Oplossingen voor klein gebied: 5 redenen om te kiezen modulaire lounges

Oplossingen voor klein gebied: 5 redenen om te kiezen modulaire lounges

12 October 2017Modulaire woonkamer - een uitstekende optie van meubelen op een kleine ruimte inrichtenModulaire woonkamer - een uitstekende optie van meubelen op een kleine pomeschenieDlya veel mensen de uitdrukking "modulaire living" onduidelijk blijft leveren, hoewel een dergelijke oplossing in het binnenland rond voor een lange tijd is geweest. Modulaire zitplaatsen ontworpen om een ​​kleine ruimte in de kamer die nodig is voor de menselijke onderwerpen, zodat de kamer niet rommelig leek te bieden. Hoe te Modulaire zitplaatsen te gebruiken ten behoeve van kleine ruimtes - lees dan verder.


Modulaire wand kan worden gemaakt in verschillende stijlen en kleuren. In zekere zin is dit een project voor een bepaalde stijl en de kamer, die de koper maakt echter het meest van al - het is een kant en klaar reeks van verschillende meubels die kunnen worden gecombineerd voor zichzelf.

Ideeën voor het interieur: modulaire meubels voor de woonkamer

Modulair systeem in de moderne zin is een geweldige manier om alles wat je nodig hebt op één plek, zonder extra kosten te passen. Modern design oplossingen maken het mogelijk om modulaire systemen in een elegante stijl die kunnen worden benadrukt, zelfs onbestaande deugden.

Voor degenen die nog steeds niet begrijpen wat een modulair systeem, kan het raadzaam zijn de Sovjet-muur voorstellen. Modern modulaire systemen zijn gemaakt in het beeld van de Sovjet-muur, maar radicaal verschillend van haar. Modulaire meubels in onze tijd - het is de vrijheid om het aantal elementen die aanwezig zijn in de kit moet kiezen.

De man zelf bepaalt hoeveel items die ze willen kopen en hoe ze zullen worden gegroepeerd.

Modulair systeem kan worden opgebouwd in verschillende stijlen, van barok en eindigend met moderne high-tech.


Vandaag de dag zijn er veel verschillende ontwerpen van een modulair systeem voor de woonkamer, zodat u kunt kiezen wat je wilt en past op een prijscategorieVandaag de dag zijn er veel verschillende ontwerpen van een modulair systeem voor de woonkamer, zodat u kunt kiezen wat je wilt en past op een prijscategorie

Elementen die zijn opgenomen in het systeem kan verschillend zijn, maar de klassieke set aangeboden door fabrikanten, is als volgt:

  • nachtkastjes;
  • Vloer en overhead planken;
  • rekken;
  • Kast voor de TV.

De schoonheid van een modern modulair systeem is dat het is zeer stijlvol, ook al is samengesteld uit verschillende elementen. Liefhebbers van ongebruikelijke interieur combineert elementen van een stelsel van verschillende kleuren, texturen enz. D. De onderdelen van een modulair systeem kan worden verwisseld, gecompenseerd. Elk modulair systeem wordt op bestelling gemaakt, individueel voor elke klant.Om een ​​modulair systeem voor het leven winstgevend benadrukt de voordelen ervan, is het noodzakelijk om de juiste kleur en de grootte van de modules te kiezen. Bijvoorbeeld, voor een appartement in Chroesjtsjov, en in het algemeen voor de kleine ruimte goed geschikt wit of licht beige-systeem, en de grootte van het systeem moet ofwel volledig te verbergen een van de woonkamer muren, of zijn zo smal mogelijk om niet om zichzelf te belasten en zo weinig ruimte.

Hoek salon: een modulair systeem in een kleine ruimte

Hoek salon is ideaal voor kleine ruimtes. Corner modulaire leven perfect te passen in een kleine ruimte, en de mogelijkheid om op maat gemaakte meubels te maken zal toelaten om de parameters gebaseerd op het gebruik van de hoek regio die meestal leeg te berekenen. Corner modulaire living maakt efficiënt gebruik van de hoeken in de kamer en geen rommel een grote ruimte. Lichte kleuren zijn het meest geschikt voor de decoratie van de woonkamer hoek. Hoe meer de lichte kleur in de kamer, hoe meer het lijkt. Ook bij de systeemmodules, het materiaal is zeer geschikt wit glans. White breidt visueel de ruimte en voegt een glanzende reflecterend oppervlak het effect toeneemt. Om een ​​kleine kamer geschikt hoekkast of hoekbank te ontwerpen. Deze elementen worden gewoonlijk geplaatst in het midden van de kamer of in het midden van de wand, die de visuele ruimte verkleint.

Corner modulair systeem bespaart ruimte in een kleine woonkamerCorner modulair systeem bespaart ruimte in een kleine woonkamer

Plaats één van deze modules, of beide in een hoek, kunt u kostbare ruimte te besparen in de ruimte voor andere dingen. Bovendien kan de hoek TV worden geplaatst en geplaatst opknoping gedeelte eromheen.

Welke items kan in een hoek worden geplaatst? Allereerst kan het een garderobe. Het kan worden voor kleding, servies of voor decoratieve interieur artikelen zoals Faberge eieren. Kast kan worden verdeeld in een spiegel die maar goed zijn voor een hoek kamer en de planken van kleding zal aan de zijkanten van de wand.

Een ander stuk van het meubilair dat in de hoek zal er goed uitzien - sofa.

Sofa hoeken, zijn er twee types:

  1. Stuk bank die niet begrijpt, en slechts ontleedt;
  2. Een sofa-transformator kunt u uw stukken op verschillende plaatsen en op het juiste moment te zetten om ze allemaal samen bewegen.

In sommige gevallen worden hoekbanken aangevuld met planken, tafels, grote armleuningen, verlichting, en zelfs een bar. Als u alle elementen in een bank, moet u dit melden op het moment van bestelling.


Modulaire woonkamer, die om uit te kiezen: MDF of spaanplaat

Wanneer er behoefte is om een ​​modulaire woonkamer te kopen, is er een vraag over het materiaal waaruit het is gemaakt. Wat In tegenstelling tot spaanplaat MDF? MDF staat voor de fijne fractie boom. Dit is een duur materiaal, dat bekend staat om het gebrek aan verdamping van schadelijke stoffen en een lange levensduur. CPD - spaanplaat, materiaal goedkoop en van korte duur, verwijst naar de economy class.

De keuze van het materiaal van de bouw van het modulaire systeem zal afhangen van uw voorkeuren en disposable voor deze begrotingDe keuze van het materiaal van de bouw van het modulaire systeem zal afhangen van uw voorkeuren en disposable voor deze begroting

MDF heeft bepaalde voordelen boven spaanplaat, namelijk:

  • Milieuvriendelijk materiaal;
  • Het materiaal met hoge dichtheid;
  • Kansen voor het ontwerp.

MDF minus - is de prijs. Maar meubels gemaakt van MDF betaalt zichzelf te wijten aan het aantal dienstjaren. Als het meubilair is gemaakt van spaanplaat maximaal tien jaar en tevens bestaat het gevaar van vervorming van een van de modules. De wand gemaakt van MDF kan zeer 'lekkende' budget, maar het zal een lange tijd te zijn, maar de kans om te breken. Het ziet er zo edel en elegant materiaal, niets om over te klagen.


Populaire oplossingen in design: Modulaire zitplaatsen - 2017

In 2017, de mode-prisma teruggekeerd. Nee, dit is niet om de foto's app, een modulaire woonkamer, ingericht in de "prisma" stijl. Het belangrijkste kenmerk - een volledig kristal, luxe design oplossing. Het heeft alle noodzakelijke elementen, waaronder een compartiment onder de TV. Living "prisma" verrassend ruim. Het zal een heleboel dingen, kleding, boeken, decoratieve beeldjes, schijven met films en muziek te passen.

Fabrikanten zijn populair Italiaans, Russisch en Wit-Russisch. Voor de liefhebbers van prestige en de topkwaliteit van de Italiaanse Modular zitplaatsen passen goed.

De meeste ontwerpen voor modulaire systeem gaat uit van de ruimte voor een grote flatscreen-tvDe meeste ontwerpen voor modulaire systeem gaat uit van de ruimte voor een grote flatscreen-tv

Beroemde Italiaanse meubelfabrieken produceren kwaliteit, maar dure meubels gemaakt van massief hout array. Dit meubilair is erg duur, maar het kan dienen als een familiestuk, zoals het dient een zeer lange tijd.

Fans van goedkoop maar hoogwaardig meubilair kan adviseren Belarusian meubelfabrieken. Hier vindt u hoogglans modulaire woonkamer bestellen, kies een geschikte kleur en materiaal. Erg populair zijn de els en finish in de kleur van wengé. Prijs is niet erg hoog is, zal een complete set van modulaire woonkamer een gemiddelde van 60 duizend roebel kosten.

Fans kunnen het hele Russische modulaire leven op binnenlandse fabrieken bestellen. Solide kwaliteit set kost ongeveer 30 duizend roebel.

Modulaire zitplaatsen: customer reviews

Omdat de modulaire lounges aanwezig zijn in bijna elk huis, op hun beoordelingen uiterst positief kan zijn. Van de voordelen opgemerkt veel ruimte voor de nodige kleine dingen en grote dingen, de mogelijkheid om de woonkamer op de zijkant en plaats in de verschillende hoeken van het huis te ontmantelen. Er is een hoge levensduur en duurzaamheid van de modules. Door nadelen bevatten vaak het effect van verrommeling van de kamer, maar, zoals hierboven geschreven, voor kleine ruimtes is het belangrijk om een ​​lichte meubels te kiezen, terwijl de modulaire leefruimte zal uitbreiden, niet vernauwt het.

Wanneer u een modulair systeem te kopen voor de woonkamer moeten aandacht besteden aan de sterkte van het materiaal, de levensduur en de mogelijkheid tot demontageWanneer u een modulair systeem te kopen voor de woonkamer moeten aandacht besteden aan de sterkte van het materiaal, de levensduur en de mogelijkheid tot demontage

Hoek salon is veelzijdig en geschikt voor grotere kamers, ook. Indien bijvoorbeeld een hoek is de haard, is het mogelijk om het frame hanging legborden open of gesloten vorm. Ook kunnen zithoek in grote ruimten de ruimte in zones te verdelen, het creëren van een andere afspraak in het interieur in dezelfde stijl.

Modulaire meubels in de woonkamer (video)

Door te kiezen voor een modulaire woonkamer zorgvuldig moet worden benaderd, dan zal de overname vreugde en voldoening brengen.

Modulaire woonkamer (foto)

0d5b1c4c7f720f698946c7f6ab08f687-- 46-- 355-8-- 25358-- 6067731c4398-909x909b-- 7345731dad25-909x909b-- 3560600718LU14-- 555555555555-- 999999999999-- 66666666666666666--

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 75

map