Originele patchwork: leuk en makkelijk voor beginners

Originele patchwork: leuk en makkelijk voor beginners

12 October 2017Kleine gekleurde vodden Needlewoman zetten in prachtige items, evenals echte voorwerpen van kunstKleine gekleurde vodden Needlewoman zetten in prachtige items, en deze items iskusstvaRaboty meesters die in de populaire techniek patchwork, verbazen en genot. Kleine gekleurde vodden Needlewoman zetten in prachtige items, evenals ware kunstwerken: pannenlappen, kussens, tassen, dekens, tunieken, en zelfs het hele plaatje. Echter, elke kunstenaar was ooit een beginner. Waar begin je te quilten leren?


lappendeken techniek: aanbevelingen voor beginners naaldenvrouwen

Quilten, net als alle andere kunsten en ambachten, heeft een rijke en interessante geschiedenis van de ontwikkeling. In die dagen, als het weefsel gemaakt door vrouwen met de hand, en de prijs was net stof, trim en versleten kleren zijn niet weggegooid, maar spaarzaam voorzichtig de hand gebruikt op de boerderij. Trimmen omgezet in matten, en oude kleren - om quilts. Geschoolde werknemers die artistieke smaak, gecreëerd speciale ontwerpen, kleurcombinaties. En na verloop van tijd, dit monnikenwerk wordt toegewezen in een speciaal soort van kunst en kunstnijverheid vaardigheden.

Hulp voor beginners zijn eenvoudig stap voor stap video tutorials en foto werkprocesHulp voor beginners zijn eenvoudig stap voor stap video tutorials en foto werkproces

Modern huisvrouwen niet zo zuinig gebruik van de stof en dus vandaag voor patchwork zelden gebruikte tweedehands junk nodig. Daarnaast zal beginners nuttig om te leren van de nieuwe, niet uitgerekt of versleten structuur van de tijd zijn.

Het is raadzaam dat u een naaimachine had. U kunt de kleppen met de hand naaien, maar de naden moeten veel doen, dus deze robot is niet alleen erg bewerkelijk, maar ook vermoeiend - zowel hand en oog. En met de hulp van machines, dit werk is veel sneller en nauwkeuriger.


Welke andere gereedschappen en materialen die nodig zijn:

 1. doek;
 2. Scherpe scharen;
 3. templates;
 4. regelingen;
 5. Grafiek papier;
 6. Potlood of zeep om patronen te markeren;
 7. Ijzer.

Stoffen voor patchwork mag niet vervagenStoffen voor patchwork mag niet vervagen

Bij het kiezen van stoffen voor patchwork moet laten leiden door dergelijke kenmerken van de materie: • Zorg ervoor dat de stof niet vervagen;
 • Het is onmogelijk uit te maken na het wassen te krimpen;
 • Het is belangrijk te weven niet verkruimelen bij het snijden;
 • De stof moet eenvoudig glad ijzer;
 • Kleuren en tinten moet in harmonie zijn.

Nieuwkomers in de patchwork kan worden geadviseerd om het eerste product te nemen van twee of drie verschillende gekleurde stoffen, waarvan één eenkleurige. Een grote hulp voor beginners zijn eenvoudig stap voor stap video tutorials en foto werkproces.

Een grote verleiding om zijn eerste product gemaakt van glanzend satijn of fluweel velours. Maar het zal nog verstandiger om te kiezen voor een zacht katoen.

Simple patchwork: templates voor patronen

Producten patchwork uit te voeren, zowel van dezelfde onderdelen, en verschillende grootte patches. Beginners gemakkelijker te maken met een eenvoudig patroon van even grote cellen. Dit zal templates vereisen. Ze zijn te vinden in gespecialiseerde winkels voor het knutselen of om zijn eigen uit karton te maken.

Nieuwkomers zal het makkelijker zijn om te gaan met eenvoudige patronen met behulp van sjablonenNieuwkomers zal het makkelijker zijn om te gaan met eenvoudige patronen met behulp van sjablonen

Om dit te doen:

 1. Karton teken een eenvoudige geometrische vormen: vierkanten, driehoeken - het hangt af van wat voor soort vorm blanco voor patchwork zal zijn. Dit is de lijn naaien.
 2. De omtrek verdere vertraging van 5 mm (voor katoen) of 10 mm (voor zijde en satijn) vergoeding voor naden.
 3. , Uitgesneden om de lijn overmaat, dan maakt het een gat in het stiksel.

Templates sleuven handig, niet alleen omdat ze laten alle schets op het doek lijnenpatroon. Als gevolg van het doorgaande gat is te zien hoe het beeld wordt gevangen genomen door de flap om mooi te combineren patronen.

Wilt u kant-en-klare templates te kopen, kiest voorwerpen gemaakt van doorzichtig plastic. Ze zijn ook gemakkelijk om de grenzen van de tekening op de stof te volgen.

Quilten: regelingen voor beginners

Mag niet onmiddellijk, zonder enige voorbereiding om een ​​chaotische lappendeken naaien van de randen te starten. Het werk van ervaren geschoolde werknemers alleen op het eerste gezicht lijken niet in de stukken te worden gemaakt in een willekeurige volgorde. Neem een ​​kijkje en je zal een duidelijk systeem van het plaatsen van alle elementen te zien. Daarom kan beginnende patchwork niet zonder schema's van werk, dat als een gedetailleerd plan voor de toekomst van het naaien zal dienen. Het is handig om uit te voeren op de grafiek papier, en het veroorzaken van alle elementen genummerd.


Nieuwkomers in de patchwork kan niet zonder schema's van werk, dat als een gedetailleerd plan zal dienen voor de toekomst van het naaienNieuwkomers in de patchwork kan niet zonder schema's van werk, dat als een gedetailleerd plan zal dienen voor de toekomst van het naaien

Bij deze stap zal instructies worden gelegd:

 • De volgorde van het samenvoegen van delen;
 • Hun afmetingen;
 • Kleurencombinaties.

Neem de tijd voor het opstellen van de regeling in de toekomst zul je uren dat zou hebben besteed aan het kwellen selectie lap gewenste kleur op te slaan, en onmiddellijk het berekenen van de hoeveelheid materiaal dat nodig is.

Praktijk op eenvoudige en kleine schakelingen, bijvoorbeeld gehecht worden. Verdeel het vierkant 20 x 20 cm tot enkele eenvoudige vormen: rechthoeken, driehoeken en werken in de bereiding van kleurencombinaties.

Techniek patchwork pannenlappen: Master Class

Een uitstekende manier om de hand te krijgen op quilten is een fabrikant van keuken pannenlappen. Dit ding dat nuttig zijn in elk huis is. Bovendien, omdat het product een kleine footprint, kan worden genaaid van stukjes smalle, terwijl het werk vrij snel wordt uitgevoerd.


Voor het afstemmen van de techniek van patchwork pannenlappen nodig:

 • Multi-gekleurde stukjes van verschillende afmetingen;
 • Snijden of vachtkatoen meet 20 x 20 cm;
 • Cut laken afmetingen 20 x 20 cm;
 • Vlechtwerk of tape 90 cm lang;
 • heerser;
 • scharen;
 • potlood;
 • Iron;
 • Naaimachine;
 • Draad, naalden, pinnen;
 • Papier voor het circuit.

Hij omgegaan met de pannenlappen, zou het makkelijk te maken, en andere praktische en mooie huishoudelijke artikelen voor de keuken in een lappendeken techniekHij omgegaan met de pannenlappen, zou het makkelijk te maken, en andere praktische en mooie huishoudelijke artikelen voor de keuken in een lappendeken techniek

Werkzaamheden worden uitgevoerd in de volgende volgorde:

 1. Op papier samen te naaien regeling. Als kleefdoeken te smal, geschikt om een ​​patroon van rechthoeken van verschillende lengtes zijn in een spiraal gelegd. In dit geval is het centrale element een klein vierkant.
 2. Breng de ontwikkelde schema van fleece, doornummeringen daarop.
 3. Naai beginnen met het centrum. Vastgepind aan het eerste element van de interlining en naaien op de machine.
 4. Volgende flap zetten naar voorgaande vlak zodat aangemeerd stiksellijnen en zastrachivaem één.
 5. We rechtzetten en glad de flap genaaid naden van ijzer.
 6. We blijven daarbij de op elkaar delen schede.
 7. We naaien het werkstuk naar het afsnijden van een dichte laken.
 8. Wij voeren rand van de tape uiteinden te maken uit de lus.

Hij omgegaan met de pannenlappen, zou het makkelijk te maken, en andere praktische en mooie huishoudelijke artikelen voor de keuken in patchwork techniek. Elke gastvrouw nuttig potholders handig als handschoenen, schorten en kleurrijke schorten.

Producten, genaaid in een patchwork techniek geschikt zijn, niet alleen in de keuken. Erg origineel kijkje in de woonkamer decoratieve kussenslopen op kussens gemaakt in deze stijl. Meer ervaren handige slaapkamer spreien sieren genaaid van kladjes.

Mooie patchwork voor beginners (video)

Als je doorzettingsvermogen en artistieke smaak, zal meester patchwork naaien een gemakkelijke taak. Zoals gemakkelijk te zien, maakt originele en interessante elementen kan vrijwel alles zijn, en zij zullen genieten voor de komende jaren.

Quilten voor beginners (foto)

10 097e1874535dbeXL 0181 15369da4d6e88f5369da4d6e8cd 7c9b5d29ba49 2015-11-061616021-900x900 0161 89881234482669209a3600264kartinypannopannolyubof 13516165306d5y82du a8b5dac91698457a553cdb1a9cbed0ca

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 28

map