Ontwerp hal met trap naar de tweede verdieping: een foto en 4 basismodellen

Ontwerp hal met trap naar de tweede verdieping: een foto en 4 basismodellen

12 October 2017In de hal zijn nauw met elkaar verweven functionaliteit en esthetiekIn de hal zijn nauw met elkaar verweven en functionaliteit estetikaPrihozhaya - de eerste kamer die we zien gebeuren in het huis. Het hangt af van het ontwerp alles thuis lijkt. Maar dit is slechts op de gasten, de eigenaren zijn meer geïnteresseerd in functionaliteit, functionaliteit, ruimte, passen hun eigen smaak. Lange gang kan verder accessoires worden uitgevoerd.


Gang in het trappenhuis

Vergeet niet dat de ladder in een prive-woning - een directe behoefte, en niet alleen een element van decor. Maar het is ook belangrijk dat er een integraal onderdeel van het interieur gang en de hal, u regelen in het algemeen voor de hele stijl van het huis.

Trappen moeten niet alleen mooi, maar comfortabelTrappen moeten niet alleen mooi, maar comfortabel

Er zijn zoveel soorten van ladders, materialen voor de fabricage daarvan:

 1. Je moet niet alleen stijlvol en mooi, comfortabel voor alle gezinsleden te ontsnappen om te kiezen.
 2. Vergeet niet over verlichting trappen. Het moet altijd goed worden gepubliceerd voor de hand liggende redenen.
 3. Tapijt op de trap - niet alleen uitstekende ontwerp-oplossing, biedt het comfort en de veiligheid bij het gebruik van de stappen, in tegenstelling tot de gebruikelijke gladde stairs stappen.

Naar begin van sectie trap en de hal zal helpen om een ​​salontafel, een kleine plank of grote plant tussen hen.

Het ontwerp van de hal met een trap in het huis: foto

Trappen kunnen de belangrijkste decoratie van de hal worden. De eerste is goed georganiseerd plan, beslissen over de stijl en kleurenschema.


Er zijn vier fundamentele stijlen:

 • classic;
 • modern;
 • land;
 • Neutraal.

Het is raadzaam om een ​​ladder te maken, past harmonieus in het interieurHet is raadzaam om een ​​ladder te maken, past harmonieus in het interieur

Het is de moeite waard te zeggen een paar woorden over elk. Classic - luxe en duur als graniet, marmer, hout, kernmaterialen in een klassieke stijl trappen, is niet goedkoop. Het kleurenschema is meestal neutraal, gedempt. Toegestane decoratie gesneden balusters, krullen.Het is belangrijk om te kunnen niet te overdrijven - overdreven pretenties zal niet kijken elegante en aristocratische, integendeel toe te voegen interieur goedkoopte. Meubels en accessoires moeten passend zijn.

Modern - ultramodern, schokkend en dwingende stijl. Dit soort collectieve aspecten van moderne trends als minimalisme, hi-tech, stadsplanning en ga zo maar door. Glas, plastic, metalen -materialen, kenmerkend voor deze stijl. Als vloerbedekking is ideaal klinker tegels avant-garde kleuren.

Neonlichten stadia perfecte aanvulling op het ontwerp van de trap in moderne stijl.

Overvloed van textiel en natuurlijke materialen, een gezellige landelijke stijl. Trappen zijn meestal gemaakt van hout natuurlijke kleuren. In tegenstelling tot de klassieke, is de kans groter om een ​​els of grenen, niet de enorme eik of ceder zijn. Ook ruwste steen kan heersen in het land. In dat geval kunt u stap te effenen gekleurde keramiek toe gesmede onderdelen. Zal een grote decoratie potten met levende planten. Landelijke stijl geen aristocratie.

Neutrale structuur trap kan van elke vorm zijn van elk materiaal en elke kleur. Het belangrijkste kenmerk van de ladder in deze stijl is dat het niet het hoofddoel van het ontwerp. Eenvoud, beknoptheid, geen franje -. "Neutraal" de belangrijkste punten in de uitvoering van de ladder-stijl Trappen moet in harmonie met het interieur lokalen.

Kasten onder de trap in de hal

Trap - nogal omslachtig ding dat veel ruimte inneemt in de kamer. Ik wil niet slechts een paar vierkante meter "geven". Prachtig en oorspronkelijk uitgegeven podlestnichnoe ruimte, zult u het interieur van het huis comfortabel genoeg te maken.

Een van de opties vrije ruimte onder de trap naar de tweede verdieping - de plaats waar de interne behuizingen.

Podlestnichnoe ruimte wordt aanbevolen voor de opslag van verschillende dingenPodlestnichnoe ruimte wordt aanbevolen voor de opslag van verschillende dingen

Ze kunnen worden opgeslagen:

 • Reiniging van de apparatuur;
 • Zelden gebruikte gereedschappen of apparaten;
 • Bedding;
 • Boeken;
 • Andere dingen die nodig zijn.

Dit is niet alleen een grote praktische oplossing, maar ook een geweldige manier om een ​​kamer met een ladder te versieren. Op deze manier kunt u het probleem van de opslag van andere bovenkleding en schoenen op te lossen, indien gang. Ook kasten kunnen worden gecombineerd met boekenplanken.


Interieur gang met trap in een prive-woning: hoe om te versieren

Het huis met een ruime hal wenteltrap, gelegen in het centrum, zal een uitstekend design oplossing. Brede trappen, rennen, zijn bedhekken versierd met leuningen, balusters - het ziet er allemaal ongelooflijk stijlvol en elegant. Deze accommodatie ladders kenmerk van klassieke stijl met een lange opening.

Een wenteltrap bespaart ruimteEen wenteltrap bespaart ruimte

Huis met een smalle lange gang vereist een meer beknopte beslissingen:

 1. Trap naar de tweede verdieping beter geplaatst langs de wand.
 2. Het is beter om ladder bestond uit een enkele trap, als het de lengte van de gang mogelijk maakt.
 3. U kunt dit doen het ontwerp van de muur die loopt langs de trap.
 4. Een goed advies is het opgeven van het grootste deel van accessoires in het voordeel van schilderijen, gemonteerde lampen, foto's en slingers. Dit zal comfort.
 5. Het is ook de perfecte oplossing zou een spiegel zijn - ze zullen visueel helpen uitbreiden van de ruimte.

Wenteltrappen zal ook een geweldige oplossing in krappe ruimtes zijn. In tegenstelling tot de cruise, worden ze geplaatst in een kleinere ruimte, en niet zo massaal. Echter, op en neer de trap een beetje problematisch. Maar het is niet rommel het interieur en ziet er erg compact. Voor een twee-level appartement - het is bijna de enige oplossing: zelden, wanneer er sprake blijkt te zijn prachtige trap te passen.


Bespaart kostbare ruimte - het belangrijkste voordeel van een dergelijk ontwerp. Daarnaast interessant ontwerp oplossingen te brengen aan het interieur van de nieuwe biljetten huis, zal bijdragen tot een lichte en luchtige ontwerp van alle woningen in het algemeen te bereiken.

We kunnen niet zeggen over de relatieve goedkoopte van deze trap. Bij het vervaardigen van een dergelijke structuur zal minder materiaal dan voor het vervaardigen van een trap, en die ten de prijs nodig.

Het belangrijkste nadeel van deze trap is een kleine breedte van het loopvlak. Ook enkele gevaar is het gebrek aan ruimte in de smalle risers - bijna alle wenteltrappen ontworpen zonder hen. Vergeet niet dat de ladder in harmonie moet zijn met de rest interieur.

U kunt een tapijt van heldere kleuren leggen en pick-up accessoires in dezelfde kleur. Het zette de toon voor het hele interieur.

Trap naar de tweede verdieping ontwerp opties (video)

Ontwerp je eigen huis - (. Behang, output, en ga zo maar door) een nauwgezette en gecompliceerde taak dat de aandacht voor detail nodig. Trap in het interieur van een woonhuis, een huisje of een two-tier appartement - een van de meest interessante en belangrijke belangrijke details, die veel mogelijkheden voor het oorspronkelijke ontwerp van de ruimte en gedurfde design oplossingen geopend.

Ontwerp hal met trap naar de tweede verdieping (binnenlandse foto)

24 20 26 18 5 28 27 15 1 6

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 66

map