The BlogOfta för att öka den del av vardagsrummet, det är kombinerat med kök, men det finns gott om andra intressanta alternativOfta för att öka den del av vardagsrummet, det är kombinerat med köket, men det finns gott om andra intressanta variantovChtoby gör vardagsrummet rymligare och funktionell, det är fullt möjligt att kombinera med ett kök eller hall. Dessutom är det möjligt att ta bort alla väggar, vilket innebär att endast en vakt för sovrummet. Ett sådant beslut kommer inte bara att hjälpa till att ordna alla nödvändiga möbler, men dessutom göra utrymmet visuellt större. Frånvaron av väggar kommer att göra rummet mer ljus och luftig.


Hur man väljer rätt möbler för litet vardagsrum

I kombination med ett kök vardagsrum matsal det kan placeras i vardagsrummet och ligger vid gränszonerna. Före förvärvet av möbler, är det nödvändigt att se till att det förblir tillräckligt med utrymme för enkel förflyttning mellan de två rummen. Detta alternativ är perfekt bara för stora och rymliga kök. Byte av tunga och vägande funktionella skåp och lätta hyllor, är det möjligt att spara utrymme och gör rummet rymligare.

Att bo i huset sker särskilt betydelsefullt, eftersom det är ett rum för avkoppling och underhållande, så det är ett måste korrekt lämna.

På grund av bristande kvadratmeter, i ett litet rum inte kommer att tillåta en bekant interiör. När du väljer möbler för vardags arrangemang du måste vara uppmärksamma på det faktum att du bekvämt kan ordna all nödvändig interiör och samtidigt lämna utrymme.

Innan du fortsätter till valet av interiör, bör göra en preliminär design av rummet, för att förstå hur arrangerade möbler, eftersom det är alltså möjligt att korrekt utrusta utrymmet.

Huvudprincipen i regenerering av ett litet vardagsrum - använd det tillgängliga utrymmet till den högsta, i synnerhet möbler måste omvandlasHuvudprincipen i regenerering av ett litet vardagsrum - använd det tillgängliga utrymmet till den högsta, i synnerhet möbler måste omvandlas


Till ett litet vardagsrum det var snygg och funktionell, är det önskvärt att plocka upp så mycket som möjligt Transformerbar möbler, eftersom det kommer att bidra till att skapa specifika områden för rekreation och mottagning snabbt nog. Dessutom finns möjligheter att använda utrymmet mer effektivt. I vardagsrummet i en liten storlek kommer perfekt passar in i skåp och väggar, huvudansvarig inställning till valet av interiörsaker.

Bättre att köpa ett väggelement för element, och bör ge företräde åt inbyggda garderober.

När du väljer stoppade möbler i ett litet vardagsrum bör ge företräde åt en modulsoffa som består av flera enskilda element. Alla dessa faktorer kan vara mycket bekvämt att flytta eller ens ta bort och därmed är det möjligt att frigöra utrymme. Det är noga med att lämna ett visst avstånd mellan möbler för att kunna röra sig fritt runt i rummet. Det ska bli intressant att se vacker och elegant soffa som kommer att bidra till att diversifiera området. Dessutom kan du använda bekväma stolar och ett litet soffbord med ett glas eller glänsande bordsskiva. Sådana interiör är den idealiska lösningen för små vardagsrum.

Korrekt utformning av ett litet vardagsrum: foton

Om du planerar att utföra reparationer av lägenheter, är det nödvändigt att noggrant välja all nödvändig interiör, samt ta hänsyn till den egenheten dekoration. Om du inte kan utöka området i vardagsrummet, är det nödvändigt att använda olika typer av knep för att visuellt utöka utrymmet. Visar bilder av interiörer vardagsrum med liten storlek, är det möjligt att välja de mest intressanta variant utformningen av rummet. När du gör en levande får inte glömma tillbehör. Alla objekt av dekoration bör göras i ljusa färger och är tillverkade av naturmaterial. Bra ser tillbehör med siffror och blommotiv.Med hjälp av olika design tekniker kan visuellt förstora dimensioner av rummet, till exempel med hjälp av de inre ljusa färgerMed hjälp av olika design tekniker kan visuellt förstora dimensioner av rummet, till exempel med hjälp av de inre ljusa färger

Visar riktiga foton av små vardagsrum, det finns en möjlighet att välja de mest bekväma alternativ som helst kommer.

Du placerar en liten vardagsrumsvägg

Vid arrangemang av vardagsrummet är små, många tänker på hur man bäst att ordna väggarna för att ge rummet en speciell elegans och göra utrymmet visuellt större. Genom utformningen av väggarna är nödvändigt för att närma sig med allt ansvar att rummet var mer bekväma och mysiga. Ganska intressant och populär är metoden för att peka ut en vägg, eftersom detta sätt kan du öka utrymmet och beskriva rummet i separata zoner. Fokusera på en vägg eller ett separat område att hjälpa så skrivbordet och den vanliga tapeter, deras huvudsakliga kompetent kombinera.

Dekoration av väggarna i vardagsrummet kan också utföras med hjälp av flera olika tekniker, eftersom det kommer att bidra till att göra interiören mer intressant och rummet kommer att bli mycket rymligare.

Med hjälp av olika design tapet, kan du välja en av väggarna, vilket också gör rummet visuellt rymligareMed hjälp av olika design tapet, kan du välja en av väggarna, vilket också gör rummet visuellt rymligare

Att utforma vardagsrummet för en lång tid förblir frisk och ljus, är det nödvändigt att välja tapeten att vara motståndskraftig mot mekanisk skada.

Göm ojämnheter i väggarna och alla typer av skador att hjälpa till med lättnad tapet textur, liksom vissa material med små utskrifter ljusa mättade färger. Att visuellt utöka utrymmet av ett fåtal vardagsrum, är det värt att välja små mönster.

Hur man väljer färgschema i regenerering av ett litet vardagsrum

Små vardagsrum är mycket krävande att valet av en lämplig färg. Om du väljer fel färg för dekoration, kan du visuellt minska redan små rum. Det är bäst att urskilja rummet i ljusa pastellfärger, eftersom det kommer att hjälpa något att visuellt förstora utrymmet i rummet.

Perfekt för dekoration i vardagsrummet nyanser som:


  • blått;
  • grönt;
  • White.

Det ser mycket bra ut i vardagsrummet svala färger som kommer att accentuera all elegans och unika stil i rummet. Kombinationen av blå och gröna färger kommer att fylla rummet med en speciell fräschör. Dessutom är det lämpligt att använda alla nyanser av grått, men du måste späda ut det med varmare toner för att få ett vackert bostadsområde interiörer. Om rummet är litet, är det nödvändigt att använda för dekoration vitt.

Blå och vita toner så bra som möjligt bättre lämpade för dekoration av ett litet vardagsrum - inte bara de tar en ny anteckning i det inre, men också skapa en känsla av rymdBlå och vita toner så bra som möjligt bättre lämpade för dekoration av ett litet vardagsrum - inte bara de tar en ny anteckning i det inre, men också skapa en känsla av rymd

Han kommer inte bara hjälpa till att visuellt utvidga gränserna, men dessutom:

  • Kommer att fylla rummet med ljus;
  • Lägg till Room lätthet;
  • Bidra till att undanröja gränsen.

Att rum i olika nyanser av vitt kommer att bidra till att undvika överdriven trängsel och göra den mer rymlig och ljus.


Hur kompetent att sätta belysning i det lilla vardagsrummet

Byggandet av små vardagsrummet är en mycket viktig uppgift. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt belysning, eftersom det i ett litet rum bör det vara i tillräcklig mängd. Inget behov av att stänga fönstren för mörka och massiva gardiner är bäst att använda genomskinligt tyg som kommer att passera tillräckligt med ljus i rummet.

Förutom naturligt ljus bör dessutom använda artificiell belysning. Om rummet är kompakt, då valet av ljuskronor måste vara uppmärksamma på det faktum att det inte var massiva nog. För stor ljuskrona är mycket tyngre utrymme och inte kunna göra vardagsrummet rymligare. Bortsett från den huvudsakliga ljuskällan är att vara flera ytterligare. Det kan bäddas lampor, lampetter, golvlampor, bordslampor annars. Användningen av ytterligare ljuskällor - en idealisk lösning som hjälper positivt planlagd utrymme. Mycket vacker och elegant i det inre ser belysning IKEA verktyg som hjälper ger rummet en speciell elegans.

För en kompakt vardagsrummet är bättre att använda små stora ljuskronor och spotlightsFör en kompakt vardagsrummet är bättre att använda små stora ljuskronor och spotlights

För liten storlek vardagsrum är att använda en högblank yta, eftersom de reflekterar ljuset och därmed kan du lägga lite utrymme utrymme.

Om du behöver beskriva rummet, är det bäst att använda glaspartier, eftersom de helt reflekterar ljus och därmed lätta vikt och utrymme i rummet.

Idéer för att dekorera ett litet vardagsrum (video)

inte lätt, men det är möjligt att skapa trivsel i ett litet rum. Det viktigaste att tänka noga. Lycka till!

Utforma ett litet vardagsrum (foto)

3 5 15-3 96 43e572b5e31c16e2ebf5b409203661e1 2910 13825 20151idli02c01PH119470 cd4bc2384ccd64c810aecdcaaa8b dizajn-malenkoj-gostinoj-v-stile-hi-tech

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =