Önskad profil för gipsväggar 3 arter

Önskad profil för gipsväggar 3 arter

12 October 2017Välja en profil för gipsväggar, bör du ta hänsyn till dess kvalitet och viktigaste egenskaperVälja en profil för gipsväggar, bör du ta hänsyn till kvalitet och grundläggande harakteristikiPereplanirovka lokaler i modern tid kräver inga speciella färdigheter konstruktion. Det enklaste sättet är att utforma konstruktionen av delningen av gips. Det är lätt att installera, är det möjligt att dela ut rum i ett bostadsområde. Partitioner kan vara olika som blinda och partiell. Ramen är tillverkad av galvaniserade profiler av olika storlekar.


Metall profil för gipsväggar

Varje partition gjord av gips har en bas "skelett" för fästblad GCR. Lämnar sig ganska rejäl och ram för att fästa dem att vara tillförlitliga. Profil för skiljeväggar av gipsskivor klarar väl med lasten. Design blir tillräckligt stark, och perfekt i linje.

De mest populära är en metall profil för gipsDe mest populära är en metall profil för gips

Profilerna skiljer sig åt i de typer och storlekar, de kräver kopplingselement som kompletterar utformningen och större tillförlitlighet ansluta ram:

 • Guiden profilen används för att fästa ramen till taket och golvet;
 • Kuggstången är grunden för ramen;
 • Profil bro ansluter rack profilen;
 • tak;
 • Hömelementet räkningen;
 • suspensioner;
 • Kontaktdon syskon;
 • Duplexanslutningsdon;
 • Flexibel båge profil som används för att skapa bågen;
 • Cut-off för förlängning.

Profiler är också förbättras och stärkas, ramen för gipsskivor att prestera bättre från förstärkta profiler. Det är värt att uppmärksamma kvaliteten på materialet.

Galvaniserad profil får inte skadas och rost spår, kommer bäst profil med en zinkhalt högre än 99%, är det mindre troligt korrodera. Fabriks äktenskap mask ofta målning profiler, borde förstå att den dolda fabriken äktenskapet är farligt, partitionen kan enkelt förstöras.


Vilka är de profiler som krävs för skiljeväggar av gipsskivor

Varje art har sitt syfte i församlingen. För varje design använder en viss uppsättning metallprofiler och anslutande element till dem. För suturering väggar och tak med hjälp av plana - de inte har förstyvningar så illa tål tung belastning. Att utforma olika bågar som används välvda flexibla profiler. Med deras hjälp är det lätt att göra en båge av någon form, och för innerväggar - vägg eller partition profil, de har speciella förstärkningsribbor i form av två konvexa räfflor längs hela längden.

Innan du väljer profiler för gipsskivor bättre bekant med professionell rådgivningInnan du väljer profiler för gipsskivor bättre bekant med professionell rådgivning

För att göra en partition, är det viktigt att veta vilka profiler behov av gipsskivor partitioner: • Styrprofilen septum (UW) används för att ange riktningen av skiljeväggen;
 • Rack bärprofilen för skiljeväggar (CW) som används för att skapa ramväggarna och fästa vid styrprofiler;
 • Fasthet struktur mellan de bärprofiler monterade tvärprofil av bro som förbinder hela ramen.

Byggmarknaden har ett stort utbud av profiler på olika priser, men det är viktigt att komma ihåg rätt kvalitet måste ramprofiler tåla belastningsläget.

Profilerna behöver ta samma storlek för huvuddelen av skiljeväggar används mer allmänt för partiell eller lockigt möjligt att använda standardprofilen 50 mm bred.

Galvaniserad profil för gipsväggar Dimension

Olika ramar, använda olika storleksprofiler. Det är viktigt att veta vad som är det ena eller det profilen till maximal kvalitet för att utföra partition.

profil storlek beror på egenskaperna hos båda områdena, och gipsskivorprofil storlek beror på egenskaperna hos båda områdena, och gipsskivor

Profil gipsskivor partitioner - Mått:

 • Styrprofilen har en bredd av 28 mm, höjd 27 mm, längd av 3 eller 4 m, väggtjocklek 0,5 till 0,6 mm;
 • Bäraren har en bredd av från 42 mm till 150 mm, en höjd av hyllor 27 mm - 40 mm, 3 eller 4 meter lång.

Mer resistent mot stötar och slagskiljeprofiler med större bredd. Det är viktigt att inte glömma att göra hål för den tekniska utläggning av intern kommunikation.

Vissa typer av profiler förborrade med gummerade kanter för att förhindra skador på de skarpa kanterna på ledningar som innanför väggarna i gipsskivor.

Rekommendationer vilken profil som ska användas för inredning partitioner

Innerväggar av gipsskivor måste uppfylla förutom att separera mer och ljudisolering. Detta kan uppnås med hjälp av en packning inuti väggen bullerisolerande material.

du måste köpa ett speciellt ljud isoleringsmaterial för att fylla de inre väggarna för god isoleringdu måste köpa ett speciellt ljud isoleringsmaterial för att fylla de inre väggarna för god isolering


För olika rum kräver olika väggtjockleken och det beror på vilken profil som ska användas för partition:

 • För att uppnå den partitionen tjocklek av 7,5 cm med användning av 50 mm bred profil;
 • Dividera väggtjocklek av 10 cm av en profil med en bredd av 75 mm;
 • septum tjocklek 12,5 cm med användning av profil 100 mm bred.

Det bör noteras att det mest svag och skakig partition är att använda profiler 50 mm breda, såsom en skiljevägg för att prestera bättre som ett partiellt eller dekorativ inre delen.

Den optimala bredden för väggen, dämma utrymmet i rummet, är en profil av 75 mm. Mest solid vägg respektive är design med en profil 100 mm bred. Öka styvheten hos tunnare väggar kan vara genom tillsats av en profil till en annan, eller ett dubbelt lager av gips.

ramväggar tillverkade av gipsskivor med sina händer

Skiljeväggar av gipsskivor är ganska enkel att installera och kräver inga speciella kunskaper. Huvuduppgiften är valet av lämpliga profiler, och förbereda dem för installation.

Installera gipsvägg kan självständigt, det viktigaste - att förbereda i förväg alla nödvändiga material för reparationInstallera gipsvägg kan självständigt, det viktigaste - att förbereda i förväg alla nödvändiga material för reparation


ram väggar av gipsskivor med sina händer sker i etapper:

 • Fästa skenorna på golvet och taket i hela längden av skiljeväggen;
 • Sätt och säkra rack till styrprofilerna;
 • Säkra längsgående liv i varje steg ställprofiler;
 • Nära ram ark GCR och utföra efterbehandling.

Före start uppsättning av skiljeväggar, är det nödvändigt att dela upp golv och tak, mätt utanför det erforderliga avståndet från vinkelrätt mot väggen i två punkter och anslut sedan med en sladd.

Samma sak görs på taket. Nästa på styrprofilen bifogade ljudisolerade tejp. Installera guider du behöver använda skruvar eller pluggar. Ställprofiler insatt i det första styr interiör och sedan till taket och är inriktade med den nivå, är fixerade med skruvar från ovan och nedan.

Ibland ramen utförs utan kors broar, men det är fortfarande önskvärt att göra dem för att få arken GCR vill mer utrymme på ramen monteringen. Det kommer att ge ytterligare styrka åt strukturen. Efter plätering en sida av ramen med gipsskivor, är det nödvändigt att fastställa inuti kommunikation och därefter ett isolerande material. Nödvändigt att fästa skivor av gips runt kantprofilerna direkt till racks skruvar och utan fanatism utaplivaja cap något under ytarket.

Olika typer av profiler för gipsskivor partitioner (video)

Ramprofiler för partitioner ordentligt fastsatt i golvet och taket, vänder helt plan yta. Den dörröppningen har samma bredd längs hela omkretsen, som underlättar installation av dörrarna. Partitione alternativ ytterligare efterbehandling gips stor variation så denna mur är inte sämre än väggarna av tegel.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 46

map