Obuvnitsa hallen med smala alternativ och 6 populära modeller

Obuvnitsa hallen med smala alternativ och 6 populära modeller

12 October 2017Obuvnitsa hjälper till att organisera utrymmet i hallenObuvnitsa hjälper till att organisera utrymmet i hallen prihozheyV lagrar alla ytterkläder och skor. Mycket ofta i korridorerna är inte tillräckligt med utrymme för en fullfjädrad skåp. Grenslar fula utseende skor i korridoren såg inte glad, och att bistå design idé - obuvnitsa korridoren.


Bekväm obuvnitsa i hallen: modell

Obuvnitsa i korridoren - det är en integrerad del av interiören. Rengöras noggrant skor inte stör rörelsen av korridoren, förutom inredning innebär användning av olika typer av skåp, som framgångsrikt rymma en mängd olika funktioner förutom lagring av skor. Obuvnitsa kan du hålla skor så - det är inte damm och upprätthålla ordning i rummet direkt.

Obuvnits utbud av modeller är stort och varieratObuvnits utbud av modeller är stort och varierat

Obuvnits arter det finns så många:

 • Obuvnitsa Slim;
 • stängt;
 • mottagning;
 • utomhus;
 • Obuvnitsa skåp;
 • Obuvnitsa och torkning - torkar.

Dessutom obuvnitsy ha ytterligare funktioner: mjukt säte, olika skåp trifles, liten bänkskivan, och några av dem innehåller spegeln och klädkrokar. Under någon typ av inredning kan plocka upp den nödvändiga möbler obuvnitsy.


Billiga obuvnitsy hallen: hur man väljer det bästa alternativet

Prisklasser på obuvnitsy helt annorlunda. I grund och botten kostnaderna beror på konstruktion och tillverkning av materialet. du kan köpa en hel alternativ för budgeten för hög kvalitet, om så önskas.

Obuvnitsa av plast har den lägsta kostnadenObuvnitsa av plast har den lägsta kostnaden

Billiga obuvnitsy hallen skiljer material som de är tillverkade: 1. Plast obuvnitsy olika låg kostnad, relativt lätt konstruktion. Plast är mycket lätt att rengöra, inte absorberar fukt, men det är bräcklig och repor kvar på honom under operationen synlig nog.
 2. Obuvnitsa spånskiva är ganska praktiskt, prisvärt och populär bland köparna. Produkter av eleganta och vackra, kan anpassas till varje inredning.
 3. Metall obuvnitsa - locker billigt, praktiskt och hållbart alternativ, lätt att underhålla och mycket attraktivt utseende i inredningen.
 4. Varor av äkta faner.

När du väljer obuvnitsy bör ta hänsyn till det antal skor, som är planerad att sättas in i den, så för stora familjer behöver obuvnitsa med större kapacitet än för en familj på två personer.

Bänk obuvnitsa har en plats, kan det vara så att både mjuka och hårda yta. sko lagringssystem är olika, olika hyllor, smal, ställ skåp. Färg obuvnitsy annorlunda och valt inredning, respektive.

Obuvnitsa avslutades med en plats i hallen: djupet och optioner

Stängt obuvnitsy ger rummet en mer organiserad utseende. Innehåll dold bakom en ledad eller skjutdörrar. Skor kan lagras på horisontella eller vertikala hyllor, beroende på vilken typ obuvnitsy. Vissa arter är en kombination av raka och vinklade hyllor som kan rymma olika skomodeller från sommaren till stövlar med höga toppar.

Skor, placerade i en sluten obuvnitsu kräver förtorkningSkor, placerade i en sluten obuvnitsu kräver förtorkning

Obuvnitsa med ett säte i hallen har en underart:

 1. Obuvnitsa-bommen sker i form av högskåp med en eller två dörrar, hyllor olika lutning. Den kan installeras i anslutning till garderob eller sätet för korridoren.
 2. Slim obuvnitsy - grunda vertikala lagrings sko små hallar sådana strukturer kommer att vara oumbärlig.
 3. Obuvnitsa-byrå är alltid en plats att sitta. Kapacitet av sådana obuvnits små platser sådan konstruktion tar längre tid än tidigare versioner. Modellen har ytterligare lådor och hyllor för alla detaljer.

Minus slutna obuvnits är otillräcklig ventilation skor, så innan du sätter skorna i en sluten obuvnitsu det bör torkas noggrant. Mycket ofta obuvnitsy säljs som ett headset, som inkluderar en vägg hängare. Bland de mest populära modellerna från tillverkarna ofta kan hittas på obuvnitsy Stolplit från Ikea på Megaelton, Auchan. Många möbelfabriker producerar välbehövlig möbel för hallen.

Den öppna smala obuvnitsa en plats i hallen

Open obuvnitsa minska hall med en extra plats är ganska populär typ av möbler, som finns i det inre. Skor i en sådan obuvnitsah kontinuerligt ventilerat, torkar snabbare, vilket förhindrar den obehagliga lukten från den. Men det faktum att skor förvaras på öppna hyllor på den mer än blir dammet.

Skor i öppen obuvnitsah väl torkadSkor i öppen obuvnitsah väl torkad


Material för öppna obuvnits olika:

 • plast;
 • metall;
 • particleboard,
 • trä;
 • Smidesjärn.

Naturligtvis är sätet inte i alla arter obuvnits är vissa typer av material inte är så stark för detta. Med stoppad sits obuvnitsy oftast gjorda av trä, spånskivor, smidda.

Det bör noteras att utformningen av sätet är placerat ganska liten mängd skor och placera den upptar tillräckligt, men smal. Naturligtvis med tillräckligt ledigt utrymme, kan kompletteras med ett öppet obuvnitsu stängd, vilket kommer att lagra skor våren och hösten, och kommer att fungera som en öppen förvaring av skor som bärs direkt just nu. Artikeln kan dekoreras med en spegel.

Plast skåp i hallen obuvnitsa

Plast obuvnitsa är ganska billigt, är en ganska budget alternativ för att lagra skor. Det finns slutna obuvnitsy typer av plast och öppen. Stängt ofta har funktionen av skåp eller skåp.

Plast obuvnitsa har en ganska spröd strukturPlast obuvnitsa har en ganska spröd struktur


Obuvnitsa plast i hallen har ett antal funktioner:

 • Enkelt underhåll;
 • Låg vikt;
 • Olika färger.

Men glöm inte att plast är inte särskilt hållbart material och kan spricka vid nedslaget, även obetydliga repor ganska förstöra produktens utseende. Det är också viktigt att kvaliteten på plastprodukter med dålig kvalitet kan orsaka hälsoproblem. Plast skåp skor kommer att vara helt isolerad från ventilation och bör sättas tillbaka helt ren och torr.

Metal obuvnitsa i hallen

Inte mindre populära metall obuvnitsy. De dekorera perfekt interiören och passar den valda stilen. Kan vara öppen eller stängd. Olika former en perfekt passform med en korridor av alla storlekar.

Metal obuvnitsa ser vacker och har en lång livslängdMetal obuvnitsa ser vacker och har en lång livslängd

Metal obuvnitsa hallen kan vara:

 • smidda;
 • Kombinerat med trä;
 • Med vadderade säte;
 • skåp;
 • golvet;
 • Wall.

Metal obuvnitsy lättskött, inte absorberar fukt. Metall är hållbart och är inte skadligt för hälsan. Vikt metall obuvnitsy säkert mer än plast kan göras smidda produkter på beställning, men de är inte billiga. Set med smidda obuvnitsy och hängare ser mycket imponerande.

Smal trä obuvnitsy Hall: foton

Trä - är ett mångsidigt och miljövänligt material. Produkter av trä starka och hållbara. De kan förses med olika gäng i någon form.

Trä obuvnitsy miljövänlig och är mycket populäraTrä obuvnitsy miljövänlig och är mycket populära

trämaterial är mycket varierande:

 • Mjukt trä;
 • fast ämne;
 • Ökad hårdhet.

För mjuka stenar är cederträ, gran, kastanj, lind, al och vide. Det är mer hållbart, hårt - vagga järn björk, akacia, idegran, hundkäx. Den vanligaste typen av trä -tvordy. Detta trä är björk, lönn, ek, lärk, äpple, rönn, ask.

Produkter av valnöt mängd olika naturliga nyanser från rödbrun till svart. Den dyraste alternativet - svart trä.

Ett gemensamt mål av trävaror är obuvnitsy björk. Det är hållbart och billigt material, emellertid, björk röta och obuvnitsy av dess matris bör endast användas i torra områden. Karelska björk är något bättre, men det är dyrare och vanlig björk.

Utmärkta prestanda i ek. Obuvnitsa ek kan vara grå, gulaktig - brun eller vit, och det kommer att vara naturliga nyanser av trä. Produkter av ek är mycket hållbara, inte varp, inte deformeras, väl målade och polerad.

Obuvnitsy lärk och bok är mycket användbara för hälsan, eftersom materialet avdunstar fitotsidy. Larchwood absolut inte ruttnar, däremot växer fukt lärk bara starkare längre. Beech produkter något sämre än styrkan i lärk, men är billigare, lätt att böja och blekt. De mest populära nyanser trä obuvnits - blekt ek. Denna ädla nyanser från rosa till lila nyanser.

Färgen på mörk ek - en rik konjak färg, otroligt vacker och lämpligare på engelska interiör. Konservativ färg mejeri ek tillåter inte en mängd olika nyanser. Genom obuvnitse i den här färgen bör väljas lämpliga nyanser hela interiören. Wenge blev särskilt populärt dekorativa vågig struktur harmonierar väl med lätta konstruktionslösningar.

Som görs med sina egna händer obuvnitsa

Obuvnitsu är fullt möjligt att utföra med sina egna händer. Eventuella svårigheter i en sådan användbar möbel där. Det är nödvändigt att bestämma den typ, form och storlek som önskas för framställning av obuvnitsy egna händer. Ritningar av alla nödvändiga uppgifter skall utföras noggrant. Peep idé kan vara på Internet.

Stort rymligt familj behöver obuvnitsaStort rymligt familj behöver obuvnitsa

Den enklaste modellen för egenproduktion:

 • rack box;
 • byrå;
 • Öppna golv obuvnitsa.

Valfri storlek i produktionen bör vara väl beräknas. Även den enklaste obuvnitsa kunna rengöra skor och organisera utrymmet hallen. De flesta obuvnitsa-rack bra ihop alla tillgängliga skor, men för en sådan lösning kräver en ganska stor hall. Den lilla lobbyn är ganska öppen obuvnitsu kommer att sätta ett golv. I ett mycket kompakt utföringsform kommer att hallen god vinkel obuvnitsa.

Utan tvekan, i korridoren obuvnitsa nödvändig sak. Och det är värt det billigt. Genom en mängd olika modeller som presenteras i möbler marknaden, kan du välja en färdig alternativ som passar stil och design av interiören. Kompakta modeller tar inte upp mycket plats, och samtidigt stödja ordning i korridorrum. Den ursprungliga utformningen av berget kommer inte förstöra placeras på golvet ett par skor, en spegelyta på dörrarna vissa arter obuvnits fungerar som ett tillfälle att njuta fullt ut de nyinköpta skor eller stövlar. I vått väder obuvnitsy torkning torkar blötlagda skor och tack vare ultravioletta strålar kommer att ta bort den obehagliga lukten. Bland obuvnits orkar är inte bara utomhus typer, med lite hall utrymme kan köpas och väggmonterade.

Skåp för skor med händerna (video)

Det bör noteras att obuvnitsa-torkningsoperation med användning av en kraft och dess närvaro bör tillhandahållas i korridoren i form av rosetter lågt golv. Neat skor kommer länge att tjäna sin ägare.

Exempel obuvnitsy hallen (foto)

10 27 15 2 13 29 1 4 12 26

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map