Original panelen van gips op een muur met hun handen

Original panelen van gips op een muur met hun handen

12 October 2017Gipsplaten in staat om het interieur te doen herleven en benadrukken de stijlGipsplaten in staat om het interieur te doen herleven en benadrukken haar stilKazhdomu willen maken uw interieur origineel en niet vergelijkbaar met anderen van zijn soort. Gekochte artikelen vaak niet voldoen aan de smaak voorkeuren van het individu, en ze altijd iets ontbreekt. Echter, kan dit probleem eenvoudig worden gecorrigeerd door de oorspronkelijke panel, gemaakt met zijn eigen handen.


Gips product is zeer ongebruikelijk kijkje in elke hoek van het huis. Er is een kans om na te denken door alle details en kies uw unieke stijl. Elk element kan worden gemaakt op basis van hun eigen visie zonder te vertrouwen op standaarden. Denk aan de basisregels en nuances van het vervaardigen van panelen op de muur met zijn handen.

Gips panelen met hun eigen handen

Voordat we direct doorgaan met de vervaardiging van het product, moet u de zogenaamde gips staven dat de geselecteerde items zullen omringen maken.

Aan een panel van gips genoeg hoogwaardige materialen en grote wens te creërenAan een panel van gips genoeg hoogwaardige materialen en grote wens te creëren

Met het oog op hun eigen te maken, vereist zal zijn:


 • Tafel of plank van DSP.
 • Gips.
 • Het netwerk voor gipsplaat.
 • Houten patroon op de metaalbasis.

Smeren van het oppervlak van de tafel of plank van DSP vaseline. Het is noodzakelijk om de grootte van stuwkracht te bepalen. Dan is de volgende partij van het gips, moet het de consistentie van zure room lijken. Daarna wordt een dunne stroom moeten giet het product op de gehele lengte van de staaf, die vooraf gemerkt met potlood op een plank of tafel. speciale gaas wordt vervolgens op de gipsplaat genomen en in de samenstelling wordt gedrukt. Pleister weer overgoten. Met de houten patroon uitgelijnd samenstelling. Dan moet je wachten tot de set gips, en opnieuw giet. De volgende stap - verwijderde overtollige samenstelling patroon, en na enige wachten, wordt de dunne laag opnieuw toegevoegd. Na elke vulling moet door verplichte, van bovenaf patroon. Tenslotte moet de laatste pleisterlaag zeer vloeibaar zijn, de consistentie herinnerde yoghurt. En, natuurlijk, catch-up patroon. De basis voor een paneel klaar.

Decoratieve paneel gips: Fase 2

Dit wordt gevolgd door de tweede stap.

Voor de volgende stap nodig zal zijn: • Zand.
 • Figuren.
 • Vierkante vorm.
 • Paper.
 • Nitro.
 • Schroevendraaier.

Panelen voor gipsplaten die in verschillende fasenPanelen voor gipsplaten die in verschillende fasen

Zodra de cijfers zijn geselecteerd, en het kan van alles zijn, afhankelijk van het interieur. Neem een ​​object en plaats deze in een bak met zand. Moet horizontaal worden geplaatst en slechts half begraven, zelfs een beetje minder.

Een zeer belangrijke regel in de productie van panelen is het totale gebrek aan zand op het oppervlak van het product, dus zorg ervoor dat het moet worden geschrobd met een borstel.

Dan, met vaseline gesmeerd figuur (het uitstekende gedeelte) en lateraal perkament vastgestelde en ontworpen vierkante vorm. U kunt de aankoop of maak jezelf van een boom.

De materialen die nodig zullen zijn tijdens het werk

 • Gladde houten wiggen.
 • Scotch.

De bars zal niet moeilijk zijn om de band te wikkelen rond de omtrek van het toekomstige product. Vervolgens gevuld met gips figuur. Vtaplivaetsya bovenrooster. Hierna is het noodzakelijk om meer pleisterlaag gieten en uit te lijnen.

Werken met gips moet zorgvuldig een tijdje duren om stolling te voltooienWerken met gips moet zorgvuldig een tijdje duren om stolling te voltooien

Het is belangrijk om een ​​hardbare samenstelling binnen 2-4 uur geven, en pas daarna wordt de houten mal.

scrubben dan laag bovenop de stukken gips. In deze druk, kunt u extra patronen te maken, maar dit is optioneel. Ze kunnen worden gemaakt met behulp van een gewone schroevendraaier, na het maken van schetsen in potlood. Na het maken van een indruk van maatregelen noodzakelijk zijn om overschilderen nitrovarnish. U kunt gewone auto kleurstof die zeer snel droogt gebruiken.

Vervolgens wordt het oppervlak gesmeerd met vaseline en gevuld met gips. De samenstelling moet licht zijn vzbolat handen om zuurstof en glad spatel. Na drogen, maar het moet ten minste 5 uur, het gips moet zeer zorgvuldig worden gescheiden van de figuur.


Panelen gemaakt van gips met je handen: de masterclass

De laatste stap voor de productie van panelen - een van de meest creatieve, maar ook verantwoordelijk is.

Wij bereiden de nodige instrumenten:

 • Tractie.
 • Gegoten figuren.
 • Potlood.
 • Stationery mes.
 • Skins 150.
 • Pluggen.

Het proces van het creëren van een panel vergt tijd en foutloze prestatiesHet proces van het creëren van een panel vergt tijd en foutloze prestaties

Te dien einde, de omtrek van de toekomst product in een wandsteun staven dat de pluggen veilig te stellen. Markeren een potlood, en de positionering van de gekartelde mes. Vervolgens de hechtmiddelsamenstelling vormen bevestigen en opnieuw bevestigen pluggen voor grotere sterkte.


Voor de installatie, zorg ervoor dat alle stukjes uitdrogen, anders worden ze gedoucht op de gelijkenis van het gips.

Gaten die als gevolg van hechting gevormd, worden gevuld. Vervolgens moet alle stukken zorgvuldig worden podshkurit op het gebied van het huwelijk. Dimples en stoten snel geëlimineerd met de skins 150.

Selecteer items

Decoratieve panelen kunnen worden gevormd door een verscheidenheid aan vormen. Het kan en vintage items, en alle anderen die alleen zullen blij zijn.

Je kan absoluut wat u maar wilt, afhankelijk van uw voorkeur te kiezen, evenals bekijken de opties op de foto.

Het creëren van panelen van gips, overweeg dan persoonlijke voorkeuren, evenals interieurHet creëren van panelen van gips, overweeg dan persoonlijke voorkeuren, evenals interieur

Panelen in de woonkamer en de keuken en de slaapkamers geïnstalleerd. Vandaar dat het hangt af van de keuze van de cijfers die het product sieren.

Het kan worden:

 • Keuken interieur items: ketel, pot, kopjes, vazen.
 • De illusie van het menselijke silhouet, dieren, bloemen.
 • Objecten Slaapkamers: kleinere stoelen, bank, bed, enz.

Panelen pleister op de wand (video)

De masterclass zal gemakkelijk doen de originele muurschildering en een aanvulling op de wandelementen, maken de kamer meer verfijnd. Waarom zou je net als iedereen, als je kunt experimenteren zonder enige kosten. Wilt u uw interieur schil met behulp van gipsplaten - go for it.

Voorbeelden van werken van gips panelen (foto)

5bcf7560c55f45aa36a7e45b7116719d 000003 7 8 0114496- 11-01-82146843-1024x768 23 928image 1749b1b66fd8092966e114acb4684fef 93830-d041f-34.695.188-m750x740

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 57

map