Nya poster sovrumsmöbler 2017: 4 attraktivt alternativ

Nya poster sovrumsmöbler 2017: 4 attraktivt alternativ

12 October 2017Sovrum design i en modern stil bygger på relationen och rimligheten alla detaljerSovrum design i en modern stil bygger på relationen och rimligheten detaleyEsli följa som erbjuder mode, bör du göra det till en regel - sovrum nu inte bara en plats att sova och vila. Praktik och estetik - detta är den bästa alliansen 2017. Men det viktigaste kravet för sovrummet - det nödvändigtvis måste distrahera från dagliga vedermödor. Det är en plats för avkoppling, komfortzon, i skapandet av som har en massa små saker. Och en hel del beror på utformningen av sovrummen.


Modern sovrum set: färgsättning

Om du dras till klassikerna, måste du stanna för en palett pastell. Men konservativa dig också, ingen kommer att ringa, pastellfärger är alltid aktuell. Ljusa accenter används endast i detaljerna, bör färgstarka sovrum inte, annars dess funktion den inte utför.

Till förmån vitt. Det verkar som om mode för den redan borde avta, men ingen av de moderna katalogen är en nyhet uppsättningar, är designkoncept i vitt. Vitt är mångsidig, lämplig för rum i alla storlekar och layouter. 

Sovrum svit i vit färg går bra med alla nyanserSovrum svit i vit färg går bra med alla nyanser 

Moderna headset - en allians av grått och vitt. Parallellt dessa två nyanser skapa en atmosfär av fred och att det är viktigt att inte anstränga ögonen. Gray bör inte vara alltför mörk, annars sovrummet är alltför stränga.

En annan mode funktion - en kombination av vitt och trä. Och här kan du lägga till en liten grå, det kommer att bli en perfekt lösning, som kommer att upprepa ett av de bästa naturliga kombinationer. Som ni vet finns det en begåvad designer, än naturen.


Sovrumsmöblemang 2017: former och material

Upphör inte passion loft, eftersom modellen ser ganska grov sovande uppsättningar visas fortfarande i modekataloger. De är ganska asketiskt kan vara massiv, lite grovt. Ibland uppsättningen är enkel, nära klassikerna, men i spetsen för det - en vägg av grov träförädling eller tegel.

Den viktigaste förutsättningen för när du väljer sovrumssvit - har till fullo uppfylla dina önskemålDen viktigaste förutsättningen för när du väljer sovrumssvit - har till fullo uppfylla dina önskemål

Andra alternativ tenderar också att upprepa retro motiv: • Sängar med rundade väggar vid huvudet av vilka återfinns i det inre 60;
 • Strömlinjeformade, släta former utan ornateness och utan de vanliga elementen, till exempel, inte vara synliga för sängen ben och andra små föremål;
 • Sovrummet sviten är allt en del av retro-tabellen på smala ben plötsligt ljusa färger eller estetik shabby-chic (med fin gnugga).
 • Inte omodernt säng med smidesjärn väggar. Idag hittar du super modell av plan - smidesjärn vägg imitera fragment gränd, en skiss för mosaik, etc. Men denna mur får endast vara i toppen av sängen, den andra är inte det.

EXEMPEL mode headset 2017

Det kan vara en del av en modern fashionabla headset? Normalt ett komplex som är idealiskt utrustar sovrum - allt annat du inte behöver. Omedelbart det bör noteras, inte moderna designers inte lämna utrymme garderob i sovrummet, i tron ​​att den laddar rummet och bokstavligen och psykologiskt.

Sovrum svit i modern stil bör vara bekväm och praktisk användningSovrum svit i modern stil bör vara bekväm och praktisk användning

Eftersom den vanligaste uppsättningen idag - är:

 • Toalettbord. Ofta är detta ett lågt rektangulärt bord valnöt färg, gjord av amerikanska poppel, med tre lådor. Tabellen är inte cabriolet, med metall ben.
 • Mirror. Även rektangulära, av samma material, med en höjd av 90 cm och en bredd av 60 cm.
 • Konsolen under TV. Djupet av denna konsol vanligen 40 cm och höjden på en halv meter. Konsolen har lådor, stående på benen.
 • Stor säng. Bäddjup av 2 m och en höjd av 1 m, bredd - 160-165 cm dubbelsäng gray flax.
 • Nattduksbord. Den har två lådor, höga ben, höjd 56 cm. Djupet av skåpen av 35 cm. Material och färger är desamma.

Allt kan du fortfarande behöver i detta sovrum är en liten säng matta eller spår, en golvlampa, en TV och eventuellt atmosfärisk bild på väggen.

Vilka är fördelarna med att sova set

Mycket ofta sålde sovrumsmöbler bit för bit. Men kit är oftast mer lönsamt att köpa, deras element initialt i kombination med varandra. 

Få hela sovrummet set, eftersom det är mycket billigare än att köpa möbler individuelltFå hela sovrummet set, eftersom det är mycket billigare än att köpa möbler individuellt

Typiskt, en uppsättning innefattar:


 • bädd;
 • En eller två sängbord;
 • Garderob (inte alltid);
 • byrå;
 • Dressing tabell;
 • Mirror.

Om allt detta kommer du att köpa separat, kan överskjutande vara från 40 till 60%.

Sovrum in från tillverkaren, som riktar sig till den genomsnittliga solvens köparen, är att använda möbler gjorda av slitstarkt material. Vanligtvis huvudet av sängen med en gänga, coach slips eller silk-screentryck, är ganska hög. utfärdade också en byrå, garderob, sängbord. Detta headset, graviterande till klassikerna, som är långa omodernt.

Sovrum design i 2017 (video)

Sovrum scenografer har gjort i sina ideal kombination, gör det hela bilden av sovrummen, en övertygande, perfekt. Och du bara måste hitta varje möbel sin plats, och väl utrusta sovrummet.

Lycklig shopping!


Nya poster sovrumsmöbler 2017 (foto)

51-- 5fc82ed5558ce79442a64ab4a4a9e546 622 2a07c0e565622bf6b002c3dcb68d2acc1024768 2112 6f151dda4d7d65542d866d76c746c120 11090 29308 3720img 49844136ded6-909x909b

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map