Nieuwe items slaapkamermeubilair in 2017: 4 aantrekkelijke optie

Nieuwe items slaapkamermeubilair in 2017: 4 aantrekkelijke optie

12 October 2017Ontwerp van de slaapkamer in een moderne stijl, gebaseerd op de relatie en de redelijkheid van alle detailsOntwerp van de slaapkamer in een moderne stijl, gebaseerd op de relatie en de redelijkheid van detaleyEsli volgen, dat beschikt over mode, moet u deze regel te maken - slaapkamer nu niet alleen een plek om te slapen en te rusten. Praktijk en esthetiek - dit is de beste alliantie in 2017. Maar de belangrijkste voorwaarde voor de slaapkamer - het moet per se af te leiden uit de dagelijkse ontberingen. Het is een plaats van ontspanning, comfort zone, in de creatie van die heeft een heleboel kleine dingen. En veel hangt af van het ontwerp van de slaapkamers.


Moderne slaapkamer set: kleurenschema

Als u zich aangetrokken tot de klassiekers, moet je stoppen voor een palet pastel. Maar conservatief ook van jou, niemand zal noemen, pasteltinten zijn altijd up-to-date. Felle accenten worden alleen gebruikt in de details, moet kleurrijke slaapkamer niet zijn, anders zijn functie, niet uit te voeren.

In het voordeel wit. Het lijkt erop dat de mode voor het al zou moeten verdwijnen, maar geen van de moderne catalogus is een nieuwigheid sets, design concepten is in het wit. White is veelzijdig, geschikt voor ruimtes van alle maten en lay-outs. 

Slaapkamer suite in witte kleur gaat goed met alle schakeringenSlaapkamer suite in witte kleur gaat goed met alle schakeringen 

Modern headsets - een alliantie van grijs en wit. In tandem, deze twee tinten creëren een sfeer van rust, en dat het belangrijk is uw ogen niet te druk. Gray moet niet te donker zijn, anders wordt de slaapkamer is te streng.

Een andere modieuze kenmerk - een combinatie van witte en natuurlijk hout. En hier kunt u een beetje grijs toe te voegen, zal het een perfecte oplossing zijn, als een van de beste natuurlijke combinaties zullen herhalen. Zoals u weet, is er een getalenteerde ontwerper, dan de natuur.


Slaapkamer set 2017: vormen en materialen

Niet ophouden passie van het hok, omdat het model ziet er vrij ruw slapen sets nog steeds weergegeven in de mode catalogi. Ze zijn heel ascetisch, kan massief, een beetje ruw. Soms is de set is eenvoudig, dicht bij de klassiekers, maar aan het hoofd van het - een muur van ruwe hout bewerken of baksteen.

De belangrijkste voorwaarde bij het selecteren van kamer en suite - het heeft om volledig te voldoen aan uw wensenDe belangrijkste voorwaarde bij het selecteren van kamer en suite - het heeft om volledig te voldoen aan uw wensen

Andere opties ook de neiging om retro motieven herhalen: • Bedden met afgeronde wanden aan het hoofd te vinden in het inwendige 60;
 • Gestroomlijnde, gladde vormen zonder ornateness en zonder de gebruikelijke elementen, bijvoorbeeld, niet zichtbaar voor de bed benen en andere kleine voorwerpen worden;
 • De suite is in toenemende mate deel uit van de retro-tabel op dunne benen plotseling felle kleuren of esthetiek Shabby-chic (met fijne wrijven).
 • Niet uit de mode bed met smeedijzeren muren. smeedijzeren muur imiteren fragment steegje, een schets voor de mozaïeken, etc. - Vandaag kun je de super model van het plan te vinden Maar deze muur mag alleen aan het hoofd van het bed, de andere is er niet.

Voorbeeld fashion headset 2017

Dat kan deel uitmaken van een moderne modieuze headsets zijn? Typisch, een complex dat is ideaal uitrust slaapkamer - alles wat je niet nodig hebt. Onmiddellijk dient te worden opgemerkt, hoeft moderne ontwerpers geen ruimte laten kast in de slaapkamer, in de overtuiging dat het laadt de kamer en letterlijk en psychologisch.

Slaapkamer suite in een moderne stijl moet comfortabel en praktisch in gebruikSlaapkamer suite in een moderne stijl moet comfortabel en praktisch in gebruik

Omdat de meest voorkomende set van vandaag - is van:

 • Kaptafel. Heel vaak, dit is een lage rechthoekige tafel walnoot kleur, gemaakt van de Amerikaanse populier, met drie lades. Tabel is niet omgezet met metalen poten.
 • Mirror. Tevens rechthoekig, van hetzelfde materiaal, met een hoogte van 90 cm en een breedte van 60 cm.
 • De console onder de TV. De diepte van deze console meestal 40 cm en de hoogte van een halve meter. De console heeft lades, staande op poten.
 • Groot bed. Beddiepte van 2 m en een hoogte van 1 m, breedte - 160-165 cm bed grijze vlas.
 • Nachtkastje. Het heeft twee laden, hoge poten, hoogte 56 cm. De diepte van de kasten van 35 cm. Materialen en kleuren zijn hetzelfde.

Het enige wat je dan nog moet in deze slaapkamer is een kleine bed kleed of spoor, een staande lamp, een tv, en eventueel atmosferische foto aan de muur.

Wat zijn de voordelen van slapen set

Heel vaak, de slaapkamer meubilair verkocht fragmentarisch. Maar de kits zijn meestal meer rendabel om te kopen, hun elementen in eerste instantie met elkaar gecombineerd. 

Klik hier voor de hele slaapkamer set, want het is veel goedkoper dan het kopen van het meubilair individueelKlik hier voor de hele slaapkamer set, want het is veel goedkoper dan het kopen van het meubilair individueel

Typisch, een set bestaat uit:


 • bed;
 • Eén of twee nachtkastjes;
 • Kledingkasten (niet altijd);
 • commode;
 • Dressing tafel;
 • Mirror.

Als dit alles wordt u apart uit te kopen, kan het teveel betaalde worden van 40 tot 60%.

Slaapkamer set van de fabrikant, die is gericht op de gemiddelde solvabiliteit van de koper, is het meubilair gemaakt van slijtvaste materialen te gebruiken. Meestal is het hoofd van het bed met een draad, coach tie of zeefdruk, is vrij hoog. Ook gaf een commode, kledingkast, nachtkastjes. Deze headset, aangetrokken tot de klassiekers, die al lang uit de mode zijn.

Ontwerp van de slaapkamer in 2017 (video)

Slaapkamer set ontwerpers hebben in hun ideale combinatie gemaakt, maakt het gehele beeld van de slaapkamers, een meeslepend, perfect. En je hoeft alleen maar elk meubel zijn plaats vinden, en goed uit te rusten in de slaapkamer.

Veel winkelplezier!


Nieuwe items slaapkamermeubilair in 2017 (foto)

51-- 5fc82ed5558ce79442a64ab4a4a9e546 622 2a07c0e565622bf6b002c3dcb68d2acc1024768 2112 6f151dda4d7d65542d866d76c746c120 11090 29308 3720img 49844136ded6-909x909b

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

map