Ny katalog 2017: korsstygn från Riolis

Ny katalog 2017: korsstygn från Riolis

12 October 2017Broderi Riolis kors måste ha noggrannhet, tålamod och då får du verkligen ett mästerverkBroderi Riolis kors måste ha noggrannhet, tålamod och då får du verkligen shedevrDlya broderi älskare mest trevlig överraskning var i början av produktionen av färdiga kit för broderi, som innehåller konturerna systemet och utvalda färglösningar som avsevärt förenklar arbetet. Allt som krävs från umelitsy - är uthållighet, tålamod, noggrannhet och bo i harmoni. Korsstygn Riolis katalog nya objekt 2017 och 2016. nål kvinnor kommer att medföra nya berättelser som kommer att förvåna med sin skönhet och mångfald.


Set för broderi Riolis kors

Broderi Kits skapas genom noggranna arbete av designers som förbereder för needlewomen systemet av komplexitet.

För att underlätta för sina kunder tillverkare producerar färdiga material för korsstygn, som innehåller allt material som behövs för att skapa ett mästerverk.

De färdiga broderi-kit har allt du behöver för att skapa vackra produkterDe färdiga broderi-kit har allt du behöver för att skapa vackra produkter

Allt som krävs av needle - harmonisk stämning, självförtroende, uthållighet och noggrannhet.

standard~~POS=TRUNC utrustning~~POS=HEADCOMP

 • Trådarna (bomull - ull tandtråd eller - akryl);
 • Duk (zweigart);
 • schema;
 • instruktioner;
 • nålar;
 • Ytterligare objekt (band, pärlor).

Varje enskild uppsättning innehåller vackra broderier system, trådar och andra materialVarje enskild uppsättning innehåller vackra broderier system, trådar och andra material


Varje uppsättning innehåller en detaljerad beskrivning av det arbete som skall göras på handarbete.

Korsstygn Riolis: Katalog nya objekt

"Riolis" Företaget har länge varit känt bland älskare av denna typ av handarbete som korsstygn. Tillverkare inledde sitt arbete för 20 år sedan, under vilken tid han lyckades erövra världen av handarbete och vinna förtroende och kärlek hos kunderna.

Det är viktigt att notera att företaget "Riolis" bryr sig alltid om sina kunder, och alltid erbjuder en bekväm och högkvalitativa lösningar som gör att nålen kvinnor förkroppsligar mest vågade och originella fantasi.

Företaget garanterar kvaliteten på samlingarna för broderbroderibroderi "Riolis" känd bland needlewomen dess utmärkta kvalitet och original design

Olika typer av apparater:

 • "Glada bee". Satsen är avsedd för barn och nybörjare praktiska människor. Den lilla storleken och roliga historier att förstå den nya tekniken och lära sig grunderna i korsstygn.
 • "Skapa själv". Material för de mer avancerade nål kvinnor, som är medvetna om vad broderi tekniker är och behärskar de grundläggande teknikerna för prestanda.
 • «Riolis Premium». innehåller Kit för professionella nål kvinnor, som är noga utvalda kvalitet, komplexa kretsar och sofistikerad handlingen.

Varje samling uppsättningar presenteras i en mängd olika, så att varje needle hitta en lämplig tomt för mig själv, som kommer att ansvara för sin professionella och smakkrav.

Professionell Riolis korsstygn: stora

Broderi "Riolis" stora kan du utföra arbetet, som så småningom kommer att bli ett konstverk som du säkert kan ge vänner, dekorera personliga utrymme eller ens att sälja.

Set för broderi storlek kräver komplexa system för sammansättning, svårt tomt, för att klara av vilka bara kan upplevas hands.

Därmed inte sagt att nybörjare sömmerska inte kan köpa en uppsättning. De bör dock ha i åtanke att den stora storleken på broderiet snabbt kan bli uttråkad med dem på grund av bristande förberedelser för en sådan mängd arbete.

Broderade bilderBroderade tavlor "Riolis"Du kan ge vänner, familj och vänner

Fördelar broderi stora:


 • Vackra utseende av den färdiga produkten;
 • Möjlighet vackert dekorera insidan utrymmet;
 • Stort urval av ämnen;
 • Bra kvalitet;
 • Utveckling och förstärkning av yrkesmässiga och personliga egenskaper.

stora broder är bara den enda nackdelen, som hänför sig till materialkostnader. Men de flesta av broderiet kommer att vara tilltalande för ögat, öka självförtroende, utveckla uthållighet och uthållighet.

Anpassade broderi Riolis inlägg: hur man broderar i andra fordon

Set för broderi stygn kan utföras inte bara med hjälp av trådar. Företaget "Riolis" erbjuder en uppsättning av teknik pärlarbete.

Beadwork kräver utbildning, förtrogenhet med grunderna i broderi och dess funktioner. Snabbinställningar hjälpa utföra arbete lätt.

Skapa oöverträffad mästerverk, kan du inte bara speciell tråd, men också med hjälp av flerfärgade pärlorSkapa oöverträffad mästerverk, kan du inte bara speciell tråd, men också med hjälp av flerfärgade pärlor

Dock är innan dess genomförande krävs för att bekanta sig med de grundläggande principer för denna teknik. Det kommer att bli intressant för nybörjare och erfarna hantverkare.


Mönstring teknik pärlor:

 • Dagger med användning av tre garn;
 • Threading pärlor i en enda tråd;
 • Eller halv-korsstygn i en enda tråd.

Rekommendationer för användning kan hittas i varje uppsättning, som var fäst en detaljerad manual med steg för steg beskrivning av det arbete och råd från professionella.

Korsstygn: Riolis katalog 7 slingor

Företaget "Riolis" vunnit förtroende hos kunder och bred popularitet bland praktiska människor. Köp Kits för broderi kan vara nätbutiken "7 slingor", som inte ignorera "Riolis" företagets produkter.

Företaget "Riolis" är känd för att producera högkvalitativa kit för broderi, som sammanställs i enlighet med nivån för framställning av varje needle.

företagetföretaget "Riolis"Det erbjuder ett urval av många olika spännande och originella system för sömnad

Ett utmärkande drag av märket fastställts av "Riolis" är användningen av ylletrådar. Företaget tillverkar även uppsättningar av bomullsgarn, men de har inte fått en så hög popularitet.

Bunt Fördelar med "Riolis":

 • Ull trådar som gör broderi konsistens och rika;
 • högkvalitativa material;
 • Ett brett utbud av systemen för olika utbildningsnivåer, praktiska människor.

Ställer alltid uppdaterad. En gång om året, producerar företaget en katalog med nya system och broderier alternativ, som inte kan ignorera någon needle var förtjust i broderi.

Korsstygn ull Riolis

Företaget "Riolis" ger uppmärksamhet av sina kunder en mängd olika kit för korsstygn. De omfattar en standarduppsättning, vilket gör det möjligt att utföra broderi utan extra tidskrävande.

Bland needlewomen bolag blev känd för sin uppsättning med ull trådar, som gör huvuddelen broderi.

Innan du gör ett köp större uppsättningar för broderi, bör broderi tränas på ett litet eller medelstora, eftersom tekniken arbete med ull skiljer sig från att arbeta med bomull.

Med hjälp av en uppsättningMed hjälp av en uppsättning "Riolis" du kan skapa utmärkta bilder utan att slösa en massa tid och ansträngning

Fördelarna med att arbeta med ull:

 • Broderi mer volym;
 • Mättnad och ljusstyrka av färg;
 • Hög densitet mönster.

Köp in med ylle trådar kommer inte att vara svårt. Innan man köper, är det viktigt att noggrant läsa beskrivningen av apparaten eller rådgöra med butikschefen.

recensioner needlewomen

"Riolis" - företaget, som dök upp på den ryska marknaden sedan 1996. Produkt som det ger genast uppmärksammades av älskare av broderi och andra handarbete.

"Riolis" företag är en av de första att producera kit för broderi kors, som innehöll alla nödvändiga material. Needle kvinnor inte längre behövs av den valda tyget, diagram och trådar att genomföra sina egna drömmarna.

Köpa en färdig kit, kan du inte oroa sig mer om det faktum att du inte har tillräckligt med arbetsmaterialAtt köpa en färdig kit, kan du inte oroa dig mer om vad du inte har tillräckligt med arbetsmaterial

Varje needle har möjlighet att förvärva den typ av broderier, som hon kommer att kunna utföra utan svårighet, vilket höjer deras professionell nivå.

Recensioner lojala kunder:

 • Färdiga kit är mycket lätt att använda, de sparar tid och ansträngning för att hitta de nödvändiga material.
 • Ull spunnen i kostymer gör broderi konsistens och rik. Med en räckvidd på sina egna händer, kan du skapa ett riktigt mästerverk.
 • ordningar mångfald gör det möjligt att välja en lämplig utföringsform av broderi.

Kommentarer om företaget "Riolis" kan bara hittas mycket positiv. Needle uppskattar kvalitet och ett stort utbud av varor.

Riolis korsstygn: schema

Fast "Riolis" hantverkare erbjuder ett brett utbud av olika typer av system. Det kan vara lätt för nybörjare systemet nål kvinnor, och kan vara professionella, sofistikerade system, som kräver lång erfarenhet.

Tips för nybörjare - inte rusa med valet av broderi medelstora och stora storlekar, eftersom detta inte kommer att bidra till att få erfarenhet.

För att skapa en vacker bild kan du välja original broderi kit, som säljs i butikerFör att skapa en vacker bild kan du välja original broderi kit, som säljs i butiker

Snarare en bra upplevelse du kan få på litet broderi, som inte kräver mycket tid, men som kommer att introduceras till grunderna i broderi konst.

Motiv system:

 • djuriska;
 • vegetabilisk;
 • religiösa;
 • fantastiska;
 • stilleben;
 • Art.

Varje expert kan välja bilder som speglar hennes humör i en viss tid, och på vilka det kommer att vara möjligt att arbeta på din njutning.

blommor

Blommor - dekoration, som alltid är tilltalande för ögat och du kan visa dina vänner. Interiören, dekorerad med blommor, ser alltid trevligt och mysigt. På den här bilden är alltid trevligt att se.

Lägg till en höjdpunkt av interiören, kan du använda den ursprungliga broderade mönster med blommorLägg till en höjdpunkt av interiören, kan du använda den ursprungliga broderade mönster med blommor

Olika typer av broderi:

 • rosor;
 • pioner;
 • irisar;
 • tulpaner;
 • Anyutka;
 • Underwater blomma;
 • Solrosor.

Över, är det bara en del av kretsar som presenteras för försäljning. Broderi föreställande blommor kommer att bli en utmärkt present till en födelsedag eller bröllop.

katter

Cat broderi alltid ser bekväm och söt. Denna broderi är en stor gåva för ett barn och en vuxen, kärleksfulla djur.

Om du vill göra en kreativ present, då kan du brodera egna vackra katter som kommer att uppskatta både vuxna och barnOm du vill göra en kreativ present, då kan du brodera egna vackra katter som kommer att uppskatta både vuxna och barn

Brodera kattungar är mycket förtjust i barn. Och det finns en stor möjlighet att fånga på broderi husdjur.

Kristus Frälsarens katedral

Broderade tempel ser vacker och majestätisk. Denna typ av broderier är inte bara estetiskt tilltalande, men också påverkar andlig och personlig utveckling.

Det huvudsakliga syftet med broderade tempel - är estetiskt tilltalandeDet huvudsakliga syftet med broderade tempel - är estetiskt tilltalande

tempel broderi är lämplig för dem som tycker om broderi på religiösa teman. Det kommer att bli ett trevligt tillskott till samlingen.

Hallon i en korg

Broderier för köket - en mycket populär form av inredning. Systemet för broderi "Hallon i en korg" kommer att vara en vacker dekoration.

broderibroderi "Hallon i en korg" perfekt för inredning i köket

Broderi är lämplig för en födelsedagspresent till vänner och släktingar. Sommar humör och lysa de långa kvällarna varm när vintern kommer.

fullmåne

Mystiska och mystiska målningar lockar alltid uppmärksamhet. moon bild är inte bara vacker, men också magiska.

Vill du överraska alla med en ovanlig broderad bild? Här kommer du att ritningar med fullmåneVill du överraska alla med en ovanlig broderad bild? Här kommer du att ritningar med fullmåne

Representerar fullmånen kommer att bli lätt. Dock är broderi effekt helt enkelt fantastisk.

människor

Människor som avbildas i broderi, alltid vacker. Dessa kan vara en sammansättning av de kända konstreproduktioner.

Broderi med människor är ganska komplicerat, men det ser mycket imponerandeBroderi med människor är ganska komplicerat, men det ser mycket imponerande

Bild passionerade människor väl, inte bara ur estetisk synpunkt. Det är möjligt att attrahera kärlek och upprätthålla harmoni.

Bästa broderi "Riolis" presenteras av hantverkare kommer att ge andlig och fysisk tillfredsställelse och sinnesfrid

Korsstygn Riolis (video)

Företaget är verksamt inom tillverkning av apparater för broderi i 20 år. Därför kan kvaliteten på produkten på ett säkert sätt är beroende. I den sista uppsättningen, finner varje älskare broderi färdiga material som i hög grad förenklar uppgiften och bli av med extra tid. Beroende på vilken nivå, kan fackmannen tillbringar på broder mycket olika lång tid.

Riolis korsstygn (bild)

1 2 3 11 4 13 12 14 100049-700x700 978icpu9i0c

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 20 =

map