Naai patchwork tapijten jezelf: een stapsgewijs proces in 3 fasen

Naai patchwork tapijten jezelf: een stapsgewijs proces in 3 fasen

12 October 2017patchwork tapijten populair werd een paar jaar geledenpatchwork tapijten populair werd een paar jaar nazadPechvork tapijten kan worden toegeschreven aan de met de hand gemaakte innovatie, de populariteit van die heeft geïntensiveerd in de afgelopen jaren. En het is heel natuurlijk, want om een ​​meesterwerk van uw eigen huis kan nu iedereen gewapend met een bepaalde set van vaardigheden en kennis te maken. Het volstaat om hun wensen te definiëren en snel aan het werk!


Patchwork mat met je handen gewend

Het maken van tapijten patchwork, moet u eerst beslissen welk doel het zal worden gebruikt. Onoplettendheid in dit verband kan leiden tot het feit dat met liefde en toewijding van het product zal volledig onbenut zijn. In het beste geval zal het peredaril, in het slechtste geval - plank. In het einde, het nog steeds niet het resultaat, dat needlewoman beginnende baan wordt verwacht.

Voordat u een tapijt patchwork maken, moet u beslissen over zijn benoemingVoordat u een tapijt patchwork maken, moet u beslissen over zijn benoeming

Kenmerkend is dat de matten zijn perfect om de rol te spelen:

 • Warming plaid;
 • Dekens voor de bank of het bed;
 • Baby's Zacht comfortabel voor kinderen;
 • Wanddecoratie (in zeldzame gevallen - een paneel);
 • Nestje voor de voeten.

Afhankelijk van wat het doel is als basis genomen, geselecteerd en materialen voor ambachten. Zo moet het strooisel worden uitgevoerd voor de benen van de grovere en duurzaam materiaal dat aanzienlijke mechanische kracht kan weerstaan. Het maakt niet uit, zelfs als het anders zal zijn taunts, alle ruwheid zeker verslijten na verloop van tijd!


Op zijn beurt, het tapijt - een deken, integendeel, moet zacht en zacht, het tegendeel zou willen drukken om hem. Vergelijkbare eisen naar voren en naar de gordijnen en wanddecoraties te zetten.

Maak tapijt patchwork is niet moeilijk! Echter, bepaalde eisen voor de uitvoering van deze procedure bestaan. Na hen, zal zeker een onberispelijke het product!

Tapijten patchwork: de keuze van materialen

Voordat de master-technologie om quilt te maken, moet je op te halen voor deze doeleinden, de "juiste" materiaal.

Alvorens over te gaan tot de vervaardiging van patchwork items is noodzakelijk om de juiste materialen te kiezenAlvorens over te gaan tot de vervaardiging van patchwork items is noodzakelijk om de juiste materialen te kiezenAls het gaat om stoffen, dient aandacht te worden besteed aan:

 • Dichte jersey;
 • Bolon;
 • Materialen gestileerde jute.

De belangrijkste eis - het is de kracht en het gebrek aan vermogen om te rekken. Daarnaast ervaren specialisten raden vooraf te controleren of de stof loodsen. Het gebeurt vaak dat geven kleur materiaal alleen in de eerste paar wassingen, dan is het hetzelfde fenomeen en niet waargenomen. Indien mogelijk moet het materiaal voorwas zijn of weken in het water om zich te ontdoen van de verfresten te krijgen. Zodra deze procedure wordt gedaan, kunt u veilig opnemen naaien. De kans dat tijdens de was verschillende stoffen zullen elkaar stal wordt geminimaliseerd!

Een heel ander ding, als we rekening houden met de mogelijkheid van het breien patchwork tapijt. Het is niet nodig om de keuze te stoppen op een volledig wollen garens, hoewel ze in het product is zeer indrukwekkend.

Zuivere wol snel weggevaagd, kan worden gekregen mollen, en, als ze niet goed gewassen, en het product kan doen krimpen! Daarom is het beter om een ​​draad, die in de samenstelling van de kunststof is te kiezen.

Fabricagetechnieken patchwork tapijt

Ongeacht welke techniek wordt gekozen - breien of naaien, moeten we eerst de grond voor te bereiden. zelf quilt dun genoeg, dus je moet een back-up van de andere, meer dichte weefsel, dat binnen wordt geniet.

Het moet correct worden gekozen voor de stichting, het maakt niet uit welke techniek van de productie is geselecteerdHet moet correct worden gekozen voor de stichting, het maakt niet uit welke techniek van de productie is geselecteerd

Het proces van het werken aan een tapijt lappendeken omvat de volgende stappen:

 • Bereiding elementen (driehoeken, rechthoeken, enz.);
 • De combinatie van elementen onderling;
 • Deponering bij de achterkant van de basis.

Zoals elk ander product oorspronkelijk patchwork mat gevormd door een kaars, met de hand. Indien, op het einde, geen klachten over hun eigen werk niet gebeurt, kunt u overgaan tot de laatste fase - zastrachivaniyu flappen aan de naaimachine. Zodra dit werk is voltooid en u kunt een lappendeken van de stichting te naaien. Voor het gebruik van het product, is het wenselijk om te wassen.


Kenmerken van "kind" tapijt

Children's tapijten patchwork met veel plezier uitgevoerd door meesters, vooral bij gezinnen met kleine kinderen.

Kinderen patchwork tapijt zal een goed cadeau voor een kind, en het zal bevallenKinderen patchwork tapijt zal een goed cadeau voor een kind, en het zal bevallen

Om het product, gemaakt met zijn eigen handen met liefde, echt leuk vond, moet het een aantal eisen voldoen:

 • Heeft u een opvallend design;
 • Het heeft een aangename zachte textuur;
 • Gemakkelijk te dragen;
 • Verschillende hoge sterkte.

Gezellige patchwork tapijten (video)


De optimale grootte van de mat -. 60x90 cm is niet meer of minder. Rug patchwork - dit is een kunst, die dicht bij iedereen kan krijgen. Het volstaat om te beslissen over het totale concept, pak de benodigde materialen, en moedig het nemen van de zaak. Allen moeten slagen! In het bijzonder als alle stappen zeer zorgvuldig.

Voorbeelden naad matten (foto interieur)

---- 0fbf847627557234294bb64eafd78ff2 9ca242349 132521 2019-karaba-2 6522-Teppich-patchwork-vintage-Teppich-patchwork-multico 34921a 52692b 52697d 8001-8101-black-and-white-decor

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 71

map