The BlogMed ett vardagsrum i ljusa färger, kommer du att skapa en unik design i rummetMed ett vardagsrum i ljusa färger, kommer du att skapa en unik design i pastell komnateOttenki bra passform för rummen i engelska, skandinavisk, klassisk stil och minimalistisk stil Provence. Användningen av dessa paletter ger ett stort urval när det gäller djärva experiment. Alternativ för att leva i milda toner stor variation, bland vilka kan du välja det bästa alternativet. Inredning samling uppdateras dagligen - designers arbeta outtröttligt.


Ett litet vardagsrum: snygga idéer

Att bo i en mild ljusa färger, de flesta förknippar med komfort och värme i huset, så en konstruktion hall, många köpare föredrar att utforma det inre av sitt rum. Med ljusa färger lättare att arbeta med - de är lämpliga för kombination med många andra nyanser i palett av färger. Beige, kamel, guld, elfenben - är de viktigaste färger som ska användas för att skapa ett ljust vardagsrum. Dessa färger är acceptabla i vardagsrummet i alla storlekar.

Golvbeläggning, väggar och möbler bör inte vara disharmoniska med varandra när det gäller färg och textur. Belysning spelar också en självständig roll.

Att bo i ljusa färger ger mer komfort och värmeAtt bo i ljusa färger ger mer komfort och värme

Genom de ljusa färgerna i det inre av vardagsrummet, kan du utöka utrymmet visuellt, så denna version av utformningen av rummet plocka upp små vardagsrum. För parkettgolv företrädesvis ljusare nyans mörkare med tillägg av insatser eller laminerat trä med grädde nyans. Ljuskronor och taklampor, golvlampor och armaturer ska vara i harmoni med resten av rummet tillbehör och vara i samma stil riktning. Tavelramar, vaser, placeras på golvet och redskap - allt du behöver tänka på för att skapa en snygg och presentabel interiör. På detta sätt vardagsrummet är ljus, vacker och massiv möbler av olika former. Tillbehör bör kombineras med tonen klädsel.

Det händer att ett litet utrymme för att genomföra sina planer på att skapa ett vardagsrum i ljusa färger i lägenheten. Ett bra sätt att utförande tänkt att vara ett kombinerat kök och vardagsrum med tillgång till terrassen. För att utöka utrymmet i rummet visuellt, är det mest fördelaktigt att sätta en vägg eller ett skåp, vilket kommer att vara dekorerad med brytningar av spegel.


golvdesign

Tyngdpunkten i det lilla rummet är ett golv. Färgen på golv, liksom färgen på väggarna och taket vid ingången till rummet omedelbart fångar ögat och ställer bakgrunden hela utrymmet. Golv av massivt trä nyanser av gyllenbrun och inte längre lika populär jämfört med mjukare toner och ljus. Texturen av ytorna i rummet kan också vara mycket olika.

golvdesign, varje plockar upp till din smakgolvdesign, varje plockar upp till din smak

alternativ:  1. Parkettgolv - det perfekta valet för att leva ytligt, och det är praktiskt och behaglig vid beröring.
  2. Laminatgolv - hållbara och acceptabelt till självkostnadspris.
  3. Självnivellerande golv - vackra, hållbara, värmebeständigt, hållbart, slitstarkt. Det reflekterar ljuset och skapar effekten att öka storleken på rummet.
  4. Golv av granit upphettas - mer lämpade för varma klimat.
  5. Golv med linoleumgolv - billigt och praktiskt för det ljusa vardagsrummet. Den ersatte helt enkelt efter en livslängd. Ett sådant golv kan simuleras andra material. Guld, grått och vitt nyanser - bok passar i det inre ett ljust vardagsrum och kommer inte att leda till disharmoni med bakgrund av rummet självt.

Undertak glansig format för vardagsrummet - är en elegant och hålla jämna steg med tiden variant design. Classic - vit duk tak, även om färgskalan är rik att skapa en mysig atmosfär, förutom mörka nyanser.

Ljust vardagsrum möbler i ett stort sortiment

Genom valet av möbler i vardagsrummet ljusa färger bör behandlas klokt. Utformningen bör genomtänkt. Bad om möblerna kommer att smälta in i bakgrunden eller utrymme tilldelade plats. Den lämpligaste alternativet skulle vara klassisk stil möbler i ett rum med ljusa väggar och tak, eftersom det ser rika, dyra och värdighet.

Om du väljer att göra ett ljust rum, och sedan plocka de bästa möbler ljusa nyanserOm du väljer att göra ett ljust rum, och sedan plocka de bästa möbler ljusa nyanser

Möbler av modulerna behöver köpa lite mörkare vertikala ytor. Den optimala kombinationen kommer att vara ett ljus på väggarna i rummet med klassisk design och skåp, dekorerade spegelytor i härdat glas. Klädsel stoppade möbler är att föredra göras av läder, även om hög kvalitet möbeltyg kan också se lyxigt. Modul soffor och hörn typer anses vara den mest populära.

När allt kommer omkring, de helt enkelt förvandlades eget gottfinnande, att flytta, ändra form.

Top elegans och stil samt funktionalitet, bekvämlighet och komfort är soffor som stiliserade Art Nouveau. Som ett komplement interiör stort vardagsrum - två fåtöljer. Engagera dig i en massa delar och tillbehör är inte nödvändigt, kan den vikt interiören. Visuellt är det nödvändigt att dela upp rummet i zoner - en avdelning för gäster, fritid och så vidare.

Den ljusa vardagsrummet väggen - den klassiska versionen

Tapeter monofoniska typ - detta är den optimala lösningen för väggarna ett ljust vardagsrum. Det finns också målas tapeter och de är perfekta för rummet. Bakgrund i vit färg är inte mycket acceptabelt och tråkigt. Beige, elfenben, ljusa nyanser av grått ser mycket mer lönsamma.

Väggarna kan göras lättare genom att bara använda den speciella tapet eller färgVäggarna kan göras lättare genom att bara använda den speciella tapet eller färg


I rum där det finns lite dagsljus, vilket skapar en konstgjord, som kräver särskild uppmärksamhet. Alla lampor ska vara i harmoni med stil och design med det övergripande inre rum. Om vardagsrummet tak är låg, så finns det ett sätt att fixa det spotlights och taklampor - deras användning gör det möjligt att visuellt höja taket. I enlighet med de behov och förmåga att placera möbler, med hänsyn till kombinationen av färger och texturer av alla objekt inom loppet av vardagsrummet. Mattor, kuddar för soffor, gardiner, vaser och figuriner - alla viktiga när du skapar en presentabel och bekväm interiör rum.

Dessa accenter kan betona värdighet rummet layout.

Den mysiga vardagsrum i ljusa färger med ljusa accenter

Även en liten införande av ljusa färger återupplivar den samlade bilden av interiören, vilket gör det mer attraktivt. Därför designers använder ofta sådan taktik i deras arbete för att skapa interiörer. Du måste ha vissa färdigheter - inte alla har möjlighet att rätta till accenter.

I modern livsstil, kan du enkelt kombinera de vita väggarna med ljus inredningI modern livsstil, kan du enkelt kombinera de vita väggarna med ljus inredning

Problem uppstår vanligen i valet av de primära färgerna och kvantitet. Om du överdriva det med ljusa färger, kommer rummet ser vulgärt och billig. Färgaccenter har identifierat ett antal poster. Den huvudsakliga färgen av kompletterande nyanser nära den. Om inredningen är neutral i färg, är det möjligt att ange flera olika färgaccenter. Dessa tonvikt bör kombineras med varandra i ljusstyrka och graden av mättnad. När du skapar sådana interiörer är nödvändigt att ta hänsyn till de många nyanser och nyanser. Om ljusa färger lite, är det särskilt iögonfallande. Stort rum innehåller alltid småsaker som kan bli sådana accenter - soffa kuddar, målningar och så vidare.


Ljusa färger för det inre av vardagsrummet (video)

Mot bakgrund av ovanstående kan vi konstatera - ordna vardagsrummet i ljusa färger är mycket enklare än till exempel ljusa färger. När allt kommer omkring är det endast nödvändigt att kombinera ljusa färger utan behov av komplexa konstruktionsregler och upprätthålla den grundläggande palett. Även utan färdigheter, har förmågan att skapa hemma ett ljust vardagsrum, en mysig atmosfär som hjälper dig koppla av efter en hektisk dag, och kommer att glädja familj och vänner.

Att bo i ljusa färger (foto)

4 6 24 596 2 112 223.451 319.653 666.495 1422150517dizayn-interera-gostinoy-komnaty-7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

62 − 54 =