Om reparaties spanplafond maken na de cut: de videoprestaties van het werk dat nodig is

Om reparaties spanplafond maken na de cut: de videoprestaties van het werk dat nodig is

12 October 2017Hangconstructies - perfect op het interieur oplossing voor het afwerken van het plafond ruimte van residentiële gebouwenHangconstructies - perfect op het interieur oplossing voor het afwerken van het plafond ruimte van een woonwijk pomescheniyaNatyazhnye plafonds verscheen relatief recent, maar onmiddellijk in geslaagd om veel van de populariteit en de vraag te krijgen.


Hoe kan ik reparaties uitvoeren spanplafond na een snee met zijn eigen handen

Tot op heden zijn dergelijke ontwerpen zijn een van de meest populaire manieren van interieur.

Het is niet verwonderlijk, omdat zij:

 • Duurzaam en betrouwbaar;
 • Zeer eenvoudig te installeren;
 • Gekenmerkt door een prachtig uitzicht.

Ondanks al hun voordelen, zijn er bepaalde nadelen, omdat ze erg gevoelig voor temperatuurveranderingen en scherpe voorwerpen. Bovendien kunnen ze verzakken zonder duidelijke reden.

De hoofdregel voor de installatie van verlaagde plafonds - het onderzoek van de toekomstige vormgeving van de nadelen: lage temperatuurweerstand, gevoeligheid voor vervorming en verslapping doekenDe hoofdregel voor de installatie van verlaagde plafonds - het onderzoek van de toekomstige vormgeving van de nadelen: lage temperatuurweerstand, gevoeligheid voor vervorming en verslapping doeken


Systeemplafond is bevestigd op een metalen frame film. Tussen het en de belangrijkste overlapping blijft kleine speling slechts enkele centimeters, en daarom de oppervlaktespanning maximum kwetsbaar voor binnen en buiten beschadigen.

In sommige gevallen, kleine beschadigingen gebreken is heel goed mogelijk om snel te verwijderen met zijn eigen handen, maar er zijn momenten waarop alleen de meester van de omvang van de schade vast te stellen en bieden de beste manier voor het uitvoeren van reparaties.

Velen vragen zich af of het mogelijk is om een ​​spanplafond snel herstellen en gemakkelijk met je handen en hoe het uitgevoerd soortgelijke werkzaamheden. Er zijn verschillende redenen voor spanplafonds kan dringende herstellingswerken nodig.

De belangrijkste redenen voor de noodzaak om een ​​spanplafond repareren

De belangrijkste redenen hiervoor zijn: • doorboren;
 • Het snijden met een scherp voorwerp;
 • break;
 • Reflow materiaal;
 • Inname van water;
 • Sagging.

Het defect van het spannen plafond succes kan worden geëlimineerd door met dubbelzijdig tapeHet defect van het spannen plafond succes kan worden geëlimineerd door met dubbelzijdig tape

Een lekke band, sneden of web breuk komt vooral voor in de eerste dagen na de installatie als het is nog steeds erg strak. De oorzaak van de schade kan, als de kat doorboorde het doek werd geworpen speelgoed aanstootgevende passages plafond beschadigd hoek van de kast, onzorgvuldig hanteren van gereedschappen tijdens de montage armaturen. Wanneer als gevolg van het incident doorboord met een scherp voorwerp was er een klein gaatje kan worden gerepareerd met lijm stof blijft divergeren.

Zeer gemakkelijk aan het plafond te repareren, als er een snee op naadloze webben gemaakt doek. Indien de snijlengte niet meer dan 10 cm, is het mogelijk om de randen van de spleet bilaterale plakband verzegelen, en het zal niet verder ontrafelen.

Afhankelijk van de omvang van de beschadiging mogelijk te elimineren of te maskeren met speciale decoratieve elementen zitten na het uitvoeren van een snede naad nette nylondraad.

Hoe het gat in het plafond van een spanning afdichten spoorloos

Na verloop van tijd, zijn veel eigenaren van verlaagde plafonds geconfronteerd met het probleem van hoe op te lappen een gat in verlaagde plafonds.

Zelfs met een zorgvuldige behandeling ontwerp niemand veilig tegen onbedoeld prikken.

 1. Een gat in het plafond van de spanning kan het gevolg zijn van het verkeerd gebruik, alsmede niet aan openingen voor verschillende communicatie te creëren.
 2. Soms is er een gat in de naad die optreedt bij sterke baanspanning tijdens de installatie kunnen zijn.
 3. Het is vermeldenswaard dat een dergelijk defect wordt gedekt door de garantie en moet de wizard voor gratis te elimineren.

Bovendien, wanneer gebrekkige installatie vlies kan scheuren aan de rand. In dit geval wordt een defecte onderdeel zeer netjes geknipt, de folie wordt gehecht harpoen vlies verhit, gerekt en vervolgens in het profiel. Deze methode laat geen absoluut geen spoor. In plaats van een snede kan optioneel de lamp, ventilatie en brandveiligheid systeem te installeren. Er moet echter pre-cut plaats worden versterkt, omdat anders het web zal blijven ontploffen.


Correct gebruik van een spanplafond - een garantie van integriteit en een lange levensduur van de coatingCorrect gebruik van een spanplafond - een garantie van integriteit en een lange levensduur van de coating

Indien het plafond erg gescheurd is, dan is er niets kan worden gedaan en moet het nieuwe mes te veranderen.

Indien de schade van een spanplafond stof nodig om de ambachtslieden die in staat zijn om de onregelmatigheden te evalueren en te helpen verwijderen ze op de beste manier zal zijn onmiddellijk bellen.

Verlaagde plafonds gescheurd wat te doen om het probleem op te lossen

Als het verlaagde plafond is gescheurd, is het erg belangrijk om te weten wat ze moeten doen en hoe te verwijderen of een gat in het doek. Schade kan ontstaan ​​als gevolg van een mechanische werking op. Afhankelijk van de grootte van de laesie met behulp van verschillende methoden van de reparatie.

Als de kamer niet verwarmd en de temperatuur daarin beneden 20 graden, zou de PVC-folie barsten van de kou. Dat gebrek vereist verplichte vervangende baan.

Eliminatie van gesneden PVC film is geproduceerd met behulp van draad garen de kleur van het weefsel spansysteemEliminatie van gesneden PVC film is geproduceerd met behulp van draad garen de kleur van het weefsel spansysteem


Zelfs bij een klein defect moet onmiddellijk worden verwijderd, omdat de baan in een gespannen en de spleet snel toenemen. Om verdere schade aan het weefsel te stoppen, is het noodzakelijk om de tape om de plaats van het letsel lijm en veroorzaken een meester.

Schade aan meubels of het plafond kroonlijst kan rafelige randen. Bij een weefseldoek kan worden genaaid nylon draad de juiste kleur, en dan verf. De meest moeilijk te naaien een rond gat, dat is de reden waarom in sommige gevallen zal het plafond moet een extra stuk stof, die vervolgens wordt overschilderd naaien. De krimp van het gat is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen plooien.

Hoe het verlaagde plafond te herstellen bij breuk bij een muur of lamp

Spanplafond is een betrouwbare en hoogwaardige coating die met een zorgvuldige behandeling van het in staat is om niet één decennium dienen. Er zijn echter onvoorziene omstandigheden die leiden tot schade aan het weefsel en vervolgens per se reparatie nodig hebben.

Om beschadiging van het doek gespannen plafond te vermijden, is het raadzaam om te gebruiken voor zorg van hen niet-schurendeOm beschadiging van het doek gespannen plafond te vermijden, is het raadzaam om te gebruiken voor zorg van hen niet-schurende

Als de stof schade in de buurt van de muur of in de buurt van de kroonluchter, moet u voorzichtig verwijderen van de beschadigde deel en een extra patch, die zal helpen om het defect te elimineren. Dit type van de reparatie mag alleen door ervaren vakmensen op hun eigen worden uitgevoerd, omdat het praktisch onmogelijk is om uit te voeren. Tijdens reparatiewerkzaamheden is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen onregelmatigheden en rimpels.

Om schade aan het spanplafond te vermijden en de verdere reparaties nodig hebt om een ​​aantal regels te volgen.

Regels voor het functioneren van het spanplafond

 • Het apparaat is een spanplafond altijd de laatste stap in de reparatie of constructie;
 • Er moet perforatie door scherpe voorwerpen te vermijden;
 • Laat het plafond in onverwarmde ruimtes niet worden geïnstalleerd;
 • Lampen ingebouwd in het plafond, moet een capaciteit van niet meer dan 40 watt;
 • Je moet in staat zijn om goed te ruimen;
 • Om de noodzaak om alleen neutraal middel te wassen.

Hoe maak je een verlaagd plafond met een cut (video) herstellen

Dus, om te doen zonder de reparatie van spanplafond, moet je zorgen voor de gehele structuur. Om de structuur in goede staat en aantrekkelijke behouden, moet regelmatig worden gereinigd met een vochtige spons.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − 91 =

map