Ny lobby i modern stil: 4 sätt att göra interiören bekväm

Ny lobby i modern stil: 4 sätt att göra interiören bekväm

12 October 2017Hall i modern stil - detta rum funktionella, snygg och elegantHall i modern stil - detta rum funktionella, snygga och elegantnoePo modern stil, i korridoren är strängt förbjudet att installera skrymmande möbler, mattor av förra seklet, stora och medelstora tillbehör till stora mängder grovt material gardiner och gammaldags ljuskronor och stora. Korridoren ska vara snygg, elegant och raffinerad, men inte det rum där meningslös uppmana många interiör som kan förstöra hela rätt form. Utrusta även korridorerna bör noggrant genomtänkt och, viktigast av allt, i enlighet med deras önskemål. Det är inte nödvändigt att tro att hallen i en minimalistisk stil är inte tillräckligt attraktiva och tråkig, så ett minimum av möbler och maximalt utrymme - det är vad du behöver.


Modern hall: vad det är

Interiör från korridoren i huset i modern stil bör utfärdas bra material.

De måste ha sådana särdrag som:

 • hållbarhet;
 • kvalitet;
 • Praktiskhet.

Endast i detta fall är det möjligt att skapa en elegant design och det minskar inte funktionaliteten i rummet. För att bygga en modern hall kan användas heminredning från en mängd olika tillverkare.

Att lämna hallen moderna material av hög kvalitet ska användasAtt lämna hallen moderna material av hög kvalitet ska användas


I synnerhet:

 • Italienska;
 • German;
 • Den schweiziska och liknande.

Vad bör modern design av hallen: photo

Inredning i korridoren i en modern stil syftar till att uppnå ett visst mål. Nämligen bekvämlighet.

För att skapa en sådan miljö kräver: • Välja kompakt möbler, särskilt garderober, företrädesvis vinklade;
 • Ge företräde åt de hyllor och lådor för småsaker;
 • Installera fotpallar liten storlek;
 • Eliminera användningen av billig och låg kvalitet plast.

Det mest optimala heminredning kan kallas modulära möbler, praktiskt eftersom det säljs i ett stort område och kan göras på beställning. Det gör över tiden för att förändra situationen i hallen utan investeringar och reparationer.

Modern hall ska vara lätt, så inte vara överflödigt att använda en kompakt möbler, hyllor och lådorModern hall ska vara lätt, så inte vara överflödigt att använda en kompakt möbler, hyllor och lådor

Även i en modern stil bör inte installeras i korridorerna öppna hyllor i stora mängder, eftersom detta orsakar förvirring i rummet.

För att vara mer exakt, genom att ställa in öppna hyllor, är det nödvändigt att regelbundet rengöra och underhålla rummet för att inte göra ett intryck på gäster och smaklös försumliga ägare. När det gäller tillbehör, är det absolut inte tillrådligt att installera dem i korridoren, även om att tillåta kvadratur, i stora mängder. Valet av möbler bör genomföras när det gäller funktionalitet, så hon var inte bara vackra och kompakt, men också praktiskt.

Normalt är formgivare, val av möbler i hallen vägledas av

 • Att visuellt utöka utrymmet i rummet;
 • Fylla minsta kvadrat;
 • Intern kapacitet;
 • Den harmoniska kombination med en gemensam inre.

Modern stil - det är inslag av högteknologiska och minimalistisk, vilket tillsammans gör det möjligt att skapa en trevlig atmosfär med maximal bekvämlighet.

Foto hall i modern stil

Många designers erbjuder vackra och eleganta idéer om hur man kan inreda lobbyn i en modern stil, oavsett vad det kommer att installeras möbler, till exempel från länder som Tyskland och Italien. I hallen finns ett tydligt syfte - funktionalitet. För att vara exakt, är det i hallen hälsade gästerna, klä av sig och klä.

Beroende på storleken på rummet, bör du välja:


 • Efterbehandling material;
 • möbler;
 • Dekor.

Designers aldrig undertrycka en önskan att skapa en atmosfär för önskemål ägarna av huset, men ibland vindbyar av fantasi kan vara för ljus, är det inte behövs för en minimalistisk stil. Du behöver inte alltför ljus och iögonfallande accenter, som det viktigaste målet, som har sagts tidigare - är att uppnå harmoni. Hallar bör avsluta självfärgade material och ljusa färger.

Design elegant hall måste anges i detaljDesign elegant hall måste anges i detalj

På grund av det faktum att det är ständigt i hallen en hel del damm, smuts och fukt är nödvändigt att välja sådana beläggningar som:

 • Kan rengöras regelbundet;
 • Slitstarkt;
 • Inte rädd för fukt.

Vanligtvis när frekvent kontakt med tapeten som naturligt förekommer i en hall, börjar materialet att försämras och följaktligen försämras dess korrekt form. Det är värt att notera att på detta sätt finns det nedsuttna grå fläckar.


Uteslut en sådan tid är det möjligt och för detta ändamål är det önskvärt att välja efterbehandling material såsom:

 • Väggpaneler PVC;
 • Dekorativa gips;
 • Flytande tapeter;
 • Naturlig eller konstgjord sten.

Finish sådana lokaler ska vara praktisk, att det inte är bortskämda genom kontakt med vatten och lera. Att ovanstående tyget kan tvättas, och de kommer att tjäna inte bara för år, men i årtionden.

Snygg modern hall - det är behörig att göra reparationer i ljusa färger och garderob. Det är värt att notera att de olika moderna fabriker är enorm och det finns en möjlighet att inte bara skaffa färdiga modeller, men också för att göra dem att beställa.

Inser att det är verkligt och därmed kommer att köpa ett skåp som:

 • Det kommer att bli rymlig;
 • Kan dekorera ett rum;
 • dölja brister lokaler.

När det gäller ytskikt golv, är det nödvändigt att dela upp utrymmet i två. Man kommer att användas för obuvaniya och den andra för att klä. För att vara exakt, obuvaniya området måste lägga ett material som inte försämras under påverkan av höga klackar. Dessa inkluderar murverk och kaklade / granit kakel.

Naturligtvis när man arbetar med material kräver inte bara skicklighet, men också preliminär beredning av beläggningen har fastställts så platt som möjligt och det var perfekt.

Även kompakt, men stora lobbygrupper i modern stil bör göras inte bara vacker och elegant. Det är värt att notera att de mycket fashionabla look vägglampor, installerade bredvid garderoben, särskilt om det speglas fasader. Således är den visuella effekten skapas expansionsutrymme, samt ytterligare belysning. Återspegling av ljusstrålar i speglarna multipliceras och bryts, vilket gör rummet mer behaglig att titta på och bekväm.

Design Hall: foton och moderna idéer

En av de berömda möbelfabriker är Ikea, eftersom det är den ledande tillverkaren av högkvalitativa, snygga och moderna möbler. De håller jämna steg med tiden och sträva efter att erbjuda våra kunder bara det bästa interiör. Helst i korridoren utvalda vita eller ljusa möbler, eftersom det tillåter dig att göra rummet mer upplysta, då finns det inte tillräckligt.

Man ska inte glömma idén om att skapa artificiell belysning, som bör vara mer än tillräckligt.

För närvarande mycket populära produkter såsom korridorer:

 • Brytare med ljus dimmer;
 • Bordslampor är monterade på en konsol bord eller nattduksbord;
 • Ljus i stil med hi-tech gjord av org. glas och metall.

Glöm inte belysning i korridoren - det borde räckaGlöm inte belysning i korridoren - det borde räcka

I korridorerna ser bäst LED-belysning, och punkt. Detta är hur man skapar en bekväm och mysig atmosfär. Det är inte tillrådligt att installera en ljuskrona, eftersom det är bättre att ersätta flera lampetter. Det är viktigt att notera att ljuskronan är inte mycket relevant, särskilt i de långa och smala korridorer. Från det bara inte kommer att bli förvirrade. ljus spegel ser mycket elegant och modern.

Kompetent modern design i en lägenhet hall

Förvärvade en komplett formulär hall, det tar en hel del för att försöka och inte tillräckligt för att reparera beläggningar uppdateringen. Var noga med att ta hänsyn till de olika tillbehör, men i ett begränsat antal, för att understryka det inre av rummet, och inte förstöra det. Varje person som torteras är ett problem på kvällarna som trötthet och brist på ande. Många återvända hem med absolut ingen lust, och med en tanke - att vila. Nu är det möjligt att lösa denna fråga och komma inte bara i hemmet, men i paradiset och en bekväm plats.

Till en korridor som möter hushållen var det:

 • bekväma;
 • vacker;
 • bekväma;
 • trevlig,

du behöver för att ta hand om valet av inredning. Det finns inte tillräckligt grejer, med vilken du kan förvandla ett rum oigenkännlighet. I deras val bör vägledas av stil av rummet, färger och naturligtvis personliga preferenser.

Utrusta en modern design i korridoren, och inte glömma urval av tillbehörUtrusta en modern design i korridoren, och inte glömma urval av tillbehör

Som dekoration kan du använda en mängd olika ämnen:

 1. Hängande lampa ger inbäddad, men när det gäller att skapa ett visst tema i rummet, är det möjligt att välja det. Vid försäljning är ett stort antal lampor, bland vilka vi kan välja matt, halvmatt och transparent. Inklusive basen kan vara gjord av metall och plast. Modern stil innebär att välja produkter med krom.
 2. Original monter under paraplyer kan diversifiera modern klassisk inredning.
 3. Om barn är närvarande och gör kvadratur, kan vi konstatera att det en liten, kompakt och bäddsoffa. Det kommer att vara lämpligt att bära eller barn samlas för att handla, samla kreditkort, pengar och allt som är nödvändigt i kampanjen.
 4. Föremål av konst kommer aldrig att bli överflödig, om de väljs med smak och inte alltför sticker ut. Objekt målning och små skulpturer kommer att vara relevant i den moderna hall. Om du ställer dem bredvid bakgrundsbelysningen är det möjligt att göra en sådan inredning accent i rummet.
 5. Till det inre av rummet inte förstöra Se spår av smutsiga skor kan sätta en speciell vätskeabsorberande kudde. Produkter populära nog och har möjlighet att köpa ett original mini-palats med kreativa inredning.
 6. Helt säker version kan nämnas växter. Vilken typ att välja beror på husägare. De gröna i huset är aldrig överflödigt och även det rensar syre.
 7. Om rummet har en liten soffa eller stol, då måste det vara en liten kudde eller filt.
 8. Mycket elegant ser även i en modern stil gökur. Om de varmåldrat, kommer det bara lägga originalitet.
 9. Modern och praktisk mamma installerades i korridorerna på krita ombord. Det är mycket bekvämt för meddelanden till sina nära och kära, till exempel, med en påminnelse om en händelse, eller bara en trevlig önskan att lätta upp stämningen.
 10. Jag vill glamour? Varför skulle inte späda ut en färg interiör accenter pastellmålningar.
 11. I modern livsstil måste nödvändigtvis vara hushållerska.

Det kommer inte vara överflödigt att konsolen, och det är önskvärt att välja vinkel modeller. De är mer kompakt och tilltalande att titta på.

Snygg lobby i modern stil (video)

Living arrangemang alternativ och ett stort antal av varje av dem har sina egna fördelar. Glöm inte att rekommendationerna i modemagasin - det är bara råd och utföra reparationer och förbättringar av korridoren behöver på dina önskemål och tekniska data i rummet.

hall design i modern stil (inredning foto)

0ae154d931d0ea119d5ff2d44666183f 6 618 010 11-18 23-18 93e31f846d311cd2943cc2713059897c 1012 2012-04-20-at-16-52-27 2995big

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map