waar nodig om het te verven.
 3. Er moet wachten tot de wand volledig droog (wacht 6 dagen), na deze periode het verlaagde plafond te bevestigen.

Door de manier waarop bij de keuze van het materiaal, is het noodzakelijk om de voorkeur aan de duurdere, maar de kwaliteit stof materiaal geven, want een dergelijk kader is de beste optie voor mensen zorgen te maken over de veiligheid van een spanplafond.

Hoe opnieuw stok behang met spanplafond: tips masters

Vaak zijn de eigenaren de voorkeur aan het interieur in de kamer die geïnteresseerd zijn in deze periodiek bij - of het nu voor het eerst het verlaagde plafond nodig is te installeren, als u van plan in de nabije toekomst om de achtergrond te veranderen? Eindigen de wanden niet een probleem is het vooraf ingestelde spanningswaarde coating zou de beste oplossing zijn.


Om de vernietiging van de muren van de gebouwen matrijsoppervlak te voorkomen voordat het monteren van uw behandeld antifungale primerOm de vernietiging van de muren van de gebouwen matrijsoppervlak te voorkomen voordat het monteren van uw behandeld antifungale primer

Alvorens over te gaan tot het opnieuw plakken of kleuren van de muren met behang, moet u zich te ontdoen van oude verflagen. Het wordt daarom aanbevolen om te voorspellen hoe dit proces zal plaatsvinden in de toekomst.

Mensen de voorkeur aan het plafond te installeren voordat de besteding van het verpakken van de muren, kunt u gemakkelijk elke re-coating te vervangen. Het is alleen nodig om te zorgen voor de naleving te nemen met de orde van het werk.

Maar hoe de muren, sieren als het plafond wordt vastgesteld na het plakken van behang?

Vakmensen adviseren:

 1. Het is noodzakelijk om de speciale insert, die tot aan de kruising van het web en het plafond is bevestigd te verwijderen, en verwijder vervolgens de oude behang.
 2. Voordat u begint te werken met een nieuwe web materiaal wordt aanbevolen om de afplakband hechten aan de rand van het plafond.
 3. Met een spatel langs de onderrand van het doek worden gesneden randen uitgaande deel van het behang.
 4. Na voltooiing van de wanden, wordt het inzetstuk opgezet.

By the way, de eigenaars, die re-lijm behang, vergeet dan niet over het vullen van de muren van antifungale middelen.

Secrets stickers behang in de buurt van de plafonds (video)

Veel op het moment van het versieren van de muren is er een vraag over de volgorde van hun gedrag - eerst doen plakken van muren of verlaagd plafond? Wanneer er vertrouwen in dat het behangen van een plafond is geen probleem, kunt u deze optie selecteren. Maar sommige kiezen voor een eenvoudige oplossing - oorspronkelijk voerde de installatie van het plafond en behanglijm in de laatste bocht. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

23 − 18 =