The BlogVeel mensen geven de voorkeur aan de wanden van de FCL apparaat te gebruiken voor het metalen frame, want het is praktisch en mogelijkVeel mensen geven de voorkeur aan het apparaat van partities van de FCL gebruiken op de metalen frame, want het is praktisch en dostupnoNa vandaag vaak gehouden apparaat partities vanwege de GCR. Deze constructie en decoratie materiaal is het meest populair vanwege zijn uitstekende operationele eigenschappen, in het bijzonder sterkte, hardheid en duurzaamheid. Het gebruik van stoffen in het ontwerp kunt u een verscheidenheid aan vormen van partities aan te maken naar eigen goeddunken en zonder enig verlies van het juiste type van de kamer.


Inrichting gipskartonwanden

Wanden van gipsplaat zijn een universele oplossing voor zonering van de ruimte in elke ruimte. Als de kamer niet kan worden bereikt door de installatie van dit ontwerp welke reden dan ook, betekent dit dat andere gebruikte materialen zijn niet aanvaardbaar. Dit wandtype is het lichtste gewicht, omdat het bestaat uit een profielframe, waarvan elk element is gemaakt van lichtgewicht metaal en is bekleed aan beide kanten van banen GCR.

Een ander voordeel van gipsplaten is dat zij vochtbestendig kan worden, en gebruikelijk. Bijgevolg kan het gebruikt worden in een gewone kamer, en in plaatsen zoals een badkamer, toilet, keuken en balkon.

GCR heeft uitstekende waterafstotende eigenschappen die het vaak wordt gebruikt in bekkens. Naast vellen FCL ontwerpen extra kracht kan geven, vooral als het kader om een ​​dubbele voering te maken.

Voordat u partities te installeren, wordt u vriendelijk verzocht om de benodigde materialen voor te bereiden en zorgvuldig bestuderen van de gedetailleerde instructiesVoordat u partities te installeren, wordt u vriendelijk verzocht om de benodigde materialen voor te bereiden en zorgvuldig bestuderen van de gedetailleerde instructies

Als de partitie is niet alleen voor het bestemmingsplan van de ruimte, maar ook om de kamer in twee afzonderlijke delen te scheiden, is het noodzakelijk om de partities te effenen in een speciale sound-proof materiaal. Bijvoorbeeld minerale wol of schuim. Wanden van gipsplaat op het metalen frame is het mogelijk met zijn eigen handen.


Om dit te doen, moet je kennis met de gedetailleerde instructies zorgvuldig te krijgen en hen te volgen:

 1. Installatie van blokken wordt uitgevoerd door het instellen van een verticale manier hele web.
 2. Het frame wordt gebruikt en de verticale heugelprofiel CW daarvoor, die wordt uitgevoerd aan de vloer en plafond door middel van het geleidingsprofiel UW, die op de omtrek structuur.
 3. Als u van plan op de vorming van een deuropening of boog, is het noodzakelijk om een ​​horizontale gidsen als hulpmiddel gebruiken. Ze zijn gemonteerd met behulp van plug-spijkers of ankers.
 4. Elk profiel moet worden ingepakt speciale geluidsabsorberende tape, zodat kan uitgaan schokgolf.
 5. Elke aangrenzende rand van een aangrenzend vel gemonteerd op een enkel profiel.
 6. Bevestigingsschroeven GLA die op het doek in stappen van maximaal 5 cm.
 7. Tussen de messen moet een tussenruimte van niet meer dan 4 mm, spackling zijn.
 8. Naden bij shpaklevanii moeten worden versterkt met een speciale glasvezel.
 9. rack montagepunt en relatief overlapping mag niet worden verwijderd dan 1 meter. Idealiter moet 60 cm weerstaan.
 10. Als u wilt profielen lassen, moet u minstens 3-4 zelftappende metalen te gebruiken.
 11. De opening tussen de inschuifbaar rack profiel niet meer dan 60 cm.

De dikte van de wanden van gipsplaat

Zij erop gewezen dat de dikte van de wand hangt af van wat frame een breedte van het profiel, en hoeveel lagen van GCR gebruikt in plating. De uitgang kan enige zijn: hoe dikker, waardoor deze sterker en taaier. Voor de berekening van de dikte van de muren, is het noodzakelijk om uit te werken wat het nodig is. Namelijk of het is gewoon decoratie, of eisen accommodatie binnen de structuur van de verschillende soorten van communicatie tot de watervoorziening en drainagebuizen.

Flavor septum dikte moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de kamer waar het zal worden geïnstalleerdFlavor septum dikte moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de kamer waar het zal worden geïnstalleerdEr zijn drie hoofdcategorieën van de dikte van gipsplaat partities:

 1. 75-150 mm. Dit ontwerp wordt beschouwd als een van de meest delicate en de markering C111 zijn. Sectiebreedte 50 mm wordt gebruikt. Dikte 12,2 mm gipsplaat. Indien het omhulsel is merk C112 - twee lagen, de breedte verhoogd met 25 mm.
 2. 150-175 mm. Markering C113. Functie is PN-profiel 100 en dubbelzijdige drielaagse beklede banen GCR gebruiken. De dikte is 175 mm.
 3. 175-250 mm. Markering C115 en S116. De opstelling van de gebruikte profielen en Mo Mo-75-100. In het algemeen is de structuurdikte van 200 en 250 mm.

Op basis van deze gegevens kan worden geconcludeerd dat het gebruik van welbepaalde dikteprofiel invloed op het ontwerp dikte. Er zij opgemerkt dat gebruikt vaak een aanvullende afdichtingslaag en geluidsisolatie, die aan de dikte van 20-25 mm.

Het is belangrijk dat de standaardbreedte van een houten balk, die wordt gebruikt in plaats van het metalen profiel is 80mm. De minimale dikte van dergelijke structuren, gezien de voering en alle bovengenoemde materialen is 90-105 mm.

De breedte van de gipsplaat

De totale breedte van gipsplaten wanden, zoals eerder gezegd, afhankelijk van het profiel van het web en GCR. Er zijn ook meer moderne versies gebruikt gipsplaten vellen en de metalen frame, maar elk ontwerp heeft zijn eigen kenmerken.

Typisch is de breedte van het schot is afhankelijk van de grootte van gipsplaat en het geleidingsprofielTypisch is de breedte van het schot is afhankelijk van de grootte van gipsplaat en het geleidingsprofiel

namelijk:

 1. Bouwbreedte van 125 mm vanaf het profiel stempels PS-100 en twee vellen van gipsplaten aan weerszijden. Dit is de beste optie om partities aan te maken, zowel in de residentiële als in elke andere kamer. Duurzaam, stabiel raamwerk kan worden gebruikt voor paneelbouw kamers in een dragende muur.
 2. Bouwbreedte van 73 mm, de structuur die een gebogen profiel gebruikt PP-65 en twee vellen van gipsplaten aan weerszijden van het frame. Deze partitie is erg smal en kan alleen de rol van de decoratie uit te voeren. Een andere naam partities - valse muur. Het is onmogelijk om planken, bloempotten of zelfs meer modulair interieur monteren.

wanden van gipsplaat Weight

Ervaren Master niet aanraden het installeren van een gipswanden, omdat zij minder prestatie-eigenschappen in tegenstelling tot gips. Een belangrijk voordeel van de nieuwste web in dat het uiterst plooibaar. Bijgevolg is het mogelijk om objecten van verschillende vormen te modelleren, het creëren van prachtige ontwerpen.

Voordelen gipsplaat partities is dat het wordt gekenmerkt door het gemak en de krachtVoordelen gipsplaat partities is dat het wordt gekenmerkt door het gemak en de kracht


Tweede onvoorwaardelijke waardigheid van het materiaal - het is gemakkelijk en optimaal, redelijke prijs. De platen hebben een glad en egaal oppervlak, en daarom niet nodig om extra filler te brengen. Promazyvaniya genoeg naden om ze af te stemmen op het bladoppervlak.

Er is wat gewicht partities berekening technologie:

 1. Als één huidlaag, en wordt gebruikt om een ​​karkas 1 meter vierkantprofiel 0,7 Mo en 2 Profile MS, het septum 1 vierkante meter gewicht was 21,7 kg.
 2. Wanneer dubbele vellen gipsplaat bekleding en gelijktijdig stroomprofielen gewicht van 1 meterontwerp zal ongeveer 41,7 kg.

Installatie van de inrichting en de verdeling van het GCR van het metalen frame (video)

Het is vermeldenswaard dat dit soort wanden zijn een van de meest duurzame en milieuvriendelijke. Niet te verwarren met de bekleding van het gips, dat na verloop van tijd, niet alleen de strijd en brokkelt, maar ook kan allergische reacties als gevolg van de onderdelen die voor de productie veroorzaken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

36 − = 32