Origineel en mooie living 3 Raad Clerk

Origineel en mooie living 3 Raad Clerk

12 October 2017De woonkamer is een belangrijke kamer in het huis, het moet worden uitgevoerd in de best mogelijke manierDe woonkamer is een belangrijke kamer in het huis, moet worden ingekaderd in het beste videGostinaya is het een van de belangrijkste plaatsen in het huis. Immers, er het grootste deel van de tijd dat de gasten en de eigenaren zelf. Van het uiterlijk van deze kamer hangt het af van hoe prettig is de tijd doorgebracht in het. De woonkamer, smaakvol en mooi ingericht, zal het onderwerp van bewondering van vrienden en de eigenaren trots zijn.


Hoe maak je een mooie woonkamer interieur te creëren

Het denken over de inrichting van de woonkamer, moet de meester van het huis niet alleen na te denken over hoe om het mooi te maken, maar ook over hoe je een gezellige en warme sfeer te creëren. Het is deze ruimte moet het "gezicht" van de familie, waar iedereen kan ontspannen en genieten van de vrije tijd. De eerste stap, waarin de persoon die van plan is te geven de woonkamer mooi zou moeten maken - doordachte interieur. Tuurlijk, voordat u beginnen met de planning, de eigenaar van de ruimte wordt aanbevolen om de verschillende foto's die u helpen bij het aantrekkelijke ontwerp te kiezen te zien. Er zijn vele soorten van het interieur stijlen die de woonkamer past.

Het nastreven van ontwerp woonkamer, bedenk dan dat het moet zijn, vooral, comfortabeleHet nastreven van ontwerp woonkamer, bedenk dan dat het moet zijn, vooral, comfortabele

populaire modellen

 • Moderne, die gebaseerd is op eenvoudige vormen, neutrale kleur gecombineerd met lichte elementen;
 • Minimalisme - een kleine hoeveelheid van de meubels en andere decoratieve elementen;
 • Ekletika het kenmerk, dat het een combinatie van ongerijmd - een verscheidenheid aan meubels die vergelijkbaar zijn in sommige één kenmerk zijn bijvoorbeeld - de kleur;
 • Klassieke stijl is anders strengheid en consistentie van vormen, symmetrische opstelling van het interieur;
 • De belangrijkste kenmerken van de high-tech stijl zijn strengheid, nauwkeurige plaatsing van de dingen op hun plaats, evenals de afwezigheid van scherpe vormen en kleuren;
 • Loft, winnen aan populariteit, verschillende meubels en een kleine hoeveelheid van een combinatie van verschillende bouwstijlen.

Niet altijd gemakkelijk om de foto's te vinden en maken het beeld in zijn huis.

Vóór aanvang van de werkzaamheden, moet u rekening houden met vele aspecten die zullen helpen om fouten in het ontwerp van de woonkamer te voorkomen:


 1. In de eerste plaats is het noodzakelijk om de grootte van de kamer te schatten. Hieruit hangt van veel dingen - de kleur van de muren, de vloer en de grootte en het aantal van het interieur items, die in de woonkamer kan worden geplaatst. Zo zal de totale meubels en donkere muren niet werken in een kleine kamer, terwijl kleine meubelen visueel kan verdwalen in de grote zaal.
 2. Ten tweede is het van belang is niet alleen de grootte van de woonkamer, maar ook de vorm. Zo kan bijvoorbeeld een lange kamer visueel worden gezoneerd in twee delen - de eerste is om gasten te ontvangen, en de tweede - om tv te kijken of het lezen van boeken.
 3. Vanaf het begin, is het belangrijk om te overwegen wat het kleurenschema en de stijl van een woonkamer hebben. Koop meubilair moet al op basis van de geselecteerde ontwerpdetails zijn.

Houd altijd rekening met de grootte, vorm en andere kenmerken van de kamer in het ontwerpHoud altijd rekening met de grootte, vorm en andere kenmerken van de kamer in het ontwerp

In elk geval vóór de aankoop van materialen voor het decoreren van de woonkamer, moet u zorgvuldig de algemene stijl van de kamer, de aandacht vestigen op zijn vorm en grootte. En nog belangrijker - niet vergeten dat de hal is het "gezicht" van het huis.

Daarom is het erg belangrijk dat iedereen in de kamer om zich prettig voelen.

Belangrijke tips over hoe je een mooie woonkamer maken

Na een bepaalde stijl selecteren begint het proces van de planning van de woonkamer. Ontwerpers raden te isoleren de belangrijkste plaats in de zaal, die de focus zal trekken.In de regel is het zeer vaak gebruikt als een element van het decor:

 • open haard;
 • TV of home theater systeem;
 • De tafel waarop de gastheer een traktatie voor de gasten zullen zetten;
 • Grote en mooie aquarium, etc.

Ook veel deskundigen adviseren om toe te voegen aan het leven van een zekere "smaak", die zal kijken met belangstelling de gasten. Dit kan bijvoorbeeld een foto. Door de klassieke stijl zal het landschap of stilleven, kleurenschema die zal worden in harmonie met de belangrijkste bereik van de hal aan te passen. Maar degenen die willen de gasten te verrassen kan aan de muur heldere abstractie te zetten.

Bright accent in de woonkamer kan een open haard, salontafel of de oorspronkelijke tapijtBright accent in de woonkamer kan een open haard, salontafel of de oorspronkelijke tapijt

Als de muur heeft een niche, niet boos zijn, omdat het ontbreken van een kamer waardigheid kan maken.

Ontwerpers aanbevelen aan een verborgen kast, die in grote mate ruimte te besparen in het te maken. Een andere optie - het bouwen van een niche planken, die zal worden familiefoto's, beelden, etc. Bij het maken van een levende stijl is ook de moeite waard een veel aandacht besteed aan de keuze van de gordijnen. Zij moeten in harmonie zijn met de hoofdkleur van de kamer. Het belangrijkste ding - dat de gordijnen niet dissonantie hebt gemaakt in het appartement. Te scherp contrast met de manier van leven kan ze opdringerig meubel te maken.

Een achtergrond voor de woonkamer: wat te zoeken

Als appartement eigenaren beslissen pokleit behang in de woonkamer, er moet ook houden aan de basisregels. Immers, van de kleur van de muren en het deksel van de stijl is afhankelijk van de algemene sfeer van de kamers. Mooie wallpaper zal niet altijd hetzelfde uitzien in een bepaald gebied. Bij het kiezen van kleuren en stoffen patronen, is het raadzaam om te vertrouwen op de belangrijkste interieur van de kamer, omdat elke optie speling zaal passen verschillende stijlen.

Voor de kamer is het beter om behang warme pasteltinten kiezenVoor de kamer is het beter om behang warme pasteltinten kiezen

De belangrijkste professioneel advies voor degenen die wensen om te plakken behang een kamer zijn:


 • De kleine woonkamer is aangeraden om lichte kleuren wallpaper te kiezen;
 • Kleine patronen of verticale strepen op volkoren doek visueel uitbreiden van de ruimte;
 • Voor grote kamers met hoge plafonds, kunt u ook kiezen voor lichtere tinten, maar de pasvorm en meer verzadigde kleuren;
 • Koele kleurstellingen vaak niet passen in de woonkamers, worden deze wallpapers best gereserveerd voor de decoratie slaapkamer.

Hoe mooi naar de woonkamer te regelen: meubilair bevoegde

Om ruimte meubels inrichten, moet ook bestand tegen een uitstekende kandidaat om rekening te houden met de stijl en de grootte van de kamer. Bijvoorbeeld, een grote bank in de woonkamer past perfect in de voorkant van wat een mooi tafel zal zijn. En in een kleine kamer ontwerpers aanbevelen aan een kleine bank zetten met een paar kleine poef of stoel.

Voor een kleine woonkamer is perfect voor een kleine bank met een paar van de OttomanenVoor een kleine woonkamer is perfect voor een kleine bank met een paar van de Ottomanen

Het besluit van vandaag is de plaatsing van meubilair is niet tegen de muur, en in het midden van de kamer. In veel gevallen is dit visueel vergroot de ruimte. Speciale wooncomfort kan goed gekozen tapijt toe te voegen. In maat zal zij zodanig zijn dat het geschikt te maken voor jezelf bank, stoelen en een tafel. Grote muur, die populair zijn in de Sovjet-tijden werd, sommige mensen beschouwen achterhaald.

Maar in feite, worden ze gekenmerkt door een hoge functionaliteit en, bovendien, in onze tijd is er een enorme keuze aan meubilair dat modern en stijlvol eruit zal zien.

Veel aandacht in de opstelling van het meubilair wordt aanbevolen om te worden gegeven aan de verlichting van de kamer. Alleen een kroonluchter opknoping van het plafond - een verouderde versie. Ontwerpers raden toe te voegen in de kamer meer lichtbronnen. Het kan woonkamers, staande lampen, wandlampen, tafellampen, etc. Deze dekking zal de ruimte comfortabeler te maken en vulde het met zacht licht.


Hoe u regelen kamer (video)

Met het oog op een mooie woon thuis te maken, niet per se om ontwerpers te huren. We hoeven alleen maar serieus over stijl selectie te krijgen en volg de basis advies. Met de juiste aanpak en visionair, kan iedereen een mooie gezellige woonkamer met zijn handen te maken.

Varianten van de prachtig ingerichte kamers (foto)

19min6 81fb7e1043bbe8b9dd4a9507614aa15a 2013-01-15krasivyegostinyefoto26 2013-01-16krasivyegostinyefoto52 2013-01-18krasivyegostinyefoto65 b6724802461d68ba2e67a2b7dd22cab461a572d0 gost3a gost8a gostinaya18kvmetrov3 image-194.632

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map