Ongebruikelijke paars interieur kamer: 3 Board en foto's

Ongebruikelijke paars interieur kamer: 3 Board en foto’s

12 October 2017



Paarse bloemen in de woonkamer helpt om een ​​romantische en gezellige sfeer te creërenPaarse bloemen in de woonkamer helpt bij het creëren van een romantische en gezellige atmosferuPri beslissen welk ontwerp een levende, veel stop bij de vraag zou moeten zijn - wat kleur te kiezen voor de decoratie van de kamer. De woonkamer is ontworpen voor rust en ontspanning, want het verzamelt alle familieleden en vrienden. Daarom is de keuze van de kleur is erg belangrijk. Hierbij moet worden bedacht dat het het kleurenschema van de kamer van invloed op de psychologische toestand eigenaars. Lilac interieur van de hal kan niet iedereen te kiezen.


Invloed van lila kleur op de psychologische toestand

Violet is gevormd uit een combinatie van rood en blauw. Deze twee kleuren zijn erg sterk en emotioneel rijk. Lila is de kleur - het is een lichtere tint van paars.

Lila kleur brengt troost en vreugde. Het is bedoeld voor de registratie van levende bijzondere mensen.

Lilac in staat te dompelen in een andere realiteit. Dankzij hem, de sfeer wordt zacht, luchtig, bijna gewichtloos. Deze functie moet worden gebruikt om een ​​ruimte voor ontspanning en privacy te creëren.

In de regel, in een lavendel kleur getrokken onconventioneel en creatief kamersIn de regel, in een lavendel kleur getrokken onconventioneel en creatief kamers

Kenmerken lila:


 • Harmonisatiemasker;
 • eenvoud;
 • Zachtheid.

Er moet echter rekening mee houden dat het een sterke kleur. Hij heeft een krachtig effect. Daarom is voor sommige mensen is het gewoon mogelijk niet geschikt voor de fysieke en emotionele niveau.

De gezellige woonkamer in lila tinten

Lila kleur heeft vele tinten. Kies daarom een ​​geschikte het moeilijk zal zijn. Voor reparatie van alle kleuren moeten verkennen. Gebruik een speciaal programma die visueel zijn toekomst living ontmoette in deze kleur.

Lilac gecombineerd met verschillende tinten en kleuren. Maar om ze correct te kiezen, moet u vertrouwd te raken met de variaties van de lila.

Lila kleur kan worden gecombineerd met verschillende kleuren, het belangrijkste ding - dat ze in harmonie met elkaarLila kleur kan worden gecombineerd met verschillende kleuren, het belangrijkste ding - dat ze in harmonie met elkaar



Zo zal licht magenta schijn worden gecombineerd met bepaalde kleuren, donkere tinten van paars - een kleur heel anders. Het is belangrijk om de juiste combinatie te kiezen. Anders zal woon niet harmonieus en nalyapistoy zijn.

Mogelijke combinaties van kleuren

 • Pale lila. Gecombineerd: beige, paars, geel, blauw, paars, goud, blauw, abrikoos.
 • Vivid-paars. Het combineerde: met druif, donkerbruin, parel, donker paars, groen, menthol.
 • Bright paars. Gecombineerd: met blauw, azuurblauw, oranje, bruin, rood, geel, beige, bleke paars.

Elke combinatie moet worden gedacht en vooraf geselecteerd. Het is belangrijk te onthouden dat de kleur veel kan vertellen over de eigenaren van appartementen en hun voorkeuren. Een zeer belangrijk punt is de juiste combinatie van kleur en stijl van leven.

Lila kleur en de combinatie woonkamer interieur

De keuze van de stijl is afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van de eigenaren van het appartement, vloeroppervlak en materiële situatie. De keuze van de kleur voor het interieur is geheel afhankelijk van de individuele kenmerken van levende eigenaars.

Lila kleur past in het interieur. Het is belangrijk om de juiste tint voor een bepaalde stijl te vinden.

  Perfect voor het moderne leven - een high-tech stijl, die violet gecombineerd met donkere kleurenPerfect voor het moderne leven - een high-tech stijl, die violet gecombineerd met donkere kleuren

Het is belangrijk om de finish van muren, plafonds, vloeren, meubels en interieur passen. Kleur is zeer van invloed op de harmonie van het leven. Dus de stijl van het interieur moet worden gekozen met de kleur.

Toepassingen lila kleur in verschillende stijlen:

 • Classic. De combinatie van lavendel en melk, room, wit.
 • Vintage. De combinatie van paars en blauw, groen, roze.
 • Hi-tech. Gecombineerde lila en grijs palet, zwart, wit, zilver.

Bij het selecteren van combinaties is het belangrijk om aandacht te besteden aan de verlichting van de kamer. In fel licht kleuren zal anders zijn dan wanneer een donker licht te kijken. Het moet zeker worden overwogen.


Hall decoratie in paarse kleur

Hall of paarse bloemen eruit zal zien mysterieus. Zijn stemming kan worden gewijzigd afhankelijk van de kleur, die zal worden gecombineerd lila. De woonkamer kan speels of relaxed zijn.

Lila kleur verhuist naar een andere wereld, waar de werkelijkheid grenst aan het sprookje.

De woonkamer is ingericht in paarse kleur, verrassing gasten een ongebruikelijk ontwerpDe woonkamer is ingericht in paarse kleur, verrassing gasten een ongebruikelijk ontwerp

Deze kleur zal alle gasten te verrassen. Hij zal vertellen over de mysterieuze en dromerige living eigenaar. Deze kleur gaat goed met vele schaduwen van die kleur om de belasting te variëren.

mogelijkheden voor combinatie

 • White. Lilac transparanter te maken en expressief. U kunt verschillende tinten lila, die de sfeer dynamiek zal geven gebruiken. De kamer zal delicaat, maar onderscheidend en buitengewoon.
 • Green. Het is belangrijk om de lichte en donkere tinten te combineren. Bijvoorbeeld, als je de donkergroene nemen, lila moet lichter. En vice versa. Ook kan de wand een lichte violet tint, terwijl het meubilair donkergroen zou moeten zijn.
 • Brown. Beide kleuren te ontspannen en te creëren melancholische sfeer. De combinatie van deze kleuren zullen worden aangemoedigd om te ontspannen, te slapen en te rusten. Als de kamer is ontworpen voor dit doel, terwijl de combinatie aanpak kan zeer nuttig zijn.
 • Red. Samen vormen deze twee kleuren zijn sterke emotionele lading. Een dergelijke atmosfeer combineert mysterie, passie en neuemnost.

Kleur selectie moet in de eerste plaats afhangen van de kleur van invloed op de emotionele toestand van het appartement eigenaren. Als om wat voor reden dan de combinatie van kleuren verbitterd of geïrriteerde - niet tolereren. Kleur oplossingen zijn ontworpen voor een positief effect op de mentale conditie.


Varianten van lila binnenruimte (video)

De woonkamer kan worden geregeld in een verscheidenheid van kleuren. Voor gewone mensen fit en dromerige lila kleur. Op zichzelf is deze kleur kalmeert. Maar in combinatie met andere kleuren produceert verschillende effecten. Het is belangrijk om bij te houden van wat schaduw van paars kleuren gebruikt voor de decoratie te houden. Het hangt af van de keuze van de kleuren, waarmee het mogelijk is om goed te combineren.

Ontwerp lila woonkamer (interior foto)

1 2-litac-interior 26 15 610 938 5825 2361 13503255441109 13421011830464w1920h1440

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map