Original och vackra vardags 3 Rådets Clerk

Original och vackra vardags 3 Rådets Clerk

12 October 2017Vardagsrummet är en viktig plats i huset, måste utföras på bästa möjliga sättI vardagsrummet är en viktig plats i huset, bör det utformas på bästa videGostinaya det är en av de viktigaste platserna i huset. När allt kommer omkring, det tillbringar större delen av tiden gäster och ägarna själva. Från utseendet på det här rummet det beror på hur trevligt är tiden i det. I vardagsrummet, smakfullt inredda och vackert, kommer att bli föremål för beundran av vänner och ägarna stolthet.


Hur man skapar en vacker vardagsrum inredning

Funderar utformningen av vardagsrummet, bör husbonden inte bara tänka på hur man gör det vackert, men också om hur man skapar en mysig och varm atmosfär. Det är detta rum bör vara "ansikte" i familjen, där alla kan slappna av och njuta av fritiden. Det första steget, vilket bör göra den person som planerar att utfärda vardagsrummet vacker - genomtänkt inredning. Visst, innan du börjar planera, ägaren av rummet rekommenderas att se de olika bilder som hjälper dig att välja den tilltalande design. Det finns många typer av inredningsstilar som passar i vardagsrummet.

Sysslar konstruktion vardagsrum, kom ihåg att det måste vara, framför allt, bekvämSysslar konstruktion vardagsrum, kom ihåg att det måste vara, framför allt, bekväm

köpas

 • Modern, som är baserad på enkla former, neutral färg i kombination med ljusa element;
 • Minimalism - en liten mängd möbler och andra dekorativa element;
 • Ekletika kännetecknas av att den kombinerar ologiskt - en mängd olika möbler objekt som liknar i någon funktion, till exempel - färgen;
 • Klassisk stil är annorlunda och inkonsekvenser former, symmetriskt arrangemang av inre;
 • Huvuddragen i högteknologiska stil är stringens, exakt placering av saker på sina platser, liksom frånvaron av skarpa former och färger;
 • Loft, ökar i popularitet, olika möbler och en liten mängd av en kombination av olika arkitektoniska stilar.

Inte alltid lätt att hitta bilder och göra bilden i sitt hem.

Innan arbetet påbörjas, måste du ta hänsyn till många aspekter som bidrar till att undvika misstag i utformningen av vardagsrummet:


 1. För det första är det nödvändigt att uppskatta storleken på rummet. Av detta beror på många saker - färg på väggar, golv, och storleken och antalet interiör, som kan placeras i vardagsrummet. Till exempel kommer den totala möbler och mörka väggar fungerar inte i ett litet rum, medan små möbler visuellt kan gå vilse i det stora rummet.
 2. För det andra, det viktiga är inte bara storleken på vardagsrummet, men även dess form. Till exempel kan en lång rum visuellt planlagd i två delar - den första är för att ta emot gäster, och den andra - för att titta på TV eller läsa böcker.
 3. Från början är det viktigt att tänka på vad färgschema och stil kommer att ha ett vardagsrum. Köpa möbler måste vara redan på grundval av de utvalda designdetaljer.

Tänk alltid storlek, form och andra funktioner i rummet i sin designTänk alltid storlek, form och andra funktioner i rummet i sin design

I vilket fall som helst före inköp av material för att dekorera vardagsrummet, måste du noga överväga den övergripande stilen i rummet, att uppmärksamma sin form och storlek. Och viktigast av allt - kom ihåg att hallen är "ansikte" i huset.

Därför är det mycket viktigt att alla i rummet att känna sig bekväma.

Viktiga tips om hur man gör ett vackert vardagsrum

Efter att ha valt en viss stil börjar processen att planera vardagsrummet. Designers rekommenderar att isolera den viktigaste platsen i hallen, som kommer att dra fokus.Som regel är det mycket ofta används som en del av inredningen:

 • eldstad;
 • TV eller hemmabiosystem;
 • Tabellen som värd kommer att sätta en behandling för gäster;
 • Stora och vackra akvarium, etc.

Även många experter rekommenderar att lägga till att leva en viss "smak", som kommer att titta på med intresse gästerna. Det kan vara till exempel en bild. Vid klassisk stil passar landskapet eller stilleben, färgschema som kommer att vara i harmoni med huvudområde i hallen. Men de som vill överraska gästerna kan sätta på väggen ljus abstraktion.

Bright accent i vardagsrummet kan vara en öppen spis, soffbord eller den ursprungliga mattanBright accent i vardagsrummet kan vara en öppen spis, soffbord eller den ursprungliga mattan

Om väggen har en nisch, inte bli upprörd, eftersom bristen på alla rum kan göra värdighet.

Designers rekommenderar att göra en dold garderob, som i hög grad kommer att spara utrymme i den. Ett annat alternativ - att bygga en nisch hyllor, som kommer att vara familjefoton, statyer, etc. När du gör en levande stil är också värt en hel del uppmärksamhet med tanke på valet av gardiner. De ska vara i harmoni med de viktigaste färgen i rummet. Det viktigaste - att gardinerna inte skapade dissonans i lägenheten. Alltför skarp kontrast till den livsstil kan göra dem påträngande möbel.

Välj en bakgrundsbild för vardagsrummet: vad man ska leta efter

Om lägenhet ägare väljer pokleit tapeter i vardagsrummet, bör det även hålla sig till de grundläggande reglerna. När allt kommer omkring, från färgen på väggarna och locket av stil beror på den allmänna atmosfären rum. Vackra tapeter kommer inte alltid ser likadana ut i ett visst område. När du väljer färger och tygmönster, är det lämpligt att förlita sig på huvud inredningen i rummet, eftersom varje alternativ clearance hall passa olika stilar.

För rum är bättre att välja tapeter varma pastellfärgerFör rum är bättre att välja tapeter varma pastellfärger

Huvud professionell rådgivning för dem som vill att klistra tapet ett rum är:


 • Den lilla vardagsrummet rekommenderas att välja ljusa färger tapeter;
 • Små mönster eller vertikala ränder på fullkorns duk visuellt utöka utrymmet;
 • För stora rum med högt i tak, kan du också välja ljusare nyanser, men passform och mer mättade färger;
 • Cool färgscheman ofta inte passar i vardagsrummet, är dessa tapeter bäst reserveras för sovrummet dekoration.

Så vackert att ordna vardagsrummet: möbler kompetent

För att lämna möbler, bör också tåla en utmärkt kandidat för att ta hänsyn till stil och storlek i rummet. Till exempel passar ett stort vardagsrum soffa perfekt framför som kommer att vara en trevlig tabell. Och i ett litet rum designers rekommenderar att sätta en liten soffa med ett par små ottoman eller stol.

För ett litet vardagsrum är perfekt för en liten soffa med ett par osmanFör ett litet vardagsrum är perfekt för en liten soffa med ett par osman

Dagens beslut är placeringen av möbler är inte mot väggen, och i mitten av rummet. I många fall, detta visuellt ökar utrymmet. Särskild boendekomfort kan lägga väl valda matta. I storlek ska det vara som så att det passar för dig själv soffa, stolar och ett bord. Muren, som blev populär i sovjettiden, en del människor anser föråldrade.

Men i själva verket är de kännetecknas av hög funktionalitet och dessutom i vår tid finns det ett stort urval av möbler som kommer att se modern och elegant.

Mycket uppmärksamhet i arrangemanget av möbler rekommenderas ges till belysning i rummet. Endast en ljuskrona hängande från taket - en gammal version. Designers rekommenderar att lägga in i rummet flera ljuskällor. Det kan vara vardagsrum, golvlampor, vägglampor, bordslampor, etc. Denna täckning kommer att göra rummet mer bekväm och fyllde den med mjukt ljus.


Hur du ordnar rum (video)

För att göra en trevlig levande hemma, inte nödvändigtvis att anställa designers. Vi behöver bara få allvarliga om val stil och följa de grundläggande råd. Med rätt inställning och visionär, kan vem som helst göra en vacker mysigt vardagsrum med händerna.

Varianter av de vackert inredda rum (foto)

19min6 81fb7e1043bbe8b9dd4a9507614aa15a 2013-01-15krasivyegostinyefoto26 2013-01-16krasivyegostinyefoto52 2013-01-18krasivyegostinyefoto65 b6724802461d68ba2e67a2b7dd22cab461a572d0 gost3a gost8a gostinaya18kvmetrov3 bild-194.632

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

map