Ontwerpen mooie slaapkamers in het appartement: 35 illustratieve foto

Ontwerpen mooie slaapkamers in het appartement: 35 illustratieve foto

12 October 2017Zelfs zonder de hulp van een ontwerper kan een zeer comfortabele en gezellige slaapkamer te bouwenZelfs zonder de hulp van een ontwerper kan het bouwen van een zeer comfortabel en gezellig spalnyuKak ontwerpers uit te rusten mooie slaapkamer - ontwerp foto's van het appartement kan worden gevonden in verschillende catalogi en portfolio's van verschillende specialisten. Wat men kan kiezen voor zichzelf? Wat te denken van dit alles kan worden vertaald in het echte leven met hun eigen handen, zonder het gebruik van geschoolde werknemers in de bouw? En wat zijn de sluwe trucs van het creëren van een comfortabele en gezellige sfeer in de slaapkamer, die een gezonde slaap heeft?


Wat is een mooie slaapkamer interieur

Dus, wat moet een mooi interieur voor de slaapkamer te zijn? Ten eerste moet de situatie worden gedaan dus dat zou vatbaar om te rusten. En het betekent - warme verlichting (lage temperatuur in Kelvin), pastel zachte tonen (inclusief meubilair). Al het andere moet niet vergeten dat nu in het voordeel van het minimalisme. Daarom is het beter om een ​​minimum van meubilair te gebruiken en laat de maximaal mogelijke hoeveelheid ruimte. Design is ook gekozen om het te begeleiden in deze richting.

Slaapkamer - een plek die de meeste moet rusten, dus om de kamer in een appartement-stijl ontwerpers raden regelenSlaapkamer - een plek die de meeste moet rusten, dus om de kamer in een appartement-stijl ontwerpers raden regelen "minimalisme"

Zoals het nu is, uit te rusten slaapkamer - er zijn een aantal onuitgesproken regels:

 • De ruimte mag uitsluitend kast (bij voorkeur afzonderlijk) en dames make-up table installeren aanbrengen (of verwijderen);
 • Het bed in ieder geval niet in een hoek worden gezet. Moet in het midden van de omgeving aan weerszijden van de kast en de vloer lamp worden geplaatst;
 • In de slaapkamer is er per se een grote spiegel moet zijn. U kunt gewoon een spiegel op de kastdeur (of een gecombineerde kleedkamer).

Wat zijn de interieurs van de slaapkamers zijn optimaal voor vandaag? Met de nadruk op de barok. In deze stijl, want het is bekend, dat wordt gedomineerd door een grote schaal en luxe. En dit alles moet worden gecombineerd met sierlijke minimalisme. Het lijkt - de onmogelijke combinatie, maar in werkelijkheid is het de beste optie.


Een mooie slaapkamer met zijn eigen handen: waar te beginnen

Wat kunt u doen in de slaapkamer met zijn handen, zodat het veel aantrekkelijker in termen van het ontwerp? Het moet beginnen met het plafond. De traditionele variant - opknoping panel. Ze zijn heel mooi, goedkoop en eenvoudig te installeren. Degenen die eerder hebben gewerkt met gipsplaten, kunt u proberen om een ​​twee-level plafond te bouwen. Of, als alternatief, om het de spanning te maken. Het moet opnieuw worden geleid door de zachte pastelkleuren. Als een optie - om een ​​plafond van bruin uitgerekt canvas. Het ziet er goed uit een dergelijk besluit. En er zijn mensen die zelfs gedroomd van het creëren van een sterrenhemel plafondschildering (net sterren en andere decoraties worden getekend met de verf, die in staat is het verzamelen van het licht is).

Professionals in de reparatie suggereren dat de start moeten de slaapkamer uit te rusten met het plafond en het behang moet zachte tonen kiezenProfessionals in de reparatie suggereren dat de start moeten de slaapkamer uit te rusten met het plafond en het behang moet zachte tonen kiezen

Je moet ook op voorhand te plannen hoe de slaapkamer zal worden gevestigd al het meubilair. Het allerbelangrijkste - het is rond het bed om zo veel vrije ruimte te verlaten. Om deze reden hebben de ontwerpers raden het gebruik van veel van de meubels in de kamer. In principe is het mogelijk om klaar skhemyrasstanovki vinden. De trend - minimalisme, zo kan en doet niets anders in de kamer wordt niet gebruikt. Een dergelijk besluit zou in de studio, waar de master bedroom visueel in de zone wordt gescheiden. Het is niet de kamer zelf.Wat betreft de muren en de vloer, er is veel van de oplossingen.

Top onder hen:

 • parket op de vloer en de muren onder een boom (u kunt een plastic of zelfs kant-en-panel-type gevelbeplating te gebruiken);
 • Indien de slaapkamer bevindt zich in een aangrenzende kamer met een vlakke (gemeenschappelijk wall), dan is het beter om de geluidsisolatie te sluiten (dit kan goed omgaan gevel schuim). Uit bovenstaande is gesloten gipsplaat of dezelfde kunststof platen;
 • Mag niet op de vloer te leggen tegel, tenzij er een vloerverwarming;
 • Het bed kan op een kleine heuvel geplaatst worden. Het platform zal een lege doos binnen. De ruimte kan worden gebruikt om een ​​aantal dingen op te slaan.

Maar de kleurrijke wallpapers hier overbodig zal zijn. kan vinyl, maar in zachte tinten in extreme gevallen (eentonig, zonder kleurrijke inserts en vooral Photowall).

Hoe leuk om de slaapkamer te verslaan en haar troost niet te bederven

Het lijkt erop dat er niets is het moeilijk om de slaapkamer meubilair goed te regelen. In feite is de situatie iets anders. Ten eerste kan de kamer zelf onregelmatig gevormd. Hier is het beter om de overgangen te verwijderen, en sluit ze valse muur. Of op de plek om een ​​inbouwkast te vormen.

In de slaapkamer ziet er geweldig uit foto's en foto's, maar het belangrijkste is om hier niet te overdrijvenIn de slaapkamer ziet er geweldig uit foto's en foto's, maar het belangrijkste is om hier niet te overdrijven

Als het gaat om de slaapkamer in het grote huis, kan het in de vorm van de "play", toe te voegen aan de kamer geen open haard (niet zeker van dat het de opgegeven functie volledig vervult), bedekt met marmer. Of als het raam van een slaapkamer met een licht van een meer, is het mogelijk vanaf de zijkanten van het venster opening naar twee hoge en smalle tank te zetten. Het ziet er zeer interessant. Hier in het appartement is dit alles weinig kans van slagen.

Dus, met de meubels, alles is duidelijk, maar hoe zit het met het versieren?

Om dit te doen, in de slaapkamer, kunt u gebruik maken:

 • Pictures. Vandaag de dag is vooral populair modulair, evenals verschillende soorten kruissteek, Topiary, zelfgemaakte;
 • Floor kandelaars. Ze kunnen worden ingebed in de muur die een goede oplossing voor het creëren van intimiteit zal zijn;
 • Gewoon leuke foto's of familiefoto's uit vakanties in exotische landen - hier is het mogelijk om de fantasie te nemen.

Verlichting in de slaapkamer

Het is uiterst belangrijk om de verlichting in de slaapkamer. Het moet maken een gecontroleerde. In de wereld wordt aanvaard om de basis, extra (lampen rond de kamer) en de individuele doen (of meerdere lampen luifel direct boven het bed). Er zijn ook andere variaties. Meest populair - het is buitenverlichting. Maar deze optie is geschikt voor grote slaapkamers. Stel je hoe het eruit ziet, kunt u vinden op online forums.


Verlichting in de slaapkamer moet verstelbaar en modieuze trend vandaag is buitenverlichtingVerlichting in de slaapkamer moet verstelbaar en modieuze trend vandaag is buitenverlichting

Als het decor slaapkamer zal omgaan met eventuele ontwerper, moet je hem vragen om zijn werk een catalogus te geven. Bij hen kunt u bepalen welke oplossingen hij het gebruikt op het gebied van verlichting.

In dit verband zijn er een aantal onuitgesproken regels:

 • In de kamer met tiered plafond - een multi-level verlichting;
 • basisverlichting die zich bezighouden met kleine lampen in de grote slaapkamer;
 • Kroonluchter van de luxe - niet nodig in dit geval;
 • Gecombineerde vloer en plafond verlichting - het is mogelijk.

Ontwerp mooie slaapkamers (video)


En we moeten niet vergeten dat de gordijnen in de slaapkamer - nogal een belangrijke troef. Het beste is om ze te gebruiken als traditionele gordijnen, die het venster volledig te kunnen dekken. En om deze reden, in de slaapkamer behoefte aan goede verlichting.

Mooie slaapkamers in het appartement (foto)

3c52f1b24e4c1ba12ce4d254830d1791 4Volledige-1 6 6a441c8d457615fe31e236ed16639b77 10ec2fa8b9315516c54d4a91b42e66ce 15-Modern-Minimalist Slaapkamer-Interior-Design-Cover 48 134 660e3b38a9619154bcc800b53b756df6 7170image

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 20

map