Ontwerp, realisatie en inrichting kleedkamers: het ontwerp en de foto

Ontwerp, realisatie en inrichting kleedkamers: het ontwerp en de foto

12 October 2017Dressing is een handige en praktische plek om kleding op te hangen in het appartementDressing is een handige en praktische plek om kleren in het appartement kvartireSovremennye soms mogelijk op te slaan volledige kleedkamers, waar je gemakkelijk de kleding, schoenen en andere dingen kunt plaatsen plaatsen. Er zijn vele projecten van appartementen en huizen, van waaruit u kunt kiezen, voor de bouw van een kleedkamer, de meest geschikte optie.


Wardrobe: design projecten, foto in het interieur

Interieur kleedkamer moeten voldoen aan de algemene stijl van het appartement of huis, of andere inrichtingen, alsmede voldoen aan de behoeften, zodat zij de kleding, schoenen, alle items en andere accessoires kunnen brengen. Met het oog op de beste optie te kiezen, moet je eerst kijken naar voorbeelden van het werk, design projecten, alle informatie, met inbegrip van, en met nauwkeurige afmetingen, die kan worden gevonden zonder al te veel moeite, en pick-up enkele van de beste opties.

Vriendelijk verzocht om vertrouwd te raken met de garderobe en kies de voor u geschikt isVriendelijk verzocht om vertrouwd te raken met de garderobe en kies de voor u geschikt is

En het moet ook rekening worden gehouden met andere parameters:

 • Een selectie van kleur en stijl van kleden voor het volledige ontwerp en de kleur van de kamer;
 • Kasten vulling moet functioneel zijn, maar tegelijkertijd nemen een kleine ruimte, is het wenselijk dat een vulling dicht bij de ingang van het gebouw;
 • Als dressing in het algemeen was niet gepland, is het mogelijk om het te maken uit de kast, en als opslag is niet aanwezig is, is het nodig om alles in de kleedkamer van de kamer te overwegen.

Als de kamer alleen is gebouwd en nog steeds de afwerking niet wordt uitgevoerd, is het mogelijk om de kleedkamer met zijn handen te maken, met behulp van de kant-en-klare oplossingen, en het ontwerp zal uniek zijn. Maar als de kamer al is ingericht, en maakte een goede reparatie, in dit geval, is het het beste om een ​​goede ontwerper te raadplegen, zodat hij de dressing in een bepaalde ruimte ontworpen op basis van de oppervlakte van de behoeften van mensen, evenals de algemene stijl .


Bij het slimme ontwerp of meer van de opties kunt u kiezen uit een van de meest geliefde, en aan de basis heeft een kleedkamer op te bouwen.

U kunt natuurlijk, alles doen met hun eigen handen door de aankoop van geschikte materialen, maar als een persoon die geen ervaring in de bouw van elke structuren heeft, is het beter zich te wenden tot professionals snel en nauwkeurig alle noodzakelijk maken.

Device kleedkamer: het ontwerp en de foto

Helaas, de mensen niet altijd leven in een groot gebied appartementen en huizen, en de vloer ruimte niet mogelijk om een ​​volledige walk-in closet, in dat geval kunt u proberen om een ​​dressing-kast te maken.

Dressing-kabinet zal een goede oplossing voor een kleine ruimteDressing-kabinet zal een goede oplossing voor een kleine ruimteOm dit te doen, moet u eerst berekeningen uit te voeren en rekening houden met een veel nuances in de planning van een dergelijke regeling:

 1. U moet een plaats te kiezen in de kamer waar de kast is geïnstalleerd, kan een hoek van de kamer of Nishcha zijn, het kabinet kan besteld worden op een speciaal project, maar je kunt het jezelf uit een verscheidenheid van materialen.
 2. Er moet opslaan, laden, rekken, rekken ontwikkelen, ook de verlichting maken en een plaats voor een spiegel.
 3. In sommige gevallen, in plaats van een volledige kleedkamer, kunt u alleen de hangers, planken en storage systemen die kunnen worden gedekt door schuifdeuren of het scherm te installeren.

Als er te weinig ruimte, het mogelijk is de mogelijkheid dressing geval overweegt in essentie is een rechthoekige kast waarin zich terugtrekt en het opslagsysteem bestaat uit planken, kasten en rekken. Het strekt en trekt dit ontwerp op rollen, en de slede niet kantelen zijwaarts, links en rechts van de pull-out van de rollen te stellen, die niet toestaan ​​dat het schuifdeel verschuiven. Natuurlijk is dit ontwerp niet toe dat een heleboel dingen tegemoet te komen, maar het zou optimaal zijn voor een kleine kamer.

Selectie van de projecten kleedkamer: foto's en ideeën

Wie zal niet mogelijk zijn om vele voorbeelden van kleedkamers, evenals tekeningen en beschrijvingen, evenals verschillende regelingen, waardoor u de beste optie arrangement van dressing kan kiezen vinden. Als iemand het niet leuk vindt, op basis van de gevonden informatie kunt proberen om te komen met iets van hun eigen, voor de meest optimale plaatsing van een kleedkamer. Als je niet eens een project op basis van de gevonden informatie kan kiezen of problemen met de planning kleedkamer, moet u een professionele ontwerpers en bouwers te raadplegen.

Met de opstelling van een kleedkamer in het appartement aan professionals van het meubilair en de bouw gebieden te helpenMet de opstelling van een kleedkamer in het appartement aan professionals van het meubilair en de bouw gebieden te helpen

namelijk:

 1. Op basis van voorkeuren, een professionele ontwerper ontwerpt de beste optie kleedkamer.
 2. Vanwege de geringe omvang van het terrein is niet altijd mogelijk om de gewenste optie te realiseren, en in dit geval kunt u bellen voor hulp van professionele bouwers en meubelmakers.

Als een persoon in staat is om te werken met het gereedschap, kan hij het meest geschikt verband project te ontwikkelen, en zelf-start de bouw ervan. U kunt ook informatie vinden over de verschillende materialen die worden gebruikt voor de vervaardiging van kleine kasten, evenals hoe om alles goed te monteren en zet alle details, en vervolgens de afwerking van de ruimte, planken, hangers en andere apparatuur te installeren om de verlichting uit te voeren.

We zijn van plan om kleedkamers: het ontwerp projecten met zijn eigen handen

Ondanks de diversiteit van ontwerpen kleedkamers, niet altijd in staat om te kiezen wat je wilt en moet doen in dit geval, ontwerp uw eigen garderobe.


Hulpmiddel instrumenten van zelf-dressing ontwerp zijn speciaal constructeursHulpmiddel instrumenten van zelf-dressing ontwerp zijn speciaal constructeurs

Om dit te doen, er zijn vele manieren om een ​​ontwerpproject van hun eigen handen te maken:

 1. Die mensen die goed thuis in computers, niet veel voor nodig om de noodzakelijke programma dat kan worden gebruikt om een ​​meubel, badkamer te simuleren, ook in 3D te leren. U kunt de ruimte waar u van plan bent om een ​​kleedkamer installeren en te zien van het programma, hoe het eruit zal zien te simuleren.
 2. Degenen die slecht bedreven in computers, kan met de hand, op basis van de vele voorbeelden van garderobe, schema's en tekeningen, tekenen wat je wilt, moet je je eigen kleedkamer te ontwerpen.
 3. Als je een schematische tekening van de kamer, imposante figuur, allebei aan elkaar, is het mogelijk om de meest optimale plek voor een kleedkamer te bepalen.

Deze onafhankelijke project wordt rekening gehouden met vele factoren zoals grootte van de kamer, oppervlakte, lengte, afmetingen van de dressing, enz. D. Ook werd onafhankelijk door het project die dingen, kleding, die reeds een persoon rekening worden gehouden met al kan elk zijn stationaire opslagsystemen, of mobiel, modulair systeem dat snel kan worden opgebouwd.

Daarnaast zal de zelf ontwikkelde project kleedkamer meest harmonieus passen in het interieur van het hele terrein.

Features kleedkamers in een privéwoning

Die mensen die in een privéwoning wonen, zijn er veel meer mogelijkheden om een ​​kleedkamer te regelen, zelfs als het oorspronkelijk niet gepland was te doen. Voor de locatie, kunt u de extra faciliteiten te gebruiken in huis, zolder, kelder, boiler room of wasruimte, als het huis is gebouwd op een aantal gezinnen met een gemeenschappelijke kelder, natuurlijk, op voorwaarde dat de andere huurders zullen instemmen op te geven een deel van het ketelhuis of wasruimte voor de organisatie van de dressing.


Als de grootte van de ruimten mogelijk te maken, kan het nogal een grote kleedkamer zijn. Zo niet, dan kunt u een compacte kleedkamer te maken, maar het is nodig om het te bouwen om zo in staat zijn om de omvang uit te breiden, indien nodig.

Eigenaars van particuliere woningen voorzien van meer mogelijkheden voor dressing apparatuurEigenaars van particuliere woningen voorzien van meer mogelijkheden voor dressing apparatuur

Als het huis vloer, dan zal de beste dressing plaatsing een kelder in om de grootte van een kleine walk-in closet te ontwerpen, moet u rekening houden met bepaalde parameters.

namelijk:

 1. De afmetingen van de kelder, handige aanpak van de kleedkamer, evenals alle communicatie, legde daarin.
 2. De mogelijkheid van snelle aanpassing uit te breiden of, omgekeerd, om de grootte van een kast en 2, terug te dringen, bijvoorbeeld, van het object en van de straat kelder slag indien nodig.
 3. Dressing moeten geïsoleerd tegen vochtigheid, vocht uit de dingen zullen verslechteren.

Het beste van alles alles voor dressing waterdichting in de kelder van een single-verdiepingen tellend huis contact opnemen met de experts, die veel ervaring hebben in het opzetten van soortgelijke structuren.

Kenmerken dressing, in kamers

Het uitvoeren van het ontwerp kast moeten nadenken over de ergonomie van de hele kamer - het moet het gemak en bruikbaarheid hebben. Plan moet dus in staat te zijn om bijna alle kleren en schoenen die op voorraad zijn gezet, en laat de bouillon aan nieuwe dingen.

In de kleedkamer, is het wenselijk om te voorzien in de beschikbaarheid van extra ruimte om nieuwe dingen tegemoetIn de kleedkamer, is het wenselijk om te voorzien in de beschikbaarheid van extra ruimte om nieuwe dingen tegemoet

In Daarnaast zijn er een aantal functies in het ontwerp van een garderobe:

 1. Voldoende verlichting, zoals veel kleedkamers hebben geen natuurlijke lichtbronnen. Moeten overwegen verlichting, beter om een ​​paar lampen te zetten, gelijkmatig over de gehele omgeving.
 2. Ventilatie - dat er geen muffe geur, en dat de dingen niet zijn verwend door vocht, moet u het ventilatiesysteem te overwegen.

Video kleedkamer in een klassieke stijl (video)

Daarnaast moet u overwegen het plaatsen van kleding, schoenen en andere dingen, jurken, blouses, jasjes en bovenkleding te worden opknoping op de horizontale balk, hetzelfde geldt voor de broek. Kleine items: T-shirts, ondergoed opschudding in de vakken in het secundair onderwijs. Schoenen, tassen en andere dingen roer bij de open onderste planken. Aan het gesloten schappen meestal opgelost op het bemesten, een hoeden, sjaals en dergelijke. D.

Details: kleedkamers, ontwerp projecten (foto voorbeelden)

7 11 21 29 14 5 17 3 23 24

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 26

map