Ontwerpbeslissingen: wat je moet het behang te kiezen in de slaapkamer

Ontwerpbeslissingen: wat je moet het behang te kiezen in de slaapkamer

12 October 2017Goed gekozen behang voor de slaapkamer kan een sfeer van warmte, comfort en harmonie te creërenGoed gekozen behang voor de slaapkamer kan een sfeer van warmte, comfort te creëren en garmoniiMnogie veel na te denken over welke om het behang in de slaapkamer selecteren om de meest comfortabele ruimte bevorderlijk voor voldoende rust en een goede nachtrust te creëren. Bovendien, het brengt en andere voorwerpen, omdat de slaapkamer, evenals elke kamer in het huis heeft zijn: stijlvol, gezellig en mooi.


Als de slaapkamer is ruim genoeg, de PEM

oschyu speciale ontwerp technieken kunnen in hoge mate de visuele ruimte van een slaapkamer uit te breiden.

Moderne stijl: wat te behang kiezen voor de slaapkamer

Bij opstelling van de slaapkamers moet je in staat zijn om correct te selecteren het behang, dat is het meest geschikt voor de inrichting van de ruimte, gemaakt in verschillende stijlen. Voor klassieke versies zijn het meest geschikt vlakte behang dat in kleur en stijl moet worden gehouden.

Op grote schaal gebruikt en behang metgezel, bijvoorbeeld op twee wanden moeten behang opgelopen in floristische stijl plakken, terwijl de andere twee - gestreept behang. Gecombineerd wallpaper kan leveren aan het interieur van een bepaald ras, het belangrijkste ding om de juiste kleur en de stijl combinatie te kiezen.


De moderne stijl wordt vaak gebruikt gecombineerde wallpapers die unieke, mooie en luxe uitstralingDe moderne stijl wordt vaak gebruikt gecombineerde wallpapers die unieke, mooie en luxe uitstraling

Een interessante en populaire oplossing is om één accent muur te creëren. In dit geval, heldere behang met kleurrijke patronen afgescheiden één wand, bij voorkeur in de kop van het bed, waardoor alle accenten.

Om een ​​helder accent muren kiezen voor behang met een mooi patroon of een mooi sieraad te maken, terwijl de rest zijn self-gekleurde slaapkamer muren. Hue accent van behang in de slaapkamer van bed versterkt textiel. Met een dergelijke ontvangst kan worden geïdentificeerd volledig de gehele wand of alleen haar eer, maar in dit geval de grens is het noodzakelijk om te identificeren door middel van speciale sierlijsten, stroken of plinten. In sommige gevallen, het behang, dat is geplakt op de muur, en die aan het plafond. Deze oplossing is ideaal voor slaapkamers met lage plafonds en helpt om visueel het verhogen van het plafond.

Selectie: wat behang is beter geschikt voor de slaapkamer

Bij opstelling van de slaapkamers is het zeer belangrijk om comfort te garanderen in de kamer, dus je moet de kleur van het behang, die zullen bijdragen tot totale ontspanning en rust slaap te kiezen. Maakt niet uit wat de keuze van de basiskleur van behang, kan het worden gecombineerd met wit, lichtgrijs, room en neutrale tinten.Verschillende tinten blauw en blauw perfect kalm en ontspannen. Navy blauwe kleuren maken de ruimte veel donkerder equip slaapkamer, die ook bijdraagt ​​aan een veel beter en sneller de slaap.

Groen behang in de slaapkamer zal ligcomfort bevorderen na elke mentale en psychische belasting. Een dergelijke kleur van het behang is perfect voor mensen van de geestelijke arbeid, artsen en leraren.

Wanneer u moet een slaapkamer wallpaper de omvang ervan te overwegen. Bijvoorbeeld, in een kleine kamer is het beter om lichte kleuren, in grote gebruik - kan worden donkerderWanneer u moet een slaapkamer wallpaper de omvang ervan te overwegen. Bijvoorbeeld, in een kleine kamer is het beter om lichte kleuren, in grote gebruik - kan worden donkerder

Grijs en beige kleuren zijn neutraal. Ze zijn niet echt te ontspannen, maar niet persen. Als de kamer koud genoeg is, en de ramen bevinden zich aan de noordzijde, is het het beste om de voorkeur tot beige en room tinten geven. Als de kant van de zon, is het het beste om grijstinten, die zal helpen om de slaapkamer wat koeler te kiezen. Slaapkamer met behang gemaakt in bruintinten kan warmte en gezelligheid toe te voegen in de kamer. In zwarte kamer heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar in het algemeen, deze kleur bevordert volledige ontspanning. Wat de aanvullende ornament zwart behang, met hun hulp, kunt u gewoon een echt luxe verfijnd interieur.

Het is de beste verzameling van wallpapers voor slaapkamers

Naar de slaapkamer van een uniek maken, moet in staat zijn om correct selecteer het behang met een mooi patroon.

Dit is zeer belangrijk omdat het stelt het patroon behang:

  • Stijl en imago;
  • De dynamiek van het pand;
  • Mood en kalm.

Met de juiste keuze van kleuren, gecombineerd behang je een stijlvolle, moderne en comfortabele kamerMet de juiste keuze van kleuren, gecombineerd behang je een stijlvolle, moderne en comfortabele kamer

Picture behang kan een aanzienlijke invloed hebben op de algehele perceptie rust de ruimte. Wallpapers voor slaapkamers originele gebloeid - uitstekend ontwerp oplossing, die zullen helpen om een ​​zeer lichte romantische setting te creëren. Echter, voordat pokleit behang met bloemenmotief, is het noodzakelijk om de aard van het materiaal en de kleur te bepalen, omdat deze versie van behang is meer geschikt voor mannen en vrouwen zijn niet altijd blij mee interieur slaapkamer. Als u wilt de mannelijke en vrouwelijke in evenwicht te brengen in de slaapkamer, moet je behang combineren met bloemenmotief met tartan, effen of gestreept versies. Bloemen behang in de slaapkamer zal helpen om te benadrukken haar stijl, als het wordt ingelijst in een vintage stijl.


Behang in de slaapkamer in een kooi of een strook te brengen in de slaapkamer mannelijke trekken, zodat de regeneratie van de familie slaapkamers, moet je wallpaper te hangen in de doos, ze te combineren met een monochroom finish.

Welke beter om het behang in de slaapkamer te lijmen: de beste optie

Op dit moment is er een enorme selectie van behang voor de slaapkamer van verschillende kleuren, gemaakt van allerlei materialen. Ondanks het feit dat de keuze van behang is enorm, we moeten de 4 belangrijkste soorten behang, die het meest redelijke te plakken over de muur in deze kamer zal noemen.

Niet-geweven, stof, papier en vinyl - zijn de meest voorkomende en populaire wallpapers, die vaak worden gebruikt om de muren te versieren in de kamerNiet-geweven, stof, papier en vinyl - zijn de meest voorkomende en populaire wallpapers, die vaak worden gebruikt om de muren te versieren in de kamer

Deze opties zijn onder andere:


  • Papier behang;
  • Vinyl uitvoeringsvormen;
  • Fleece soorten;
  • Behangpapier gemaakt op basis van weefsel.

Elk van deze soorten behang heeft zijn voor- en nadelen, dus om de beste voor de slaapkamer te bepalen, moet u voor elk type afzonderlijk behandelen. De eenvoudigste en veiligste wallpaper - papier. Ondanks alle schijnbare eenvoud, ze hebben een zeer divers palet van kleuren.

Vinyl behang is zeer goed omdat ze zijn gemaakt van een dicht materiaal, dat helpt om de bestaande gebreken van wandpanelen verhullen. Vliesbehang vinyl iets duurder, maar ze zijn absoluut niet schadelijk voor de gezondheid. Zeer interessant en effectieve oplossing is vliesbehang voor het schilderen, omdat in een dergelijk geval, kunt u heel gemakkelijk een mooie gepersonaliseerde slaapkamer ontwerp te maken.

Hoe kan ik het behang in de slaapkamer te kiezen: functies

Met een dergelijk probleem als een kleine appartementen zijn zeer velen. Bij het maken van een klein gebied van de slaapkamers een belangrijke rol zelf speelt behang kleur en textuur. Modern verzameling van verschillende achtergrond opties helpen een realiteit te maken van al hun dromen en verlangens.

Bright kleur van het behang is in staat om visueel verhoging van de grootte van de slaapkamerBright kleur van het behang is in staat om visueel verhoging van de grootte van de slaapkamer

Het is belangrijk om te onthouden dat een matte behang volledig het licht kan absorberen en des te meer op de voet en sombere maken van de kamer, dus een kleine slaapkamer muren is het noodzakelijk om de glanzende behang geproduceerd in pastelkleuren versieren.

Een andere manier waarop ter beschikking van de ruimte visueel te vergroten en recreëren elk verblijf en rust in het zo comfortabel mogelijk is een combinatie van verschillende tinten van behang.

Tip: Hoe wallpaper voor de slaapkamer kiezen (video)

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken in de slaapkamer te maken, moet u bovendien kiezen voor de meest geschikte kleur gordijnen, textiel en meubels. Als u eigenaar dit niet lukt, moet u het advies van de ontwerper luisteren. Het is belangrijk dat de slaapkamer was comfortabel.

Ontwerp behang voor de slaapkamer (foto)

1-1- 1- 1-50- 7a951813992351a53e473ebee7673201f064dajpgsrz1600160085220501200-- 8-- 720503- 729469- 1350 1920x1080resizeinterior67971332525531- 2136-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

map