Oplossingen voor de vraag: wat aan het plafond te versieren in een woonhuis

Oplossingen voor de vraag: wat aan het plafond te versieren in een woonhuis

12 October 2017de De keuze van het plafond eindigt in een privéwoning rijker dan in het appartementDe keuze van het plafond eindigt in een privéwoning rijker dan kvartirenutrennyaya leveren particuliere woningen is bijna de moeilijkste baan in de loop van de gehele constructie / reparatie. Maar het interieur - dit is belichaamd in de realiteit van het ontwerp project. Heel vaak eindigen begint met het plafond.


Wat betekenen de plafond in een privéwoning: ophangconstructie

Dit apparaat is een van de meest populaire. Dit ontwerp maakt het mogelijk het plafond niet gelijk de ruwe plafond, net als ophangconstructie, die overigens in het plafond ruimte kan alle communicatie verbergen.

De constructie zelf - het is enkel een doos, die steun nodig nog het optimaal schuren. Opties standaard - een pleister / verf of behang plakken. Moderne plafond kunnen worden gecombineerd: het gips PlusBox stretched canvas.

Natuurlijk, de hoogte van de ruimte lijdt aan elke hanger design, vooral als we het hebben over multi-level plafonds. Maar net als in particuliere woningen meestal hoge plafonds, is er een gevoel zateivaet installatie.

Gecombineerd plafond gipsplaten plafond kan alle fouten en onregelmatigheden plafonds te verbergenGecombineerd plafond gipsplaten plafond kan alle fouten en onregelmatigheden plafonds te verbergen 

Stadia montagestructuur gesuspendeerd drywall

 • Bereiding van de basis plafond. Het plafond moet worden gecontroleerd voor kracht, als de finish niet verkruimelen en niet valt, dan kan de reparatie worden voortgezet zonder enige wijzigingen. Als het gips strijd, bijvoorbeeld dat een aantal tekortkomingen moeten worden aangepakt.
 • Installeren metalen frame. Voorheen was de constructie van het frame gebruikte houten latten, vandaag het kader benodigde metalen profiel op te bouwen. Aan het frame in het plafond en geleidingsprofielen stellen. De geleidingen zijn aangebracht langs de wand en het plafond direct aan het plafond.
 • Afwerking gipsplaten. Het kader is noodzakelijk om schede. Ten eerste, ganse berg gipsplaat. Op het frame bevestigd met schroeven zijn zwart.
 • Het afdichten van voegen tussen de platen. Meestal daarop (in de gewrichten) toegepast op de tape-serpyanka en vervolgens puttied het oppervlak.
 • Afwerking. een kwestie van smaak - Hoe maak je beter te maken. Meestal is het een schilderij of behangen.

Hier is de standaard regeling. En hoewel zelf gipsplaten "eet" de hoogte, het kan zelfs visueel te vergroten de ruimte, vooral in de volgende multi-level plafonds.


Soorten plafonds in een woonhuis: houten lambrisering

Het is logisch dat de natuurlijke materialen in een privéwoning meer organische eruit zal zien. Hier worden de mogelijkheden wat te veel versieren.

Houten plafond bekleding - is: • Karton spooraansluiting;
 • triplex;
 • Rack bar;
 • Ophanging houten structuur.

De meest populaire optie - lambrisering. Het is een geschaafde dunne houten plank, die enerzijds heeft de groef een andere - een kam. Kam is in de tong geplaatst en zo zal beschermen.

Gegoten - de meest democratische materiaal voor het afwerken van het plafondGegoten - de meest democratische materiaal voor het afwerken van het plafond

Aangezien het massief hout heeft de mogelijkheid om te reageren op extreme temperaturen en vochtigheid, de naden tussen de planken, ook kan vervolgens worden gecomprimeerd, vervolgens uit te breiden. Deze gewrichten benadrukken dikwijls een afgeronde of afgeschuinde.

Lambrisering kan dik en dun, smal en breed zijn. Soms is het een simulator van rondhout.

plafondisolatie technologie in het eigen huis

Voor het einde tal trappen, waarvan - en dampscherm. Doe het goed, en afwerking zal niets in de weg te zijn.

Indien het plafond niet geïsoleerd is, dan wordt de warme lucht stijgt, zal niet in de kamerIndien het plafond niet geïsoleerd is, dan wordt de warme lucht stijgt, zal niet in de kamer

Features plafond isolatie in een prive-woning:

 • Isolerende laag kan worden gelegd op twee manieren - rek, en met behulp van de constructie en installatie van een nietmachine;
 • Het ideale materiaal voor isolatie - minerale wol, is beter dan betonblokken, glasvezel en schuim warmte vasthoudt;
 • Mesh maximum overlap neemt aan dat de isolatie lijn met de liggers moet zijn;
 • Heel voorzichtig moet de isolatie in de schoorsteen gebied liggen (zoals in een privéwoning, vaak gaat hij door de zolderruimte;
 • Wanneer we spreken over de minerale wol, schoot in meerdere lagen, moet het midden van de plaat eerste laag van wol op de kruising van platen van minerale wol tweede laag;
 • Pergamijn isolerende laag normaal gesloten, en verder verbonden mantel.

Het is vermeldenswaard dat als het huis heeft een zolder, de ruimte die in het gebied van het plafond en de vloer, warm is niet vereist. En om de geluidsisolatie te verbeteren, wordt de leegte gevuld met zand en zaagsel, die worden gemengd met de mortel.


Schimmel op het plafond van de nieuwe

Schimmel op het plafond - het is niet alleen niet esthetisch en onaangenaam, het is ook schadelijk voor de gezondheid van de mens. Om schimmel in het geheel niet worden weergegeven, moet u het niveau van de luchtvochtigheid in het huis aan te sturen.

Vaak is deze ventilatie probleem. Als het niet goed werkt, te vervangen, installeert nieuwe of aanvullende.

Het is ook belangrijk om te weten over schimmel:


 • Droog de kamer, open ramen en deuren;
 • Gepleisterd op het plafond glad uit het getroffen gebied en deze plek is zeker te behandelen met antiseptische;
 • Zich te ontdoen van de matrijs speciaal gereedschap nodig, die juist zijn ontworpen om dit probleem aan te pakken;
 • Eerst behandeld met een spons vormsectie met een oplossing, dan wordt weggewassen, schoongemaakt en laten drogen;
 • Nou, dan in de cursus zijn de primer, stopverf en verf met een speciale anti-schimmel additieven.

Schimmel kan aanzienlijke schade veroorzaken aan de gezondheid, vooral voor kinderen. Daarom is het noodzakelijk om te gaan met eventuele schimmel formaties op het plafond en de muren op alle mogelijke manierenSchimmel kan aanzienlijke schade veroorzaken aan de gezondheid, vooral voor kinderen. Daarom is het noodzakelijk om te gaan met eventuele schimmel formaties op het plafond en de muren op alle mogelijke manieren

Als u een gipsplaten plafond gemaakt, is het niet de moeite waard is uiteinden en zamyvkoy gipsplaat. Gewoon verwijderen van de aangetaste bladeren en te vervangen door een nieuwe.

Maar in vochtige gebieden is niet zeldzaam en condensatie en vocht, zoom van het frame hebben speciale vochtbestendige gipsplaat.

Houten latten in het ontwerp van een woonhuis plafond

Nieuw plafond, kun je niet alleen betrekking hebben op de basis plafond, maar ook om vrijwel elk ontwerp project te maken.

Dus in een woonhuis aan de macht belasting van het plafond oppervlak - het is slechts hun gewicht, worden gebruikt voor de afwerking van zowel natuurlijke en door de mens gemaakte materialen. Omdat de houten huizen speciale aandacht besteed aan het behoud van vochtigheid en temperatuur, de beste optie afwerkingen zijn allemaal hetzelfde houten latten.

Als de lamellen worden genomen, niet de beste kwaliteit, de voorkant van elk onderdeel kan worden geschuurd. Om dit te doen, natuurlijk, beter dan voorheen aan de rail aan het plafond te verhogen en bevestig het daar. Simpel gezegd, breng het rek in de juiste vorm voor ze dichtnaaien het plafond.

Maar al klaar rek op de gebruikelijke wijze is bekend met de mantel. Merk op dat de nagel hoofden zichtbaar moet zijn. Ingericht zodanig afgezwakt plafond eerst, dan gelakt.

Plafonds in een privéwoning in een eco-stijl met hun eigen handen

ontwikkeling Eco-stijl is vrij recent geworden, aan het einde van de vorige eeuw, maar vandaag is het ervaren van niet alleen de actieve ontwikkeling en elke nieuwe ronde wordt gehouden. Steeds populairder alleen natuurlijke materialen, in het dagelijks leven van mensen weigeren plastic, polyethyleen en abundanties, etc.

Mensen zelfs weigeren om begrippen zoals bijvoorbeeld een ketel of gasverwarming en verwarming toevlucht te nemen tot andere uitvoeringsvormen. Deze zonne-en windenergie generatoren, warmtepompen, enz.

Ontwerp opties plafond in Green Buildings:

 • Wallpapers van jute of bamboe - niet de standaard, maar zeer interessante oplossing;
 • Sheathing voering - de gemakkelijkste, een compromis;
 • Gips plafond - een eco-vriendelijk materiaal, belangrijker nog, niet overdrijven met de afwerking. 

Vandaag de dag, meer en meer in het interieur van het huis maakt gebruik van natuurlijke materialen, waarvan de eerste is de boomVandaag de dag, meer en meer in het interieur van het huis maakt gebruik van natuurlijke materialen, waarvan de eerste is de boom

Eco-stijl in het algemeen benadrukt de boom - tot accessoires. Nou ja, de kleur is van groot belang, de voorkeur aan groen en bruin, zij zullen de meeste biologisch deze stijl.

Afwerking het plafond in een privéwoning (video)

Plafond in particulier huis vergt niet minder afwerkingen dan het plafond van het appartement. Misschien moet het ontwerp meer natuurlijke, minder helder dan het plafond uitzicht op het appartement. Echter, kiest u de optie die niet zal variëren met de algemene stijl en het concept van de ruimte.

Succesvolle werk!

Hoe aan het plafond te versieren in een privéwoning (foto's)

a7827009034cb3c944d1c3f-2 g4 imgserver-1 image-195094 imgserver-3 imgserver-2 imgserver-4 imgserver-6 imgserver-8 imgserver-9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =

map