Ontwerp verlaagde plafonds in de gang

Ontwerp verlaagde plafonds in de gang

12 October 2017Spanplafonds populair zullen smelten voor kleine, low-light kamers met natuurlijk lichtSpanplafonds populair zullen smelten voor kleine, weinig licht natuurlijk licht komnatNatyazhnoy plafond is ideaal voor ruimtes waar natuurlijk licht in de kamer is afwezig of erg klein. Stretch plafonds geven de mogelijkheid om een ​​unieke kunstmatige verlichting gangen, als gevolg van wat visueel uit te breiden en verhoging van de oppervlakte van de kamer.


Opties Ontwerp verlaagde plafond in de hal

Stretch plafonds zijn de meest winstgevende vorm van afwerking plafondvlakken kamers en de hal is de beste optie van afwerking.

Ontwerp verlaagde plafond in de gang kan worden gevarieerd, afhankelijk van het gebruikte materiaal, kan het zijn:

 • Satijnen stof;
 • Glanzende doek;
 • Matte schilderij.

Het moderne ontwerp van het plafond in de hal is een diversHet moderne ontwerp van het plafond in de hal is een divers

spanplafond ontwerp kan ook verschillen, het plafond van de hal kan één niveau, multi-niveau stijgende is.


Een zeer belangrijke factor in de creatie van de hal kamer design speelt een kleur van het plafond.

Ontwerp plafond met behulp van satijnen stof, is een goede oplossing voor elke stadhuisplein. Matt korrel weefselstructuur elimineert de oneffen plafond oppervlak, rustige tinten geschikt voor het creëren van een minimalistische interieur stijl en levendige kleuren contrast, zal de afmetingen van de ruimte te benadrukken.

Glossy plafonds in de hal is ook zeer gunstige uitstraling. Deze plafonds vergemakkelijken visuele expansieruimte, toenemende vloeroppervlak, waardoor het effect van extra licht doordat tijdens meer dan 60% licht.

hal ontwerp met behulp van matte spanplafond kan worden gebruikt om verschillende architectonische stijlen te creëren, te experimenteren met kleuren schilderijen.

One-level plafonds - de beste oplossing ontwerp van het plafond in de halOne-level plafonds - de beste oplossing ontwerp van het plafond in de halSibling plafond is ideaal voor elke gang, zowel voor kleine en voor grote gebied. One-level plafonds, meestal monophonic, stellen daarom voor het creëren van een gezellige sfeer en ingetogen stijl van het interieur.

Multi-level plafonds toestaan ​​om te experimenteren met verschillende kleuren tegelijk en combineer ze met elkaar. Hetzelfde kan worden gedaan met de verlichting op het multi-level plafonds met behulp van LED-gekleurde stof.

Hoge plafonds in de gang kan worden geïnstalleerd als het mogelijk het gebied van de kamer, die klein moet zijn, anders wordt het effect van de sterk stijgende plafond onmogelijk te bereiken zijn.

Het ontwerp van het plafond voor heren speelt een belangrijke rol kamer gebied. Meerdere niveaus soaring systeemplafond verbergt het oppervlak van kleine ruimtes vanwege het bouwvolume en daarom niet geschikt voor design in kleine ruimtes.

Hoe de plafonds te maken in een kleine hal

Voor een kleine hal beste optie spanning plafond is een glossy plafond. Glossy web weerspiegelen meer dan 60% van het licht, visueel de ruimte te verbeteren en het creëren van extra verlichting effect. Hierdoor verminderde verlichting kosten. Maar, als satijn, en matte schilderen, ook gebruikt voor plafonds in kleine gangen.

Om dit te doen, moet een goede verlichting die licht zal aan elke hoek van de kamer zijn:


 1. Central verlichting;
 2. Laterale en hoekige lamp;
 3. de perimeter verlichting.

In de markt is er een grote verscheidenheid aan opties voor het licht in de halIn de markt is er een grote verscheidenheid aan opties voor het licht in de hal

Voor kleine gangen is niet aan te raden om gekleurde verlichting te gebruiken, omdat het de ruimte van de kamer verbergt. U moet een enkele kleur verlichting, buiten kroonluchters en wandlampen, TL-lampen te gebruiken.

In een kleine hal opgespannen doek kleur, licht, matig en pastel kleuren moeten zijn, is het het beste als de spanplafond film kleur past bij de rest van de onderdelen daarvan, met de kleur van de meubels, vloerbedekking en anderen.

Black plafonds in de gang

Black plafonds geven speciale stijl kamer, dus ze worden gebruikt voor het afwerken van het plafond oppervlakken in de gangen. Zwart is vrij donker en koud, is het interessant om te kijken naar het plafond, evenals in de hal, mensen die de minste tijd door te brengen dan in andere gebieden van huisvesting.


Met de kleur van het plafond, kun je experimenteren:

 • Een kleur stof met zwart;
 • Zwarte doek met witte opdruk;
 • Black foto canvas;
 • De combinatie van verschillende gekleurde stoffen in combinatie met een zwarte kleur;
 • Duplex stretched canvas.

Zwart plafond en witte muren - een grote voortvarendheid gangZwart plafond en witte muren - een grote voortvarendheid gang

Doen duplex verlaagd plafond zwart, zwart doek nodig hebben om meer te verbinden met dezelfde kleur, of zet het volume volumineuze plafond structuur, die verzwarende omstandigheden ruimte zal zijn. Met een zwarte doek goed gemengd rood, geel, wit, beige kleur.

Als de hal is smal of klein in omvang, moet het verlaagde plafond zijn zwart-wit of heldere patronen en beelden, licht een kleur licht, lampen en kroonluchters in het midden van het plafond.

Om zwarte stretch plafond zag er goed uit in een kleine hal, een goede muur van de kamer helder zijn als alle deuren en hellingen naar een kleine hal niet grimmig leek.

Hoe de juiste achtergrond te kiezen voor verlaagde plafonds in de hal

Om de gang naar de rechter behang, die zal worden goed in harmonie met het plafond te kiezen, moet worden geleid door een aantal principes.

principes:

 1. Let op het contrast tussen de gebruikte kleuren;
 2. Handhaving van de toon in de hele kamer decoratie;
 3. Denk aan het niveau van de verlichting in de hal.

Selecteer het behang in de hal is niet gemakkelijk, zoals ze moeten zijn in harmonie met de spanplafondSelecteer het behang in de hal is niet gemakkelijk, zoals ze moeten zijn in harmonie met de spanplafond

Als het verlaagde plafond in de hal licht gekleurde achtergrond wordt aanbevolen om een ​​toon donkerder gebruiken dan het plafond, om te voorkomen dat het aftappen van de kamer in een enkele ruimte.

Onder de donkere tinten van spanplafond in het appartement, is het noodzakelijk om het licht wallpapers te gebruiken. Met donkere spanplafond en lichte behang goed in harmonie deuren, binnenwanden en meubels dezelfde kleur als het plafond. Tot het plafond donker pak achtergrond helder wallpaper te rekken.

Voor de corridor, die gepland tot aan het plafond donkere tinten en zwarte rekken. U kunt binnendeuren en witte deuren met glas installeren, ze zijn goed otzerkalivayutsya plafond in een donkere kamer en voeg licht.

Behang met een patroon, patroon, ornament en kleurrijke prints beste in harmonie met het spanplafond lichte tinten.

Verlaagde plafonds in de hal en gang (video)

Spanplafonds gang kunnen verschillend zijn en hebben vele variaties, de belangrijkste taak is om de ruimte gang te houden en de kamer lichter. Het maakt niet uit wat de kleur van de spanning van de film aan het plafond in de hal, is het van belang dat de verlichting was goed ingericht en zag er harmonieus in dit specifieke kamer met een bepaalde kleur doek.

Ontwerp verlaagde plafonds in de hal (interieur foto)

DSC7148 1 1-1 2-figurni-potolok-v-prihogei 000012 128 128-3 8318921da21ce3f450feed5ae9abca10 88888 Chernyy-potolok-v-prikhozhey-foto

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 88 =

map