Option te allen tijde: witte slaapkamermeubilair

12 October 2017Slaapkamer in witte kleur - het is niet alleen mooi, maar ook comfortabel en stijlvolSlaapkamer in witte kleur - het is niet alleen mooi, maar ook comfortabel en stilnoBely winnende kleur, welke stijl van het interieur je niet zou hebben toegepast. Het heeft vele voordelen, onder hen - de elegantie en comfort van de kamer. kiezen Heel vaak witte meubels voor de slaapkamer. Deze kleur is geschikt voor een dergelijk delicaat lokalen - dit is niet een woonkamer, waar druk is, want het is niet noodzakelijk te maken over vuil zoals meubilair.


Het meubilair in de slaapkamer wit: wat is opgenomen in de lijst

Wat zou stoppen met u kiest voor uw slaapkamer, kan het meestal wit of helemaal wit zijn, kijken, hoe ziet u het interieur. Center slaapkamer - het bed, waarvan de achterzijde is wit. Natuurlijk moet de coating ook helder zijn.

Daarnaast is de slaapkamermeubilair:

  • Dressing tafel;
  • Garderobe of kast compartiment;
  • Storage Systems;
  • Rekken en planken;
  • Gestoffeerde meubels.

Soms, bij gebrek aan een meer geschikte plaats in de slaapkamer rust de mini-office gebied of meesters. Het gebeurt dat in de slaapkamer ontwerp omvat een kleine kas, maar het is niet nodig om de ruimte planten te verzadigen.

Voor witte slaapkamer is perfect voor een enorm bed, een kleine kast en een prachtig decor elementenVoor witte slaapkamer is perfect voor een enorm bed, een kleine kast en een prachtig decor elementen

U kunt direct bestellen een modulair systeem in de slaapkamer, en ontwerpen hun eigen meubels. Soms is een modulair systeem om meer een, dan in stukken gebroken en verspreid door de kamers te kopen. Het is makkelijker om de huisstijl eenheid te houden.


Witte slaapkamer set in het interieur

verlichten van de situatie is bijzonder belangrijk in de slaapkamer - in deze kamer, alarm en moeite je moet vertrekken. Slaapkamer set witte kleur is geschikt voor vrijwel elke slaapkamer. Het belangrijkste is dat met de meubels niet de muur niet fuseren.

stel het type glanscoating ideaal voor kleine slaapkamers. Het zal weerspiegelen de omringende ruimte, en het zal de visueel slaapkamer ruimer te maken. Maar de glans moet niet te veel zijn, als om hem te veel, te veel ruimte gegeven door de spreker, en in de slaapkamer die ze niet nodig hebben.

  Om witte slaapkamer set is een winnaar keek in de kamer, is het noodzakelijk om de muren van de kamer een paar tinten donkerder makenOm witte slaapkamer set is een winnaar keek in de kamer, is het noodzakelijk om de muren van de kamer een paar tinten donkerder maken

Muren moeten donkerder meubilair zijn, anders zal deze worden samengevoegd tot één beeld, en begrijp niet waarom je al die meubels hebben opgedaan. Tegen de achtergrond van donkere behang wit meubilair ziet er uniek expressief. Maar als u al een lichte achtergrond, en verzamelde allemaal hetzelfde voor een witte suite kopen, is er een oplossing. Je pakt dergelijke opties, waar delen van goud of zilver zijn gemaakt. Of neem opties waar de grondtoon in combinatie met een aantal andere.Kast in de slaapkamer wit: rood accent

We kunnen niet zeggen dat de witte kast fuseert perfect bij de andere momenteel gekleurde meubels. Zijn plaats te verwerven in aanvulling op het witte bed. Het komt voor dat de andere meubels in de slaapkamer is er niet.

Slaapkamer meubilair is het beste om de oorspronkelijke zaak met een glanzende afwerking te kiezenSlaapkamer meubilair is het beste om de oorspronkelijke zaak met een glanzende afwerking te kiezen

Nogmaals, een glanzend oppervlak de voorkeur. Het weerspiegelt het zonlicht, het maakt de ruimte licht en luchtig. Moet ik iets om een ​​kast te wijzen? Ja, naast het kunt u een lichte geweven tapijt te leggen. Bright vloer vaas met kunstmatige witte bloemen accentueren de oorspronkelijke pracht van deze tederheid.

White Scandinavian slaapkamer

De charme van een Scandinavische stijl interieur trekt zoveel -voodushevlyayas interieurs met foto's, mensen proberen om een ​​reparatie, of iets dergelijks te maken, en vaak is het goedkoop. Wat trekt mensen in de Scandinavische stijl? De eenvoud van vormen en lijnen, het ontbreken van franje, informele in de juiste maat en overtuigende elegantie.

Ik vormde deze stijl lange deprimerende winter, vandaar de dominante wit. De lange winter is ook een gebrek aan voldoende verlichting, omdat de zware en donkere Scandinavische stijl niet accepteert.

Als u houdt van eenvoud en functionaliteit, terwijl die geschikt zijn voor u in de slaapkamer Scandinavische stijlAls u houdt van eenvoud en functionaliteit, terwijl die geschikt zijn voor u in de slaapkamer Scandinavische stijl

Het meubilair in de Scandinavische stijl - eenvoudig en functioneel, rechte lijnen, zonder eigenaardigheden. Maar hier is de grootte van het meubilair kan anders zijn, bijvoorbeeld 120 cm breed bed - zie, genoeg van deze - om de grootte te verhogen.

Architectuur slaapkamer scandium stijl

  • Hoge plafonds en nissen met grote ramen - een zeldzaamheid in onze contreien, maar er is een canon canon;
  • Het ontbreken van gordijnen in de slaapkamer - als je niet gewend bent te doen zonder hen, het is de meest transparante en lichte gordijnen;
  • Lichte houten vloeren en dezelfde, aan de vloer kozijnen match (en geen plastic, de stijl bepleit de natuurlijkheid);
  • De witte muren, schilderen of gips, soms - houten lambrisering;
  • Steek de open haard - het kan zijn in de slaapkamer, zelfs een fake, maar het zal de ruimte meer gezellig, warm, zacht te maken.

En wat naast deze arctische schoonheid, echt alles wit en koud? Maar wit kan zijn, en is niet koud, als competent accenten. Bright dekens, matten, kussens, en zelfs de vloer kisten. Maar niet in grote aantallen. Deze accenten zijn goed het is in zijn mate.


En vergeet niet dat de Zweedse stijl is laconiek - dus geven alle overtollige. Lossen kasten, eindelijk. Zoals psychologen zeggen, als het ding niet het jaar heeft gebruikt, en niet nooit gebruikt, gemakkelijker om dingen te verdelen.

Stijlvol wit slaapkamermeubilair (video)

Wit interieur in de slaapkamer - is de dienst zelf. Altijd leuk om te genieten in een kamer, en geen enkele soort van dispiriting ochtend, toen al de stemming is niet de beste.

Heb een mooie keuze!

Ontwerp van de slaapkamer met witte meubels (interieur foto)

26-1024x640 3 165 207 292 212 911d1a92b41a11e3b4d600269e0aabeb911d1a92b41a11e3b4d600269e0aabeb 968929602 1454397408spalnya-1 belyyspalnyygarnitur


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 25