Ontwerp plafond in de slaapkamer: 5 manieren om te versieren

Ontwerp plafond in de slaapkamer: 5 manieren om te versieren

12 October 2017Als het gebied van de zolder wordt de ruimte het toelaat, zal een van de beste ideeën van het gebruik van deze ruimte de opstelling van de slaapkamers er zijn.Als het gebied van de zolder wordt de ruimte het toelaat, een van de beste ideeën van het gebruik van deze ruimte zal de verbetering spalni.Spalnya zijn er de kamer waar we slapen of gewoon rust. En, maar niet voor lang, voordat het naar bed gaan, of na het slapen, onze ogen noodgedwongen gericht op het plafond in deze kamer. Laat slechts een half uur, maar niettemin, zal het plafond lelijke men niet gelukkig zijn, en kan zelfs de stemming van invloed zijn voor het slapen gaan of voordat je naar je werk.


Het plafond in de slaapkamer: het ontwerp moet zodanig zijn dat je vol goede gedachten, en met hen dezelfde wake. Wat zal het ontwerp van uw slaapkamer, dus zal je stemming.

Ontwerp slaapkamers met schuin plafond

Elke loft of zolder kan succesvol productief, comfortabele accommodatie, niet stoffig compartimenten voor de opslag van onnodige dingen geworden.

Deze vierkante meter van de verwoesting, kunt u met succes toe te voegen aan in de woonkamer.

Vaak dergelijke ruimte is met schuin plafond, en bovendien kan asymmetrisch zijn.

De afgeschuind vlak dat een karakteristiek kenmerk van dit deel van het huis, in dit geval om geen belemmering.De afgeschuind vlak dat een karakteristiek kenmerk van dit deel van het huis, in dit geval om geen belemmering.


Daar, in de regel, krijgen een kleine kamer, het interieur van de slaapkamers is als volgt:

 • Bedden moeten dichter bij de afschuining, tegenover elkaar staan;
 • Het is ook belangrijk om te kopen of bestel een bed met lades volume, omdat het kabinet te staan ​​is niet altijd mogelijk;
 • Heel vaak, de muren en het plafond schede boom. Velen proberen om de muren te maken en plafonds licht naar de kamer lijkt ruimer. Beide opties zijn gerechtvaardigd.

Elke vierkante meter moet worden gebruikt om het maximale voordeel!

Ceiling Design Ideas slaapkamer

Geef een aantal eenvoudige adviezen zal niet werken, omdat het idee van het ontwerp van het plafond is zo divers dat het mogelijk is, een verlies, een zeer lange tijd om zijn keuze te dragen.Een beter begrip van deze kwestie behulp van foto- en videomateriaal.

Exquisite Design Wit Slaapkamer (video)

Dus, veel ideeën, en ze hebben allemaal een recht om te bestaan.

Ondanks het feit dat dit deel van het huis is niet heel normaal in termen van de locatie, kunnen materialen voor de wanden een van degenen die meestal worden gebruikt zijn.Ondanks het feit dat dit deel van het huis is niet heel normaal in termen van de locatie, kunnen materialen voor de wanden een van degenen die meestal worden gebruikt zijn.

ideeën:

 1. Verlaagde plafonds gipsplaten;
 2. Verlaagde plafonds;
 3. Vloeibare behang;
 4. PVC tegels;
 5. Foam tegels.

Hier is een onvolledige lijst met ideeën slaapkamer design.

Hoe kan ik het plafond in de slaapkamer kiezen

Het is moeilijk om te kiezen, want er is een keuze, en vrij groot.

U kunt elk materiaal te gebruiken, evenals regelen de slaapkamer elke kleur, in ieder geval, het laatste woord is aan u.

In ieder geval moet je veel punten te overwegen.


Spanplafonds geschikt in het geval waarin de overlapping zich op een voldoende hoogte boven de vloer.Spanplafonds geschikt in het geval waarin de overlapping zich op een voldoende hoogte boven de vloer.

punten:

 • Design. Het moet eenvoudig zijn. In de slaapkamer, met niet zeer hoge plafonds, overhead structuren "eten" van de hoogte daarvan.
 • Kleur. Iedereen heeft zijn eigen mening en hun eigen voorkeuren. De slaapkamer bij voorkeur zachte toon.
 • De afmetingen van het raam in de slaapkamer. Onder dergelijke omstandigheden toegestaan ​​om iets donkerder tint te gebruiken.
 • Materiaal. Materialen heel veel, en het is noodzakelijk om rekening te houden met hun eco-vriendelijkheid.
 • Licht. De lay-out van de armaturen niet alleen voor schoonheid, maar voor de bruikbaarheid. Lampen hebben precies waar ze moeten zijn.

Slaapkamer op de zolderverdieping (video)

Deze items moet er zeker in gedachten te houden.


Schik het plafond in de slaapkamer: alles voor recreatie

De slaapkamer moet zo comfortabel en alles zou moeten rusten.

De nadruk registratie moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat je zou willen om hier te ontspannen.

Opties voor het ontwerp van het plafond in de slaapkamer, zijn er in de set.

Interieur van een slaapkamer op de zolder met schuine daken worden vaak ontworpen op een zodanige wijze dat een dim, het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer voor ontspanning.Interieur van een slaapkamer op de zolder met schuine daken worden vaak ontworpen op een zodanige wijze dat een dim, het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer voor ontspanning.

De meest voorkomende:

 1. Stretch plafonds. Zeer mooi, aantrekkelijk in alle opzichten een optie. Toch kan niet iedereen zijn prijs te benaderen.
 2. Boom. Deze optie schijnbaar "opa", eeuwig jong, en nogmaals, niet iedereen zich kan veroorloven. Wood is voortdurend steeds duurder, dat is waarom houtfineer is niet het hele plafond, maar alleen de fragmenten.
 3. Gipsplaat. Vaak gebruikt door de consument, zoals de prachtige en goedkoop.
 4. Wallpaper. U kunt het plafond behang te gebruiken, of je kunt de muur en het gebruik van een combinatie van de receptie.
 5. Foam. Een van de goedkoopste materialen, maar niet de know-how.

Men mag niet vergeten over het licht. U kunt spotlights gebruiken, en je kunt ze combineren met de grote kroonluchter. De kamers zijn zeer geschikt beha.

Multilevel plafonds in de slaapkamers

Multilevel plafonds mooi en stijlvol, maar soms is dit niet mogelijk is, als gevolg van de hoogte lage plafond.

Echter, als een dergelijke mogelijkheid bestaat, moet zeker worden gebruikt.

Grote en heldere kroonluchter is hier niet nodig, genoeg licht van wandlampen en lampen op de nachtkastjes, maakt u een lokale verlichting.Grote en heldere kroonluchter is hier niet nodig, genoeg licht van wandlampen en lampen op de nachtkastjes, maakt u een lokale verlichting.

Natuurlijk hangt alles af van de ruime lokalen, dan kan helaas niet alle huiseigenaren pohvatali.

De voordelen van multi-level plafonds:

 • Twee-level plafonds geven je kamer een heel ander design;
 • Met betrekking tot de drie-level plafonds, in dit geval, kan het vrijwel onmogelijk zijn: het licht onder verschillende hoeken, schilderijen aan de plafonds, bestemmingsplan - dat is alles dat met de hulp van die u met succes de meest ongelooflijke en succesvolle ontwerp kan bereiken.

En, natuurlijk, een belangrijke rol juist gekozen verlichting, waardoor het mogelijk is om zijn eigen en anderen te benadrukken, over diverse onderwerpen, die in de kamer te spelen.

Het houtwerk op het plafond van een slaapkamer gezelliger

De boom in het interieur werd gebruikt sinds de oudheid. De reden is simpel: het hout is niet kunststof, geen metaal - het is verbazingwekkend, "live" materiaal, dat is een lust voor het oog in alle lichtomstandigheden en in alle weersomstandigheden.

Oppervlak, bekleed met hout mag niet worden vergeleken met elke hi-tech, of een andere stijl. Hout - zonder enige vorm van concurrentie.

De mensheid sinds de oudheid hield van de boom voor een aantal voordelen die het heeft.

De coating van dit type is ook gemakkelijk om hun eigen hand te zetten en tegen een prijs bekleding zal niet verder gaan dan redelijk.De coating van dit type is ook gemakkelijk om hun eigen hand te zetten en tegen een prijs bekleding zal niet verder gaan dan redelijk.

voordelen:

 1. duurzaamheid;
 2. natuurlijkheid;
 3. Wendbaarheid;
 4. Hout opmerkelijk gecombineerd met materialen;
 5. Lage thermische geleidbaarheid;
 6. Hoge esthetiek;
 7. Houtoppervlak niet toegestaan ​​om te schilderen of iets te impregneren. De boom is mooi op zich.

Onder de tekortkomingen, misschien, is de laatste tijd alleen de vrij hoge prijs te brengen.

Alle bovenstaande maakt het mogelijk om na te denken over bij het kiezen van het materiaal voor de decoratie van het plafond in de slaapkamer. Nou, als je de mogelijkheid om te kopen niet alleen grenen of berk, en nog veel meer waardevolle soorten van hout, dan is uw interieur een werkelijk prachtig en uniek zijn.

Het interieur van de kamers in Kirov, ideeën voor slaapkamers (video)

Tot slot, laten we samen te vatten. De waarde van het juiste ontwerp van het plafond in de slaapkamer - een serieuze vraag, en het is niet aan te twijfelen. Echter, de juiste design - allemaal verschillend. Iemand wil een sterrenhemel te maken boven zijn hoofd, en iemand ziet dit plafond alleen rood. Iemand wil een multi-level plafonds te maken, maar het is alleen geschikt in de kamer met hoge plafonds. Het is noodzakelijk, natuurlijk, in de eerste plaats rekening houden met de kubieke inhoud van de kamer, en een eigen budget. Zoals voor de opties, en zo veel, dat kan geen kwaad om de fotogalerij op dit onderwerp te verkennen.

Ontwerp plafond in de slaapkamer (foto)

000001 21 22 0199 707a464e-d75b-41c4-9ad8-5449badd291b 1920x1080resizeinterior50751330415445 14589-country-interieur-design-keuken-met-een-tuscan-theme-zimbio1440x900 526.426 06200095 Zolder Slaapkamer-Ideas-foto-yIHF

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 59

map