Nieuwe catalogus 2017: kruissteek van Riolis

Nieuwe catalogus 2017: kruissteek van Riolis

12 October 2017Embroidery Riolis kruis moet nauwkeurigheid, geduld hebben en dan krijg je echt een meesterwerkEmbroidery Riolis kruis moet nauwkeurigheid, geduld hebben en dan krijg je echt shedevrDlya borduurwerk liefhebbers van de meest aangename verrassing was het begin van de productie van kant-en-klare kits voor borduurwerk, waarvan de omtrek-regeling en geselecteerde kleur oplossingen die het werk aanzienlijk vereenvoudigen bevatten. Alles wat nodig is van umelitsy - is doorzettingsvermogen, geduld, nauwkeurigheid en verblijf in harmonie. Cross Stitch Riolis catalogus nieuwe items in 2017 en 2016. naald vrouwen zullen nieuwe verhalen die zal verbazen met zijn schoonheid en diversiteit te brengen.


Stel voor borduren kruis Riolis

Borduurpakketten worden gemaakt door middel van minutieuze werk van ontwerpers die voor te bereiden op naaldenvrouwen regeling van enige complexiteit.

Voor het gemak van haar klanten fabrikant produceert kant en klare materiaal voor kruissteek, waarin alle materialen die nodig zijn om een ​​meesterwerk te creëren bevatten.

De afgewerkte borduurpakketten hebben alles wat je nodig hebt om mooie producten te creërenDe afgewerkte borduurpakketten hebben alles wat je nodig hebt om mooie producten te creëren

Alles wat nodig is van de naaister - harmonieuze stemming, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid.

standaard uitrusting

 • De garens (katoen - wol of zijde - acrylaat);
 • Canvas (Zweigart);
 • regeling;
 • Voorschriften;
 • naalden;
 • Extra uitrustingen (linten, kralen).

Elke afzonderlijke set bevat prachtige borduurwerk regeling, draden en andere materialenElke afzonderlijke set bevat prachtige borduurwerk regeling, draden en andere materialen


Elke set bevat een gedetailleerde beschrijving van het werk dat moet worden gedaan op handwerk.

Cross Stitch Riolis: catalogus nieuwe items

"Riolis" Het bedrijf is al lang bekend bij liefhebbers van dit soort handwerk als kruissteek. Fabrikant begon zijn werk 20 jaar geleden, gedurende welke tijd hij erin geslaagd om de wereld van de naald te veroveren en winnen van het vertrouwen en de liefde van de klanten.

Het is belangrijk op te merken dat het bedrijf "Riolis" altijd geeft om haar klanten en biedt altijd een handige en hoogwaardige oplossingen die het mogelijk maken de naald vrouwen belichamen de meest gedurfde en originele fantasie.

Het bedrijf garandeert de kwaliteit van de collecties voor het bordurenborduurwerkborduurwerk "Riolis" bekend onder naaldenvrouwen zijn uitstekende kwaliteit en origineel ontwerp

Soorten sets:

 • "Cheerful bee." De kit is bedoeld voor kinderen en beginners handig mensen. Het kleine formaat en leuke verhalen te helpen begrijpen van de nieuwe technologie en leren de basisprincipes van kruissteek.
 • "Creëer zelf". Materialen voor de meer geavanceerde naald vrouwen, die zich bewust zijn van wat borduurtechnieken zijn en hebben de basistechnieken van de prestaties onder de knie.
 • «Riolis Premium». Kits voor professionele naald vrouwen, die zorgvuldig zijn geselecteerd kwaliteit, bevatten complexe circuits en verfijnde plot.

Elke collectie sets wordt gepresenteerd in een grote verscheidenheid, zodat elk een geschikt perceel voor mezelf, die verantwoordelijk was van zijn professionele en smaak eisen zal needlewoman vinden.

Professionele Riolis kruissteek: groot formaat

Borduurwerk "Riolis" groot formaat kunt u het werk, die uiteindelijk een kunstwerk dat u veilig kunt geven aan vrienden, decoreren persoonlijke ruimte of zelfs te verkopen zal worden uit te voeren.

Kits voor borduren grote omvang vereisen complexe schema's van samenstelling, moeilijk terrein, om te gaan met die alleen kan handig ervaren.

Dit betekent niet dat de beginnende naaister een set niet kan kopen. Ze moeten echter rekening mee houden dat de grote omvang van het borduurwerk kan snel gaan vervelen met hen te wijten aan een gebrek aan voorbereiding voor een dergelijk volume van het werk.

geborduurde schilderijengeborduurde schilderijen "Riolis"U kunt vrienden, familie en vrienden te geven

Voordelen borduurwerk groot formaat:


 • Mooie verschijning van het eindproduct;
 • Mogelijkheid prachtig sieren het interieur ruimte;
 • Grote keuze van onderwerpen;
 • Goede kwaliteit;
 • Ontwikkeling en versterking van professionele en persoonlijke kwaliteiten.

grote borduren zijn de enige nadeel, dat betrekking heeft op materiaalkosten. Maar de meeste van het borduurwerk zal een lust voor het oog zijn, te verhogen zelfvertrouwen, ontwikkelen uithoudingsvermogen.

Aangepaste borduurwerk Riolis kruis: hoe te borduren in andere voertuigen

Kits voor borduursteek kan worden uitgevoerd niet alleen via draden. Het bedrijf "Riolis" biedt een reeks van techniek beadwork.

Beadwork vereist training, vertrouwd maken met de basisprincipes van borduurwerk en de mogelijkheden ervan. Quick Sets helpen uit te voeren werk gemakkelijk.

Het creëren van een onovertroffen meesterwerken, kunt u niet alleen een speciale draad, maar ook met behulp van multi-gekleurde kralenHet creëren van een onovertroffen meesterwerken, kunt u niet alleen een speciale draad, maar ook met behulp van multi-gekleurde kralen

Echter, voorafgaand aan de uitvoering ervan is nodig om vertrouwd te maken met de basisprincipes van deze techniek. Het zal interessant voor beginners en ervaren craftswomen zijn.


Patroneren techniek kralen:

 • Dagger met behulp van drie garens;
 • Threading kralen in een enkele draad;
 • Of halve kruissteek in een enkele thread.

Aanbevelingen voor het gebruik zijn te vinden in elke set, met in bijlage een gedetailleerde handleiding met stap voor stap beschrijving van de werkzaamheden en adviezen van professionals.

Kruissteek: Riolis catalogus 7 lussen

Het bedrijf "Riolis" won het vertrouwen van klanten en een grote populariteit onder de handige mensen. Koop Kits voor borduren kan de online winkel "7 lussen", die "Riolis" producten van het bedrijf niet heeft negeren.

Het bedrijf "Riolis" staat bekend om de productie van hoogwaardige kits voor borduurwerk, die worden samengesteld op basis van het niveau van voorbereiding van elk needlewoman.

vennootschapvennootschap "Riolis"Het biedt een keuze uit vele verschillende interessante en originele schema's voor het stikken

Een onderscheidend kenmerk van het door "Riolis" set merk is het gebruik van garens. Het bedrijf produceert ook sets van katoen garens, maar ze hebben niet zo'n hoge populariteit verworven.

Bundel Benefits from "Riolis":

 • Wol garen dat borduurwerktextuur en rijk te maken;
 • Hoogwaardige materialen;
 • Een breed scala aan programma's voor de verschillende niveaus van opleiding, handig mensen.

Sets worden altijd bijgewerkt. Eenmaal per jaar, het bedrijf produceert een catalogus met nieuwe regelingen en borduurwerk opties, die niet de no naaister kan negeren, was dol op borduurwerk.

Kruissteek: wol Riolis

Het bedrijf "Riolis" geeft de aandacht van haar klanten een scala aan kits voor kruissteek. Ze beschikken over een standaard set, waarmee u kunt borduren uit te voeren zonder extra tijdrovend.

Onder naaldenvrouwen bedrijf werd beroemd om zijn set met wollen draden, die het grootste deel borduurwerk te maken.

Voordat u een aankoop grotere sets te maken voor borduren, moeten borduren worden opgeleid op een kleine of middelgrote omvang, omdat techniek te laten werken met wol is iets anders dan het werken met katoen.

Met behulp van een set vanMet behulp van een set van "Riolis" kunt u mooie foto's maken zonder verspillen veel tijd en moeite

De voordelen van het werken met wol:

 • Borduurwerk meer volume;
 • Verzadiging en helderheid van kleur;
 • Hoge dichtheid patroon.

Koop set met wollen draden zal niet moeilijk zijn. Alvorens een aankoop, is het belangrijk om zorgvuldig te lezen van de beschrijving van het toestel of overleg met de store manager.

reviews naaldenvrouwen

"Riolis" - het bedrijf, dat verscheen op de Russische markt sinds 1996. Goederen die het biedt in een keer trok de aandacht van de liefhebbers van borduurwerk en andere handwerken.

"Riolis" bedrijf is een van de eerste bedrijven die kits voor borduurwerk kruis, dat alle benodigde materialen bevatte te produceren. Naald vrouwen niet langer door de beperkte weefsel, grafiek en draden om hun eigen dromen voeren.

Het kopen van een kant-en-klare pakketten, kun je niet meer zorgen over te maken wat je niet genoeg werkmaterialen hebbenHet kopen van een kant-en-klare pakketten, kun je niet meer zorgen over te maken wat je niet genoeg werkmaterialen hebben

Elk naaister heeft de mogelijkheid om de aard van borduurwerk, die ze in staat zijn om uit te voeren zonder problemen, dus het verhogen van hun professioneel niveau zal zijn te verwerven.

Beoordelingen trouwe klanten:

 • Afgewerkt kits zijn zeer makkelijk te gebruiken, ze tijd en moeite besparen om de benodigde materialen te vinden.
 • Wol gesponnen in pak doen borduurwerktextuur en rijk. Met een bereik van hun eigen handen, kunt u een waar meesterwerk te creëren.
 • Diversiteit regelingen maakt het mogelijk om een ​​geschikte uitvoeringsvorm van borduurwerk kiezen.

Opmerkingen over het bedrijf "Riolis" kan alleen gevonden worden zeer positief. Naaister waarderen kwaliteit en een brede selectie van goederen.

Riolis kruissteek: regeling

Firm "Riolis" craftswomen biedt een breed scala aan soorten regelingen. Het kan gemakkelijk voor beginners regeling naald vrouwen, en kan professionele, geavanceerde regelingen, die jarenlange ervaring nodig.

Tip voor beginners - niet haasten met de keuze van het borduren middelgrote en grote maten, omdat dit niet zal helpen om ervaring op te doen.

Om een ​​mooie foto te maken, kunt u de originele borduurpakketten, die worden verkocht in de winkels te selecterenOm een ​​mooie foto te maken, kunt u de originele borduurpakketten, die worden verkocht in de winkels te selecteren

Integendeel, een goede ervaring die je kunt krijgen op kleine borduurwerk, die niet veel tijd nodig hebben, maar dat maakt kennis met de basisprincipes van borduurwerk kunst.

Motieven schema's:

 • dierlijke;
 • fruit;
 • religieus;
 • fabulous;
 • stillevens;
 • Art.

Elke deskundige kan foto's die haar stemming weerspiegelen in een bepaalde periode te kiezen, en waarop zal het mogelijk zijn om te werken aan uw plezier.

bloemen

Bloemen - de inrichting, die altijd een lust voor het oog en je kunt je vrienden te laten zien. Het interieur, versierd met bloemen, ziet er altijd leuk en gezellig. Op deze foto is altijd leuk om te zien.

Voeg een hoogtepunt van het interieur, kunt u de originele geborduurd patroon met bloemen te gebruikenVoeg een hoogtepunt van het interieur, kunt u de originele geborduurd patroon met bloemen te gebruiken

Soorten borduurwerk:

 • rozen;
 • pioenen;
 • irissen;
 • tulpen;
 • Anyutka;
 • Onderwater bloem;
 • Zonnebloemen.

Over, het is slechts een deel van circuits die worden aangeboden voor de verkoop. Embroidery beeltenis van bloemen zal een uitstekend cadeau voor een verjaardag of bruiloft.

katten

Cat borduurwerk om altijd kijken comfortabel en schattig. Dit borduurwerk is een geweldig cadeau voor een kind en een volwassene, het houden van dieren.

Wilt u een creatief cadeau te maken, dan kunt u borduren uw eigen mooie katten die zowel volwassenen als kinderen zullen waarderenWilt u een creatief cadeau te maken, dan kunt u borduren uw eigen mooie katten die zowel volwassenen als kinderen zullen waarderen

Borduur kittens zijn dol op kinderen. En er is een grote kans op borduurwerk huisdier te vangen.

Christus de Verlosser Kathedraal

Geborduurde tempel ziet er mooi en majestueus. Dit type van borduurwerk is niet alleen esthetisch, maar ook van invloed op de geestelijke en persoonlijke groei.

Het belangrijkste doel van geborduurd tempel - is esthetischHet belangrijkste doel van geborduurd tempel - is esthetisch

tempel borduurwerk is geschikt voor degenen die genieten van borduurwerk op religieuze thema's. Het zal een mooie aanvulling op de collectie.

Frambozen in een mand

Borduursels voor de keuken - een zeer populaire vorm van interieur. De regeling voor borduurwerk "Frambozen in een mand" zal een prachtige decoratie zijn.

borduurwerkborduurwerk "Frambozen in een mand" perfect voor het interieur in de keuken

Borduren is geschikt voor een verjaardag cadeau aan vrienden en familie. Zomer stemming en fleuren de lange avonden te verwarmen als het winter wordt.

volle maan

Mystieke en mysterieuze schilderijen trekken altijd de aandacht. image maan is niet alleen mooi, maar ook magisch.

Wil je iedereen te verrassen met een ongewone geborduurde beeld? Hier vindt u tekeningen met volle maanWil je iedereen te verrassen met een ongewone geborduurde beeld? Hier vindt u tekeningen met volle maan

Vertegenwoordigen de volle maan gemakkelijk zal zijn. Echter, borduurwerk effect is gewoon prachtig.

mensen

Mensen afgebeeld in borduurwerk, altijd ziet er prachtig uit. Deze kan een samenstelling volgens de bekende techniek reproducties zijn.

Borduren met mensen is vrij ingewikkeld, maar het ziet er erg indrukwekkendBorduren met mensen is vrij ingewikkeld, maar het ziet er erg indrukwekkend

Afbeelding gepassioneerde mensen goed, niet alleen vanuit esthetisch oogpunt. Het is in staat om het aantrekken van liefde en harmonie te behouden.

Beste borduurwerk "Riolis", gepresenteerd door craftswomen zal geestelijke en fysieke tevredenheid en gemoedsrust

Cross Stitch Riolis (video)

Het bedrijf is actief in de productie van sets voor borduurwerk voor 20 jaar. Daarom kan de kwaliteit van het product veilig te vertrouwen. In de laatste set, elke minnaar borduurwerk vindt klaar materialen, die de taak sterk vereenvoudigen en zich te ontdoen van de extra tijd. Afhankelijk van het niveau, kan de vakman te brengen op het borduurwerk zeer verschillende hoeveelheden van de tijd.

Riolis kruis stitching (foto)

1 2 3 11 4 13 12 14 100049-700x700 978icpu9i0c

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 9 =

map