The BlogGipspaneler kunna återuppliva interiören och markera sin stilGipspaneler kunna återuppliva interiören och betona dess stilKazhdomu vill göra din inredning original och inte liknar andra av hans art. Inköpta varor ofta inte uppfyller smakpreferenser hos den enskilde, och de alltid något saknas. Dock kan detta problem lätt rättas av den ursprungliga panelen, gjort med sina egna händer.


Gipsprodukten är mycket ovanligt utseende i varje hörn av huset. Det finns en möjlighet att tänka igenom alla detaljer och välj din unika stil. Varje element kan göras baserat på sin egen vision utan att förlita sig på standarder. Tänk på grundläggande regler och nyanser att tillverka paneler på väggen med händerna.

Gips paneler med sina egna händer

Innan vi går vidare direkt till tillverkningen av produkten, måste du göra de så kallade gipsstänger som omger de markerade objekten.

För att skapa en panel av gips tillräckligt kvalitet material och stor önskanFör att skapa en panel av gips tillräckligt kvalitet material och stor önskan

För att göra sina egna, kommer att krävas:


 • Bord eller kartong från DSP.
 • Gips.
 • Gallret för gipsskivor.
 • Trä mönster på metallbasen.

Smörj ytan på bordet eller styrelse från DSP vaselin. Det är nödvändigt att bestämma storleken på dragkraft. Sedan nästa sats av gips, bör det likna konsekvensen i gräddfil. Efter det, en tunn ström behöver hälla produkten på hela längden av staven, som är i förväg märkt med blyerts på ett bräde eller bord. speciell mesh tas sedan till gipsskivor och pressas in i kompositionen. Gips hälls över det igen. Med det trämönster linje komposition. Då måste du vänta tills den inställda gips, och häll på nytt. Nästa steg - avlägsnas överskott av komposition mönster, och efter väntar lite, är det tunna skiktet sattes igen. Efter varje fyllning måste obligatoriskt pass uppifrån mönstret. Slutligen måste det sista lagret av gips vara mycket vätska, konsistens påminde yoghurt. Och, naturligtvis, catch-up mönster. Grunden för en panel redo.

Dekorativ panel av gips: Steg 2

Detta följs av det andra steget.

För nästa steg kommer att krävas: • Sand.
 • Siffror.
 • Kvadratisk form.
 • Paper.
 • Nitro.
 • Skruvmejsel.

Paneler av gips skapas i flera stegPaneler av gips skapas i flera steg

När siffrorna väljs, och det kan vara vad som helst, beroende på insidan. Ta ett objekt och placera det i en behållare med sand. Det måste placeras i horisontellt läge och begravdes bara halvvägs, även en lite mindre.

En mycket viktig regel vid tillverkning av paneler är den totala avsaknaden av sand på ytan av produkten, så att den måste skrubbas med en borste.

Sedan, med hjälp vaselin smorda figuren (den utskjutande delen) och i sidled som pergament och inramade kvadratisk form. Du kan köpa eller göra själv från ett träd.

De material som kommer att behövas under arbetet

 • Släta träkilar.
 • Scotch.

Staplarna kommer inte att vara svårt att linda tejp runt omkretsen av framtida produkt. Sedan fylls med gips figur. Vtaplivaetsya top nätet. Efter detta är det nödvändigt att hälla mer plåsterskiktet och justera.

Arbeta med gips måste noga ta ett tag att slutföra stelArbeta med gips måste noga ta ett tag att slutföra stel

Det är viktigt att ge en härdbar komposition inom 2-4 timmar, och först därefter avlägsna träform.

Sedan exfoliera lager ovanpå gips bitar. I detta tryck, kan du göra ytterligare mönster, men det är valfritt. De kan skapas med hjälp av en vanlig skruvmejsel, efter att ha gjort skisser i blyerts. Efter att skapa ett intryck av lättnad är nödvändig för att måla över nitrovarnish. Du kan använda vanlig bil färg som torkar mycket snabbt.

Sedan ytan insmorda med vaselin och fylld med gips. Sammansättningen måste vara lätt vzbolat händerna för att syresätta och smidig spatel. Efter torkning, men det behöver minst 5 timmar, plåstret bör mycket noggrant separeras från figuren.


Paneler gjorda av gips med händerna: master class

Det sista steget för tillverkning av paneler - en av de mest kreativa, men också ansvarig.

Vi förbereder de nödvändiga verktygen:

 • Traction.
 • Gjutna siffror.
 • Penna.
 • Brev kniv.
 • Skinn 150.
 • Dymlingar.

Processen för att skapa en panel kräver tid och felfri prestandaProcessen för att skapa en panel kräver tid och felfri prestanda

För detta ändamål omkretsen av framtida produkt i ett väggfäste stavar som håller tapparna. Markera en penna, och placeringen av den räfflade kniv. Därefter med användning av de adhesiva kompositionsformer fästa och fäst igen Dubbar för ökad styrka.


Före installation, se till att alla bitarna torka ut, annars kommer de att duschas på likheten av gips.

Hål som har bildats som ett resultat av bifogad fil, kan fyllas. Sedan måste alla bitar noggrant podshkurit i områden med äktenskapet. Gropar och ojämnheter elimineras snabbt med skalen 150.

Välj objekt

Dekorativa paneler kan bildas av en mängd olika former. Det kan vara och vintage objekt och alla andra som bara kommer att bli spännande.

Du kan välja vad som helst du vill beroende på dina inställningar, samt visa alternativen på bilden.

Skapa paneler av gips, anser personliga preferenser, samt inredningSkapa paneler av gips, anser personliga preferenser, samt inredning

Paneler installerade i vardagsrummet och köket och sovrum. Därför är det beror på valet av siffror som pryder produkten.

Det kan vara:

 • Köksinredning objekt: vattenkokare, kruka, koppar, vaser.
 • Illusionen av mänskliga silhuett, djur, blommor.
 • Objekt Sovrum: mindre stolar, soffa, säng, etc.

Paneler av gips på väggen (video)

Master class kommer enkelt göra den ursprungliga väggmålning och komplettera väggelementen, gör rummet mer raffinerad. Varför vara som alla andra, om du kan experimentera utan kostnad. Vill du lägga till din inredning Zest använda gipspaneler - gå för det.

Exempel på verk av gipspaneler (foto)

5bcf7560c55f45aa36a7e45b7116719d 000.003 7 8 0114496- 11-01-82146843-1024x768 23 928image 1749b1b66fd8092966e114acb4684fef 93.830-d041f-34.695.188-m750x740

Leave a Comment

Your email address will not be published.

67 + = 75