Optimale dressing breedte en hoogte

Optimale dressing breedte en hoogte

12 October 2017Voor de kleedkamer moet worden verwijderd zoveel ruimte als voldoende voor de locatie van het meubilair zou zijn: kasten, planken, muurVoor de kleedkamer moet worden verwijderd zoveel ruimte als voldoende voor de locatie van het meubilair zou zijn: kasten, planken, Kleedkamer muren hebben vele voordelen ten opzichte van kasten. Veel mensen kopen deze machines, in plaats van kasten. Kasten nemen een grote hoeveelheid ruimte, kijk enorm. Walk-in kasten zijn kleiner, maar ze kunnen een heleboel dingen vast te houden. Nu maar heel weinig mensen kopen kasten. Meestal krijg kisten en kasten voor de slaapkamer. Een kleedkamer is ideaal voor de hal of in de kamer. Daarin zet je alles wat je nodig hebt. Dan zal alles op zijn plaats te houden, en je zult minder tijd besteden aan het zoeken.


De optimale grootte van een dressing

Om een ​​kleedkamer selecteren, moet u rekening te houden met alle nuances van de ruimte, waarvoor hij zal staan. Als u niet vinden van de juiste maat kleedkamer, is het nodig om het uit te voeren of om uw eigen handen te bestellen. Dit zal schetsen en tekeningen, waarop het zal lopen vereisen.

Bij het selecteren en de vervaardiging van een kleedkamer, moet u het volgende overwegen:

 • Het totale ontwerp van de ruimte;
 • Plafondhoogten;
 • Grootte van de kamer;
 • Afmetingen dressing.

Elke afdeling kast moet worden ontworpen voor specifieke dingen op de basis van de parameters die moeten tellen en de grootte van de kamerElke afdeling kast moet worden ontworpen voor specifieke dingen op de basis van de parameters die moeten tellen en de grootte van de kamer

Nadat alle metingen zijn gedaan schetsen en tekeningen kleedkamer gewenste hoogte, lengte en breedte.

Zijn grootte wordt beïnvloed door vele factoren: de grootte van rekken en hun inrichting. Het hangt af van hoeveel je hebt van de dingen, en dat u in de kamer te houden.


Om dit te doen moet je correcte berekening van de grootte van een kast om het perfect te passen in het appartement.

Wat moet de minimale grootte van de kleedkamer te zijn

Je hebt besloten om het nieuwe appartement badkamer opslag uit te rusten. Maar je woont in een klein gebied. Wat te doen in dit geval? Het is heel simpel. Je moet alles goed te berekenen. Om te beginnen, berekenen we de diepte. Het zal afhangen van het interne apparaat: de positie van de planken, het aantal secties voor hangers, laden en kasten compartimenten.

Als u een klein gebied van het appartement moet worden geplaatst langs de muur van de kleedkamer bar.In dit geval moet de diepte tenminste 0,65 meter. Maar, als je een veel kleren, moet je het doen op een diepte van meer. End hangers kunnen worden loodrecht op de wand en intrekbaar te zijn. Deze optie is niet slecht voor een klein appartement, en voor degenen die niet graag grote kasten.

Het berekenen van de minimale grootte van de kast, is het noodzakelijk uit te gaan van het aantal mensen die in het huis en daarmee het aantal van hun bezittingenHet berekenen van de minimale grootte van de kast, is het noodzakelijk uit te gaan van het aantal mensen die in het huis en daarmee het aantal van hun bezittingen

Maak niet de diepte minder dan 0,35-0,4 meter. Het is de hoeveelheid ruimte die nodig is voor de opstelling van de schoenen op de onderste plank.

En op het gezicht van de bar is geschikt voor acht hangers, gezien zo'n diepte grootte. Zodra u de berekeningen nodige diepgang hebben gemaakt. Vervolgens gaat de berekening van de breedte van een dressing, die langs de wand worden gemonteerd.

Het wordt als volgt berekend:

 • Voor kastdiepte voeg de breedte van de deur;
 • Nadat we voegen een andere doorgang (0.8-1 m);

Als uw toekomstige kastdeuren zou niet, in dit geval, pull-out lades. Dan is de diepte van de kast wordt anders berekend: vermenigvuldig twee kabinet diepte en voeg dezelfde afstand te doorkruisen. Het is noodzakelijk dat de dozen kan je volledig en zonder problemen te benoemen.

Het ontwerp van deze kamer kan een schuifdeur omvat. Ze zijn zeer comfortabel en praktisch, maar ook niet te veel ruimte bij het openen. Inwendige vulling kunnen rekken, laden hebben plaats. In dit geval is de totale diepte van - + kast passage.

Wat is de grootte van een kast te kiezen voor de grote zaal

Woon je in een groot gebied rond het appartement, en hebben de mogelijkheid om een ​​kleedkamer ruim en ruim te maken. Doe alle benodigde meubels erin, kunt u langs de tegenoverliggende muur.


Als het gebied is een groot appartement, kledingkast, kunt u een aantal plaatsen, die genoeg om hoge kasten te vinden rond de omtrek zou zijn te selecterenAls het gebied is een groot appartement, kledingkast, kunt u een aantal plaatsen, die genoeg om hoge kasten te vinden rond de omtrek zou zijn te selecteren

Hiervoor opslagruimte moet optimaal breedte hebben. Als het gekozen ontwerp met geen deuren, maar er zijn lades. In dit geval moet de diepte vier kast diepte.

Nadat de berekeningen overgaan op lengte. Bereken de lengte niet veel voor nodig. U voegt de lengtes van alle kasten, indien de kleedkamer is gelegen langs de muur lay-out.

Indien de kasten, rekken en dozen aan weerskanten, in dit geval, de totale lengte gemeten aan de grotere zijde (die waar meer meubels lengte wordt geplaatst)

Vervolgens berekenen we de hoogte van de juiste manier. Het zal de afstand van de vloer naar de stream. Verschillende typen woningen, de plafondhoogte varieert, maar ligt deze gewoonlijk tussen 2,4 m tot 3,2 m. Soms nog, maar zulke gevallen zijn zeldzaam (meestal in high-end woningen).


We berekenen de optimale omvang van de kleedkamer

U beschikt over een kleine woonkamer in het huis en besloot om een ​​kleedkamer te installeren. Kan worden gebruikt voor een minimale oppervlakte van de ruimte, die tussen 2-3 vierkante meter.

Het is niet nodig om een ​​kast te kopen te veel meubelen: is het noodzakelijk om een ​​ruimte voor comfortabele beweging achter te laten op het terreinHet is niet nodig om een ​​kast te kopen te veel meubelen: is het noodzakelijk om een ​​ruimte voor comfortabele beweging achter te laten op het terrein

Het is goed te beseffen dat klein hoekje kasten ruim dan die die zijn ontworpen langs de muur.

In dit geval is het mogelijk om de schappen te regelen en opgehangen aan elke geschikte hoek. Geschikte variant hoek voor een vlak plafond met een standaardhoogte (zonder schuine randen van het dak en de wanden van de uitsteeksels).

Bewaren in een kleedkamer kan veel zijn:

 • Kleding en schoenen;
 • Diverse accessoires en decoraties;
 • Kleine apparatuur voor sport en ontspanning;
 • Strijkplank.

Plaats de planken en laden, zodat het is handig voor je. Dit zal toelaten dingen te blijven. Het vullen en het ontwerp van de kamer is afhankelijk van uw verbeelding en gebruikt gebied.

De standaard grootte van een kast: comfortabele en ruime kamer

Garderobe standaard grootte is acht vierkante meter, dat is 2-3 keer groter dan de minimummaat. kleding, kleine apparaten, gereedschappen en apparatuur: in een grote kamer kan absoluut alles worden gehouden.

Als de kast is klein, is het raadzaam om het te registreren in felle kleurenAls de kast is klein, is het raadzaam om het te registreren in felle kleuren

Dergelijke kamers worden gebruikt als:

 • fitting;
 • magazijnen,
 • Plek om te zijn verschijning in orde te brengen.

Deze variant garderobe planning is niet geschikt voor Chroesjtsjov, maar ideaal voor de Full appartement of grote studio op het plein.

Afmetingen van invloed op de capaciteit. Maar, het verwijderen van grote kasten van de ruimte, kunt u een plek om walk-in closet vinden. Alles wat je niet gebruikt kunnen worden geplaatst. Dan is de uitstraling van de kamer zal niet de vreemde dingen bederven. Dit maakt ruimte vrij in het appartement en het groter maken.

Bepaal de hoogte van de kleedkamer (video)

Kleedkamer is in staat om niet alleen het uiterlijk van het appartement, maar ook het leven van een persoon te veranderen. In de zoektocht naar items en zal niet langer nodig om veel tijd door te brengen. Allemaal op één plek, is op de planken. Vermijd kreuken terwijl opknoping op hangers. Schoenen moeten niet door in de gang, je niet dragen op het moment. Wat zou u graag naar de kleedkamer te zien, het hangt af van je verbeelding, het gebruik van materialen en ruimte.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 20

map