Original korsstygns vallmo och teknik för deras genomförande

Original korsstygns vallmo och teknik för deras genomförande

12 October 2017Broderi, som skildrar vallmo, är lätt och lugnBroderi, som skildrar vallmo, har enkelt och bezmyatezhnostyuOchen ser vackra broderier, som skildrar en röd vallmo fält, röd vallmo i en vas på en svart bakgrund eller broderade scharlakansröda blommor i morgonljuset. Broderade färgglada blommor är lätt, viktigt att följa mönstret noggrant förbereda alla nödvändiga material, och det är bäst att köpa färdiga broderi-kit som kan köpas på någon specialitet butik för praktiska människor. Företaget säljer högkvalitativa broderi Riolis kit.


Imponerande korsstygn vallmo - schema

Broderade med vackra blommor lockar ögon skimrande röda nyanser. Detta motiv har länge varit en klassiker. Embroiderers flera århundraden sedan märkte skönheten i vallmo och göra det till ett populärt symbol. Med hjälp av broderi med vallmo kan inte bara dekorera bröllop handdukar, örngott och dukar, men platsen, hans arbete på väggen i form av målningar eller väggmålning.

Scheman har blivit en symbol:

 1. Manlig effekt;
 2. lidelse;
 3. Evig kärlek;
 4. Minne.

Det visar sig, broderade vallmo sedan urminnes tider, fortsätter att brodera dem med modern needleDet visar sig, broderade vallmo sedan urminnes tider, fortsätter att brodera dem med modern needle

Om du gräva i folklore, trodde man att de vallmo blommade i fälten efter en blodig strid, men samlade buketter av vackra, soliga färger alltid symboliserar kärlek och passion.


Enligt Feng Shui systemet Macys perfekt för nybörjare mästare. Det är en symbol för skönhet och avkoppling.

broderi schema Maki olika uppsättningar är mycket populära idag, som med hjälp av moderna metoder är nästan 100% kopierade målningar av kända konstnärer, som älskade målning av röda blommor. Om du rör tillverkarna, god kvalitet olika Ryssland, Ukraina. Företrädare för dessa folk har förevigat skönheten av blommor, scarlet som blod och fascinerar med sin inre energi. Satsen innehåller garn diagram kvalitet nål, disposition. Med andra ord kan köpa en färdig uppsättning snabbt och tillräckligt för att brodera och vallmo och små daisies California runt dem.

Fashion korsstygn vallmo i en vas

Korsstygns blommor vallmo i en vas är perfekt för matsalen eller kök. Att arbeta väl lämpad som en mörk kontur och arbetsytor av ljusa toner. Broderier kan göras till en elegant ram eller inlägg som en dekoration på textilier, kläder, tillbehör. Bland de skickliga embroiderers populära system av BR-008 Poppies i en vas. Brodera i 2 trådar, kommer det att ge volym.

Set innehåller: 1. Dike Zweigart;
 2. Tandtråd Madeira;
 3. nål;
 4. Instruktioner kart.

Vallmo i vasen ser bra ut, särskilt om de är broderade på duken svartVallmo i vasen ser bra ut, särskilt om de är broderade på duken svart

den framtida storleken på broderi kommer 27h20,5 cm. Producerad genom att ringa ett företag gyllene skinnet. Aida white 14 och färgnummer 29. Efter systemet kan broderas utmärkt panel som därefter dekorera väggen. Genom att ta tid och sätta insatser kan få en riktigt konstverk som skapas med sina egna händer.

Som tvär sömmar

broderi konst har en mycket rik historia. Att brodera ett kors, halv kors, broderi gamla ryska personer som behandlas särskilt noggrant och noggrant. Dower, broderade vallmo, mönstrat eller buketter polyptyk - ser rik.

Leden av armén av fläktar broderi kors fyllas årligen. Idag needlewomen broderi var en flykt från de grå vardagar. Brodera teknik Räknat Korset och alla kan, kommer det att ta lite tid och uthållighet. Bekanta med räknade korset bättre med förvärvet av en speciell uppsättning. I butikerna presenterade i dag ett anständigt utbud och så att bilden av den framtida mästerverk, kan du välja att din smak. I en uppsättning av broderier bör inte vara en del av något extra.

Broderi kors - en process inte av det enklaste, men resultatet är värt detBroderi kors - en process inte av det enklaste, men resultatet är värt det

Vanligtvis en bra uppsättning innehåller:

 • duk;
 • tråd;
 • schema;
 • Needle.

du kan hitta en arrangör för tråden i vissa apparater, tack vare honom, är det lättare att brodera. Dessutom finns ingen sy inte utan bågen. Enheten fixerar duken. Även erfarna yrkesarbetare är alltid bågen. Vi måste börja med definitionen av en startpunkt.


Om konturen och kretsen har samma storlek, räknevärdet start kvar, antalet tomma celler.

Om storleken är annorlunda, brodera börja med centrum. Den första korsstygn och flytta till höger. Brodera kan vara en eller två i filamentet. Tråden får inte vara långa, perfekt längder från handleden till armbågen. Det bör inte finnas några knutar, bör broderi vara snyggt och inifrån och ut.

Vad gör broderi

Från antiken trodde folk att manuellt arbete sparas själ mästare. Erfarna mästare hävdar att om en specifik brodera berättelsen och göra en önskan, det kommer att gå i uppfyllelse.

Needle känner att broderiet är inte bara symboliserar något, men är fortfarande kunna uppfylla önskningarNeedle känner att broderiet är inte bara symboliserar något, men är fortfarande kunna uppfylla önskningar

Så några av symbolerna representerar följande:


 • Macys - passion, kärlek;
 • Barn - för graviditet;
 • Guldfisk - till rikedom;
 • House - att köpa ett hem;
 • Machine - att köpa en bil;
 • Owl - visdom.

Korsstygn: Scarlet vallmo (video)

Needle ofta broderade fläkt som symboliserar skydd av huset. Oavsett vilken berättelse inte valdes - broderi är alltid på gott humör, avkoppling och skönhet. Olika metoder kan brodera, kan denna teknik vara engelska eller danska metoden. Broderi Räknat Cross är inte svårt, det viktigaste att strikt följa systemet och inte bråttom.

Vallmo på korsstygn (foto)

2d4b65d0f8376bfd7ed479975965e7f51 09e25348 091c01cfee7a49e648dfcc3990556d96 0029e92041a8ee70ba882c7894cd6783e679df92 96f06236f4300f3eb9535b93ff28a0a1 8256 222222 384460-3405d-86.372.302-m750x740-u3b04f 43518603-1000x1000 4071578

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

map