Niche van gipsplaten in de woonkamer: foto’s en 4 manieren om te creëren

12 October 2017Mooie gips niche zal interieur kamer meer functioneel en praktisch te makeneen plek waar alles harmonieus - Mooie gips niche zal interieur kamer meer functionele en praktische woonkamer te maken. Het moet praktisch, functioneel en tegelijkertijd een mooie verschijning. Met dank aan gipsplaten wanden en plafonds in de woonkamer kan perfect glad worden gemaakt. Dit materiaal maakt het mogelijk om een ​​niche van gipsplaten te creëren in de woonkamer. Zij zullen extra ruimte te creëren voor de opslag, evenals maken de kamer ontwerp is nog meer stijlvol. Voordat de productie, is het belangrijk om de niche van hun ontwerp te overwegen en teken een diagram van een toekomstige niche.


Het gebruik van gipsplaten in de woonkamer

Gipsplaten - een betrouwbaar materiaal dat het vertrouwen van de consument heeft gewonnen. Het is eenvoudig te installeren. Gipsplaat heeft een glad oppervlak die u toelaat om tijd te besparen op het verfraaien van het terrein.

Dankzij een eenvoudig werken met het materiaal, ambachtslieden maken prachtige ontwerpen die een verscheidenheid aan ontwerpen hebben.

Gipsplaten vrij kunststofmateriaal kan dus niche produceren vrijwel elke vorm en afmetingGipsplaten vrij kunststofmateriaal kan dus niche produceren vrijwel elke vorm en afmeting

In de woonkamer wordt gebruikt voor gipsplaten muren en plafonds. Met het, maken ook partities. Ze laten om een ​​comfortabele niche voor opslag te maken.

Toepassingen GCR in de woonkamer:


 • Oppervlakken;
 • Het creëren van gladde wanden en plafonds;
 • Het creëren van een modieus en stijlvol planken;
 • Het creëren van een multi-niche.

Om vast te stellen een niche van gipsplaten kan worden in een klein en een groot appartement. U kunt een niche extra vellen van gipsplaat te creëren, en het is mogelijk om een ​​kant en klaar partitie te baseren. Om een ​​niche kunt u zelf te maken.

Niche van gipsplaten in de woonkamer: het gebruik van de functies

Heel vaak het vereist extra leefruimte geschikt voor de opslag van kleine dingen. Dit geldt met name voor kamers, gemaakt in een minimalistische stijl. Drywall - kneedbaar. Vanuit deze functie kunt u een Veel van de ontwerpen van de verschillende geometrische vormen te maken.

Het voordeel van niche van gipsplaten is dat het prachtig gezoneerd terreinHet voordeel van niche van gipsplaten is dat het prachtig gezoneerd terreinOp inrichting van de woonkamer is belangrijk ervoor te zorgen dat de niche in harmonie met de algemene stijl van de decoratie van de kamer.

Niche kan niet alleen passen in het interieur, maar ook gunstig te richten op de aandacht. Met deze ontwerpen kunt u visueel veranderen de ruimte. Dit geldt vooral voor gebieden met weinig ruimte.

Kenmerken van het gebruik van niches:

 • Helpen expanderen of strekken van de ruimte.
 • Zoned ruimte.
 • Het is geschikt voor een verscheidenheid aan decor items.
 • Bespaar ruimte in de kamer.

Niches kan worden versierd met mooie decoratieve schoorstenen. Ze kunnen worden geschilderd in een contrasterende of mengen in met de kleur van de muren. Rond de niche kan worden versierd met kunststeen of stucwerk.

Hoe de schappen van gipsplaat te versieren in de woonkamer

Decorating niches moet correct worden gedaan, anders kunnen ze het uiterlijk van de hele woonkamer bederven. Bij de keuze hoe de niches te versieren je nodig hebt om de grootte van de kamer, de schappen zichzelf en hun geometrie te overwegen. Bij de keuze van materialen voor de afwerking ook aandacht besteden aan het feit dat ze zullen worden opgeslagen.

Garneer met gipsplaten planken in de woonkamer kan worden stijlvolle decoratieve voorwerpenGarneer met gipsplaten planken in de woonkamer kan worden stijlvolle decoratieve voorwerpen

Lighting - een geweldige manier om een ​​niche te versieren. Om dit te doen van tevoren aan de aard van de lampen en de verlichting kleur te bepalen.

GCR - kunststofmateriaal. Schappen van het kan worden bedacht. Ze kunnen worden gebruikt voor het opslaan van boeken, foto's, openingstijden en andere interieur artikelen.

Features leveren GKL:


 • Mag niet worden gebruikt voor het schilderen van de planken donkere kleuren.
 • Kleine schappen moeten worden geschilderd in een kleur die vergelijkbaar is met de kleur van de bekleding of de toon lichter.
 • Planken moeten monophonic papier of behang versieren met een fijn patroon.
 • Als op de planken zal een TV of andere grote items, de plank is het beter om het gips te versieren.

Planken mono verder versieren glas en spiegels. Planken gemaakt van gipsplaat kan worden gemaakt kleine en grote maten. Voordat u begint te werken, is het belangrijk om te beslissen over hun vorm en de locatie.

Het creëren van een niche van gipsplaten: Woonkamer

Het eerste ding om te beslissen over de locatie, die een niche zal worden gevestigd. Op de muur moet een lay-out, die het profiel van de dikte en de hoogte van de items die zijn opgeslagen op de plank zal rekening worden gehouden te maken. De volgende stap - het snijden van het profiel en monteer het aan de muur.

Voor de installatie van niche gipsplaten, moet eerst worden ingegaan op het ontwerp en de locatie, waar het zal worden gemonteerdVoor de installatie van niche gipsplaten, moet eerst worden ingegaan op het ontwerp en de locatie, waar het zal worden gemonteerd

Bevestig de rail aan de muur met het beste niveau om te werken heb ik niet een paar keer opnieuw te doen.

Gipskartonplaten moeten volgens een voorbereide tekening worden gesneden. schede dan gestel met schroeven en schroevendraaiers. Quality tools om de klus snel gedaan.


afwerking fasen:

 • primer;
 • bepleisterd;
 • plamuur;
 • Sierlijsten.

Niche gipsplaat ziet er stijlvol en mooi, als alle stadia van zijn schepping zal worden uitgevoerd op het hoogste niveau. Om een ​​niche geschikte gebruikelijke gipsplaat te creëren. Dergelijke structuren zijn relatief goedkope prijs.

Soorten gipsplaat niches in de woonkamer (video)

Woonkamer - een plek die een speciale aanpak in het ontwerp vereist. Het moet functioneel en praktisch zijn, maar het is belangrijk dat in het interieur, keek ze stijlvol en harmonieus. Stucwerk wandafwerking maakt het oppervlak perfect glad. Opslag kan worden gebruikt nissen en planken gemaakt van gipsplaat. Mono ontwerp is uw eigen. Drywall - plooibaar materiaal waarmee je niches en planken in verschillende maten en geometrische vormen te maken. Na montage planken en nissen in de muur, ze versieren met verschillende decoratieve materialen: verf, behang en gips.

Voorbeelden van niche van gipsplaten in de woonkamer (foto in het interieur)

5 2 2012-12-14nuhuizgipsokartona 1344617706nisha10 1344617777nisha6 1383749807nisha-Iz-gipsokartona4 1458764625nisha-v-stene-iz-gipsokartona A-tak-mozhet-vyglyadit-konechnyj-variant avgusta15 e86610561f0bb5b29b6c3350c48ab217

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 40

map