Ontwerp van alle tijden - de meubels in de woonkamer in klassieke stijl

Ontwerp van alle tijden – de meubels in de woonkamer in klassieke stijl

12 October 2017Woonkamermeubels, gemaakt in een klassieke stijl, speciale luxe en dureWoonkamermeubels, gemaakt in een klassieke stijl, speciale luxe en duur als de klassieke interieur te zeggen in drie woorden, deze woorden zijn nauwkeurigheid, symmetrie, luxe. Gewoonlijk wordt de klassieke stijl betekende elite meubels die een orde van grootte hoger dan standaard headsets, cases, etc. kost Er is een advies dat zij de meubels, die produceert, voorwaardelijk, niet China, bijvoorbeeld, Italië zou moeten zijn. Maar vandaag, de Italiaanse en Spaanse meubilair wint soms alleen door de binnenlandse merken hebben unieke meubels, meubels uit Rusland en Wit-Rusland.


Kenmerken van de stijl: meubilair voor de woonkamer in klassieke stijl

Er wordt gezegd dat het voor een klassieke stijl, met name geschikt lichte en luchtige kamer. Nou, als de kamer heeft een regelmatige vorm, zal het ook een belangrijke voorwaarde voor een klassiek interieur te creëren.

Een van de kenmerken van de klassieke meubels moeten de aanwezigheid van goud en andere decoratieve elementen meeEen van de kenmerken van de klassieke meubels moeten de aanwezigheid van goud en andere decoratieve elementen mee

Dat gebeurt bijna altijd in de klassieke woonkamer:

 • Prachtige meubels gemaakt van dure hout;
 • open haard;
 • Het gebruik van spiegels;
 • Het gebruik van dure stoffen.

Lichte woonkamer kan worden ingelijst in vergulde kleuren. Dit interieur moeten de juiste geometrie en rechte lijnen hebben, is het gebaseerd op de dominantie van warme kleuren, de kamer is voorzien van meerdere lichtbronnen. natuurlijke materialen worden voornamelijk gebruikt.


Meubilair voor de woonkamer: classic

In deze woonkamer moet al het meubilair functioneel zijn. Het meubilair moet idealiter worden gecombineerd met het behang, is kleurenschema niet het spel van contrasten mogelijk te maken. Maar er zijn andere aspecten die zaal te onderscheiden in klassieke stijl.

Case meubels in klassieke stijl:

 • We gebruiken alleen natuurlijke materialen - massief hout, steen;
 • Natuurlijk hout basic rotsen - een meubel base kamer gebruikt mahonie, eiken, kersen, walnoot;
 • Shades meubilair voorkeur hebben de volgende - Gray, melk, bruin, olijf;
 • Objecten van het interieur is enorm, en de complexiteit van het decor.

Het wordt aanbevolen om modulaire meubels te kopen, gemaakt in dezelfde stijl en toonHet wordt aanbevolen om modulaire meubels te kopen, gemaakt in dezelfde stijl en toonHet centrale deel van de kamer - een zithoek. Hiertoe behoren fauteuils en een bank, die noodzakelijk zijn ingericht met rijke stoffen. Langs de wanden is meestal een bureau, een dressoir, een set. Voor deze kamer is typisch en antieke meubelen - commodes, tafels en stoelen.

Vergeet niet de verlichting van hoge kwaliteit.

In het midden van de kamer moet mooi kroonluchter van de luxe zijn. Kroonluchter kan worden gesmeed, gemaakt van kristal. reputatie van de fabrikant is ook belangrijk, maar exclusief, kan luxe items zijn te vinden in kleine winkels, particuliere handelaren hebben-meesters, etc.

Wat moet het meubilair voor de woonkamer in klassieke stijl zijn

Gestoffeerde meubels moeten niet onderdoen voor het lichaam. Het zou zelfs meer elegante en interessant. Padding in dergelijke meubilair is meestal licht.

Gestoffeerde meubels in klassieke stijl - soorten weefsel:

 • leer;
 • bont;
 • brokaat;
 • Atlas;
 • jacquard;
 • fluweel;
 • Velour.

Om eentonigheid te vermijden, moet gestoffeerde meubels een kleur die zou opvallen op de vloer en tegen de murenOm eentonigheid te vermijden, moet gestoffeerde meubels een kleur die zou opvallen op de vloer en tegen de muren

Witte meubels wordt vaak gebruikt in de klassieke interieur, de kleuren groen en rood - maakt ook deel uit van de oplossing. Vergeet niet dat voor de klassieke symmetrie is vereist. Omdat Ottomanen bedden, stoelen, moeten krukken zeker een paar. Stoelen rugleuning meestal gesneden elementen armleuningen moet een halfronde vorm hebben en kussenslopen worden bijgesneden rand.

Elk detail van het interieur moet worden bedacht - in de woonkamer moet niets extra te zetten. Als er een decoratief sofa, en afgezien van de stof, niemand gaat zitten, dan is dit de extra detail dat het beeld moeilijk zal maken. Alles moet functioneel zijn.


Tips voor het leven: meubelklassiekers

Er zijn een paar eenvoudige tips die u zullen oriënteren in de keuze van het meubilair. Natuurlijk zal niet iedereen in staat zijn om in de concrete omstandigheden zorgen voor een perfect, echt een klassiek interieur. Zelfs als uw woonkamer is licht, gezellig, gebaseerd op klassieke motieven in de stijl van het interieur, is dit ook de juiste oplossing.

Voordat zithoek een pluizige tapijt in de woonkamer klassieke moeten regelsVoordat zithoek een pluizige tapijt in de woonkamer klassieke moeten regels

Classic Living - Tips:

 • Houten tafel in het interieur - een element dat een stijl-vormende kan zijn. Dit kan een eettafel en een elegante salontafel. In hoofdzaak ovale of ronde vorm, maar altijd met een vaste steel.
 • Open haard - een belangrijk onderdeel van de kamer. Meestal is dit een decoratieve model (als het gaat om het appartement).
 • De bibliotheek in de woonkamer - ook een uitstekende oplossing. Nou, als er een ruime woonkamer kast met glazen draaideuren. Deze kast en kan een softwarebibliotheek zijn.
 • Maar de moderne technologie in een dergelijke interieur passen moeilijk, want vaak gebruikt camouflage trucs - bijvoorbeeld televisie is als een fotolijstje.

Woonkamer in klassieke stijl - een demonstratie van de perfecte stijl. belemmert Heel vaak elementaire diligence: geloof verandert verstopt is, het zware, veel decor ontkent ook alle inspanningen. Matiging moet de eerste voorwaarde voor de invoering van de stijl zijn.


Moderne woonkamer set: classic

Modulaire meubels - een goede keuze voor moderne appartementen. Bovendien is het in de juiste versie zal de stijl aansluiten. Modulaire headset beschikt over een goede capaciteit, functionaliteit. Esthetische kwaliteit is ook niet bevredigend. By the way, Chinese meubels in de hoge vraag, dan kunt u interessante modulaire headset in deze stijl te vinden. Het belangrijkste is dat je niet een set, maar maakt voor het uit de gepresenteerde meubelstukken. Dit stelt u in staat om het interieur een uniek maken, niet om iets extra's te nemen.

De nuances van de klassieke meubilair voor de woonkamer

Wat moet het meubilair rond in de stijl van een klassieke, een harmonieus interieur is zoals meubels? Er zijn vele nuances en aan de vooravond van de reparatiekosten te overwegen in meer detail. Bovendien is vaak de belangrijke details om een ​​stijl te creëren, het is opgebouwd uit kleine dingen.

Hoekbank, maakte in klassieke stijl, ziet er geweldig uit in combinatie met veel kussensHoekbank, maakte in klassieke stijl, ziet er geweldig uit in combinatie met veel kussens

Dat is inherent aan de klassieke stijl:

 • De oorsprong van de klassiekers in de oudheid, classicisme wel van oude dogma geërfd symmetrie, proporties verlangen om lief te hebben, hoge en ruime kamers.
 • Vorm design objecten moet beknopt, bij voorkeur natuurlijke materialen. Vereiste stijlelementen - hoeken, bolvorm en correcte afronding en verbeteren de berekende lijn wendingen.
 • Fidelity symmetrie weerspiegeld in het paar meubelelementen.
 • Deze stijl wordt gekenmerkt door een overvloed aan decoratie - dit vormen en snijwerk, en gevormd gouden borduurwerk.

Het kleurenschema suggereert dat de diepte van de kleur, de tint van natuurlijk hout. Vergulden, brons, porselein, kristal vaak gebruikt in de klassiekers. Het is door deze het effect van grandeur en luxe bereikt. Woonkamer in klassieke stijl - is de keuze van beveiligde en vertrouwen in mensen. Het is ideaal voor kleine stedelijke appartementen, en luxe voorstedelijke herenhuizen.

Voorbeelden van meubels in de woonkamer in een klassieke stijl (video)

In het moderne design laat meer ingetogen context. Vooral als de kamer is ruim genoeg. Maar dezelfde symmetrie, dezelfde precisie matrijzen, pairing, natuurlijke materialen blijven. Het interieur is niet veranderd gedurende vele jaren, omdat aanzienlijke kosten gecompenseerd door de lange tijd reparaties.

Succesvolle keuze!

Het ontwerp van de meubels in de woonkamer in een klassieke stijl (foto's van interieurs)

3EPOCA2 676f2d7fe8adf605a463b213ed7a689c86eeaec1 2004-3796 261210026172002601100 20140414012146393f 1375429004720original 134762349671097300b afrodita-001a arredoclassic-giotto-woon-tweezits-bank-hoek-eenheid-b arredoclassic-leonardo-woon-preparaat kwart-b

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =

map