Origineel dwarssteekontwerp klaprozen en de techniek van de uitvoering ervan

Origineel dwarssteekontwerp klaprozen en de techniek van de uitvoering ervan

12 October 2017Borduurwerk, die klaprozen toont, is licht van gewicht en sereniteitBorduurwerk, die klaprozen toont, is voorzien van gemakkelijke en bezmyatezhnostyuOchen ziet er prachtig borduurwerk, dat een rode papaver veld toont, rode klaprozen in een vaas op een zwarte achtergrond of geborduurd scharlaken bloemen in de ochtend licht. Geborduurde kleurrijke bloemen is eenvoudig, het belangrijk om het patroon nauwkeurig opvolgt bereiden alle benodigde materialen, en het is best om kant en klare borduurpakketten die kunnen worden gekocht op elk speciaalzaak voor handige mensen kopen. Het bedrijf verkoopt hoogwaardige borduurwerk Riolis kit.


Indrukwekkende kruissteek poppies - regeling

Geborduurd met mooie bloemen trekken ogen glinsterende rode tinten. Dit motief is al lange tijd een klassieker. Embroiderers enkele eeuwen geleden zag de schoonheid van de papaver en maken het een populair symbool. Met de hulp van borduurwerk met papavers kan niet alleen versieren de bruiloft handdoeken, kussenslopen en tafelkleden, maar de plaats, zijn werk aan de muur in de vorm van schilderijen of muurschildering.

Schema's zijn uitgegroeid tot een symbool:

 1. Mannelijke macht;
 2. passie;
 3. Eeuwige liefde;
 4. Memory.

Het blijkt, geborduurd klaprozen sinds de oudheid, ze blijven borduren met moderne needlewomanHet blijkt, geborduurd klaprozen sinds de oudheid, ze blijven borduren met moderne needlewoman

Als je verdiepen in folklore, werd aangenomen dat de klaprozen bloeiden in de velden na een bloedige strijd, maar verzamelde boeketten van mooie, zonnige kleuren altijd symboliseren liefde en passie.


Volgens Feng Shui regeling Macy's perfect voor beginnende meesters. Het is een symbool van schoonheid en ontspannen.

borduurwerk regeling Maki diverse sets zijn erg populair vandaag, die met behulp van moderne methoden is bijna 100% gekopieerd schilderijen van beroemde kunstenaars, die schilderen van rode bloemen hield. Als je raak de fabrikanten, de goede kwaliteit verschillende Rusland, Oekraïne. Vertegenwoordigers van deze volkeren hebben de schoonheid van bloemen, scharlaken als bloed vereeuwigd en fascineert met zijn interne energiemarkt. De kit bevat diagram kwaliteit garen, naald, overzicht. Met andere woorden, het kopen van een kant-en-klare set kan snel en adequaat te borduren en papavers en kleine madeliefjes Californië om hen heen.

Fashion kruissteek papavers in een vaas

Kruissteek bloemen papavers in een vaas is perfect voor de eetkamer of keuken. Om goed geschikt als een donkere omtrek en het werkoppervlak van lichte tinten werken. Borduurwerk kan worden gemaakt in een elegant frame, of post als decoratie op textiel, kleding, accessoires. Onder de bekwame borduursters populaire schema van de BR-008 Poppies in een vaas. Borduren in 2 draden, zal het volume geven.

Set bestaat uit: 1. Ditch Zweigart;
 2. Floss Madeira;
 3. naald;
 4. Instructies in kaart.

Papavers in de vaas ziet er geweldig uit, vooral als ze worden geborduurd op het doek zwartePapavers in de vaas ziet er geweldig uit, vooral als ze worden geborduurd op het doek zwarte

de toekomstige omvang van het borduren zal cm 27h20,5. Geproduceerd door het kiezen van een bedrijf Gulden Vlies. Aida wit 14 en het kleurgetal 29. Volgens de regeling kan worden geborduurd uitstekende paneel dat vervolgens de wand verfraaien. Door het nemen van de tijd en doen veel moeite kan een echt kunstwerk gemaakt met hun eigen handen te krijgen.

Zoals kruissteken

borduurwerk kunst heeft een zeer rijke geschiedenis. Om een ​​kruis, half-cross, borduurwerk borduren oude Russische mensen vooral voorzichtig en zorgvuldig behandeld. Dower, geborduurd papavers, patroon, of boeketten polyptychs - ziet rijk.

De rangen van het leger van fans borduurwerk kruis jaarlijks aangevuld. Vandaag de dag, naaldenvrouwen borduurwerk was een ontsnapping uit de grijze doordeweekse dagen. Borduur techniek Geteld Cross en iedereen kan, zal het een beetje tijd en doorzettingsvermogen te nemen. Kennis te maken met geteld kruis beter met de overname van een speciale set. In winkels presenteerde vandaag de dag een behoorlijk aanbod, en zo het beeld van de toekomst meesterwerk, kunt u ervoor kiezen om uw smaak. In een reeks van borduurwerk mag geen deel uitmaken van iets extra's.

Borduurwerk kruis - een proces dat niet van de gemakkelijkste, maar het resultaat is de moeite waardBorduurwerk kruis - een proces dat niet van de gemakkelijkste, maar het resultaat is de moeite waard

Meestal, een goede set bestaat uit:

 • canvas;
 • thread;
 • regeling;
 • Needle.

U kunt een organisator voor de draad te vinden in een aantal sets, dankzij hem, is het makkelijker om te borduren. Ook, geen naaien is niet zonder hoop. De inrichting lost het doek. Zelfs ervaren geschoolde werknemers zijn altijd in de hoepel. We moeten beginnen met de definitie van een beginpunt.


Als de omtrek en het circuit zijn van dezelfde grootte, de telling start naar links, het aantal lege cellen.

Als de grootte is anders, borduren beginnen met het centrum. De eerste kruissteek en naar rechts te verplaatsen. Borduren kan 1 of 2 in het filament. De draad mag niet lang ideale lengtes van de pols naar de elleboog. Er mogen geen knopen, moet borduurwerk netjes en binnen en van buiten te zijn.

Wat betekenen de borduurwerk

Uit de oudheid, mensen geloofden dat handenarbeid ziel meester wordt opgeslagen. Ervaren meesters beweren dat als een specifiek borduur het verhaal en een wens doen, het zal uitkomen.

Naaister gevoel dat borduurwerk is niet alleen symbool voor iets, maar is nog steeds in staat om wensen te vervullenNaaister gevoel dat borduurwerk is niet alleen symbool voor iets, maar is nog steeds in staat om wensen te vervullen

Dus, sommige van de symbolen vertegenwoordigen de volgende:


 • Macy's - passie, liefde;
 • Kinderen - voor de zwangerschap;
 • Goldfish - om rijkdom;
 • House - het kopen van een huis;
 • Machine - om een ​​auto te kopen;
 • Uil - wijsheid.

Cross Stitch: Scarlet klaprozen (video)

Needlewoman zijn vaak geborduurd fan dat de bescherming van het huis symboliseert. Welk verhaal niet werd geselecteerd - borduurwerk is altijd in een goed humeur, ontspanning en schoonheid. Verschillende methoden kunnen borduren, kan deze techniek Engels of Deense methode. Borduren Geteld Cross is niet moeilijk, het belangrijkste ding om de regeling strikt te volgen en niet te haasten.

Papavers op kruissteek (foto)

2d4b65d0f8376bfd7ed479975965e7f51 09e25348 091c01cfee7a49e648dfcc3990556d96 0029e92041a8ee70ba882c7894cd6783e679df92 96f06236f4300f3eb9535b93ff28a0a1 8256 222222 384460-3405d-86.372.302-m750x740-u3b04f 43518603-1000x1000 4071578

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 14

map