The BlogGoed gekozen wallpaper strepen kan de grootte van de kamer te veranderenGoed gekozen wallpaper strepen kan komnatyDom grootte veranderen - zijn eigen veilige haven, en zijn hart, staat bekend om te leven. Er zijn van plan om alle leden van het huishouden, vieren hier familie-evenementen, nieuws delen, het is hier dat gevoel van samenhang en eenheid van de familie. Dus, woonkamer moet de meest comfortabele en mooi zijn, dat al was het leuk om daar te zijn en terug naar de boezem van de familie thuis te komen.


Mooie witte behang in het interieur van de woonkamer: foto's en voorbeelden

Sommigen van ons liever in de kamers van de appartementen en kamers waren helder huizen te hebben. Voor dit doel, de witte achtergrond zeer geschikt. Om de witte achtergrond in het interieur van de woonkamer ziet er niet "in het ziekenhuis" steriel, kunt u de accessoires van verschillende kleuren te gebruiken in het interieur.

Zo zal een effen witte doek behang goed te combineren met kleuren zoals:

 1. zwart. De zogenaamde klassieke combinatie van zwart en wit. Elegant en licht sobere interieur is zeer geschikt voor zakelijke personen.
 2. rood. Bijvoorbeeld, rode kussens op de banken, wall frames voor foto's.
 3. blauw. Zo wordt de witte achtergrond goed gecombineerd blauwe gordijnen. Dit zal het interieur maken een snufje van rust en ontspanning. Deze combinatie is geschikt voor degenen die willen de woonkamer in een nautisch thema Notke regelen.
 4. groen. In staat om de kamer een natuurlijke uitstraling en een passende sfeer te geven.

woonkamer interieur met wit behang ziet er altijd elegant en feestelijkewoonkamer interieur met wit behang ziet er altijd elegant en feestelijke

Zo kan de kamer lichter, en heel gezellig worden gemaakt als gevolg van de kleur van de accessoires of zelfs meubels.


Ook wordt de witte achtergrond goed te combineren met andere kleuren wallpaper.

Ook, vergeet niet over het feit dat de witte kleur visueel zal vergroten de ruimte, vooral als in het interieur van de woonkamer zal worden gebruikt spiegels of spiegel en glazen oppervlakken.

Het unieke ontwerp van de woonkamer met behang in twee kleuren en nuances foto

Vaak in het interieur woonkamer kunt u een combinatie van twee verschillende kleuren van behang of verschillende tinten van een kleur te vinden.

Tegelijkertijd is het noodzakelijk om voorzichtig te zijn, kunnen niet alle kleuren worden gecombineerd met elkaar, dus de keuze van behang moet worden benaderd met grote verantwoordelijkheid.

Denk aan de meest populaire kleurencombinaties voor de woonkamer.Elke variant van grijze behang is in staat om een ​​woonkamer elegant en mooi makenElke variant van grijze behang is in staat om een ​​woonkamer elegant en mooi maken

Sommigen van hen zijn gebouwd op de harmonieuze interactie en die, integendeel, in schril contrast:

 1. geel Het ziet er goed in combinatie met de kleuren blauw, groen en zwart, evenals een goede mix van geel en bruin, dit is een van de natuur geïnspireerde combinaties.
 2. turkoois niet zo vaak te vinden in de woonkamer design, maar vergeet niet over de kleur. Harmonieus kijkt in een paar zwarte, goud en de kleur van rijpe tarwe, evenals beige en rood. De combinatie van rode en turquoise kleuren voor creatieve mensen en zijn niet bang om te experimenteren en lichte dingen.
 3. Purple wallpapers op de wanden kan worden gecombineerd met zwart, geel, blauw en roze. Violet wordt de kleur van de magie, zodat de woonkamer, versierd met paarse behang ziet er heel magisch en zelfs fantastisch. Zwart en paars behang kan vaak worden gevonden in hotelkamers.
 4. blauw behang. Lichte en luchtige kleuren zullen u helpen te ontspannen en voel de lichtheid door het hele lichaam na een dag hard. Blauwe kleur doet denken aan de hemel, omdat de meest natuurlijke en harmonieuze is de combinatie met wit. Woonkamer met blauwe en witte behang gaat branden, bovendien, blauw, net als elke andere lichte tinten, visueel zal de ruimte toenemen.
 5. grijs behang. Wallpaper grijstinten kan als licht en donker zijn. In het algemeen wordt de combinatie van grijs en andere kleuren op basis van de nadruk in de vorm van een contrasterende kleur, zoals geel. Yellow pasta behang ziet er elegant, benadrukken de algemene stijl van leven. Hetzelfde zal zijn harmonieuze interactie grijs en violet wallpapers. Dergelijke combinaties zijn populair in hotelkamers.

Vrij grote populariteit is nu getypt en paars behang. Lilac - is een van de kleuren paars, en hij kan ook goed zijn in harmonie met de kleuren zoals beige, licht roze, parel, koraal.

Onconventionele beige behang in het interieur van de woonkamer: foto's en lay-out

Beige kleur, dankzij de brede waaier van kleuren, is te vinden in het ontwerp van het interieur van de vele appartementen en huizen.

Deze kleur zal een warm comfort in de woonkamer te maken en visueel uitbreiden van de ruimte van de kamer.

Dergelijke wand kan in de vorm van mono baan en in combinatie. Beige behang kan worden gecombineerd met vele verschillende kleuren.

Dit kan zijn:

 • Afwisseling van beige en andere gekleurde behang.
 • De aanwezigheid van een floral patroon op de beige doek.
 • Band. Ze kunnen zowel horizontale als verticale en diagonale of onderbroken lijnen, golvend en combinaties van verschillende soorten banden van verschillende breedte zijn.
 • De aanwezigheid op het doek achtergrond geometrische patronen van verschillende kleuren.

Behang in de verticale strook die loopt loodrecht op de vloer, visueel verhoging van de plafondhoogteBehang in de verticale strook die loopt loodrecht op de vloer, visueel verhoging van de plafondhoogte


Gestreept behang, een vrij populaire oplossing voor de woonkamer. 

Toegestane combinaties van beige behang en strepen van andere kleuren:

 • blauw;
 • geel:
 • goud;
 • Brown.

Deze combinatie wordt het vaakst gevonden in woonkamers, ontworpen in een landelijke stijl. Beige, gecombineerd met bruin, het ziet er heel natuurlijk en natuurlijk, vooral als in de woonkamer zal zijn meubels of echt hout accessoires, zoals een bureau en planken, stoelen en decoratieve elementen van gestoffeerde meubelen: invoegen of armleuningen.

Breng donker behang in het interieur van de woonkamer: de foto en design features

In de regel donkere achtergrond bij de inwendige van een "verdunning" van een lichtere tint van dezelfde kleur als de belangrijkste stof behang of harmonische relatie met de andere kleur behang.


Om gemakkelijk minimalistische sfeer te creëren geselecteerde donkere tinten wallpaperOm gemakkelijk minimalistische sfeer te creëren geselecteerde donkere tinten wallpaper

Typisch, het ontwerp van de woonkamer kunt u zoals donker behang zoals:

 • bruin;
 • groen;
 • blauw;
 • Purple.

Wallpaper donkere kleuren optreden als gewone en gestreepte of patroon. Het patroon kan van een andere kleur, en hetzelfde kleurbereik als die van de basisstrook behang, maar bijvoorbeeld een lichter of donkerder.

Stijlvol behang met strepen in het interieur van de woonkamer (video)

Kies de juiste betonmengsel uw woonkamer is niet echt zo moeilijk als het lijkt, maar om te beginnen, moet u kiezen welke stijl een levend zal zijn, en wat sfeer die u wilt maken: het bedrijfsleven, verzachtend, toning, etc.

Ontwerp gestreept behang in de woonkamer (interior foto)

4ea891edcb094 ---- 474 648 1130 1920x1080resizeinterior1910311376458777 1920x1080resizeinterior16701323705895 283 2016-05-26-57468af22aa44- 999.065

Leave a Comment

Your email address will not be published.

47 − 44 =