Original blinds behang met je eigen handen: stap voor stap handleiding

Original blinds behang met je eigen handen: stap voor stap handleiding

12 October 2017Met een beperkt budget blinds behang zal een perfecte goedkope en mooie items voor uw huisMet een beperkt budget blinds behang zal een perfecte goedkope en mooie items voor uw domaZhalyuzi van behang worden vaak gebruikt op de ramen in het land, op het balkon, veranda, balkon, en kamers die zijn gelegen aan de zonnige kant. Ze kunnen ook worden opgehangen op het raam tijdens de reparatie, of als u gewoon niet genoeg geld hebben. Ze zijn heel origineel en op hen de minimale kosten. Om ervoor te zorgen papier blinds niet nodig om veel tijd te besteden genoeg zal zijn slechts een paar uur.


Hoe maak je de blinds behang met hun handen, hoe te beginnen

Blinds wallpaper te maken met je eigen handen, moeten we materialen.

namelijk:

 • De overblijfselen van behang;
 • scharen;
 • roulette;
 • heerser;
 • lock;
 • Normale en dubbelzijdige tape;
 • Punch of priem;
 • touw;
 • Aanhangwagen, die een kraal kan worden.

Niet per se om dure behang, zeer geschikt budget optie te gebruikenNiet per se om dure behang, zeer geschikt budget optie te gebruiken

Maak blinds papier behang zal stap voor stap instructies helpen. Eerst moet je het raam met een meetlint te meten. Door de lengte van het venster wordt 30-40 cm toegevoegd. Bij het formaat met een mes en een liniaal kunnen vaststellen, snijd een stuk van behang op lengte. Indien de vensterbreedte meer dan behang, kan worden verbonden met lijm twee schilderijen met dubbelzijdig plakband.


Gemaakte preparaten te vouwen op een harmonica met een breedte van 3-5 cm strips. Probeer voorvorm naar het raam en zo nodig de overtollige snijden. In het centrum van balg die met een priem het gat doorboren.

Sterk touw gestoken door een gat aan de band bevestigen en afgesneden onnodige uiteinde van het touw. De blinds gebruikte dubbelzijdige tape vast. Het is gehecht aan de bovenband van een accordeon, en de onderkant afgesloten met slechts de helft. Het onderste deel van de ventilator te verbinden. Aan het uiteinde van de draad aan te brengen houder met aanhangwagen en al volledig gemaakte blinds vastgelijmd aan het venster. Afgewerkt gordijnen van behang kan worden versierd met pailletten, vlinders of ontwerpen. Bij zorgvuldig gebruikt, zoals jaloezieën lang genoeg zijn.

Blinds behang met je eigen handen: een masterclass voor de luie

Als het nodig is om tijdelijke blinds waarvan het uiterlijk niet veel uit te installeren, en bovenal, ze willen beschermen tegen de zon, kunt u een eenvoudige masterclass te gebruiken voor de fabricage. Om dit materiaal blinds, moet je meer dan een uur nodig hebben. U kunt ze uit te voeren, te verwijderen en opnieuw te installeren.

Kleur en patroon van behang op hen dient te worden aangepast in overeenstemming met de algemene stijl van de kamerKleur en patroon van behang op hen dient te worden aangepast in overeenstemming met de algemene stijl van de kamerOm de blinds te maken op een eenvoudige manier, is het noodzakelijk:

 1. Neem het losse stuk behang en vouw het accordeon plooien. Als de accordeon op te lossen, moet de gehele raam.
 2. Om af te wegen, moet je vasthouden aan de onderkant van dik karton.
 3. Boven vastgelijmd aan het blad en dubbelzijdig plakband op de blinds strakke wasknijper elk formaat lossen.

Er zijn vele manieren om dergelijke jaloezieën, waarin verschillende ontwerp, de werking mechanisme of decoratieve toevoeging.

Blinds behang hebben veel voordelen:

 • Sta niet toe dat het zonlicht door te dringen in de kamer;
 • Oorspronkelijk versieren ramen;
 • U kunt elk gewenst patroon te trekken;
 • Bemoei je niet met kleuren die staan ​​op de vensterbank;
 • Economisch te vervaardigen.

Het ziet er goed blinds uit de lucht gegrepen, die omhoog en omlaag door middel van een speciaal mechanismeHet ziet er goed blinds uit de lucht gegrepen, die omhoog en omlaag door middel van een speciaal mechanisme

Wees zeer voorzichtig om jaloezieën met gordijnen behang aan te passen. Niet elke stof ziet er goed uit op hun achtergrond. Het is beter om een ​​goede achtergrond, die kan worden geschilderd te kopen en om ze zo nodig om de gordijnen te maken.

Goedkoop en mooi: verblindt wallpaper

Tot op heden, de blinds van verschillende achtergronden met je eigen handen zijn geworden vaak gebruikt in het huis. Het is niet alleen origineel en beschikbare element van het interieur, maar ook de bescherming van de vervelende zon en nieuwsgierige gelijk.

Ondanks het feit dat veel mensen denken dat dergelijke producten alleen kan worden gebruikt voor de huisjes, passen ze perfect in het ontwerp van elk appartement.

Aangezien dit materiaal is heel specifiek, niet aan te raden om het te gebruiken in de keuken en andere binnenlandse terrein.


Het is het beste gewoon behang en patronen, die een zekere chic zal geven niet te gebruikenHet is het beste gewoon behang en patronen, die een zekere chic zal geven niet te gebruiken

Ondanks het feit dat het papier blinds hebben een aantal voordelen, ze hebben ook een kleine nadelen:

 • Kleine levensduur;
 • Rapid afschrijving;
 • In vergelijking met collega's, hebben een goedkope uitstraling.

Velen kiezen blinds behang om wat voor reden. Zelfs als je blinds deed dure behang, zal ze kosten een stuk minder dan winkeldiefstal tegenhangers. De oprichting van dergelijke jaloezieën kost weinig tijd. Als u wilt een aantal malen worden veranderd, het belangrijkste ding om veel behangresten hebben. Goede achtergrond is bewerkt met verschillende impregnatie, zodat ze tegen vuil en stof, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Raden delatsvetofiltry van behang voor het schilderen. Hoewel dergelijke producten relatief dun, zijn ze niet goed beschermd tegen zonlicht.

Filters hechten aan de schuiframen, is te danken aan de vensterbank vrijgegeven, en ze niet interfereren met gordijnen. blinds montagewijze kunnen ze worden verwijderd en opnieuw zo vaak vastgezet, zonder schade aan schuiframen.


Hoe te rolgordijnen van behang te maken

Sommige zijn geconfronteerd met het probleem van het kiezen van rolluiken voor de ramen. De winkels kunnen niet altijd kopen de juiste maat blinds. Daarom begonnen ze hun eigen handen thuis.

Deze jaloezieën kunnen zijn functie volledig vervullen, niet waardoor zonlicht in de kamer vanwege de dichtheid van het materiaalDeze jaloezieën kunnen zijn functie volledig vervullen, niet waardoor zonlicht in de kamer vanwege de dichtheid van het materiaal

rolgordijnen zelf te maken, moet u:

 • boor;
 • ijzerzaag;
 • De overblijfselen van behang;
 • uit een metalen buisdiameter - 1,8 cm;
 • Voor lood hout of kunststof baan;
 • Bevestigen van shutters naar 1,4-2 m, die je kunt kopen in de winkel;
 • Superlijm voor het binden van de stof aan het metaal en schroeven.

stap-proces

 1. Meet de breedte en lengte van het raamkozijn.
 2. Van de metalen buis afgesneden een stuk van een gewenste breedtemaat.
 3. Snijd de achtergrond van gewenste lengte en breedte, het toevoegen van 2 cm voor zoom onder en hetzelfde van boven te lijmen. Wallpaper moet niet te dicht zijn.
 4. Om luiken soepel opgehangen, moet je kelderde te maken. Om dit te doen, moet u de rand van de stof te buigen en steek, het verlaten van een zak in een halve centimeter over de gehele lengte van de luiken. Te dalen, kunt u een plastic buis of een stuk hout te gebruiken.
 5. Daarna moet worden ingebracht in het werkstuk mount gemaakt van de metalen buis.
 6. Breng lijm op het papier en lijm ze aan de leiding.
 7. Daarna verder met het samenstel robots. Op het raamkozijn van de grootte van de blinds gezet labels. Voeg nog een deel van het bevestigingsorgaan rolgordijnen, met een boor.
 8. De laatste stap - zich in de sleuven rol.

Zwarte luiken behang perfect gecombineerd met de high-tech stijl, waardoor de moderne kamerZwarte luiken behang perfect gecombineerd met de high-tech stijl, waardoor de moderne kamer

Blinds behang zijn goed dat ze met hun eigen handen hebben gemaakt, ze zijn gemaakt van afvalresten van behang, de bescherming van de kamer van de felle zon. Dit product is de perfecte aanvulling op het ontwerp van het appartement. Rolluiken behang gemaakt van papier of geweven stof, multifunctioneel. Ze zijn ook - een waardig alternatief voor de reeds verveeld met de gebruikelijke gordijnen.

Blinds behang met je eigen handen (video)

 

Deze blinds zijn geschikt voor bijna elke kamer, met name aan de zonnige kant van het huis. Voor de vervaardiging van luiken van de gebruikelijke behang met je eigen handen, is er geen noodzaak om veel tijd en geld. Ze kunnen ook worden vervaardigd uit gewoon papier, zoals tekenpapier. Daarom zijn deze jaloezieën zijn erg populair.

Blinds behang in het interieur (foto)

3cd8f7a6125177b18f50a0799ff7d19bRSZ690 12b00d977213 100D5100 193 213 5669db5c6ad6fbfe173e377da9d4b92e 1122 43117711408529329 5593255 24771982cr

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 + = 24

map