Ontwerp hal 9 m². m: ideeën en aanbevelingen

Ontwerp hal 9 m². m: ideeën en aanbevelingen

12 October 2017Hal oppervlakte van 9 vierkante meter. m perfect de stijl van het minimalisme, die het gebruik van alleen de meest noodzakelijke meubilair impliceertHal oppervlakte van 9 vierkante meter. m perfect de stijl van het minimalisme, die het gebruik van alleen de meest noodzakelijke meubilair Sommigen, reparaties, toevlucht tot een combinatie van een hal ruimte met een hall of een ander verwarmingstoestel, Ombouwen van de partitie en het maken van een gedeeltelijke herinrichting inhoudt. Veel mensen zijn het maken van visuele effecten te verhogen met de hulp van: kleur, licht en professionele meubels. In dit artikel zullen we ons richten op hoe correct kiezen voor de kleurencombinatie, en schik woninginrichting in de hal 9 m2.


Kleurontwerp hal 9 m². m: oplossingen

Ongewone en trendy design oplossingen te creëren een rechthoekige ruimte 9 vierkante meter. m esthetische en efficiënt. We moeten niet bang zijn om de creatieve fantasieën belichamen in de werkelijkheid zijn, daarom kun je ongelooflijke resultaten te bereiken, maakt u een hal, die zijn capaciteiten zal verbazen. Het verfraaien van de muren nodig hebben om verstandig te kiezen. De psychologie van kleur zorgt voor sfeer en stemming. Bijvoorbeeld, geslacht toevoegen lila, paars, chocolade en alle schakeringen van fuchsia. Als u wilt romantiek, moet je het beddengoed kleuren, natuurlijke kleuren te kiezen.

Om visueel te vergroten een kleine hal, met zijn ontwerp nodig zijn om lichte tinten toe te passenOm visueel te vergroten een kleine hal, met zijn ontwerp nodig zijn om lichte tinten toe te passen

De ruimte voor het jonge gezin zal blij gedempte tinten benaderen:

 • Geel.
 • Green.
 • Orange.

Het bereiken van harmonie en redelijkheid zal symmetrie helpen. Dynamiek en de gang stijl zal de oorspronkelijke grote element van het interieur geven, kan het een spiegel of paneel in de oorspronkelijke of daarentegen een ingehouden gestel zijn. Visueel te vergroten de ruimte kan helpen verticale strepen, en glans en glas creëren een gevoel van luchtigheid, lichtheid en ruimtelijkheid. Door meubels moeten kiezen niet omvangrijk en functioneel interieur.


Van alle overtollige, zoals tafels, rekken, sieren de planken dienen te worden afgeschaft. Alle gangen verfijning in een klein gedeelte van hun compactheid en comfort.

Hoe maak je een corridor van 9 meter maken

Zodra dit is afgerond reparatie hal 9 m2, en er komt een fase van de indeling van het interieur, accessoires en decoratie items moeten worden gekocht met een grote lekkernij. Verschillende elementen, bijvoorbeeld, interessante stijlvolle kast of het rek voor schoenen, zal genoeg zijn.

Als vloerbedekking voor de gang 9 sq. m is geschikt licht laminaat of tegelsAls vloerbedekking voor de gang 9 sq. m is geschikt licht laminaat of tegels

Uitstekend gelegen in de gang: • Carpet;
 • Kapstok met planken;
 • Compact Ottomanen.

Voorbeelden van mooi en functioneel interieur wereld, super zelfverzekerd en collectie exclusieve interieur corridor van de beroemde decorateurs kunt kijken naar de voorbeelden. Het naderen van de gang hervestiging proces op verantwoorde wijze kunt u een ergonomische en aantrekkelijke verschijning die de stijl en smaak van de eigenaar van het pand huisvesting uitstraalt krijgen.

Stijlvol corridor: interieur hal 9 m². m

9 m2-it is genoeg voor de hal. Dit gebied kunt u onverwachte ideeën te brengen, en om de hal helder en interessant te maken. Als het gebied van de hal 9 vakjes, dan is het ook aanzienlijk breder en tegelijkertijd kort, of vice versa, het is vrij lang. En wat voor vorm deze ruimte heeft, het hangt af van het ontwerp. Elk individueel geval moet zorgvuldig worden overwogen. Als de hal is lang en breed, moet het doel de bevrijding van ruimte.

Om dit te doen, selecteert u de juiste:

 1. Finishing Materials.
 2. Kleurenpalet.
 3. Meubelstukken.

Het verfraaien beknopt zou moeten zijn, als gestructureerde en complexe materialen visueel te verkorten en verminderen van de ruimte, zodat de hal kan meer Bole smal en klein.

Hall en maak stijlvolle origineel met behulp van de druk, aangebracht op een van de murenHall en maak stijlvolle origineel met behulp van de druk, aangebracht op een van de muren

Aldus kan de vloer worden geplaveid met linoleum en laminaatplank vloer positioneren band tegenover (indien lengterichting geplaatste, zal dit de ruimte smal). Wanden kunnen worden ontworpen met behulp van een decoratieve verf of gips, afwasbaar papier pak, met een effen of wenselijk met subtiele, discreet prints.

Plafond opbouw kan worden geschilderd of bedekt met witkalk, is het niet te vol, niet de hoogte van het plafond niet te verminderen. Maar, als de hoogte normaal is, kunt u een vals plafond te maken. Wat betreft kleur, dan is het raadzaam om te verblijven in lichte en rustgevende kleuren, zoals natuurlijke of pastel. Zal er goed uitzien beige, lila, zand, melk, pistache tinten. Donkere tinten, in de eerste plaats te maken grimmige gang, tweede, skradut kostbare meters.

Als de beelden is 9 m2 hal, en het is vrij smal, kan het meubilair zijn ontwerp overbelasten, zodat het meubilair van de beste, of volledig te weigeren, of het minimaal. Zelfs de planken kunnen vrij verkeer belemmeren en visueel verminderen van de gang.

Licht moet ook goed worden doordacht, kan het middelpunt zijn. Dus, zou de perfecte oplossing zijn rond het midden van de kleine kamer en neobomnuyu kroonluchter lamp die zo dicht mogelijk bij het plafond oppervlak zal zijn om te plaatsen. Bovendien is het gewenst om een ​​meer gericht in verschillende richtingen lampen, zal niet alleen voldoende verlichting, maar ook enigszins expanderen gracht, maar visueel.


Over accessoires is het beter om te vergeten. Het maximum dat toelaatbaar is 1 middelgrote afbeelding op een muur en natuurlijk een spiegel. Alle moet met mate, geen rommel, mensen moet makkelijk uit te kleden of maak je klaar voor het werk, voor een wandeling.

Wat wordt geplaatst in een vierkante hal 9 sq. m

Hall - een visitekaartje van de eigenaren van het pand, en het hele appartement. Natuurlijk, de verbetering daarvan, en de belangrijkste taak is vrij ingewikkeld. Een ding dat is de moeite waard aandacht te besteden aan wanneer u de corridor te maken - zijn vorm.

In hal 9 sq. m perfect passen op een inbouwkast met een spiegel in de deurIn hal 9 sq. m perfect passen op een inbouwkast met een spiegel in de deur

Smalle rechthoekige corridors bepaalde problemen in hun opstelling werd hierboven besproken. Vierkante hal, een beste optie om het beter uit te rusten, ongeacht groot of klein.

Voor een bescheiden-sized hall vierkante basis - althans in totaal. De kleinere delen - hoe beter. "Verleng de" wanden van de kast te gebruiken met een spiegeloppervlak. Wanneer het wordt de afwikkeling van een groot plein hal, van haar eigenlijk te creëren niet alleen een plek om dingen en schoenen, maar ook ergonomische ruimte waar u vrij een gast kan nemen op te slaan.


Genoeg om te plaatsen in de gang:

 • hanger;
 • Compact sofa;
 • Salontafel.

De wanden van de gang visueel te trekken, kan ze op het langwerpige rechthoekige patroon, een serie foto of een spiegel rechthoekige vorm. Vierkante hal meubels vereist speciale, maar komen om het proces op verantwoorde wijze kunt u een functionele, esthetische en comfortabele kamer te krijgen.

Het meubilair is nodig om correct te plaatsen, het belangrijkste is niet te overdrijven, mag niet worden stapelen zich op en een gevoel van benauwdheid, ongemak. Alle levensbehoeften.

Afwerking hal 9 m². m (video)

Als u regelen uw eigen kamer is problematisch, is het het beste om de hulp van professionals te zoeken. Voltooi de wizard moet doen, zal een dergelijke reparaties een lange tijd duren en zal het oog en familie pension vele, vele jaren te behagen.

Ontwerp Corridor 9 sq. m (interior foto)

090a88e9e9976eorig 07ca9 91383053982 33-44 200 921-jmc2etweirxowyqvuka 1920x1080resizeinterior13161323158353 1920x1080resizeinterior256501001385455579 1920x1080resizeinterior26101821386099413 20130923DESIGN002

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

map