Natural massief houten hal: 6 voordelen

Natural massief houten hal: 6 voordelen

12 October 2017Massief houten meubels maakt een gezellige foyer en geeft het een hoge kostprijsMassief houten meubels maakt een gezellige foyer en maakt het duur wordt aangenomen dat veroorloven meubels uit massief hout kan alleen rijke mensen en dit waar is, omdat de kosten van dergelijke producten is vrij hoog. Uiteraard zal de prijs hangt af van de vorm en de grootte van de array van keuze, maar ook van hoeveel kwalitatief gerealiseerd finish. Maar in het algemeen, de prijs van houten meubilair is zeer hoog. Echter, vanwege het feit dat hout is duurzaam en meubilair zal veel meer dan een jaar duren, zullen de kosten betalen voor zichzelf vele malen.


Gangen van het stelsel

Meubels, voor de vervaardiging van die gebruik maakt van de natuurlijke houtpulp - is een kans om de consistentie van de familie en huiseigenaren te markeren.

Niet elke persoon kan zelfstandig ontwerpen het interieur van het gebouw volgens de regels en esthetische uitstraling te bereiken, omdat het nodig is:

 • Houd rekening met de afwerking kamer;
 • stijl;
 • meubels functionaliteit.

Meubels gemaakt van hout heeft vele voordelen, waaronder we de ecologische compatibiliteit en aantrekkelijk uiterlijk moeten vermeldenMeubels gemaakt van hout heeft vele voordelen, waaronder we de ecologische compatibiliteit en aantrekkelijk uiterlijk moeten vermelden

In de regel, natuurlijke houten producten die in dergelijke stijlen als het Empire, barok en rococo. Als een soort van houten meubelen in de voorste romp werd gebruikt model.


In de hal moet een commode, een kast, een mezzanine zijn. Toegestane montage van de bank of poef gemaakt van hetzelfde materiaal, en een vrijstaande racks.

De voordelen van dergelijke producten is dat ze niet veel ruimte in beslag, hebben een aantrekkelijk uiterlijk en, belangrijker nog, helpen om de eenheid van de stijl van de kamer te houden.

Meubilair voor lobby uit de array

Een van de belangrijkste soorten die het meest worden gebruikt, zijn er drie soorten matrix.

namelijk: • pine;
 • eiken;
 • Birch.

Het materiaal kan een pijnboom voor de vervaardiging van massief houten meubelen, eiken, essen, berken en andere boomsoorten zijnHet materiaal kan een pijnboom voor de vervaardiging van massief houten meubelen, eiken, essen, berken en andere boomsoorten zijn

Exotische en te duur rotsen zijn uitsluitend op bestelling gemaakt en veel zeldzamer. Echter, met betrekking tot dat de populariteit, de dure, duurzame en meest elegante worden beschouwd als producten van de Italiaanse bomen. Cabinetmakers van Italië niet alleen de fundamenten van deze visserij te behouden, maar ook verbeterd hout dressing tot het niveau van perfectie. Dit meubilair zal blijven eeuwen en zal niet alleen de nieuwe eigenaars bekoren, maar ook hun nakomelingen kracht en originaliteit.

De voordelen van massief houten meubelen

Hal van hout heeft vele voordelen, als geen rekening te houden met wat nodig is, is niet een kleine investering. Sinds de hal - een plek waar mensen besteden de belangrijkste in zijn leven, te weten, komt thuis van het werk / school en gaat naar haar, moet de kamer zo comfortabel en aangenaam om te krijgen in het nu, is er een goed humeur.

Prihozhki van natuurlijk hout is gekozen vanwege hun positieve aspecten:

 1. Ze zijn zeer duurzaam en bestand tegen slijtage.
 2. Als na verloop van tijd wakker wordt de wens om de suite te transformeren in de hal, het is heel goed mogelijk om de coating te werken door het aanbrengen van een vernis met een nieuwe schaduw.
 3. Natuurlijk hout - een milieuvriendelijke meubel dat niet zal brengen schade.
 4. Meubels gemaakt van hout is bestand tegen mechanische belasting. Tijdens bedrijf weinig kans van slagen te staan ​​met de vorming van defecten zoals chips, krassen en deuken.
 5. Meubelen gemaakt van hout - is een exclusief product.

Door de speciale impregneren, massief houten meubilair heeft een lange levensduurDoor de speciale impregneren, massief houten meubilair heeft een lange levensduur

Natuurlijke houten mogelijkheden die perfect passen perfect in elk interieur.

Keuze van massief houten meubelen

Uiteraard is de keuze van de houten meubilair is afhankelijk van de koper.


In het bijzonder:

 • design;
 • grootte;
 • Functionaliteit.

art technologie die wordt gebruikt bij de vervaardiging van houten producten, waardoor u niet alleen hoge kwaliteit meubels, maar ook om de decoratie kan maken.

Het wordt aanbevolen om meubels gemaakt van massief een kleur die zal opvallen van de muren te kiezenHet wordt aanbevolen om meubels gemaakt van massief een kleur die zal opvallen van de muren te kiezen

Bijvoorbeeld:


 • bleken;
 • thread;
 • geborsteld;
 • Kunstmatige veroudering.

Als u een duurdere woninginrichting, maar origineel en mooi om te zien, kunt u zoals ras als Ruscha, wengé, taxus selecteren.

Kenmerken hal van dennen

Bij het maken van een gang geconfronteerd met verschillende moeilijkheden.

Namelijk, met:

 • De onregelmatige vorm van de kamer;
 • Kleine afmetingen;
 • Oneffen muren, plafonds of slechte verlichting.

Onder dergelijke problemen soms pick-up een stuk van het meubilair is gewoon onmogelijk, maar het is gemaakt van natuurlijke houten meubilair kan ze op te lossen. Hoe precies? Ontwerpers zijn van mening dat de kamer met de gebreken accent element dat de aandacht zal trekken voor zichzelf moeten zijn. Sinds het advies van de woonkamer creëert een soort gang, dan ingericht met smaak en op het hoogste niveau, kunt u niet alleen een mooie en esthetische uitstraling van de kamer te krijgen, maar ook lof van de gasten.

Massief houten meubels, wit geschilderd, perfect passen in de hal, gemaakt in de stijl van de ProvenceMassief houten meubels, wit geschilderd, perfect passen in de hal, gemaakt in de stijl van de Provence

Prihozhka van den - het is absoluut een win-win manier om het interieur te creëren. Betrouwbaar, stevig en duurzaam meubilair zal regelmatig hun taak uit te voeren en niet toestaan ​​dat een enkel moment.

Houten meubilair kan een budget en niet te duur zijn als je het ras te kiezen - grenen. Het Scandinavische model van meubels uit dennen hebben voldoende compact formaat, maximale functionaliteit en vooral oorspronkelijke uiterlijk.

Wat zijn de gangen van massief eiken

Meer duurzaam en aantrekkelijk uiterlijk wordt beschouwd als een ingang van massief eiken. Het product heeft een prachtige web structuur die voorkomt dat het aanbrengen van extra decoratie. Vanaf dat, hoeveel een complex en diepe verwerking zal worden uitgevoerd, het hangt af van de waarde van het product.

Oak toepassing op meer upper class van hout, en niet alleen creatief soorten, maar ook een specifieke geur, die liefhebbers van dergelijke producten met zich mee brengt de geest.

Als u niet wilt dat in een appartement, waar ooit ruiken als een meubelfabriek te leven, moet je een meer diepgaande behandeling te kiezen. Overtollige smaak kan agressie en prikkelbaarheid veroorzaken.

Gang van de berk

Hal van berken - een meubel dat niet alleen elke gang te versieren, maar ook in staat zijn om te gaan voor een heel ander design stijl. Opgemerkt dient te worden dat voor de esthetiek van voorwerpen in het huis te houden, is het noodzakelijk om kennis te maken met de producten van de regels service.

Meubels gemaakt van massief berken, gemaakt in de kleuren bruin, ziet er goed uit in een klassieke omgevingMeubels gemaakt van massief berken, gemaakt in de kleuren bruin, ziet er goed uit in een klassieke omgeving

Het beschikt over natuurlijke meubelen gemaakt van berken in dat:

 • Het heeft geen speciale zorg nodig hebben;
 • Excellent transfers natte reiniging;
 • Voorzien van een speciale versterkingsconstructie, dus geen probleem om naar het weefseloppervlak vuil, stof en andere verontreinigingen.

Natuurlijk hout is duurzamer ten opzichte van MDF-platen, die zijn goedkopere optie zijn.

Ontwerpers van mening dat het niet uitmaakt hoe massief hout niet is geselecteerd, of eiken of berken, het is het waard om meubels te kopen. Op deze manier kunt u na te denken over elk klein ding. Bijvoorbeeld, decoratie inwendige vulling, UITVOERINGEN direct afmetingen en vorm web.

Stijlvol hal hardhout (video)

Dergelijke ontwerpen zal bevallen al jaren en zal alleen positieve emoties te brengen. Voor een grotere stabiliteit van grote voorwerpen, zoals kasten, laden en hangers, gecombineerd met voetstuk en obuvnitsey fabrikanten raden niet aan de benen te kiezen, en een solide fundament waarop ze zijn geïnstalleerd. Zo is het mogelijk te elimineren in de toekomst, zoals het toezicht op materiële schade als gevolg van het zware gewicht.

Het ontwerp van de gangen van massief hout (interieur foto)

file5253cef398459 43 07-0929Acut1 15 21-1 1491v2 5279938ce6d3997ab267e1d3663e8856 52321676b849a 14504266290 14326867018113w4000h3200

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

map