The BlogBij het kiezen van een deur van de kleedkamer, moet u de uitvoerbaarheid en de eigen voorkeuren te overwegenBij het kiezen van een deur van de kleedkamer, moet u de uitvoerbaarheid overwegen en predpochteniyaGarderobnaya eigen is niet alleen een kamer - het slaat veel nuttige dingen. aan haar deur - net redding. Ze kunnen niet alleen verbergen de inhoud, maar ook smaak toe te voegen aan het ontwerp van de kamer zelf. De deuren zijn verschillend in ontwerp, materialen en exterieur. U kunt een deur te maken voor inloopkast besteld worden via een kant-en-klare oplossing of op zijn eigen schetsen. Bouw een gemeenschappelijke ruimte van de kamer is mooi, praktisch en handig voor zichzelf. Er zijn een verscheidenheid van deur ontwerpen, voor hen, zullen we praten.


Modern deurs kast systeem

Je hebt een kleedkamer en willen naar de hal of slaapkamer te scheiden vanwege de deur goed. Om dit te doen, moet je die daar deur weten. Systemen zijn zeer divers: het ontwerpen, bouwen, monteren, materialen die bij de vervaardiging. Het is noodzakelijk om de juiste deur op het ontwerp kiezen, om lastige situaties in de toekomst te voorkomen wanneer het wordt geopend en gesloten.

Er zijn verschillende soorten deurontwerpen:

 • Folding;
 • SLR;
 • ingebouwd;
 • accordeon;
 • swing;
 • Radius.

Modern deurs kast systeem verschillende soorten en materialen waaruit ze zijn gemaaktModern deurs kast systeem verschillende soorten en materialen waaruit ze zijn gemaakt

Elke deur kan zo compleet zijn en ervoor dressing comfortabel en bederven. Om dit te voorkomen, moet u overwegen alles: omvang, structuur, exterieur.

Het verwerven van de deur staat in gespecialiseerde winkels. Maar het is beter om ze te bestellen of voor jezelf. In dit geval zal het worden opgepikt door het winnen en handige optie.


Handig vouwdeur voor inloopkast

Vouwdeuren van boeken of accordeon het type zijn makkelijk te gebruiken. Ze komen naar de hoek een inloopkast. Deze kunnen worden gebruikt in plaats van twee conventionele scharnierende flappen. De totale oppervlakte van deze deur heeft een afmeting kleiner dan de draai- of schuifdeuren. Het heeft een laag gewicht, zodat ze gemakkelijk te openen en te sluiten.

Belangrijk om te weten: de installatie en het gebruik van dergelijke deuren niet de vloer bederven.

Montage vindt plaats door rails, die aan de bovenzijde van de behuizing of aan het plafond worden bevestigd uitgevoerd. Deze methode van installatie is zeer praktisch en zuinig. Zwaaideuren bij het openen neemt meer ruimte in beslag dan vouwen. Ze kunnen in een klein gebied van de ruimte worden geïnstalleerd. Maar ze hebben hun eigen voor- en nadelen, zoals elke toebehoren voor de kleedkamer.

Vouwdeuren zijn zeer goed geschikt voor de hoekkast kamersVouwdeuren zijn zeer goed geschikt voor de hoekkast kamersNadelen van vouwdeuren:

 • Vereisen een lange montagetijd;
 • Kostbare montage;
 • Onstabiele ( "walking" web);
 • U moet de extra ruimte bij de opening van de structuur.

Als je de kamer plafond, zou het meer tijd te nemen voor de installatie van een vouwdeur. In dit geval moet je dure bevestigingsmiddelen. Het appartement heeft geen plafond, dan zal deze problemen niet tijdens het installatieproces te hebben.

Multifunctioneel buitenspiegels in dressing

Er zijn verschillende ontwerpen van spiegel deuren, die zijn ingesteld voor de kleedkamer. Ze kunnen schuiven of scharnieren. Spiegeloppervlak kan verschillende afmetingen, die over het gebied van de deur, een blad of twee, gemonteerd op de deur als een "venster" te zijn. Spiegeldeuren variëren in hun algemene ontwerp en de inrichting.

Ze hebben veel voordelen:

 • Visueel uitbreiden van de ruimte;
 • Ze worden gebruikt als reflectoren;
 • Gemaakt van duurzaam glas;

Glazen deur naar de kleedkamer gemaakt van massief glas, en toch kan helpen om visueel te vergroten de ruimteGlazen deur naar de kleedkamer gemaakt van massief glas, en toch kan helpen om visueel te vergroten de ruimte

Op de spiegel oppervlak kan worden toegepast op de afbeelding met behulp van de UV - printing. Dergelijke deuren kunnen worden gewassen en gereinigd. Afdrukken niet vervagen, niet verwend en ziet er origineel. Externe spiegel afwerking met een andere film of vulstof glas fusing.

Kies een spiegelende afwerking die u nodig hebt om te corrigeren. Het moet overeenkomen met het algemene ontwerp van de kamer. Breng de afbeelding kan zijn verschillende manieren om hun eigen ontwikkelde schets.

De spiegel kan worden ingericht op de rand of hoek florale versiering, abstracte dingen, of geometrische vormen. Het hangt allemaal af van je fantasie of een ontwerper, indien u een kant-en-klare deuren te kopen.


Accordion openslaande deuren naar garderobe

Deuren met design in een "accordeon", zijn een goed alternatief voor draaideuren. De onderliggende lamellenwandsysteem. Ze hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van structuren. ze worden gebruikt in kleine ruimten, om ruimte te besparen op het moment van openen en sluiten, openen als een harmonica.

Het ontwerp bestaat uit verschillende secties of panelen. Ze zijn met elkaar verbonden lussen. In opgevouwen toestand is deze deur niet veel ruimte in beslag, is het handig en praktisch. Deuren bestaan ​​uit twee of meer panelen. Open het gemakkelijk, en vooral snel. De gebruikte kleppen stoppers lossen. Dit systeem is uniek en origineel. Indien gewenst kunt u het aantal panelen te wijzigen.

Accordion openslaande deuren naar garderobe gebruikt in kleine ruimtes vaakAccordion openslaande deuren naar garderobe gebruikt in kleine ruimtes vaak

In de kleedkamer en passen de gebruikelijke alle bekende deur design - het boek. Het wordt ook gebruikt voor het kabinet. Of rek. Dergelijke variaties worden zag er goed uit.


De voor de vervaardiging van ramen in een "accordeon" materialen:

 • hout;
 • PVC;
 • spaanplaat;
 • MDF;

De deuren zijn gelamineerd en gefineerd. Ze zijn in staat om de kamer te versieren en dingen die in de kleedkamer liggen verbergen.

Hout is het meest optimaal zijn voor de productie van panelen voor deuren. De juiste zorg voor hen, je verlengt de levensduur van het product.

Spaanplaten zijn goedkoop, goed, kijk, respectievelijk. Spaanplaat is ook duurzaam materiaal.

Wat kan er aan de deur ingebouwde kast

Ze kunnen verschillen. De meeste maken gebruik van een schuif- of scharnierconstructie. Schuifdeuren geen extra ruimte nodig bij het openen. Kan worden gespiegeld, hout of PVC. Dergelijke deuren kunnen worden gekocht in de winkels, "IKEA" elke fabrikant.

Installeer de deur voor inloopkast jezelf kunt zijn.

Dit houdt in dat:

 • gidsen;
 • Perforatie of een deur;
 • schroeven;
 • De panelen voor de deur.

Door walk-in closet kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteldDoor walk-in closet kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld

Ten eerste, zet de rails op de vloer en de wand met aanvullende elementen. De platen werden vervolgens ingebracht.

Okkernootkleur geschikt voor elke ingebouwde dressing deur. Hij is neutraal. Het combineert design met een meubel. Kleur deuren zal worden gecombineerd met gordijnen in de kamer.

Draaideuren voor inloopkast

Scharnierende deuren zijn erg populair. Ze zijn populair en in de vraag in de markt. U kunt een dergelijke structuur te stellen in plaats van een oude deur met zijn eigen handen. Zijn verschillend van de originele uitvoering. Als materiaal voor de vervaardiging van hout, PVC, spaanplaat.

Ze hebben veel positieve aspecten:

 • Ze zijn verschillend in stijl;
 • Zijn enkele van de goedkoopste deuren;
 • De deuren zijn voorzien van een eenvoudig mechanisme;
 • Sterk en duurzaam;
 • Grote openingshoek;
 • Open zonder geluid.

Draaideuren voor walk-in closet heeft een aantal voordelenDraaideuren voor walk-in closet heeft een aantal voordelen

een deur structuur zal nooit gaan van stijl. Er zijn moderne oplossingen nu en in de grote assortiment.

Daarom, om een ​​dergelijke deur te kopen is niet moeilijk. In zijn structuur hebben handgrepen, die zeer handig en praktisch zijn als je de kast te openen. De "Leroy Merlin" is een grote selectie van dergelijke deuren gemaakt van verschillende materialen en met een breed scala aan originele afwerkingen.

Mooie radius deuren voor inloopkast

Toch is er één soort deuren - Radius-mechanisme. Deze deur kan worden geïnstalleerd in de slaapkamer, om de ruimte tussen de laatste rustplaats en een kleedkamer te verdelen. Radius deuren hebben een grotere reikwijdte. Ze hebben aan populariteit gewonnen en worden gebruikt voor kasten en kasten.

Positieve aspecten van gebogen deuren:

 • Ze hebben een ongewone vorm;
 • Kunnen verlagen of verhogen van de ruimte;
 • Verdelen de ruimte in zones.

Met gebogen deuren ruimte kan worden verdeeld in zones, en visueel te vergroten of verkleinen van de ruimteMet gebogen deuren ruimte kan worden verdeeld in zones, en visueel te vergroten of verkleinen van de ruimte 

Deze deur systemen zijn zeer geschikt voor het interieur in de stijl van Art Deco of Art Nouveau.

Ze komen in twee-deur. Het is handig en praktisch. Twee-deurs kast ziet er origineel en fris, met nadruk op de individuele stijl van de kamer. De constructie kan worden matglas inserts.

Stel de schuifdeur naar de dressing (video)

Pick-up de deur voor inloopkast moeten met zorg en smaak. Op dit moment is de ontwikkeling van de productie-technologie deuren. Daarom verschillen ze van elkaar niet alleen in design, maar het ontwerp en materiaal. Deurbreedte hangt af van het mechanisme en de zeer kleedkamer. Welke deur gaat het naar je kamer, het is aan u en de specialist. Voor het selecteren en installeren van de juiste deur, is het noodzakelijk om te vertrouwen op de massa van de nuances van de ruimte en de kwaliteit van het materiaal waaruit het is gemaakt. 

Ontwerp deuren naar kleedkamer (foto voorbeelden)

0afb9e6efb0ac8XXL 3 4efc397dc3fe551c5177ad9a0b7cbe8b 10.645-1402673663 be997b6accd36c214dc99886fbbeece0 Bild1273300 c43dcef99a8b02bc439795c6315d c969ef079602b064773ace552cb30b46 de40b46adb2e469c77acc74aafa42832 DOD2405closet-deuren-finals4x3jpgrendhgtvcom1280960

Leave a Comment

Your email address will not be published.

94 − 86 =