Original smycken design - blommor, broderade med ett kryss

Original smycken design – blommor, broderade med ett kryss

12 October 2017Idag, de produkter som tillverkas av sina egna händer, värderas merIdag, de produkter som tillverkas av sina egna händer, värderas mer och bolsheSegodnya många kännare dekorera ditt hus olika målningar och souvenirer som görs med sina egna händer. I den moderna interiören av sådana produkter gör anteckningar i den ursprungliga inredningen. En av riktningarna i korsstygn handarbete. Originalmönster pryder överkast, handdukar, gardiner. Elegant på väggarna ser broderade korsstygn mönster av färger.


Broderi tvär blommor

Broderade blommor ser alltid mycket romantisk.

Den kan användas av denna anledning som sådana mönster på:

 • servetter;
 • DUK;
 • Olika slöjor som pryder vardagsrummet eller sovrummet.

För nybörjare broderi systemet blommotiv är den enklaste. Det finns ett enormt utbud av systemen, som skildrar blommor i koppar och krukor. För att göra detta måste du ta duken med stora celler.

Blommor broderade inte bara målningar utan också för att dekorera sin servett eller bordsdukBlommor broderade inte bara målningar utan också för att dekorera sin servett eller bordsduk


Tyget, som sys blomma diktning kan vara en annan färg från vitt och pastell beige till mörka mättade färger.

Färgen på tyget är den grund på vilken bilden hälls endast själva kompositionen. Onödigt sömnad kan utföras med användning anordningar såsom en båge eller maskinstativet. Med dessa objekt kan du dra broderade området och samtidigt händerna fria. Det är också nödvändigt för broderi sax tsapelki och en speciell nål. Brodera blommor stilleben bäst att köpa uppsättningar av färgad tråd. För dem som är bara början, experter rekommenderar användning av små system för att få händerna.

Tråd för korsstygn

Broderi bilder som bilden kommer att ta några vild färger trådar. I grund och botten speciell sytråd som används för broderi kors. Ibland är det möjligt att använda silke och ull. Hittills marknaden helt enkelt överväldigad med olika trådar för broderi, och ibland är det mycket svårt att hitta rätt färg och kvalitet.

Före valet av garn kvalitet är värt att undersöka mer noggrant: 1. Det viktigaste du bör uppmärksamma att det är styrkan och tjocklek.
 2. garn av hög kvalitet bör vara stark och inte bryta varje gång mer spänd.
 3. Tjockleken bör vara enhetliga över hela längden.
 4. Kvalitets garn inte har egenskaperna hos utsöndring, vilket är mycket viktigt i broderi blom miniatyrer.

Needle kvinnor har att välja mellan: nu på marknaden med tanke på det stora antalet trådarNeedle kvinnor har att välja mellan: nu på marknaden med tanke på det stora antalet trådar

De mest populära ämnen anses vara den franska tillverkaren DMC och Madeira som gjorts i Tyskland. Dessa företag har sitt ansikte och sin färgkarta, vilket underlättar valet av den nödvändiga skugga. Affärerna på handarbete erfarna säljare kommer alltid att hjälpa nybörjare att göra rätt val.

Korsstygns bilder: färger

Prover scheman bilder eller mönster kan köpas vid varje hantverk butik eller göra själv.

Ordningen - är en grafisk representation av den siffra, som uttrycks i symboler eller färger av cellerna hos individen.

Varje cell i kretsen motsvarar ett kors på jobbet. Det finns olika ämnen system för broderi. När vi brodera blommor eller annat mönster inbäddad viss symbolik, så varje finsmakare krets väljer eller efter eget gottfinn. Bilder av blommor lämpar sig inte bara för heminredning, utan också för en gåva. I grund och botten brodera en enda stor blomma, eller utgör en bukett. För en enda bild av blomman använder röda rosor eller vallmo, pioner och vackra stora vita liljor, kan en stor kamelia göra en viss charm till bilden. Bilden av blommor med olika typer av färger.

Broderade bilder ser bra ut i det inre, dekorera rummet och lägga originalitet till denBroderade bilder ser bra ut i det inre, dekorera rummet och lägga originalitet till den

När gör buketter för broderi följa vissa regler:

 • För fullständig är bilden en bukett blommor och fjärran, där den första är alltid en ljus och stor, och den andra blek och små;
 • Den bukett blommor utgör en växande blomställning eller plats, såsom sommaren eller våren, fält trädgård;
 • För användning razbavki gräs eller kvistar, de är oftast sydda en rad av grönt, grått, guld och silver färger.

Om detta inte är tillräckligt, kan bilder av blommor kompletterar butterfly, fairy eller bara en vacker vas. Dessa broderade bilder kan dekorera ett rum för barnen - det är en slags "ansikte." Blommönster kan göras av linne kant för barnet och hans föräldrar.


korsstygns kit: blommor

I hantverksbutiker hittar du färdiga kit för broderi för alla smaker. Det blev mycket populär uppsättning av bilder av målningar av konstnären Jen Harebona. Denna flicka har skapat en akvarellmålning, som skildrar blommor.

I hennes bilder dominerade:

 • violett;
 • blått;
 • rosa;
 • Pastellfärger.

Välj ett system för korsstygn i ditt val, och sedan brodera, får du mer än bara kulVälj ett system för korsstygn i ditt val, och sedan brodera, får du mer än bara kul

Vintage samling av hennes målningar flyttades till systemet för broderi och har blivit favorit bilder praktiska människor. Också säljs färdiga kit med olika bilder och teman, som kommer att kunna dekorera någon och komplettera varje interiör.


Korsstygn: trädgård blommor (video)

Broderi har alltid sätta upp dyra trots att den visar en blomma eller en stor vas med en bukett. Broderade vintage mönster läggs till det inre av åtstramning och mystik. Målningar, broderade kors kan personligen bli ett riktigt mästerverk och är perfekt som en gåva till kära människor.

Blommor i korsstygn (bild)

23-004-b 63c9195f6367b24d383e9420fbc795e16294f677djpgsrbp76549575220501200-1000x1000 2572 3407932 9723big 1008752888 1113411452265 1395738124342 c641d4325d67327ce0a3b6b4321c86f2 EMS104

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 71 =

map