Opvallende kenmerken van de trap met zabezhnymi stap 3 en voordelen

Opvallende kenmerken van de trap met zabezhnymi stap 3 en voordelen

12 October 2017Trappen met zabezhnymi stappen hebben goede esthetische kwaliteiten en een lange levensduurTrap met treden zabezhnymi goede esthetische kwaliteiten en duurzaamheid Dergelijke constructen van hout zijn, maar het is toegestaan ​​een metalen frame gebruiken, en kan ook een andere hoek van rotatiestappen selecteren. Projects trap naar de bovenste verdieping en zabezhnymi vorm omvatten dergelijke functie welk type structuur ontwikkelen cirkelvormig zijn en vrijwel continu opgesteld van boven naar beneden.


Trappen modulaire trappen: species

Uiteraard is de bovenkant van de constructie is veel smaller dan de onderste. Het is dus mogelijk door de stappen om de landing te vervangen, en ruimte te besparen.

Trappen met zabezhnymi stappen zijn van twee types:

 1. Swivel 90 graden.
 2. Roterende waarbij hoeken 180 graden.

Het is mogelijk om je eigen handen te maken, en het ontwerp en de installatie van het interieur van het onderwerp, maar eerst willen gaan door de voor- en nadelen, om niet teleurgesteld te zijn in de toekomst.

Zabezhnymi trappen kunnen worden vervaardigd van metaal en houtZabezhnymi trappen kunnen worden vervaardigd van metaal en hout


Onder de voordelen zijn de volgende:

 • Mogelijk om het gebied dat onder de trap krijgt te verminderen, dus het wordt compacter;
 • Vergroting van de ruimte is vereist, zelfs voor grote huizen, omdat veel plaatsen niet gebeuren;
 • Aantrekkelijk uiterlijk.

Onder de tekortkomingen deskundigen:

 • Psychologisch ongemak, die kan optreden bij het optillen van het verkleinen van de trap;
 • De complexiteit van de installatie, alsmede de regeling;
 • Gebrek aan comfort, maar het is een prive-aangelegenheid van elke persoon, zoals sommigen de voorkeur aan de ladder uit te rusten met een platform, anderen zonder;
 • De aanwezigheid van het risico op verwondingen tijdens de afdaling, als het ontwerp is verkeerd geïnstalleerd, zonder te voldoen aan de normen en standaarden.

Berekening van de trap en het trekken van zabezhnymi stappen

Om onaangename en buitengewone momenten na de installatie van de trap met zabezhnymi stappen, moet je aandacht besteden niet alleen om hun standpunten, maar ook over de manier waarop de berekeningen moeten worden uitgevoerd te vermijden.Het is deze fase wordt als bijzonder belangrijk te zijn, en het moet met de grootst mogelijke zorg worden uitgevoerd. De berekening wordt uitgevoerd wanneer de tekening wordt gecreëerd als een gesneden en holistische.

Het berekenen van de grootte, moet u om te gaan door middel van dergelijke stappen:

 • Vyschityvanie diepte aan de buitenrand van elke fase, die niet moet meer dan 40 cm;
 • Berekening van de gemiddelde diepte van elke stap, die in hoofdzaak 20 cm;
 • Kiezen van de hoogte van de stappen die kunnen variëren in het traject van 12-22 cm;
 • Selectie van maximale uitsteken van het einddeel loopvlakken van ten hoogste 4 cm.

Voor de start van de bouw winder trappen, is het raadzaam om een ​​tekening te maken op papier, met vermelding van de vereiste afmetingenVoor de start van de bouw winder trappen, is het raadzaam om een ​​tekening te maken op papier, met vermelding van de vereiste afmetingen

Kortom, de meest populaire L-vormige trap. Het is makkelijker om te tekenen, en de installatie niet de arbeid te nemen.

De grootte van dit object in het interieur bepalen, moet ook rekening worden gehouden met alle nuances:

 1. Om het comfort te verhogen, is het noodzakelijk de diepte stappen (C) tot de hoogte (H) af te trekken. In het algemeen is 12 cm.
 2. Voor maximale veiligheid hebben we de som van de C + D, die gelijk is aan een gemiddelde van 46 cm is.
 3. De optimale kunnen berekenen moet vatten 2D + C, en het is ongeveer 62 cm.

Hoeken van de stappen van de trap structuur en opstelling van standaarden

Productie en vasthouden van de ladder samenstel met roterende uitzicht, en conventionele, wordt alleen uitgevoerd volgens de GOST standaarden en SNP, die beschikbaar moet in de eerste plaats.

Voor trap met zabezhnymi stappen heeft zijn eigen speciale aanbevelingen:

 1. De maximale diepte van de stappen op de plaats waar zij naast de wand, wordt beschouwd als 40 cm.
 2. De minimale diepte van stappen waarbij de inrichting naar de centrale gestel plaatsvindt, wordt 10 cm beschouwd.
 3. De minimaal toelaatbare hoogte in het middendeel winders mag niet kleiner zijn dan 20 cm.
 4. Volgens de instaphoogte mag niet meer dan 12-22 cm.
 5. Tread moeten niet worden opknoping door meer dan 4 cm.

Voor opknoping in de veiligheid op de haspel trappen moeten leuningen installerenVoor opknoping in de veiligheid op de haspel trappen moeten leuningen installeren


Als de trap draaien 180 graden, moet het een speciale ruimte tussen de bovenste en onderste niet meer mars dan een kwart van de afstand tussen de linker- en rechterrand van de loopvlakken zijn. Hoog, mag de overlapping niet boven een hoogte van 2 m.

Comfortabele L-vormige staircase

Bij de berekening van de trap ontwerp, is het de moeite waard om zich niet alleen richten op de enorme omvang, maar ook als goed voor duurzaamheid als waar en hoe het zal worden gebruikt.

Met het oog op de hoekige trap te berekenen, moet u gebruiken:

 • Speciaal gereedschap;
 • Ervaring in de meetkunde;
 • regelgeving;
 • Aanbevelingen en GOST-normen.

De breedte van de L-vormige ladder moet zodanig worden gekozen dat erop zou 2 mensen missenDe breedte van de L-vormige ladder moet zodanig worden gekozen dat erop zou 2 mensen missen


Natuurlijk, als dit arrangement hijsmethode naar de tweede verdieping aan de eerste, in het bijzonder in een prive-woning, moet u het feit dat het mogelijk is voor haar om meubelen te klimmen, zullen kinderen rond te rennen en klimmen de ouderen te overwegen. Bijgevolg moet de structuur sterk, duurzaam en, belangrijker nog, handig en de meest uitgebreide zijn.

Ladders moeten glad, maar niet glad aanwezig is in het kader van het metalen profiel en het hout van de hoogste categorie te zijn.

Ook moeten een bepaald aantal stappen, hetgeen is te zien in de figuren en worden tijdens installatie.

Ontwerp winder trappen en hun functies

De essentie van de trap, waarbij de haspels, uit te sluiten van de bouwplaats.

En ook:

 • Vervang deze met een podium;
 • Maak een meubelstuk compacter;
 • comfort en gemak toe te voegen.

Om eentonigheid in de kamer te vermijden, moet trappen andere kleur dan de kleur van de murenOm eentonigheid in de kamer te vermijden, moet trappen andere kleur dan de kleur van de muren

Het bespaart dus ruimte in particuliere woningen, en is het mogelijk om zelfs zorgen voor de kleinste in omvang accommodaties. De experts stappen dieper dan 40 cm aanbevolen. Hoe dichter bij het niveau van de wand, zodat deze dichter bij het centrale steundeel. Aldus is het mogelijk om de kromtestraal van de stappen te verhogen, en ruimte te besparen.

Wanneer de profieldiepte van meer dan 40 cm, de diepte van het hoofdframe wordt verhoogd en dus het ontwerp minder veilig is strikt verboden. Dit kan een breakout niveaus veroorzaken en bij alle gevolgen van noodsituaties in de vorm van letsel.

Ladders modulaire trap met stappen van 90 graden

Op dit moment kun je kant en klare hoekig trappen, en verschillende soorten, types en hoogtes te vinden.

Onder het draaien, zijn er twee populaire types:

 • Bij omkering in 90 ᵒ;
 • Met een draai van 180 ᵒ.

Verbeteren van de esthetische kwaliteit van de ladder kan als gevolg van de draad op de reling zijnVerbeteren van de esthetische kwaliteit van de ladder kan als gevolg van de draad op de reling zijn

Opgemerkt wordt dat de berekening van de ontwerpafmetingen eigen, kan het probleem met trappen, waarbij een 90 graden bocht have. Pristupkov vorm kan geen willekeurige nemen, is het noodzakelijk te voldoen aan duidelijke normen.

In dit geval zal het product duurzaam en veilig zijn, en kan de meest handige om een ​​object te gebruiken en geen zorgen te maken over de gevolgen die u toelaat om alle functies en de vereiste normen te houden.

Ervoor zorgen dat een breedte van elke ladder element heeft, kunt u elimineren problemen veronderstellingen en vergissingen. Toegenomen spoorbreedte van een smalle naar een brede moet soepel en zonder plotselinge pieken worden uitgevoerd. Opgemerkt wordt dat de breedte van het horizontale vlak van de grootste trappen geen trapje moet zijn en moet ten minste meer dan 10 cm.

Winder trap met 180 graden draaibaar

Het is belangrijk om te onthouden dat als er geen specifieke vaardigheden om ladders te installeren, is het raadzaam om de diensten van professionele ambachtslieden ervoor kiezen om 100% veiligheid en sterkte te garanderen.

Stappen in de rotatie gebied op de haspel trappen zijn iets breder dan de rest uitStappen in de rotatie gebied op de haspel trappen zijn iets breder dan de rest uit

De belangrijkste vereisten voor het draaien trappen met een hoek van 180 graden zijn:

 • Naleving breedte langs de rand van de draaitafels is ten minste 40 cm;
 • Naleving roterende stapgrootte midden van ten minste 20 cm;
 • Naleving draaicirkel van 30 cm.

Uitvoering van alle stappen, met inbegrip van het draaien op dezelfde lijn.

Trap met zabezhnymi stappen met zijn handen (video)

Hierdoor zal de trap stijlvol, modieus en belangrijker nog, comfortabel. Door de aankoop van de trap klaar met plannen in de winkel, moet je de collectie te installeren en duidelijk te controleren of alle benodigde componenten en bevestigingsmiddelen.

Ontwerp winder trap (foto in het interieur)

DSC8231 2-Na-boltsah-s-zabezhnyimi-stupenyami-kreplenie-na-tetive 5c7a54135bfa8d4598e8f8e65a0f7475 8 9-Na-kosourah-s-zabezhnoy-stupenyu 0011 012 52fac8e20e861-trap-to-order 144 544630e300b536b1bdf9656994c78de513f265

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

map