New life living room: stijlvolle interieur van 15 vierkante meter. m en foto van de kamer

New life living room: stijlvolle interieur van 15 vierkante meter. m en foto van de kamer

12 October 2017Kleine woonkamer kan gemakkelijk een comfortabele kamer, indien goed pick-up van het ontwerp ruimteKleine woonkamer kan gemakkelijk een comfortabele kamer, of kies de juiste ontwerp pomescheniyaMalenkie lokalen gastvrijer dan de grote en ruime kamers. Maar, voor een kleine kwadratuur moeilijk om de perfecte ontwerp te vinden, omdat elk object in de kamer heeft een duidelijke plaats, en daarbij flinke niet duidelijk. Gelukkig zijn ontwerpers zijn dol op de kleine salon, en dus ook het idee van het regelen van de meubels en interieur in overvloed.


Rechthoekige woonkamer van 15 vierkante meter. m met foto's: een groot veld voor de fantasie

Iedereen die het concipiëren van reparatie, is om de toekomstige inrichting en decoratie van de kamer te leiden. Zelfs als u zin ​​heeft in een beetje slecht, het is nog steeds in mijn gedachten zal het beeld eerder te zien in tijdschriften of op tv zweven. Maar goed, sommige zijn weinig idee. Niet altijd mogelijk om ze tot leven te brengen, en er zijn vele redenen: een mismatch van verwachtingen met de financiële draagkracht, de kleine oppervlakte, de focus van de kamer.

Voor een kleine woonkamer is perfect voor een mooie en compacte, modulaire muur lichte kleurVoor een kleine woonkamer is perfect voor een mooie en compacte, modulaire muur lichte kleur

Wat dit laatste betreft, is het noodzakelijk om onmiddellijk te bepalen welke rol zal zijn om een ​​leven te voeren. Als het een combinatie van een slaapgedeelte, een kantoor of zelfs de keuken, moet je hard werken over de lay-out. Als het alleen werkt als een recreatiegebied met een bank en zoals het zou moeten zijn, dan is er geen probleem, zelfs in 15 m2. Anders hebben vrij proberen om de volledige functionaliteit te combineren in een appartement en hebben alle ruimte die u meubels hoeft niet te krijgen.

Gezien het feit dat de kwadratuur van de kamer is klein, dan zal de reparatie niet stijgen naar een hoger bedrag. De experimenten werden alleen goedgekeurd! Maar niet beknibbelen op de materialen: vaak uiterlijke kenmerken kunnen teleurstellen met de tijd als gevolg van slechte kwaliteit van de afwerkingsmaterialen.

Om ruimte te maken voor individuele bestemmingsplannen bedoeld lokalen nodig hebben om de juiste belichting of een combinatie van verschillende kleuren te gebruiken. Kasten, kasten, ingebouwde planken zal misstaan ​​in zo een heel kleine kamer, dus van hen dienen te worden afgeschaft.


Als het project gaat uit van een kast in de hal tot 15 m2 wordt alleen rommel de ruimte. Het is beter om de optie met garderobe te overwegen. Ze zijn compact en vrij ruim.

Kleine woonkamer: het recht afwerkfaciliteiten

Met de hulp van interieur, naar aanleiding van het ontwerp geheimen kun je elke ruimte visueel ruimer te maken. En zelfs uitvinden heb niets nodig, zo is al lang kant en klare opties zijn ontworpen.

Visueel maken de kamer ruimer, kunt u de muren en het plafond met lichte kleuren te gebruikenVisueel maken de kamer ruimer, kunt u de muren en het plafond met lichte kleuren te gebruiken

Interieurlijsten kleine gebieden moeten worden onderworpen aan een paar regels:  1. De wanden, vloer en plafond moet wit zijn. Donkere tinten in de kamer moet worden alleen waargenomen in de meubels of decor. Roze, blauw, beige, lichtgroen of hemelsblauw kleur is alleen een positief effect op het uiterlijk van de kamer, en zij zullen worden belast met positieve energie huurders.
  2. Behang met grote prints mag niet worden gebruikt rond de omtrek. Het is beter om de oppervlakte te weerstaan ​​in dezelfde stijl. Als u wilt wat animo toe te voegen aan de kamer, zijn de ontwerpers geadviseerd om één wand (meestal degene met de schuif is ingesteld op TV), plakken over heldere behang met een pakkend design.
  3. Voor de vloer is het beste om houten structuur lichte kleur te kiezen. Deze optie is altijd een voordeel om te kijken in elk interieur.
  4. Het plafond moet glanzend en helder. Met deze taak perfect omgaan opgespannen doek. In geen geval niet gestapeld plafond. Het is taboe voor kleine kamers, waaronder woonkamers.

Het overwicht van felle kleuren - het is niet een gril van de ontwerpers, en de echte redding voor kleine kamers. Ze maken visueel woningen ruimer en stralender dan donkere kleuren en overgewicht.

Kleine woonkamer - het is niet een zin. Zelfs een kleine kamer kan ruim en comfortabel voor het gebruik van design tips in hun appartementen zijn.

Ontwerp woonkamer van 15 vierkante meter. m: plaatsing van meubels

Woonkamer - een gezellige plek in het huis waarin om tijd te besteden met uw familie of u een praatje maken met vrienden. Zorgen voor een comfortabel verblijf in de kamer zal helpen de juiste lay-out. ze zal belachelijk in een kamer: Los daarvan moeten we het feit dat overgewicht en massale interieur items alleen zal verergeren de situatie te noemen. Keuze moet worden gegeven om praktische, kleine, maar functionele meubels.

Als u van plan om te bouwen in dezelfde ruimte als de woonkamer of slaapkamer, dan is het best om een ​​functionele bank kiezenAls u van plan om te bouwen in dezelfde ruimte als de woonkamer of slaapkamer, dan is het best om een ​​functionele bank kiezen

Heel vaak, een woonkamer gebruikt als een slaapgedeelte. Combineer de slaapkamer en het is moeilijk om gasten te ontvangen, maar dit probleem is snel opgelost met behulp van een slaapbank.

Het belangrijkste ding vast te houden aan de regels - geen plaats onnodige meubels in de woonkamer met een oppervlakte van 15 vierkante meter. Muur TV, een salontafel, een hoek of een lange bank: niets meer nodig is. Op verzoek ingesteld kast om persoonlijke spullen van de gastheren, evenals kleinere structuren opgebouwd uit gipsplaten op de vloer rekken te vervangen te organiseren. Als de kamer veel bezoekers zal worden gemaakt, kunt u een paar voetenbank zetten.

Tricks bij het plannen van levende

Deze kamers met een oppervlakte van meer dan 20 vierkante meter hebben veel kansen in het ontwerp en de lay-out. Maar wat doen de eigenaren van het pand van 15 m2? Ontwerpers zijn dol op een slaapkamer appartementen of studiyki, dus een heleboel kant-en-klare ontwerpen. Op basis van deze oplossingen kunnen we naar een in onderling overleg met de huurders komen en het plannen van uw eigen mooie ontwerp van een kleine woonkamer, rekening houdend met de wensen van iedereen.

Om de ruimte visueel ruimer te maken, is er een kleine truc - de juiste verlichting. Door de ligging van puntlichten in bepaalde gebieden onder de grond gastheren, begrensde ruimte en voert functies van de afzonderlijke kamers.

Bijzondere aandacht in het ontwerp van de kamers zijn van kleine omvang moet worden gegeven aan de selectie van verlichtingsarmaturen waaruit zal ook afhangen van de algehele sfeerBijzondere aandacht in het ontwerp van de kamers zijn van kleine omvang moet worden gegeven aan de selectie van verlichtingsarmaturen waaruit zal ook afhangen van de algehele sfeer


Ontwerpers worden geadviseerd om meer spiegels in de woonkamer te installeren. Glanzende en reflecterende oppervlakken - dit is zeker goed, maar het gebruik ervan moet met mate.

Het gebruik van foto-behang of grote schilderijen met landschappen - uitstekende ontvangst in de woonkamer. Prachtige foto's uitgestrekte of florale composities gunstig effect hebben op de kamer sfeer. Noteer charme aan kleine lampen langs de omtrek van de kamer geïnstalleerd te helpen en selecteert een aantal items: kast, bank, planken.

De werkplaats eventuele voorkeur slechts een bureaulamp wijzen. Volledige dekking van deze plek is niet vereist.

Woonkamer met een oppervlakte van 15 m2 - een kamer met een 5 meter lengte en breedte 3. Het is een volledige ruimte voor de realisatie van de meest gedurfde ideeën. Ongetwijfeld, het interieur en vergen veel onderzoek en rekening houdend met veel details, tot en met de aankoop van een praktische en niet omvangrijk meubilair, maar de resultaten zijn de moeite waard van reïncarnatie.

Het stijlvolle interieur van de woonkamer van 15 vierkante meter. m (video)

Kleine kamer, dankzij de bevoegde planning, wordt het een gezellige plek om tijd door te brengen met vrienden of genieten van een favoriete boek.


Ontwerp woonkamer van 15 vierkante meter. m (interior foto)

2designelivingroom 3-2 5 22-3 25-3 26-3 cool-ideeën-voor-kleine-liveng-kamer-5 Dizain-malenkoy-gostinoy-foto-01 Dizain-malenkoy-gostinoy-foto-02 Dizain-malenkoy-gostinoy-foto-03

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

map