Niche gipsplaat voor gordijnen met zijn handen

Niche gipsplaat voor gordijnen met zijn handen

12 October 2017Een aanvulling op de kamer design en voeg schil om het niche voor gordijnen zal helpenEen aanvulling op de kamer design en voeg schil te niche zal helpen voor shtorEst een groot aantal attributen in de woonkamer, waardoor het een aanvulling op en zorgen voor de algehele look van de kamer. Kroonlijst, waarop zijn aangebracht jaloezieën niet altijd aan het interieur. U komt op de hulp van niche gemaakt volgens het oorspronkelijke ontwerp komen. Het is in staat om de dakrand lat, haken, ringen of andere bevestigingsmiddelen te verbergen voor jaloezieën, tegen nieuwsgierige blikken. Het is praktisch en handig. U kunt de indruk van naar beneden de gordijnen van het plafond te creëren. Produceert niche is meestal gemaakt van gipsplaat. Dit materiaal heeft alle noodzakelijke eigenschappen voor de bouw van een niche van elke complexiteit.


Waarom Niche gipsplaat onder de dakrand

Als uw kamer pokleit mooi behang, zijn er kunststof ramen, hangen gordijnen geschikt is, in dit geval is het nodig om na te denken over de niche van gipsplaat. Gordijnen zelf ziet er mooi uit, maar de band kan haar hele verschijning bederven. Daarom bedacht een niche voor binnenhuisdecoratie.

Gebruik geen behang aan de kunststofvormstukken verbergen. Een dergelijke optie is niet altijd afwerking ziet er goed uit. Meestal ziet er belachelijk en onbeschoft.

Met de hulp van een niche kan worden verborgen richel die gordijnen van ringen of haken gehangen. En om het prachtig en correct uit te voeren. Als de kamer is voorzien van een glossy spanplafonds, niche in staat om alle gordijnen draagstructuur het te verbergen, en het zal niet worden weerspiegeld in hen.

Niche gipsplaat kan een decoratieve of maskeren functieNiche gipsplaat kan een decoratieve of maskeren functie

Niche gipsplaat is in staat om twee functies:


 • decoratieve;
 • maskeren;

Niches worden gebruikt om de draden te maskeren, als je blinds met elektrische aandrijving hebben. In dit geval kunnen alle worden verborgen onder een doos. De unit met het mechanisme zou lelijk uitzien als het niet wordt verborgen.

Instructies: hoe de kroonlijst op gipsplaten vast

U hebt eerder in een kamer gipsplaten plafond, en nu besloten om gordijnen op te hangen. Het is noodzakelijk om kroonlijst bevestigen aan goed en efficiënt gipsplaat, om niet aan het plafond te beschadigen. Bevestig de kroonlijst kan jezelf te zijn, volgt u de installatie-instructies.

In eerste instantie moet je om te zien en te begrijpen hoe de sluiting correct te installeren. Pre-bevestig de houten balken aan het plafond, op de plek waar de richel naast de installatie van de bladen van gipsplaten aan het plafond zal worden gevestigd.In plaats van houten balken kunnen worden gebruikt voor het monteren van de metalen profiel van de kroonlijst aan het plafond gipsplaat.

bevestig hem dan met schroeven of zelftappende schroeven. Bij de montage reeds gevormde platen, maar de positie van de dakrand niet samenvalt met het profiel, zijn er manieren om kroonlijst herstellen zonder beschadiging van het oppervlak van de gipsplaat.

Bevestig de kroonlijst op de gipsplaten, kunt u de houten balken te gebruiken, en het proces moet je zeer zorgvuldig worden uitgevoerdBevestig de kroonlijst op de gipsplaten, kunt u de houten balken te gebruiken, en het proces moet je zeer zorgvuldig worden uitgevoerd

Kroonlijsten uitgevoerd aan de wand of het plafond. Geen verschil in montage tussen de twee methoden. Slechts één vast aan de wand, en de andere aan het plafond.

Om de kroonlijst aan het plafond te bevestigen, dient u extra bevestiging tussen hen en de vellen van gipsplaat te gebruiken.

Ga verder met de installatie. Om dit te doen, moet je het volgende:

 • trapladder;
 • puncher;
 • ijzerzaag;
 • Veiligheidsbril en handschoenen;
 • Bouw meetlint en niveau;
 • hamer;
 • Schroevendraaiers, tangen;
 • Ankers voor gipsplaat (en enkele stukken vlinderklep);
 • Potlood en plein.

Als u van plan bent om zware gordijnen hangen aan de dakrand, is het noodzakelijk om betrouwbare ankerbouten gebruiken voor het aankoppelen.

Zorg er eerst voor markeringen op het raam boven 10-15 cm. We trekken een rechte lijn, met behulp van het niveau van een bouwer en een liniaal. Breng de labels aan beide zijden van het raam - de plaats waar we de beugels installeert. Stevig vast de beugels. Nadat we hangen kroonlijst.

Hoe maak je een niche voor gordijnen gipsplaat met hun handen

Begonnen in eerste instantie moet de grootte van de niche te bepalen. Definieert de breedte en diepte, de positie van de vlakken. Maak een label. Slugger Milovan draad twee strips op de wanden en een plafond. Streepje mag niet minder dan twintig centimeter. Op deze lay-out te maken installatie van metalen profielen (rails). Om dit te doen, gebruik maken van de schroeven en plastic pluggen.

In de tweede fase van het plafond framedelen bevestigd. Ingevoegd in het geleidingsprofiel. We repareren zijn schorsing aan de buitenzijde. Vastschroeven. Op de lijn, die voorheen werd heroverd draad boorgaten. Zij plaatst de pluggen. Ze worden bevestigd suspensies, en stel ander profiel.


Om een ​​niche te maken voor gordijnen gipsplaat met hun handen - het proces is niet ingewikkeld, maar vereist zorgOm een ​​niche te maken voor gordijnen gipsplaat met hun handen - het proces is niet ingewikkeld, maar vereist zorg

Gipsplaten schroeven bevestigen van de band, die door de vakwerkelementen.

Vooraf moeten de uitsparing in het gips verdienen op de montageplaats van de verticale segmenten van het geleidingsprofiel.

Aanbrengen van de voet verticaal onze niches:

 • Neem de basis;
 • Daaraan bevestigd een strook gipsplaat;
 • Verbinden via de planken en het plafond profiel gids.

De uiteinden van de geleider dienen de uiteinden van het profiel te handhaven is niet minder dan twintig centimeter.


Na verzamelen van een muurnis. We maken de installatie op een gips muur niche platform.

Aan het einde van het doen van de afwerking. Shpaklyuem hoeken, de vaststelling plaats.

montage features: verborgen dakranden voor gordijnen gipsplaat

Verborgen lijstwerk zijn nodig om een ​​harmonieuze uitstraling van het pand te creëren. Dit kroonlijst is geschikt voor ruimten met verlaagde plafonds. In dat geval kunt u geen gebruik maken van conventionele rails.

assemblage verborgen kroonlijst werk vindt plaats in verschillende fasen. Eerste vaste plek op de betonplaat van het plafond op een afstand van twintig centimeter van de wand waarin het venster zich bevindt. Zodra de gehele gemonteerde houten balken. We schetsen het midden op een balk en zet de muur prints. Vind het centrum van de niche en monteer op deze plaats de kroonlijst.

Verborgen kroonlijst gipsplaat moet veilig en stevig worden geïnstalleerd om het gewicht van de gordijnen te weerstaanVerborgen kroonlijst gipsplaat moet veilig en stevig worden geïnstalleerd om het gewicht van de gordijnen te weerstaan

Dit soort kroonlijst zou moeten zijn:

 • praktisch;
 • comfortabel;
 • safe;
 • De juiste maat.

Verborgen kroonlijst heeft geen decoratieve eigenschappen. Het moet het gewicht van de gordijnen te weerstaan, om de mobiliteit van de ringen of haken te verzekeren.

Hoe kan ik het gordijn vast te zetten op de gipsplaat met hun handen

Veel mensen gebruiken de gipsplaten voor wanden. Maar aan de muur, we periodiek profeteren we verschillende dingen: rekken, kasten, decoratieve panelen en gordijnen. Er zij op vaste voorwerpen op de wanden van dit recht, rekening houdend met alle nuances van het weefsel.

Om de gordijnen op de gipsplaten muur vindt u gereedschap nodig op te lossen:

 • Bouw meetlint en niveau;
 • schroevendraaier;
 • Beugel.

Met het oog op het gordijn te beveiligen op de gipsplaten, zult u een meetlint, niveau, schroevendraaier en een beugel nodig hebbenMet het oog op het gordijn te beveiligen op de gipsplaten, zult u een meetlint, niveau, schroevendraaier en een beugel nodig hebben

Met al deze benodigde gereedschappen, kunt u de installatie van de gordijnen met zijn handen te maken voor een paar minuten.

Aan de slag. Zorg er eerst voor labels, die zal worden gevestigd zeer gordijnen.

Het belangrijkste is om niet te bemoeien met de richel openslaande ramen. Om dit te doen, moet u deze plaatsen op een afstand van 15 cm uit het raam.

Breng een vlakke horizontale lijn. Gefixeerd steunen op dezelfde hoogte van het raam naar de gipsplaat. De gordijnen gemonteerd op de ankerbouten. Vooraf moet je gaten in de gipsplaten panelen voor hen te maken.

Hoe maak je een niche gipsplaat voor gordijnen (video) monteren

Niche voor gordijnen gipsplaat in de vorm van dozen worden vaak gevonden in verschillende kamers. Een dergelijk decoratief element in het inwendige kan opening waardoor op zijn aangebracht verbergen en verplaatsen gordijnen gordijnen. Nishi werken een groot aantal functies. Om uit de installatie correct uit te voeren niches kan worden met hun eigen handen, als we de instructies tijdens het werk.

Installatie niche gipsplaat voor gordijnen (foto proces)

7-gotovyj-korob 101518823935838341435842631379320784113389n 79045049 17062011006 b6d83229efad501b9f1a1ac4528eb63a C334coving d608429715a02f939d34633e2b09fb04 dizajn-Nishi-iz-gipsokartona-dlya-shtor-5 dlyachegosluzhitnishanapotolkeizgipsokartona2 dizajn-Nishi-iz-gipsokartona-dlya-shtor-20

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

map