Overhead schijnwerpers op het plafond: de keuze en installatie van de funderingen

Overhead schijnwerpers op het plafond: de keuze en installatie van de funderingen

12 October 2017Overhead lampen zijn niet ingebed in de draagconstructie van het plafond, niet hangen, en direct geïnstalleerd opOverhead lampen zijn niet ingebed in de ondersteunende structuur van het plafond, niet hangen, en direct geïnstalleerd op neeNakladnye schijnwerpers - is de beste keuze op het plafond. De massa van alle geïnstalleerde apparatuur zal laag zijn, terwijl de verlichting is meer dan genoeg voor de gemiddelde woonkamer. Gemiddeld verbruiken ze ongeveer 40-50 Watt, die vele malen kleiner is dan het gebruik van traditionele gloeilampen.


Verlichting Plafond schijnwerpers: de voordelen

Plafond verlichting LED-lampen ideaal voor ruimtes tot 200 vierkante meter en maximaal 3,5 meter hoog. Als de bovenstaande, wordt aanbevolen de zogenaamde LED paneel te gebruiken - ze hebben een ingebouwde reflector en verstrooien licht over een groter gebied.

Downlights zijn een aantal belangrijke voordelen, waaronder:

 • duurzaamheid;
 • zien er stijlvol uit;
 • Ze kunnen worden gebruikt om een ​​individueel ontwerp in de ruimte te creëren;
 • soberheid;
 • veiligheid;
 • een hoogfrequente trilling, waardoor geen afbreuk doen aan de ogen;
 • snel en eenvoudig te monteren op het voorbereide frame.

Overhead spots kunnen worden aangebracht op elk oppervlak, dat is het voordeel ten opzichte inbouwarmatuurOverhead spots kunnen worden aangebracht op elk oppervlak, dat is het voordeel ten opzichte inbouwarmatuur

Ingebouwde verlichting kan een behuizing van elke grootte en materiaal. Er zijn ook plastic en glas en kristal en metaal open. En, in de regel, zoals lampen zijn geïntegreerd met de controller en voeding.


Dat wil zeggen, geen probleem lamp kan direct worden aangesloten op het netwerk 220 volt, zonder zorgen over extra koeling.

Het werkbereik van de led-lampen varieert in het bereik van -30 tot +50 graden Celsius. Maar nog steeds aan te raden om de modus wordt aanbevolen door de fabrikant te volgen.

Wat zijn Point LED verzonken plafond

De meeste embedded en overhead schijnwerpers - LED. Opgemerkt dient te worden dat ze eigenlijk duurder zijn dan die welke de traditionele gloeilamp, TL-verlichting en andere elementen te gebruiken, maar het heeft zijn redenen. In ieder geval, het kopen van hen - dit is een economische keuze, omdat ze 4-5 keer langer dan dezelfde fluorescerende en 40-50 keer zal duren dan lampen met gloeilampen.

Inbouwspots - een van de moeilijkste vorm van licht en design, maar op hetzelfde moment de meest interessante tool om een ​​unieke uitstraling van uw huis te creërenInbouwspots - een van de moeilijkste vorm van licht en design, maar op hetzelfde moment de meest interessante tool om een ​​unieke uitstraling van uw huis te creërenVoordelen ijs lampen:

 1. Hoog rendement, waardoor een goede besparen op verlichting.
 2. Lage TDP. Modellen 7 watt tot niet meer dan 65 graden, die ver van de kritische temperatuur silicium stenen verwarmd (zij als verlichtingselement).
 3. Gemakkelijk tegen sterke trillingen.
 4. Bestand tegen temperatuur, het binnendringen van waterdruppels op de basis (het is niet verzegeld in gloeilampen).
 5. U kunt alle lampen in parallel aan te sluiten. Als een lamp brandt - de rest zal blijven werken.
 6. Een groot aantal LED-lampen met gekleurde elementen met afstandsbediening enzovoort. En het past gemakkelijk in een compacte behuizing.

Dergelijk licht te combineren met de kroon of een enkele kamer. En, natuurlijk, de installatie is niet bijzonder moeilijk. Om te gaan met het is niet eens ervaren elektriciens. En de spanning daar - (slechts 12 supply - - 220 volt, maar de opbrengst) vrij laag.

Crystal spots voor plafonds: voor- en nadelen

Kleine kristallen lampen die in het plafond zijn gemonteerd, is ook wijdverspreid, maar zijn vrij duur. Maar verlichting is zeker de belangrijkste decoratie van elke ruimte te worden! Het belangrijkste voordeel - het is een visuele component. Er zijn zelfs draaien lampen, die, bijvoorbeeld, kan in de zolder of in de kinderkamer worden geïnstalleerd. Variaties van de accommodatie - een zeer groot aantal.

Crystal schijnwerpers het potentieel om een ​​verfijnd interieur gewordenCrystal schijnwerpers het potentieel om een ​​prachtige interieur geworden

Aangevuld met crystal schijnwerpers voordelige LED-verlichting elementen. Hun voordeel - het ontwerp, maar er is een nadeel - is de kwetsbaarheid van de structuur. Monteer deze met je handen mogelijk, maar om het te doen heel voorzichtig.

Kristallen lampen niet veel licht te geven, zodat ze worden gebruikt:

 • als extra verlichting voor de kamer;
 • als decoratief element voor een verlaagd plafond;
 • als verlichting om het volume van de ruimte visueel uit te breiden (bijvoorbeeld als het plafond - glossy).

Hoeveel moet op één kamer? Verwacht beter stroomverbruik. Bijvoorbeeld voor een kamer van 20 vierkante meter van de algehele prestaties zou moeten zijn op het niveau van 40-60 watt.

Installatie van spots in een plastic plafond: Opties

Bedradingsschema voor de consumptie lampen is zeer eenvoudig. Gewoonlijk worden alle opties verdeeld in twee categorieën: wanneer de structuur rust op het verlaagde plafond materiaal, en wanneer het aan het plafond of aan de grote metalen profiel is bevestigd (natuurlijk, met de hulp van materialen die geen elektriciteit geleiden - diëlektrica). Lagere (output) van verbindingsdraden moet op een hoogte van enkele centimeters. Snoeien - is niet nodig.

De optie om spotlights te installeren op het plafondDe optie om spotlights te installeren op het plafond


De meest eenvoudige montage:

 1. De gipsplaten op een pre-cut gat. Ze hoeven niet exact gelijk is aan, omdat de cut met een decoratieve band zal worden gesloten.
 2. De houten plafond. Vastgemaakt of bar, of een kleine schroevendraaier.
 3. De hoofdstad plafond op hangers.

Dit traditionele uitvoeringen. Maar er zijn moderne armaturen dat allemaal op de tweede verdieping van het plafond kan worden bevestigd door het lage gewicht. Hier is het raadzaam om aandacht te besteden aan de instructies. Natuurlijk, in elk van de voorgestelde methoden nodig zou zijn eerste bedrading. De banden met het metalen profiel veilig te stellen (hoewel je het niet kunt aanraken - niets zal gebeuren met haar).

Houd in gedachten dat alle lampen zijn de teams, en producer in de kit bevat alle benodigde hardware. Uitzondering - goedkope modellen die zijn vastgezet met hanger aan het plafond. Maar die zijn uiterst zeldzaam.

Ingebouwde spots voor plafonds met een aparte voeding

Als de lampen zonder ingebouwde voeding zijn verworven, zal het moeten apart worden aangesloten. De regeling is zeer eenvoudig - de parallelschakeling. Hoewel in de regel de fabrikant levert een speciale aansluiting voor de verbinding, hetgeen in het algemeen eenvoudig - steek deze in de voeding kan de enige juiste methode. Dual ingebouwde lampen kunnen worden aangesloten op twee afzonderlijke lijnen - dient hiermee rekening te houden.

  Uitgespaarde maximaal eenvoudig van opzet: ze één lichaam waarin alle elementen geïntegreerd vooraf voor het bevestigen en fixeren vormtUitgespaarde maximaal eenvoudig van opzet: ze één lichaam waarin alle elementen geïntegreerd vooraf voor het bevestigen en fixeren vormt


Opties lampen als volgt:

 • lichtelement zelf;
 • sluitingen;
 • voeding;
 • controller;
 • een afstandsbediening (indien by design).

Om al voor deze elementen is het raadzaam om een ​​aparte niche in de muur of alle star met het metalen frame (krat) en sluiten alles gips kartonnen dozen. Op die manier is het noodzakelijk om een ​​goede bescherming tegen vocht en water (bijvoorbeeld in geval van overstroming van de buren, die boven de vloer te leven) te waarborgen.

Overhead schijnwerpers met LED-voedingsstoffen werken van DC tot 12 volt. Standard netwerk biedt de 220 volt AC. Zijn uitlijning is gewoon bezig met de voeding.

Houd in gedachten dat als het is een high performance en moet meer informatie over de afvoer van warmte uit te zorgen. Dat wil zeggen aanbevolen voor aluminiumprofielen (die uitstekende warmtegeleiders zijn) dicht drukt.

 Installatie van spots (video)

Geforceerde koeling wordt alleen uitgevoerd als alle lampen verbruiken 150 watt of meer. Maar dergelijke systemen - een zeldzaamheid, omdat een dergelijke macht is genoeg om de ruimte van meer dan 100 vierkante meter te verlichten. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 3 =

map