Ongebruikelijke slaapkamer Scandinavische stijl: bescheiden, maar aantrekkelijke oplossing

Ongebruikelijke slaapkamer Scandinavische stijl: bescheiden, maar aantrekkelijke oplossing

12 October 2017Slaapkamer, gemaakt in de Scandinavische stijl, ziet er elegant en tegelijkertijd striktSlaapkamer, gemaakt in de Scandinavische stijl, ziet er elegant en tegelijkertijd strikt slaapkamer interieur in Scandinavische stijl wordt gekenmerkt door warmte en een gezellige sfeer. Eenvoudige lijnen en vormen, ongecompliceerde kleuren, ingetogen meubels en woninginrichting - dit is precies de mysterieuze aantrekkingskracht van deze trend in het ontwerp. We kunnen zeggen dat de Scandinavische stijl - een soort van een combinatie van minimalisme met speciale functionaliteit die moderne mensen waarderen dat. Deze richting is veel fans uit de hele wereld, dus een foto met het interieur in het onderwerp in overvloed.


Scandinavische stijl slaapkamers: een algemeen overzicht

Vaak zijn mensen proberen te stapelen de kamer met onnodige items: boekenkasten, planken, veel banken en tafels, tapijten en schilderijen. De inrichting van de kamer Scandinavische stijl, de regel "hoe eenvoudiger, hoe beter." Dit is de speciale aantrekkingskracht van de richting. Dankzij een zorgvuldige combinatie van meubels, accessoires en exterieur krijgt een zeer mooi interieur.

Ontwerp van de slaapkamer in de Scandinavische stijl vereist:

  1. Het overwicht van de natuurlijke tinten voor decoratie of meubilair (wit, roze, mint, blauw, groen, blauw, bruin, beige).
  2. Plakken van de muren, die is het hoofdeinde, contrasterend behang met florale motieven.
  3. Het ontbreken van gordijnen of jaloezieën voor de verlichting licht door de kamer.
  4. Met uitsluitend natuurlijke materialen (stof, hout).
  5. De aanwezigheid van grote spiegels in de kamer.
  6. Het overwicht van de lage tonen.

Het interieur is gemaakt in de Scandinavische stijl wordt vaak gedomineerd door de witte kleurHet interieur is gemaakt in de Scandinavische stijl wordt vaak gedomineerd door de witte kleur

Scandinavisch design - komt tot uiting in de omtrek van het appartement natuurlijke en natuurlijke texturen. Het kleurenschema van de kamer is de meest bescheiden, maar de overgrote meerderheid van lood wit en beige tinten. Zij zijn het die de toon voor de hele kamer in te stellen. Slaapkamer, gemaakt in deze stijl, krijg je de meest romantische, ondanks het gebrek aan spannende en gepassioneerd kleuren (rood, kastanjebruin, bruin).


Om reparaties uit te voeren in de slaapkamer onder de Scandinavische stijl - een genoegen. Het ontwerp is duidelijk zodanig dat het niet moeilijk te realiseren in elk appartement. Witte muren en het plafond, gecombineerd met houten vloeren geven een onwerkelijke bedrag van mogelijkheden voor het realiseren van ideeën.

Slaapkamer of een andere kamer, gemaakt in de Scandinavische stijl, hebben geen leeftijdsbeperkingen. Fans van deze trend zijn als jonge virtuozen, en volwassen persoonlijkheid. Absoluut iedereen kan een weerspiegeling van deze stijl in uw huis te vinden, als cruciale details zijn meubels en accessoires.

Zet een grote kast met veel lades - een grote inbreuk op deze trend. In de Scandinavische stijl is informatie een grote rol spelen, in plaats van afwerking decoratie, dus geef de voorkeur aan kleine commode.

Degenen die niet kunnen bogen op groot formaat appartementen, in een poging om de ruimte functioneel en comfortabel te maken. Woon-slaapkamer - een geweldig alternatief. Zoning is eenvoudig te doen met een klein doekje gordijnen of partities gemaakt van hout. Deze werkwijze komt tot uiting in de appartementen-studio.

Sierlijsten in de slaapkamer Scandinavische stijl

Elke richting in het ontwerp voldoen aan bepaalde kleurencombinaties. Voor Scandinavisch design is uitgegroeid tot een belangrijke schaduw van wit. Hij is overweldigend overheerst in de kamer, herinnert schoon papier canvas. Met de hulp van accessoires en meubels zijn gemaakt unieke extra's, zoals penseelstreken in het schilderij. Deze analogie maakt het mogelijk om nauwkeurig de richting representeren.Het decor elementen voor de slaapkamer, die is ontworpen in een Scandinavische stijl, uitstekend geschikt houten figuren van dieren of zachte ottomansHet decor elementen voor de slaapkamer, die is ontworpen in een Scandinavische stijl, uitstekend geschikt houten figuren van dieren of zachte ottomans

Versieren van een slaapkamer in de Scandinavische stijl is onderworpen aan bepaalde regels:

  1. De muren moet wit zijn. Voor deze fit sierpleister, verf of behang.
  2. Een muur moet anders dan de anderen te wijten zijn aan het plakken behang contrasteren met licht bloemige en de natuur prints.
  3. Vloer is bekleed met laminaat of vloerplaat met imitatie houtstructuur. In een extreem geval mag linoleum gebruiken.
  4. Plafond, evenals muren, moet wit zijn. Te implementeren als een geschikte suspensie constructies van gipsplaat en spannen glanzend of mat stof. Sommige ontwerpers maken houten plafond, met behulp van de decoratieve balken. Een dergelijke optie van afwerking zijn ook welkom.

Ondanks het feit dat de onderliggende kleur in het Zweeds design is wit, bijzondere charme en schoonheid van de kamer aan toegevoegd details van het interieur. Ze maken de laatste hand aan, zodat de ruimte om een ​​volledige incarnatie worden genoemd.

White - de meest voorkomende in Scandinavische stijl. Het wordt overal gebruikt: in de decoratie van het plafond, de wanden, vloer, meubels en zelfs accessoires.

Speciale aandacht wordt gegeven aan de invoering van de Scandinavische stijl lofts. Donkerdere tint van houten vloeren met een combinatie van witte muren - een puur esthetisch genot! Wanneer de transformatie van de zolder, probeer zoveel mogelijk ramen maken mogelijk te maken. Veel zon en fel licht - is de "chips" Scandinavische stijl. Zelfs een kleine zolder, voorheen met de lelijke uiterlijk, schitteren met nieuwe kleuren! Onafhankelijk implementeren buffet hulp foto's en video's op het internet, waardoor je ideeën kunt podcherpnut en beginnen uit te voeren!

Slaapkamer interieur in Scandinavische stijl: foto's en ideeën

"Noord-" richting in design winnen aan populariteit. Speciale liefde geniet in Europa, bijna een derde bewoner kan een appartement of huis met Scandinavische stijl te vinden. Opwinding geassocieerd met eenvoud, grenzend aan functionaliteit.

De Scandinavische stijl perfect passen het bed met gesmede metalen byltsamiDe Scandinavische stijl perfect passen het bed met gesmede metalen byltsami

Dankzij het internet, kunt u de honderden of zelfs duizenden foto's, waaruit duidelijk blijkt dat de invoering van de Scandinavische stijl in de slaapkamer te bewonderen. Een combinatie van verschillende ontwerpen in één project, de belichaming van de noordelijke motieven volgens de regels van het ontwerp, ongebruikelijk ontwerp oplossingen. Beoordeel ontwerp slaapkamer Scandinavische stijl toont duidelijk de locatie van alle interieuronderdelen en het juiste gebruik van materialen.


Slaapkamer in Zweedse stijl

Scandinavische stijl geeft rust en kalmte. Zweeds design - dit is de tweede naam van de richting. Dubbele naam te danken aan het feit dat deze stijl is ontstaan ​​in Noorwegen en Finland. Het is echter gebaseerd op de traditionele Zweedse ontwerpmogelijkheden voor de ruimte.

Vanwege het feit dat de geschiedenis van de Scandinavische stijl begint in het noorden, op basis van de aanbevelingen over design zijn lichte kamers en de toevoeging van een groot aantal lichtbronnen. Het gebruik van de slaapkamer set lampen, kroonluchters, schansen, staande lampen en andere verlichting producten in de Zweedse interieur van invloed op een positieve manier, het creëren van een gezellige en comfortabele sfeer.

Gezellige slaapkamer in de Scandinavische stijl (video)

Scandinavische stijl - ingetogen, soms somber en hard, hoe het lijkt op het eerste gezicht. In feite is de bekwame combinatie van accessoires, verlichting en meubels krijgen een zeer mooie en gezellige kamer, waar ik wil meer tijd besteden. Deze richting voor de slaapkamer - een perfecte oplossing, omdat de stijl definieert enkele romantische sfeer te wijten aan een verscheidenheid van verlichtingsarmaturen en bijbehorende onderdelen.


Ontwerp van de slaapkamer in de Scandinavische stijl (interieur foto)

1-9 8 21f00a2e 24 47b106eb85d14338c5e674dee8a93157 55cb4eda5fe96 090fdaecf85ce2f7f951e61976bad2a7 155 167 1920x1080resizeinterior42326301410856107

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 22 =

map