Ontwerp 2017: 6 fashion swags voor de zaal, foto's

Ontwerp 2017: 6 fashion swags voor de zaal, foto’s

12 October 2017Creative zandlopers niet alleen versieren uw raam, maar ook origineler gordijn en roomCreative zandlopers niet alleen versieren uw raam, maar ook meer originele gordijnen en komnatuModnye trends in het verfraaien van de ramen worden jaarlijks aangepast. Ontwerpers komen nu met een nieuw venster ontwerp met behulp van een verscheidenheid aan materialen en vormen. Een van de decoratieve elementen is profielkrans. Aanvankelijk werd gebruikt om lelijke muren of rails te verbergen. Vandaag zandlopers kunnen genoemd worden kunstwerken, die een aanvulling op de gordijnen en kan worden gebruikt als een onafhankelijke decoratief element. Zandlopers voor een kamer ontwerp foto's 2017 opent nieuwe mogelijkheden in het interieur.


rassen volants

Tentschort - een decoratief element dat alleen een esthetische last heeft. Zijn naai uit een breed scala van stof, versierd met een grote verscheidenheid van elementen.

Zandlopers zijn zowel eenvoudige als complexe, maar ongeacht het type, ze zijn geweldig om je kamer te versierenZandlopers zijn zowel eenvoudige als complexe, maar ongeacht het type, ze zijn geweldig om je kamer te versieren

Beauty lambrequin is afhankelijk van de professionaliteit van de ontwerper en naaister. De ervaren ontwerpers, des te beter kan hij het idee van pelmet, die harmonieus passen in het interieur belichamen. Door naaisters hangt mooie vertolking van ideeën, kan elke fout leiden tot tragische gevolgen.

Zandlopers kunnen eenvoudig of complex zijn. Verfijnde pelmet zal niet per se zien er leuk uit. Het hangt allemaal af van de vraag of het goed is afgestemd op de algemene stijl van het interieur.

harde type

Profielkrans van een dichte soort weefsel dat wordt onderworpen aan verdere verwerking interlining. Daarna trek de stof over een frame van hout. Tentschort kan verschillende vormen hebben.


Hard soort volants geven uw interieur rijkdom, want het is gemaakt van ruwe materialenHard soort volants geven uw interieur rijkdom, want het is gemaakt van ruwe materialen

zachte soort

Elegante tentschort, die ziet er erg mooi in de kamer. Dergelijke profielkrans naaide van een lichte stof die het mogelijk maakt om een ​​verscheidenheid van soorten gordijnen uit te voeren. In 2017, de mode-trend is weelderig en eenvoudig draperen linten, tanden en borstels. Species zachte profielkrans bestaan ​​een groot aantal - dzhabot, stropdas, SMAD, chill casting, socket, etc. trekjes.

Soft zandlopers geven de kamer comfort en gemoedsrust, omdat ze worden genaaid van licht materiaalSoft zandlopers geven de kamer comfort en gemoedsrust, omdat ze worden genaaid van licht materiaalgecombineerde tentschort

Model keert zijn leidende positie in 2017. Tentschort gemaakt van harde en zachte soorten weefsel, ze een harmonieuze combinatie met elkaar. Grote keuze van de stoffen kunnen ontwerpers om te experimenteren met textuur en vormen volants. Bij het bestellen van een profielkrans ontwerpers rekening houden met de voorkeuren van de klant, de stijl van hun interieur, dus dit pelmet zal uniek en niet vergelijkbaar met een andere zijn.

Er is ook een stijl waar beide types van zandlopers worden gebruikt voor een verscheidenheid van interieursEr is ook een stijl waar beide types van zandlopers worden gebruikt voor een verscheidenheid van interieurs

Populaire trends volants 2017

Mode verandert elk jaar. Sommige van de trends blijven dezelfde, iets komt terug uit de mode of het seizoen voor de laatste jaren, is er iets heel innovatief.

Bij het kiezen van een modieuze soorten volants en stof om hen is het belangrijk om niet alleen de mode te volgen. Maar ook rekening houden met de aanpassing aan het interieur. Zelfs de mooiste en meest modieuze pelmet kan soms bederven de look van de hele kamer.

Fashion trends in 2017 zijn gevuld met een verscheidenheid aan keuzes en originele combinaties van stoffen en kleuren.

Bij het selecteren van nieuwe producten volants moet worden beschouwd en het interieur van de kamerBij het selecteren van nieuwe producten volants moet worden beschouwd en het interieur van de kamer

Populaire trends in 2017:

 • Hard tentschort met gordijnen. De mode eenvoudige pelmet, geen pretentieuze decor en vormen. Het beste van alles tentschort ziet er in een enkele kleur, versierd met eenvoudige geometrische patronen of strepen. Klassieke stijl perfecte aanvulling op de pelmet gemaakt van stof, versierd met monogrammen en Damascus.
 • Fabrics kameleon. Zandlopers en gordijnen genaaid uit dergelijke soorten weefsels, die in staat zijn om de kleur te veranderen, afhankelijk van de verlichting in de kamer zijn.
 • Bloemen ornament op de stof. In de mode-afbeeldingen van planten van alle soorten, van grote bloemen tot grillig gebogen stengels en kleine bloemen. Deze trend niet verliest zijn populariteit voor meerdere jaren, waarbij een succesvolle decoratieve oplossingen aangeeft.
 • In zwang combinatie van glanzende en matte weefseltypen. Deze combinatie kan worden toegeschreven aan de klassieke vorm van decoratie.
 • In de mode zandlopers, rijkelijk versierd met kralen of pailletten. Dit maakt het interieur pelmet luxe en rijk.
 • Openwork zandlopers won de liefde van ontwerpers en consumenten in 2017. Ze geven een sfeer van tederheid en mysterie.

Bij het kiezen van een modieuze profielkrans moet eerst overleg met de ontwerper. Een verscheidenheid van suggesties kan verwarrend zijn, verwarren de klant. Aangezien pelmet ding is niet goedkoop, is het beter niet te haasten met de keuze, en zorgvuldig te evalueren elk van de voorgestelde opties.


Tips voor een juiste interieur in de kamer

Het kiezen van tentschort - een serieuze stap. Tentschort siert niet alleen het raam, het heeft de mogelijkheid om de hele sfeer in het interieur te veranderen.

Een verkeerde grootte en vorm van de tentschort kan aanzienlijke schade toebrengen aan de hele stijl van de kamer.

Ontwerpers hebben voorbereid een aantal tips om u te helpen om niet te misrekenen met de keuze van de juiste grootte, vorm en aard van de stof voor het interieur in verschillende soorten van leven.

Bij het kiezen van een profielkrans moet rekening houden met de breedte en lengte, en het totale ontwerp van de kamerBij het kiezen van een profielkrans moet rekening houden met de breedte en lengte, en het totale ontwerp van de kamer

Tips voor een harmonieuze selectie:


 • In de kleine woonkamer kan je niet een tentschort met ingewikkelde weelderige gordijnen, versierd met tal van plooien hangen. Dit type profielkrans versmalt visueel de kamer, het zal het plafond te verlagen.
 • Het is belangrijk om de grootte van pelmet correct te bepalen. De diepte van zijn uitzakken mag niet meer dan 1/6 van de afstand van de dakrand op de grond.
 • Het materiaal waaruit naai pelmet moet worden gecombineerd met het interieur. Als je een spel van contrasterende kleuren verwachten, is het belangrijk om te onthouden dat de kleur profielkrans in het interieur moet worden herhaald.

Juist gekozen profielkrans aanvulling op het interieur, maken het uniek en origineel. Bij het selecteren van en het afstemmen tentschort is belangrijk te onthouden dat het vaak niet hangen voor één seizoen, dus het is belangrijk om een ​​visionair in de selectie van de mode trends.

Zandlopers de kamer: foto's, nieuws 2017

Dit seizoen, zandlopers en gordijnen kunnen worden gepresenteerd in diverse kleurschakeringen. Dus de sfeer saai en saai was, zijn ontwerpers geadviseerd om zandlopers en tule van verschillende gekleurde stoffen naaien.

Voor kamer ideale samenstelling het is om lichte kleuren te gebruiken als de achtergrondkleur tonen - als het centrum van de compositie.

In 2017, is er een ruime keuze aan stoffen die prachtig te combineren met elkaar.

Voor de hal moet worden geselecteerd licht zandlopers voor achtergrond en donkere voorgrondVoor de hal moet worden geselecteerd licht zandlopers voor achtergrond en donkere voorgrond

Voorbeelden van combinaties van de mode in 2017:

 • Met behulp van een twee-kleuren profielkrans. Een kleur dupliceert basis. Gebruik tule matte kleur met discreet patroon. Daarnaast tentschort kan worden versierd met SMAD en franje. Dit zal de sfeer in de kamer een plechtige vakantie.
 • Gebruik voor het naaien van tule volants en stoffen met heldere en warme kleuren.
 • Window Dressing korte tule, lange gordijnen en volants geven de ruimte een soort meesterwerk.

Voor het naaien van gordijnen en zandlopers een schets te tekenen. Het kan gebruik maken van hun eigen, maar het is beter om de hulp van professionele ontwerpers te zoeken.

Modern zandlopers voor de zaal: hoe de juiste keuze te maken

Bij de keuze van de moderne modellen is het belangrijk om rekening te houden met de stijl in het interieur lokalen. Tentschort mag niet in strijd met het algemene evenwicht, anders wordt de kamer was disharmonie.

Bij het kiezen van een pelmet en gordijnen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kleuren en texturen om uit te kiezen stof.

Doek pelmet gordijnen en kan identiek of verschillend zijn. Het belangrijkste ding - om de regels van de harmonie in acht nemen.

Voor het interieur van de hal nodig hebben om correct te kiezen zandlopers, om te voorkomen dat zijn algemene stijl te verstorenVoor het interieur van de hal nodig hebben om correct te kiezen zandlopers, om te voorkomen dat zijn algemene stijl te verstoren

Welke regels moeten worden genomen:

 • Harmonieuze kleurcombinaties;
 • Harmonieuze combinatie textuur stof;
 • Harmonieuze proporties compliance.

Als u deze eenvoudige regels uit te voeren, het interieur wordt een kunstwerk.

Swags Ontwerp 2017 (video)

Trends in 2017 bieden volop kansen in de selectie van stoffen, kleuren en ontwerpen voor het naaien lambrekijn. Tentschort in 2017 kan eenvoudig, niet overladen met decoratieve elementen. A kan een echte ontwerp meesterwerk, rijkelijk versierd met pailletten en kralen te worden. Het belangrijkste bij het kiezen van een tentschort - rekening te houden met de algemene stijl van het interieur, de harmonieuze mix met het en gordijnen.

Zandlopers voor de zaal (foto)

3-keuken-lambrequin 6 345-61 100521 1828693 2397266 2397283 2397280 121227792w640h64090954553w640009811097 23973388

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 81

map