The BlogZelfs in beperkte ruimtes met succes kan regelen worden de slaapkamer appartement, gelijk met de woonkamerZelfs in beperkte ruimtes met succes kan worden voorzien van het appartement slaapgedeelte, gelijk met de eigenaars gostinoyZachastuyu studio's en kleine appartementen zijn bezorgd over: Hoe het ontwerp van de kamer van plan, met een oppervlakte van 20 vierkante meter, een combinatie in het een comfortabele slaapgedeelte gecombineerd met woonkamer? Het gebruik van de verlichting apparaten van verschillende gradaties van intensiteit, en helpt bij het bestemmingsplan grens te identificeren.


Ontwerp een slaapkamer-woonkamer 20 m: foto en bestemmingsplannen

Classic set van meubilair voor de gecombineerde woon- en slaapkamer, helaas, past niet in deze uitvoering zal derhalve bevoegd ontwerp oplossing worden verstrekt niet alleen de juiste kleurstelling en ontworpen wanddecoratie, maar ook de juiste plaatsing van het meubilair. Design in verschillende kamers van de functionaliteit in een eenpersoonskamer, moet in harmonie in beide zones.

Belangrijk! Zonering van de ruimte begint met de keuze van de slaapplaats, omdat het belangrijk is dat het gebied van de slaap was ver van de ingang en de keuken en was niet voorbij, dat is waar de eigenaars comfortabel en veilig voelen.

Voor de start van de bouw, deskundigen adviseren vooraf aan het project woonkamer uit te voeren op de tekening. Zodat u een comfortabele omgeving voor ontspanning en onderhoudend te maken.

Zonering via kasten of rekken is de meest functionele variant indeling van de ruimteZonering via kasten of rekken is de meest functionele variant indeling van de ruimte

Effectieve methoden van de functionele zonering voor de aangrenzende slaapkamer met de woonkamer:


  • Het gebruik van hout, gipsplaat of stapel de twee zones scheiden, is de meest handige manier. Een dergelijk ontwerp oplossing maakt twee onafhankelijke zones in dezelfde kamer.
  • Zonering niche gaat om een ​​voorwaardelijke tak van het bed van de rest van de kamer.
  • Glazen scheidingswand geen speciale functionaliteit opleveren, maar zal zorgen voor een natuurlijke licht in de kamer te vullen en trek een lijn tussen de zones.
  • Het gebruik van textiel in het bestemmingsplan ruimte. In opgevouwen toestand, zal het in staat zijn om de oorspronkelijke instellingen van de ruimte op te slaan en te verbergen het slaapgedeelte van nieuwsgierige ogen zal genoeg zijn om de gordijnen te duwen, indien nodig.
  • Scheiding van slaapkamers van de woonkamer door een kast-coupe of een valse muur met laden en hangers voor kleding op de meest efficiënte optie voor het gebruik van de ruimte van de kamer.
  • De installatie van de mobiele mobiele schermen zullen in de gelegenheid om het gebied van de slaapkamer te veranderen aan het oordeel van de eigenaren geven.

U kunt elk van de gepresenteerde gebruiken of combineren.

Voorwaardelijke bestemmingsplan en het ontwerp van een woonkamer-slaapkamer 20 m²

Conventionele scheidingszones is in een ander kleurenschema, het toewijzen van een slaapgedeelte in lichtere kleuren, een deel van de gasten - om meer levendige beelden.

Belangrijk! Zoals gemaakt eenpersoonskamer waarin het nodig is om de slaapkamer en woonkamer te combineren is, is het belangrijk om aandacht te besteden aan kleurencombinaties. U kunt het ontwerp in verschillende tinten van dezelfde kleur of kiezen voor een contrasterende te regelen, maar in combinatie met elkaar bloemen.

Het is absoluut noodzakelijk dat de kleur ontwerp van een slaapgedeelte en een woonkamer geëvenaard door zijn stijlHet is absoluut noodzakelijk dat de kleur ontwerp van een slaapgedeelte en een woonkamer geëvenaard door zijn stijlHet kiezen van de kleur zonering in het ontwerp van de kamer, de ontwerpers raden het gebruik van textiel ontwerp en de keuze van het meubilair in dezelfde kleuren. Dan is de ruimte verdeeld in verschillende zones zal zien als een eenpersoonskamer.

Spanning en plafond constructie combinatie met verlichting en kleur accenten in de laatste kamer, de secties van elkaar scheiden.

Kies de stijl en het interieur van een woonkamer-slaapkamer 20 m²: foto-opties

Met het oog op een maximaal comfort te bereiken, moet u goed beslissen welke stijl zal worden ingerichte slaapkamer met een gebied voor het ontvangen van gasten. Uniform design stijl moet worden herleid tot de repetitieve elementen van de verschillende gebieden van de ruimte.

Meestal is de keuze van het ontwerp in het interieur van de kamer experts liever minimalisme, loft of klassieke stijl.

Minimalisme in het interieur

In deze stijl, wordt de voorrang gegeven aan de functionaliteit van de kamer met een minimum van objecten en de maximale vrije ruimte. Minimalisme wordt beschouwd eerder een manier van leven, zoals deze stijl wordt gebruikt in de decoratie van kantoren en instellingen waar mensen voortdurend het bedrijfsleven.

Style minimalisme vereist maximale functionaliteit met een minimum aan meubels en accessoiresStyle minimalisme vereist maximale functionaliteit met een minimum aan meubels en accessoires

Opvallende kenmerken minimalistische beschouwd - hebzucht vormen en ruimte structuren met behulp van geometrische verhoudingen en rechte lijnen in de omgevingsomstandigheden. Het interieur in deze stijl is een combinatie van niet meer dan drie contrasterende kleuren in het ontwerp. Meubels en decoraties zou de kamer niet rommel en hun directe functie uit te voeren.


Belangrijk! een basis kleurenpalet te selecteren, is het mogelijk om één of twee felle accenten toe te voegen, die harmonieus passen in het interieur.

Verlichting moet ook worden aan het toeval overgelaten, zodat uiteindelijk was er geen overmatige of een tekort.

Ontworpen in de stijl loft

Deze stijl is meer typisch voor kleine kamers, studio's en workshops voor creativiteit, waardoor ze zo goed een interessante oplossing in het ontwerp van een slaapkamer-woonkamer.

De verdeling van de ruimte in zones mogelijk met gebogen wanden van gipsplaat, glas of schermen die zijn toegestaan ​​in een kamer ingericht in loft.

Op de zolder ontwerp is welkom wanddecoratie papier of vloeibaar behang, en baksteen of natuursteen inserts in staat zijn om visueel aparte zithoek van de woonkamer.


Brutality stijl loft is perfect voor een woonkamer met een slaapkamerBrutality stijl loft is perfect voor een woonkamer met een slaapkamer

Ondanks het feit dat een loft stijl kan een ruimte te geven een soort van chaos, maar het is belangrijk om de creatie van elk detail te overwegen.

klassiek interieur

Classic, zoals bekend is, is relevant te allen tijde en zal nooit uit de mode. Na te hebben besloten om een ​​klassiek interieur te creëren, is het de moeite waard om rekening te houden met een aantal van de voor kleine ruimtes regels. Daarom moet de eigenaars van de pretentie en monumentaliteit die inherent zijn aan deze stijl te verlaten, waardoor alleen de perfecte strengheid en terughoudendheid.

Het kiezen van meubels tot een interieur slaapkamer maken 20 m: foto en plaatsing regels

Maak een ruimte in het slaapgedeelte, woonkamer met 20 vierkante meter, kan alleen laten leiden door het advies van professionals om de functionaliteit te verhogen. Het gebruik van nachtkastjes, stoelen en tafel op wielen zal zeer handig zijn, omdat een dergelijke meubilair is makkelijk te verplaatsen, afhankelijk van de situatie. Een sofa-transformator compartiment voor beddengoed bespaart aanzienlijk ruimte zonder rekening te veel ruimte.

Built-in bed - een geweldige manier om kostbare ruimte te besparenBuilt-in bed - een geweldige manier om kostbare ruimte te besparen

Belangrijk! Slaapkamers kunnen multifunctioneel en snel wordt omgezet in de woonkamer zijn. Voor deze, de meest geschikte oplossing is het opzetten van een bed in de slaapkamer, die gedurende de dag stijgt op de muur, waardoor het effect van de ruimte.

Bij het kiezen van meubels moeten de voorkeur aan de compactheid en veelzijdigheid. Het bed kan worden vervangen door een slaapbank of een bank, een stoel is het beter om een ​​opvouwbare kopen. Plaatsing van het meubilair speelt een even belangrijke rol, dus je moet proberen om het langs de muren gezet, met behoud van zoveel mogelijk de vrije ruimte.

Lay-out ontwerp van de kamer 20 meter woonkamer-slaapkamer (video)

ontwerp decoratie uit twee kamers, een badkamer, een vrij gemakkelijke taak. Advies van professionele ontwerpers en vakkundige aanpak van dit probleem, met behulp van zijn verbeelding en fantasie, creëren een comfortabele en mooie omgeving om te ontspannen na een werkdag, klassen dagelijkse activiteiten en borrels met vrienden en familie mensen.

Ontwerp slaapkamer 20 m² (interieur foto's)

01 12 1-anastasiya 211 311 116 124 Dizain-gostinaya-spalnya 174 dizajn-gostinoj-sovmeshhennoj-so-spalnej-20

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 52 = 56