Om det är möjligt att stänga gasröret 3 och fördelar av gipsskivor material

Om det är möjligt att stänga gasröret 3 och fördelar av gipsskivor material

12 October 2017FÖRHYDA gipsskivor gasrör som möjligt uppfyller alla regler för driftFÖRHYDA gipsskivor gasrör kan utföra alla regler för naturgas ekspluatatsiiIspolzovanie hemma är mycket bekvämt och mycket billigare än el. Men den enda nackdelen är den skenbara kommunikation. Gasrör är alltid på sinnet och inte har en mycket fin utsikt. Experter råder gas pipe färg i färgen på väggarna eller gömd i en speciell fack köksinredning. Idag i reparations Gips blev populär, och frågan om det är möjligt att dölja gasrör med denna mångsidiga material.


Samråd om att sy upp gasröret gipsskivor

Eftersom Gips är en mycket mångsidig och praktisk materialexperter hittat ett sätt att använda den för att stänga gasröret till den vackra och estetiska utseendet. Sy upp röret gipsskivor, kan du helt dölja alla gas kommunikation. För denna speciella konstruktion är uppbyggd, vilket är nettot av en liten minskning i köket rymden.

Men med kök kanistrar problem stjäls plats som finns. Trots denna nackdel, är denna metod lämplig för dem som vill perfekt mask röret.

Välja gipsskivor för sömnad gasledningen bör vara av högsta kvalitetVälja gipsskivor för sömnad gasledningen bör vara av högsta kvalitet

Använda gips har många fördelar:

 • Överkomligt pris på materialet;
 • Inget behov av särskild utrustning;
 • Gips är lätt att använda.

Välj gipsskivor bör ske i enlighet med den typ av arbete och dess direkt användning. Också mycket viktigt är storleken på arket och dess tjocklek. Av denna anledning, innan köpet bör noga överväga alla egenskaper i det föreslagna materialet. Om det finns några tvivel om att välja, bäst att söka hjälp av en specialist eller konsult. Efter en detaljerad beskrivning av deras omfattning av arbete, kan de lätt plocka upp gips parametrar som krävs.


Hur man syr röret gipsskivor

Innan vi går direkt till det arbete som krävs för att förbereda allt som du kan behöva.

De är:

 • Skivor av vattenavvisande och högkvalitativ gips;
 • Profiler av metall för montering på väggen;
 • skruvar;
 • Skruvmejsel eller skruvmejsel;
 • Saxar, skär genom metall.

Montering av gipskartongkonstruktioner är ganska enkel och innebär inte arbetsintensiva operationer. Allt det nödvändiga arbetet skall utföras strikt enligt plan.I färd med att sy rören gipsskivor preparera metallprofiler, som är indelade i önskade längder, och sedan monterade på väggenI färd med att sy rören gipsskivor preparera metallprofiler, som är indelade i önskade längder, och sedan monterade på väggen

Stygn bör fasas:

 1. Först och främst är det nödvändigt att göra korrekta beräkningar. Beräkningar genomförs med hänsyn till vad som borde vara fritt utrymme inuti lådan, som ger tillgång till gas kommunikation. Den yttre delen av konstruktionen bör passa väl mot väggen.
 2. Nästa steg i förbereds metallprofiler. 
 3. Nästa, skuren i önskad storlek och att förbereda drywall ark. För denna behändiga förberedda tenn snips. Efter ett parti av gipsskivan fäst vid metallprofilen med hjälp av skruvar.
 4. Det sista steget är den externa efterarbete.

Det viktigaste inslaget i detta material är att det kan utföra något efterarbete på ytan. Detta gör det möjligt att elegant och vackert dekorera gipskartongkonstruktioner, utan att kompromissa med design idé.

Råd om hur man gör en låda med gips för rör

Även gasledningar sy gipsskivor kan vara någon vatten kommunikation. Ram för en låda kan göras av trä block, som ursprungligen att behandlas av särskild antiseptisk lösning, kommer de att få virke från att bryta.

Vidare utförs alla stegen ovan. Om förhindra buller som kommer från vattenledningen, är det möjligt att mellan dem och väggkanalen för att fastställa ljudisolerande material.

För arbete med vattenledningar behöver gips som tål fukt och vätaFör arbete med vattenledningar behöver gips som tål fukt och väta

Vi erbjuder att ägna särskild uppmärksamhet åt den sista etappen. Han efterarbete, vilket också utförs i enlighet med vissa regler.

nämligen:


 • Först och främst är det inte nödvändigt att allokera en annan färg box;
 • Det är nödvändigt att noggrant måla över alla sömmar och leder;
 • Behandla ytan låda med en speciell lösning för bättre efterlevnad av efterbehandling material.

Välj en efterbehandling material för lådor bör ta hänsyn till den samlade bilden av interiören, annars konstruktionen kommer att vara mycket tydlig. Om det finns ett kök eller badrum, är det bäst att dekorera låda med kakel. Om detta är ett sovrum eller vardagsrum, som ska användas material som pryder väggarna. För övrigt är uppvärmningskanalen konstruerad på ett lite annat.

Nyanserna av hur man stänger värmerören i gips room

I några bostadshus eller lokaler utförs rör som ger värme till hösten-vintern period. Visst deras utseende är dålig.

Det finns flera sätt att dölja värmen av kommunikation:

 • Och sy upp radiator värmerör i väggen;
 • Dölja röret med hjälp av en låda;
 • Skapa en falsk vägg.

De mest populära och snabbaste metoden anses vara inrättandet av en låda. Denna metod är bra om rummet har reparationen gjordes. Det arbete som beskrivs ovan sker på samma sätt rum med samma nyans.


Batterier och värmerör måste avge värme och om deras sy gipsskivor, kommer värmeflödet att förbli direkt i rutan.

Inbyggd grill gipsskivor box gör det möjligt att cirkulera varm luft i hela rummet utrymmeInbyggd grill gipsskivor box gör det möjligt att cirkulera varm luft i hela rummet utrymme

För att lösa detta problem kommer att hjälpa hålen på framsidan av lådan. Gör dessa hål kan med hjälp av en borrmaskin. På det bör inrätta en särskild munstycke och beräkna erforderligt antal hål. Antalet och diametern kan vara någon. marknaden erbjuder även sina kunder en speciell mössa som kan monteras i lådan för att utföra flera funktioner.

nämligen:

 • Ge estetiska färdiga utseende design;
 • Byggd galler gör att luften kan cirkulera ordentligt.

Efter att ha utarbetat lådan, måste den vara dekorerad med någon önskad metod. Denna metod för att maskera värmesystemet är det mest enkla och kräver inga speciella kunskaper och skicklighet. För att göra detta, att strikt följa steg för steg instruktioner och rekommendationer experter.

Se om du kan stänga gasröret gipsskivor (video)

Det får inte glömma att lådan är en enkel design som består av en ram och gipsskivor. Använd kanal kan vara i köket, i alla vardagsrummet, i ett rum med hög luftfuktighet. Foder i gips har ett mycket estetiskt utseende, och även utför funktionen av ljudisolering. Vid utformningen av en låda, bör ta hänsyn till styrkan i materialet och dess avsedda ändamål. Installera lådan med sina händer kan vara mycket enkel, utan användning av särskilda färdigheter och förmågor. Summera det kan noteras att lådan är gjord av gipsskivor - det är ett bra sätt att dölja eventuella rör.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 65 =

map